- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.001
ben hiç üşenmeden bu topiğin bütün sayfalarını okudum 380 küsür sayfa ohh dedim tam bitirdim dahil olcam konulara kişilere hoop topik söndü gitti
diğer topikte herkes gerçi ama ben burdaki tüm sayfaları okudum orda geride kalıyorum
melis vardı burda esma ardı lilapause vardı ( adını unuttum ) herkes uçtu gitti
Günaydınn mervemm, tatil 9 gün ilan edildi de pazartesi kesin geliriz gibime geliyor, cuma ve cumartesiden şüpheliyim.. Ben tatilimi birleştirmek isterdim balım da ay sonu yaa bide bayram üstüü gelmem şarttıı
Sen konuş cnm mazeretini bildirr anlarlar diye düşünüyorummmCnm topiğin geçmişine göz attım birazzz yenii cicilerr almışsınn çeyiziinee gülee gülee kullan ama resimlerini göremedimm eklede bakalım neler aldığınaa şekerimmm merak ediyorumm
Bu aradaa sabah uyuya kalmışımm acıkk :78: ramazanda uyku fena zorluyooo benii yaa püfff
Haftaya bugün bayramm şu saatlerde aşkitom bize gelmiş kahvaltı ediyoruzdur herhaldeeee ayyy heycannlandımm
günaydın gelinciklerrrrrrrrr
evet hayatım biz orda misafiriz zaten asıl yerimiz burası en basından beri ama topiğimize gelen giden olmuyo ki ordaki arkadaşlarla muhabbet ediyoruz.
selincim sevindim kız ben bayramla birleştirsin tatili sanıyodum.
ya bizimde bişi belli değil ama ben sorcam kaç gün diye.memlekete gidicem ailem dicem bakalım sonuç nolcak
Günaydınn mervemm, tatil 9 gün ilan edildi de pazartesi kesin geliriz gibime geliyor, cuma ve cumartesiden şüpheliyim.. Ben tatilimi birleştirmek isterdim balım da ay sonu yaa bide bayram üstüü gelmem şarttıı
Sen konuş cnm mazeretini bildirr anlarlar diye düşünüyorummmCnm topiğin geçmişine göz attım birazzz yenii cicilerr almışsınn çeyiziinee gülee gülee kullan ama resimlerini göremedimm eklede bakalım neler aldığınaa şekerimmm merak ediyorumm
Bu aradaa sabah uyuya kalmışımm acıkk :78: ramazanda uyku fena zorluyooo benii yaa püfff
Haftaya bugün bayramm şu saatlerde aşkitom bize gelmiş kahvaltı ediyoruzdur herhaldeeee ayyy heycannlandımm
Eki Görüntüle 245816
bu nevresim takımım diğerinin resmini bulamadım o da pamuk saten di eve gidince bakcam kızlar ona
Çok güzel merve, bunun siyah beyaz rengide vardı onu görmüştüm de bu renklerde çok güzel durmuş sağlıkla kullanın..
Bunları beraber seçmiştik burda dimi hatırladımçok güzeller, karacanın yeni güzel modelleri çıktı ben aldıktan sonra :))) hep beğenerek kullanırsın inşllh tatlımm..
benmki burda olmadıgı için nası bi duygu oldugunu bile bilmiyorum
Nişanda filan alışveriş yapmışsınızdır sana bişeyler alınmıştır, o zaman nasıl hissettin.. Ben kendi masraflarımı hep kendim karşılamaya alışmışım o yüzden garip geliyo galiba.. Herşeye ben ödeyim diyorum kızıyo oda bana :111:
Eki Görüntüle 245828
kızlar bu da kocişle kendim için aldıgım merinos battaniyem.
eş battaniyeymiş bu terside düzüde kullanılıyo.iki tarafıda aynı yani.
misafirler için dinarsu battaniye aldım 2 tane onların resmini bulamadım evde kendim çekerim
aaa ucuz muu ne kadar ki
ucuz cnm 64 tl çift kişilkhemde desenleri çok güzel. ben düz renk aldm iki tane pembe ve beyaz linensten.pamuk oranı fazlaydı dıye.ama bunların desenleri çok güzel bazen yarın evlencekmışm gbi aceleyle alışweriş yapıorum çok kızıorum kendıme
95 almıştım canım 2 ay önce
diz battaniyesi bende alcam polar işte 1 tane alsam yeter bize
ucuz cnm 64 tl çift kişilkhemde desenleri çok güzel. ben düz renk aldm iki tane pembe ve beyaz linensten.pamuk oranı fazlaydı dıye.ama bunların desenleri çok güzel bazen yarın evlencekmışm gbi aceleyle alışweriş yapıorum çok kızıorum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?