2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
arkadaşlar benim büyük nişan olmadığı için düğünde bize biraz uzak olacağı için ( istanbul anadolu yakasında olacak, ben avrupa yakasında oturuyorum) kınam için düğün salonu tutmayı düşünüyorum, tüm çevrem karşıya gelemez diye..
Bu durumda kınalık olarak bindallı değil de kırmızı hafif kabarık elbise mi alsam dedim. Daha çok var ama heycan işte :60: böyle olursa o daha mantıklı olur düğün salonu için sanırım değil mi?
aşağıdaki model nasııl :61:

$kinalik13-220x300.jpg

arkadaşlar benim büyük nişan olmadığı için düğünde bize biraz uzak olacağı için ( istanbul anadolu yakasında olacak, ben avrupa yakasında oturuyorum) kınam için düğün salonu tutmayı düşünüyorum, tüm çevrem karşıya gelemez diye..
Bu durumda kınalık olarak bindallı değil de kırmızı hafif kabarık elbise mi alsam dedim. Daha çok var ama heycan işte :60: böyle olursa o daha mantıklı olur düğün salonu için sanırım değil mi?

Eki Görüntüle 222765

bnce çok güzel olur hatta bide bindallı alabılırsn ek olarak eminönünde 50 tl ye bile var ben bakmştm gayet güzel..misafirleri tuvaletle karşılarsın snrada kına yakılırken bındallı giyersin bnce çok hoş olur bnde öle yapmayı dşnuorm cnm :)

ben boyle elbiseleri pek begenmiyorum nedense kendi kınamda ne gıyınecegım onu bıle bılmıyorum acıkcası ama renk cok hos sırıtmıyor..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 222765

Canım bencede çok iyi düşünmüşsün, zaten kınada hep bindallı giyilmez benim bildiğim. Sadece kına yakılacağı zaman giyilir. Nişan kına tarzı diyolar senin ki gibi büyük kınalar, bence güzel olur cnm :54:
Bende kınamda kırmızı saten bi elbise ve bindallı giymeyi planlıyorumm...
Bütün planlarr hazırrr zamannn su olupp ak artıkkkkk:52:

Canım bencede çok iyi düşünmüşsün, zaten kınada hep bindallı giyilmez benim bildiğim. Sadece kına yakılacağı zaman giyilir. Nişan kına tarzı diyolar senin ki gibi büyük kınalar, bence güzel olur cnm :54:

seneye bu zamanlar evlenmş olup bu telaşların hepsini atlatmş olcz kısmet olursa :)

seneye bu zamanlar evlenmş olup bu telaşların hepsini atlatmş olcz kısmet olursa :)

O zamanda insan kendini boşlukta hissediyor yaa, ben şahsen sözden sonra öyle olmuştum. Sözde böylee herşeye koşturr koşturr bide ben çok ayrıntıcı biriyim. Söz bitti ertesi gün dinlendik ondan sonraki günlerr bi afalladım sıkıntı geldi felann alıştım koşturmacayaa boş durmak yaramadıı :1::1:

O zamanda insan kendini boşlukta hissediyor yaa, ben şahsen sözden sonra öyle olmuştum. Sözde böylee herşeye koşturr koşturr bide ben çok ayrıntıcı biriyim. Söz bitti ertesi gün dinlendik ondan sonraki günlerr bi afalladım sıkıntı geldi felann alıştım koşturmacayaa boş durmak yaramadıı :1::1:

ee ewlendıkten snra napcksn peki..yeni bi telaş lazm sana :) belki bebek telaşı olurr:emir_bebek::9:

Günaydınn kıslarrrrrr :64::64:
Olabilirr gizemcimm bişeylerlee oyalanmam lasımm :1:

hayrılısı olsnnn cnmm ne diyelm hep beraber dewam etcz inş tüm süreçlerde:))

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrr:40:

Nabıyonuzz kıscelerrr, ne var ne yokk:56:

:)) aynen:56: kahvaltı sürecindeyim su an :66::66::66::66:

hepinizeeeee günaydın arkadaşlarr vee afiyet olsunnnn :56: :10:

Ben kahvaltımı tamamladımm, çayımıı yudumlamaktayımm :68:
Nişan hazırlığı topiğindeyim, alışverişe çıkacağızz eksik bişey kalsın istemiyorummm :50:

günaaydıınn hepinizee...

bnce çok güzel olur hatta bide bindallı alabılırsn ek olarak eminönünde 50 tl ye bile var ben bakmştm gayet güzel..misafirleri tuvaletle karşılarsın snrada kına yakılırken bındallı giyersin bnce çok hoş olur bnde öle yapmayı dşnuorm cnm :)

ben boyle elbiseleri pek begenmiyorum nedense kendi kınamda ne gıyınecegım onu bıle bılmıyorum acıkcası ama renk cok hos sırıtmıyor..

teşekkürler kızlar, sadece bunu giyerim salonda bida değiştiremem diye düşünüyodum ama gelin odası gibi biyer bulurum değiştiririm o zaman bindallı da giyim 50 TL bişe değil içimde kalmasın giymedim demeyim..
Dün nişanlıma da gösterdim beğendi, böylede alırız diğer kınalıktan da alırız dedi canıım :73:

ayy evet yaa, seneye bu zamana herşey bitmiş olacak, bende bian önce gelse o günler diyorum ama selin de haklı ee sonra napıcaaz. Bu günlerin tadını iyice hatta bööğ gelene kadar çıkarmak lazım arkadaşlaar.. :1:

bencede kızlar şuan tatlı telaş halındeyz ama vakıt daraldıkça bu heyecan strese dönüşeblır bugunlern kıymetini bilelimmm:40:

bencede kızlar şuan tatlı telaş halındeyz ama vakıt daraldıkça bu heyecan strese dönüşeblır bugunlern kıymetini bilelimmm:40:

oyle vallaha simdiden artık hazırlıkların son sürat devam edıyor olması lazım yoksa elimiz ayagımız bır bırıne dolanır .. erkekler rahat bız ne dersek onu yapıyorlar kendı baslarına bısey yapamıyorlar :D o yuzden sımdıden ıyı dusunun yapacaklarınızı kı ilerde zorlanmayın..

Afiyet olsun arkadaşlar, bende 2- 3 kilo vermek istiyorum nesfit yiyorum bu aralar.
Hem hafif sıcaklarda iyi gidiyo hem değişiklik oldu, tavsiye ederim.. :8:

Afiyet olsun arkadaşlar, bende 2- 3 kilo vermek istiyorum nesfit yiyorum bu aralar.
Hem hafif sıcaklarda iyi gidiyo hem değişiklik oldu, tavsiye ederim.. :8:

benim basenlerle alakali bir derdim var ama nasil cozerim bilmiyorum dengesiz kilo alıyorum:( çok kilolu degilim ama basenler beni rahaatsız edıyor:( 51 kiloyum:(

Back