• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Mervem dün yoğunluktan msj atamadım sana tatlım.
Rabbim hayırlısını nasip etsin lütfen üzülme çalışana iş çok bulursun gene.
Allah başka dert vermesin.

evet bayram üstü yıktılar beni :2:
aksam oldu iyi tatiller demek için adi patronun odasına girdim.
dediki senin ayın doldugundan itibaren kaç günün var dedi.neden dedim.
bayramdan sonra işleri durdurmayı düşünüyoruz dedi.
işler yeniden baslayınca ararız seni dedi.
oysaki yalan.yemekçi kadına falan öle bişi demedi :2:
ben oruç oruç kaç aksam 7 ye kadar çalıştım işleri yetişsin diye lavaboya bile gitmedim.
ama yuklarda allah var şu mübarek günde allah iki yakasını bi araya getirmesin.
bayramdan sonra iş bakıcam :2: işten çıktıgımdan beri ağlaya ağlaya geldim eve çok kötüyüm çok ilk defa bu kadar zoruma gitti :2: ben nişanlıyım bana yapılcak iş miydi bu ya bu hayatta kimseye güvenmmek gerekiyomuş :2: çok iyiler allah razı olsun diyodum ama yok yaa bu işlerde iyi insan yokmuş :2:

Canım benimm çok üzüldümm inann, ama oluyoo işyerlerindee böylee şeylerrr sıkma canını hiç düşünmee moralinidee bozmaa bir kapıyı kapatan rabbim, 40 kapıı açarmışş. Demekki orası hakkına hayırlı yer değilmiş cnm böylee düşünn, en kısa zamanda daha iyi birr iş bulman dileğiylee balım, iyi haberlerini bekliyoruz:54:

sağolun kızlarrrr teşekkür ederim.hala kötüyüm ama yapcak bişey yok bayramdan sonra bakıcam yine
hakkımda hayırlısı artık :(

Son düzenleme:
sağolun kızlarrrr teşekkür ederim.hala kötüyüm ama yapcak bişey yok bayramdan sonra bakıcam yine
hakkımda hayırlısı artık :(

canım beniiim hiiiiiiiiiiiiiiiiiç üzülme bak ben kaç iş görüşmesine gittim ne sapıklarla ne dengesizlerle karşılaştım...kadir gecesi telefon geldi ve işe başladım düşün tam ümidim bitmişken hemde:34::34::34:hiç değmes allah böle hayırlı görmüş demek cnm elbet bulursun laik biyer.:29::29::29:

canım beniiim hiiiiiiiiiiiiiiiiiç üzülme bak ben kaç iş görüşmesine gittim ne sapıklarla ne dengesizlerle karşılaştım...kadir gecesi telefon geldi ve işe başladım düşün tam ümidim bitmişken hemde:34::34::34:hiç değmes allah böle hayırlı görmüş demek cnm elbet bulursun laik biyer.:29::29::29:

bende böyle olacagna inanıyorum canım hakkımda hayırlısı olsun.allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş.

mervecim çok üzüldüm canım olanlara, ama üzülme hayırlısı böyleymiş demekki ben de 4 ay önce işten ayrıldm ben cıkmasam senin gibi benide çıkaracaklardı işten,kimse için bunlar çok iyi ölene kadar yanlarında calışırım onları bırakıp bask işe giremem felan deyip çok iyi niyetli olmayacaksın. Ben boyle dedim kendi işimle ilgili iş aramayı bile bıraktım sırf patronlarım çok iyi onları yarı yolda bırakamam diye ama onlar o...nun biri yüzünden işten çıkmama göz yumdular hemde onca borcum varken ben de şimdi iş arıyorum ve işe girince kesinlikle sürekli cv mi güncelleyip kendimi garanti altına almayı düşünüyorum kimseye güven olmuyo bu devirde:47::47::47:

günaydın kızlaaarrr:3:

galiba mervecm işten ayrılmış..sıkma canınıı her işte bi hayır wardır,allah bi kapıyı kapatır diğerini açar her zaman inşallah...

kızlar şmdi çoğunuz tatıldesnz ama ben bgnde çalışıorum:43:

Gizemcim yalnız değilsinn, bende çalışıyorum çıkıcam birazdannn,

Herkesee iyi bayramlarrrr, tüm güzelliklerrr sizin olsunn, bayramınızz harikaa geçsinnnn, Bol bol el öpünn gönüll alınn kendinize iyi bakınn:79::79::79::79:

Gizemcim yalnız değilsinn, bende çalışıyorum çıkıcam birazdannn,

Herkesee iyi bayramlarrrr, tüm güzelliklerrr sizin olsunn, bayramınızz harikaa geçsinnnn, Bol bol el öpünn gönüll alınn kendinize iyi bakınn:79::79::79::79:

ama ben 6 da çıkıcam:84:

herkese iyi bayramlar...
ben memur olmak ıstıorum:84::84::84::84::84:

Selam kızlarrrr :3:
Mervecim sana şööle az çalışıp çok yiyeceğin yeni güzel bi iş diliyorum.. :29:
tatilden döndüm bendee :82: güzel geçti, bütün stresimi attım yollara :)
Yarında yokum izinliyim, nişanlımcımı çok özledim onunla görüşcem inşallh ve k.valideme gitcem..
Salı görüşürüzz, öpüldünüzz.....

Günaydın kıslarrr hayırlı haftalar olsunn yinee iş başındayızzz, zor bir haftaa olucakkk tatilin acısı fenaa çıkacakk gibiii :51:

günaydın kızlarrr bende kaç gündür hasta yatıyorum bademciklerim iltihap toplamış ateşim yükseldi falan kötüydüm ama ehh birazcık daha iyi gibiyim sanki.
iş başı yapanlara kolaylıklar dilerim.
bende bir iki gün daha toparlim iş bakcam allahın izniyle

Canım benim geçmiş olsunn, yaz günü nasıl kaptın şifayıı dikkat et balımmm.
İş konusunuda inş. gönlüne sinen bir yer bulursun cnm benim en kısa zamandaaa

Benim nişan yaklaştııı halaa şaşkınıımm, telaşlıyımm inş. herşeyy güzel geçerrr :69:

Merhaba Kızlar Umarım İyi Bir Tatil Geçirmişsinizdir. Her gün nişanlımlaydım çok güzel geçti diyemem ama son 2 gün görüşmedik o son 2 gün kadar da sıkıcı geçmedi çok şükür. Arefe günü anneme 2 nevresim 2 pike 1 mutfak takımı ve 1 tane teflon tencere tkmı aldırıdım. Bayramda çocuklarını sevindirmek çok seveptır. 800 liralık alışveriş yaptık. Bu bayram en çok sevaba annem girdi galiba resimlerini çeyiz topiğimde paylaşınca size linkini atacapım kızlar hepinizi çok özledim bayramda..

Gülee gülee kullan esmamm annen büyük sevabaa girmişşş allah tuttuğunu altın etsinnnn,
bende tam bir ay sonraa çeyize devam etmeye başlarım herhaldeee eksiklerimi ve ilk sırada alıncaklarımı belirlemem lazımm:23:

Back