2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aynen canım sade almalısın bencede.amaaannn değiştirirsin derler ama o ilkin anlamı çok baska bence.

bu arada bizim yengenin birinci bölümünü izlemiştim ikinciyi izleyemedim gününü bilmiyodum şimdi tekrarını izliyorum netten

evet selincim gelin yatagı için aldm zaten hiç aklımda yoktu dun ındrımlı gorunce aldm hemen ıyı oldu normalde fransız dantelliler çok daha phalaı oluor çünkü..

bellı oluor mu bılmıorm ama bunun gbi bşy işte cnm..

Doğru diyosun ama değiştirmem ben zatenn, söz yüzüğümü takarımm olmadıı :))
Bizim yengeyi sendemi izliyosun bende tuuttum o diziyii , dur kızz bende 2. bölümünü yarım yumalak izlemiştim hazır kimse yokk bakim acıkk

Oyy gizemmcimm harikaa bencee sade ve şıkk o danteller ayrı bir hava vermiştir gerçeği daha iyidirr bence, tam bir gelin yatağııı
İndirimli dediğin ne kadar cnm, markası felan nedir, benim hiç böyle bişey aklımda yok ama zorlaa sokuyonuzz yanii

hehehehahh

200 tl cnm.normalde 400-500 tl..taç ın olıne sıtesıne fln bak hep oyle..bunun markası ne hiç blmıorm dıkkat etmedm cnm ama butik çalışıorlar..eve gıdınce bakar sölerim :) sadece saten olanları wardı fransız dantelli değildi ama güpürlü 100 tlydi almadm.bunun içinin üst kısmı ve çarşafı pamuk saten daha kullanşlı yani..satenler kullanşsız oluormuş dıye duymuştm.. bılmıorm işte aldm bakalm ama nasıl yıkıcam hıç bı fıkrım yok

kızlar slm ben geldım. kac zamandır ugrayamaıodum.. ama bayram telası canım cıktı valla.... baya sohbetler edılmıs.... bu arada bende cok begendım gelın nevresımını... bende de var bı tane öle bısı ama dıktırdım ben hazır almadım. özlemısım burayı bı kac gunde yaaaa

Canım hayırlı yolculuklarr, güle güle gitt güle gülee gelll, döndüğündee güzel haberlerinii bekliyoruzzz

Saol selincim teşkkür ederim, güzel geçer inşllah dağ tepe orman dolaşcam, meyve ağaçlarını talan edicem, evin önünde salıncakta sallanıcam, hava güzel olursa denize de gitcem ooh ooohhh

çok güzell, güle güle kullan kocacınla :)

hoşgeldn cnm.

teşekkür edermmm

hehe saol tatlm

Hoş gelsinn canımcımmmm :80:

Bakalım bakalım nasıl gelinliklerr beğenmişsinn :89:

İyi tatiller iyi bayramlar arkadaşlarr,
kendinize iyi bakın hoşçakalınnnn, özlicem sizi valla....

evet bayram üstü yıktılar beni :2:
aksam oldu iyi tatiller demek için adi patronun odasına girdim.
dediki senin ayın doldugundan itibaren kaç günün var dedi.neden dedim.
bayramdan sonra işleri durdurmayı düşünüyoruz dedi.
işler yeniden baslayınca ararız seni dedi.
oysaki yalan.yemekçi kadına falan öle bişi demedi :2:
ben oruç oruç kaç aksam 7 ye kadar çalıştım işleri yetişsin diye lavaboya bile gitmedim.
ama yuklarda allah var şu mübarek günde allah iki yakasını bi araya getirmesin.
bayramdan sonra iş bakıcam :2: işten çıktıgımdan beri ağlaya ağlaya geldim eve çok kötüyüm çok ilk defa bu kadar zoruma gitti :2: ben nişanlıyım bana yapılcak iş miydi bu ya bu hayatta kimseye güvenmmek gerekiyomuş :2: çok iyiler allah razı olsun diyodum ama yok yaa bu işlerde iyi insan yokmuş :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…