2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
süpersin valla :) ben hiç evden çıkamadım sadece nişanlığımı kiraladığım yere uğradım.
gece 3 e kadar gözüme uyku girmedi kararsızlıktan.. ben ne yapcam nasıl karar vericem ya

bende 2 gündür evde duramadım neye karar veremi,yosun balım yardımcı olalım, nişanlığın ne tarz kaça kiraladın?

ben bi tane seçmiştim sözlüm ve annesi ile pembe renk o ikili altlı üstlü katkat eteği var önünnde taşları fln pembenin üstüne cepken giyiliyor
dün para vermeye gittim
nar çiçeği rengi haki yaka üstünde fransız güpürü işlemeli gibi uzun kuyruğu var

biraz karışık oldu pardon dün gittiğimde de o nar çiçeğini gördüm. nar çiçeği daha sade böyle pembede onun tersine çok şıkır şıkır

[sıze="3"]ee pembeyi aldın nar çiçeğindemi kaldı aklınn[/sıze]

biraz karışık oldu pardon dün gittiğimde de o nar çiçeğini gördüm. nar çiçeği daha sade böyle pembede onun tersine çok şıkır şıkır

Canım hangisinee için sindiyse onu kirala bencee, bir kes başına gelcekk içinde bişey kalmasın iyice düşünnn

pembeyi kiraladım nar çiçeğini beğendim :)
değiştirme imkanım var ama karasız kaldım
pembe de güzel ama ne bilim yaa

sen nerde oturuyorsun özelden msj atsana şeker..
bir de bohçalar gördüm ki sorma takım fiyatları çok da uygun
bohçası seccadesi kuranlığı takımlar 100-85 arası oynuyor. dantelden çeşit çeşit şeyler var

pembeyi kiraladım nar çiçeğini beğendim :)
değiştirme imkanım var ama karasız kaldım
pembe de güzel ama ne bilim yaa

nar çiçeğini istiyorum ama içime sinmiyorr nedense
en iyisi pembede kalmak ya

Oooo sen bayağı bir kararsızsınn Canım bence süslü olanını all daha güzel olurr, sade olmasınn biraz farklı bişi olsunn

Canım ben istdayım sen ?? Eminönünde sordum 60 a bohça takımlarıı var harikaa, seccadesi, bohçası, kuran-ı kerimliği tesbihliği çok güzellerdi

bende istanbuldayım :)
eminönüne hiç gidemiyorum ki
siz eminönünün neresinde buldunuz bohçaları
65e de var ama makina danteli satıyor takım.bende çok basit bir şey olsun istemiyorumm
özelden msj atabilsemm neler dicemde atamıyorum :)

Eminönüne bi gitt bidaha gidersin kesinn Ben dantelli bakmadım hoşuma gitmiyo pek, normal işlemelilerii kestirdim gözümee nişanda inş.:82:

tmm yaa bence de diğer model çok ağır bir de şimdi siteden baktım. o modeller nişanlıkta güzel durmuyorr

en iyisi pembe hayırlısı inş. :)
hem ben şıkır şıkır bir kızım nerden girdim o klasik moda
şimdi nişanda oynucam onun kuyruğunu bascaklar kirlencek bir sürü şey

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler.

bende hiç bişey anlamadım.kardeşim geldi.
gezdik sürekli.bide benimkine doğum günü hediyesi almak için bütün pazar sokaklarda avm lerdeydim

c.tesi günü çeyizime bir kaç parça eşya aldım şkerlik frça tepsi fln
kolilerimi bir açtımm..oo ben 3-5 alırken baya bir birikmiş hiç bir şey için erken demeyin alın eşyalarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…