- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.981
böcüğüm sevindim canımm.bu arada taçın kampanyası 15 eylül sonmuş haberin olsun.
hayatım canım koycam resimleride çok işim var bugün yaaaa
kızlar slm... sonunda hayırlısıyla bayramlık kıyafet alma ısınıde hallettık. baya zor oldu bızım ıcın ama halletmenın gururunu yasıyoruz.....
Günaydın arkadaşlaarr,
mervecim hayırlı olsun güle güle kullan inşallaaaahhhh :) resimlerini de koysana bakalım..
selin sende hoşgeldin, nasıl geçti tatil bugün başladın gliba :44:
böcüğüm sevindim canımm.bu arada taçın kampanyası 15 eylül sonmuş haberin olsun.
hayatım canım koycam resimleride çok işim var bugün yaaaa
kızlar slm... sonunda hayırlısıyla bayramlık kıyafet alma ısınıde hallettık. baya zor oldu bızım ıcın ama halletmenın gururunu yasıyoruz.....
Ne olmuuş bu topiğee yaaa
herkess uyuyomuuuuu ?? ramazanmıı vurduu yoksaaa
Esram benim daha belli değill, ilk iş günümde soramadım bayram tatili ne kadar diyee utandımm
ama bana pazartesi gelirizz cuma gelmeyiz gibime geliyooo inş. hislerim beni yanıltmazzz:89:
Herkes diğer topikte valla selinBenim kendimi rahat hissettiğim yer burası aslında orda biraz daha misafir gibiyim normalde bize c.tesi p.tesi cuma c.tesi vardı iş, şirket yurt dışı bağlantılı olduğu için orda da bayram olmadığı için ( Ama yıllık iznimle birleştircem 9 gün olcak inşallah, hiç tatil yapmadım bu sene çok canım çekiyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?