• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ben hiç üşenmeden bu topiğin bütün sayfalarını okudum 380 küsür sayfa ohh dedim tam bitirdim dahil olcam konulara kişilere hoop topik söndü gitti:19:
diğer topikte herkes gerçi ama ben burdaki tüm sayfaları okudum orda geride kalıyorum :9:

melis vardı burda esma ardı lilapause vardı ( adını unuttum ) herkes uçtu gitti :14:

Canım aramıza hoşgeldinn vee hayırlı olsunn :69::71:

Canım bu topiktee bazenn fazlasıyla kişi ve muhabbet oluyoo yetişemediğimiz bile oldu konuları konuşurken ama bazende duraklıyo doğal olarak, çünkü çoğunluk çalışan insanlarr ve iş durumuna göre girebiliyorlarr. Bende aynı şekildee bi sabahları kesin uğruyorum sonra ara ara yine bakıyorumm.

Önemli olan giremediğimiz sürelerde sohbete yetişmekk, o an olmadığımız sohbetlere yorum yapabilmek uzaktan takip diyelimm. Sendee o şekilde aramızda oll sorunlarını, sorularını, önerilerini ve muhabbetlerini bekliyoruzz sonuçta bir başka 2012 gelinleri topiği yokk :65:

Melisi çok uzun zamandırr görmüyorum, esmam ve lilam geliyo yine aradaaa işleri vardır eminim gelirlerr yinee bekliyoruzz hepinizii kızlarrr :89:

Son düzenleme:
Günaydınn mervemm, tatil 9 gün ilan edildi de pazartesi kesin geliriz gibime geliyor, cuma ve cumartesiden şüpheliyim.. Ben tatilimi birleştirmek isterdim balım da ay sonu yaa bide bayram üstüü gelmem şarttıı:17:
Sen konuş cnm mazeretini bildirr anlarlar diye düşünüyorummm :66: Cnm topiğin geçmişine göz attım birazzz yenii cicilerr almışsınn çeyiziinee gülee gülee kullan ama resimlerini göremedimm eklede bakalım neler aldığınaa şekerimmm merak ediyorumm :23:

Bu aradaa sabah uyuya kalmışımm acıkk :78: ramazanda uyku fena zorluyooo benii yaa püfff
Haftaya bugün bayramm şu saatlerde aşkitom bize gelmiş kahvaltı ediyoruzdur herhaldeeee ayyy heycannlandımm :56::30:

burda pek bi günün yarım günün lafını yapcak insan yok selincim sorun olmaz.zaten yemekci ablada aynen 9 gün gidecek.bende yarın öbür gün söylerim kaç gün izin olcak diye.memlekete gidicez derim bişi demezler diye tahmin ediyorum.resimleri eklicem canım dün çok işim vardıda

günaydın gelinciklerrrrrrrrr :16:
evet hayatım biz orda misafiriz zaten asıl yerimiz burası en basından beri ama topiğimize gelen giden olmuyo ki ordaki arkadaşlarla muhabbet ediyoruz.
selincim sevindim kız ben bayramla birleştirsin tatili sanıyodum.
ya bizimde bişi belli değil ama ben sorcam kaç gün diye.memlekete gidicem ailem dicem bakalım sonuç nolcak :52:

Günaydın canımm..
Biz gerçekten memlekete gitcez cuma akşam çıkıyoruz yola, Samsun a doğup büyüğüm topraklar aahaah özledim :97: ama dün akşam nişanlımla vedalaştık 15 gün görüşemicez onu daha çok özlicem galibaa..:14:

Günaydınn mervemm, tatil 9 gün ilan edildi de pazartesi kesin geliriz gibime geliyor, cuma ve cumartesiden şüpheliyim.. Ben tatilimi birleştirmek isterdim balım da ay sonu yaa bide bayram üstüü gelmem şarttıı:17:
Sen konuş cnm mazeretini bildirr anlarlar diye düşünüyorummm :66: Cnm topiğin geçmişine göz attım birazzz yenii cicilerr almışsınn çeyiziinee gülee gülee kullan ama resimlerini göremedimm eklede bakalım neler aldığınaa şekerimmm merak ediyorumm :23:
Bu aradaa sabah uyuya kalmışımm acıkk :78: ramazanda uyku fena zorluyooo benii yaa püfff
Haftaya bugün bayramm şu saatlerde aşkitom bize gelmiş kahvaltı ediyoruzdur herhaldeeee ayyy heycannlandımm :56::30:

Bayramdan sonraki p.tesi de işe gelmemem lazım bitanemle, görüşmem lazım tam gün acısını çıkarmam lazım kaynvalideye de uğrayıp elini öpmem lazım, benim patronuma da böyle söylesem anlarmı acabaa?? :)
Uyku benide çok zorluyo Selin ama az kaldı, haftaya bugün bayram :66: yinede çabuk geçti be, hem kolay geçti çok sıcak olmadı çok şükür Allahıma..

$KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-1687__39955551_0.jpg$window_ceyiz_siyah.jpg$slim_imaj.jpg

bunlarda karaca çeyiz settiimmmmmmm:69:

Dün akşam bayramlıklarımızıda aldık kızlar :69: çok keyifliydi, zevklerimiz çok benziyo ben kabinde habire giyip çıkarıyorum oda bana model bulup bulup getiriyo kapının üstüne yığıyo.. Bi ara çıktım baktım gömleklerin arasında kaybolmuş canım :69: dayanamadım şap diye öptüm valla çok tatlıydı :17: O güzel bu güzel bi sürü şey aldı, biraz garipsiyorum ona kendime bişey aldırmayı çekiniyorum, sizde öylemisiniz rahat mı olmam lazım :26:

Eki Görüntüle 245816

bu nevresim takımım diğerinin resmini bulamadım o da pamuk saten di eve gidince bakcam kızlar ona

Çok güzel merve, bunun siyah beyaz rengide vardı onu görmüştüm de bu renklerde çok güzel durmuş sağlıkla kullanın..

Bunları beraber seçmiştik burda dimi hatırladım :51: çok güzeller, karacanın yeni güzel modelleri çıktı ben aldıktan sonra :59: :))) hep beğenerek kullanırsın inşllh tatlımm..

Çok güzel merve, bunun siyah beyaz rengide vardı onu görmüştüm de bu renklerde çok güzel durmuş sağlıkla kullanın..

Bunları beraber seçmiştik burda dimi hatırladım :51: çok güzeller, karacanın yeni güzel modelleri çıktı ben aldıktan sonra :59: :))) hep beğenerek kullanırsın inşllh tatlımm..

canım siyah beyazına gittim gittim geldim.ama ne kadar marka olursa olsun koyu renklerin rengi ilk yıkamada biraz akıyo.beyaz yerlerine siyah geçerdi yıkanırken tereddütde kaldı ve bunu aldım.
diğer nevresimim kavverengi üzerinde çok şık işlemeri var babam osmanlı tugrası gibi dedi :1:
bide düz kırmızı saten alcam.
siyahlı da alırım.ama içinde açık rengi olmicak aldıgımın.

evet karacayı beraber seçmiştik.
ama yemek takımı kenarları siyah olandı.
annem babam ben kardeşim gittik almaya.üçüde begenmedi onu.bunu daha şık buldular.modasıda geçmez dediler.öle bunu aldım çok da içime sindi hepsi çok şükür :16:

benmki burda olmadıgı için nası bi duygu oldugunu bile bilmiyorum :5:

Nişanda filan alışveriş yapmışsınızdır sana bişeyler alınmıştır, o zaman nasıl hissettin.. Ben kendi masraflarımı hep kendim karşılamaya alışmışım o yüzden garip geliyo galiba.. Herşeye ben ödeyim diyorum kızıyo oda bana :111:

Nişanda filan alışveriş yapmışsınızdır sana bişeyler alınmıştır, o zaman nasıl hissettin.. Ben kendi masraflarımı hep kendim karşılamaya alışmışım o yüzden garip geliyo galiba.. Herşeye ben ödeyim diyorum kızıyo oda bana :111:

nişanda o arabada bekledi biz annesi yengesi ve benm yengemle alışveriş yaptık :20::19::63:
he ama bi kere eşarp almıştı bana çok tanmıştım sanki ona yük olmuşum gibi gelmişti.

$SARMASIK_2_30012011104307.jpg

kızlar bu da kocişle kendim için aldıgım merinos battaniyem.
eş battaniyeymiş bu terside düzüde kullanılıyo.iki tarafıda aynı yani.

misafirler için dinarsu battaniye aldım 2 tane onların resmini bulamadım evde kendim çekerim

Eki Görüntüle 245828

kızlar bu da kocişle kendim için aldıgım merinos battaniyem.
eş battaniyeymiş bu terside düzüde kullanılıyo.iki tarafıda aynı yani.

misafirler için dinarsu battaniye aldım 2 tane onların resmini bulamadım evde kendim çekerim

Güzelmiş kız kaça aldınız, benim battaniye bi tane dinarsu var pembeli bişey ama resminii bulamamıştım aynen..
Bide zebra desenli gibi oluyo ya siyah beyaz ala bula bişey :) ondan istiyorum yeter heralde, he diz battaniyesi alıcam ikeadan iki tane de :36:

aaa ucuz muu ne kadar ki

ucuz cnm 64 tl çift kişilk :( hemde desenleri çok güzel. ben düz renk aldm iki tane pembe ve beyaz linensten.pamuk oranı fazlaydı dıye.ama bunların desenleri çok güzel :( bazen yarın evlencekmışm gbi aceleyle alışweriş yapıorum çok kızıorum kendıme:47:

Son düzenleme:
ucuz cnm 64 tl çift kişilk :( hemde desenleri çok güzel. ben düz renk aldm iki tane pembe ve beyaz linensten.pamuk oranı fazlaydı dıye.ama bunların desenleri çok güzel :( bazen yarın evlencekmışm gbi aceleyle alışweriş yapıorum çok kızıorum kendıme:47:

ayy çok merak ettim incelemem vee bi tane diz battaniyesi almam lazım :8:

95 almıştım canım 2 ay önce :52:
diz battaniyesi bende alcam polar işte 1 tane alsam yeter bize :69:

anoom 95 de pahalı değilmi yaa,
polarlar da güzelde yünlü kazak gibiler vardı birde örgü gibi öyle iki çeşit istiyorum..

eh işte ucuz demeyelimde normal diyelim :1: bende bakıyım bakalım ala dana gibi desenlisi varmış mı.. :66: :27:

Back