- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.801
selam gizemcim..
ayy hemen bakmam lazımm
kızlar ya taç online da hector yatak ortusu nasıl sizce gold olan? çok begendm 12 taksıt yapıorlar hemde 153 tl..
Bence çok güzle cnm, bende liz modelini düşünüyorum şuannn
aa o da guzlmş cnm şmdi dıkkat ettım .ama rengı daha farklı olsaydı daha guzel olurdu bnce:44:
koyu füme işte cnm..bncede bi bak bakalm.bnde altın sarısına bakcm.. inş stok tukenmez :)Yok bu renk tam benlik ve tarzda tam bana uygun ama tek bir sorun var renk gri diyoo acaba burda görüldüğü gibi değilmi yoksa kenarlarındaki griliktenmi bahsediyodurr, yakından görmem lazımm. Aklıma yazdım bi taç mağazasına gidip bakıcam, eğer böyleyse hemen alırımm :82:
koyu füme işte cnm..bncede bi bak bakalm.bnde altın sarısına bakcm.. inş stok tukenmez :)
Burdaa mat morr gibi duruyoo yani füme değil bence, yakından görmem lazım işte. Stoğa hiç bişi olmaz merak etme bunalr yeni sezon ürünleri daha 1 ay olmuşltur çıkalııı oyy oyyeksikk bitmiyorrrrr
ewet cnm ya bıde insan begendgi herşeyı alk ıstıo bnm ıkı tane yatak ortum war bıtı kırık beyaz dıgerı kahwe bunuda alsammı acaba çok hoşuma gitti ama:44:
Aaa kıss napcak o kadar yatak örtüsünü, ben bitaneyii bilee gözümde büyütüyorumm nereye koycam onu diyee
Bi tane olsun düzgün olsun onu iyice kulllanırım, sonra yeni bişey beğenirim tekrar onu alırım diyorum hep.
kızlar ya taç online da hector yatak ortusu nasıl sizce gold olan? çok begendm 12 taksıt yapıorlar hemde 153 tl..
Bence çok güzle cnm, bende liz modelini düşünüyorum şuannn
hehehe :)) birini gunluk kullancm dieri brz daha özenli kullnmam lazm kurutemzle fln gerektırıo çnku.. haklsn cnm ya yer sorun.ama bu altın sarısı parlak çok güzel...
ayyy nie kımse yokya bu topic çok ryhsuz oluor bazen
ayyy nie kımse yokya bu topic çok ryhsuz oluor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?