- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.181
aynen canım sade almalısın bencede.amaaannn değiştirirsin derler ama o ilkin anlamı çok baska bence.
bu arada bizim yengenin birinci bölümünü izlemiştim ikinciyi izleyemedim gününü bilmiyodum şimdi tekrarını izliyorum netten
evet selincim gelin yatagı için aldm zaten hiç aklımda yoktu dun ındrımlı gorunce aldm hemen ıyı oldu normalde fransız dantelliler çok daha phalaı oluor çünkü..
Eki Görüntüle 247539
bellı oluor mu bılmıorm ama bunun gbi bşy işte cnm..
Doğru diyosun ama değiştirmem ben zatenn, söz yüzüğümü takarımm olmadıı :))
Bizim yengeyi sendemi izliyosun bende tuuttum o diziyii , dur kızz bende 2. bölümünü yarım yumalak izlemiştim hazır kimse yokk bakim acıkk
Oyy gizemmcimm harikaa bencee sade ve şıkk o danteller ayrı bir hava vermiştir gerçeği daha iyidirr bence, tam bir gelin yatağııı
İndirimli dediğin ne kadar cnm, markası felan nedir, benim hiç böyle bişey aklımda yok ama zorlaa sokuyonuzz yanii
Canım hayırlı yolculuklarr, güle güle gitt güle gülee gelll, döndüğündee güzel haberlerinii bekliyoruzzz
evet selincim gelin yatagı için aldm zaten hiç aklımda yoktu dun ındrımlı gorunce aldm hemen ıyı oldu normalde fransız dantelliler çok daha phalaı oluor çünkü..
Eki Görüntüle 247539
bellı oluor mu bılmıorm ama bunun gbi bşy işte cnm..
kızlar slm ben geldım. kac zamandır ugrayamaıodum.. ama bayram telası canım cıktı valla.... baya sohbetler edılmıs.... bu arada bende cok begendım gelın nevresımını... bende de var bı tane öle bısı ama dıktırdım ben hazır almadım. özlemısım burayı bı kac gunde yaaaa
Saol selincim teşkkür ederim, güzel geçer inşllah dağ tepe orman dolaşcam, meyve ağaçlarını talan edicem, evin önünde salıncakta sallanıcam, hava güzel olursa denize de gitcem ooh ooohhh
çok güzell, güle güle kullan kocacınla :)
ayyyy4.kısım bitmek üzere bi bakim dedim size napıyonuz kızlar
kızlar slm ben geldım. kac zamandır ugrayamaıodum.. ama bayram telası canım cıktı valla.... baya sohbetler edılmıs.... bu arada bende cok begendım gelın nevresımını... bende de var bı tane öle bısı ama dıktırdım ben hazır almadım. özlemısım burayı bı kac gunde yaaaa
Hoş gelsinn canımcımmmm :80:
Bakalım bakalım nasıl gelinliklerr beğenmişsinn :89:
selincim benimde bitti de az işim vardı kız yazamadım.
hadi kaçar ben iyi tatiller herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?