2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Çiğdemcim sen böylee anlatırken beni bilee stres aldı aslında bu anlattıklarının aynı aşamaları bende de olucak bende bugün banyo için fayans baktım ne renk olucağına hanüz karar veremedim, mutfak dolaplarıda aynı şekildee :26: gerçi benim daha varr düğüne 3-4 ay kala başlıycaz ama şimdiden kafamda bişeyler otursun istiyorumm:69:

Çiğdemcim sen böylee anlatırken beni bilee stres aldı aslında bu anlattıklarının aynı aşamaları bende de olucak bende bugün banyo için fayans baktım ne renk olucağına hanüz karar veremedim, mutfak dolaplarıda aynı şekildee :26: gerçi benim daha varr düğüne 3-4 ay kala başlıycaz ama şimdiden kafamda bişeyler otursun istiyorumm:69:

inan cok kafa yorucu bısı... bısılerı onaylayıp sıparısını verdıkten sonra kutlama yapıyoruz resmen. buyuk bı yuk kalkmıs oluyo ınsanın omuzlarından. benım dugune tam bır sene var ama olsun yavas yavas dedık. mesela dolaplar sıparıs verdıkten sonra 45 gun beklıceksınız dedı adam ee montajı ıvırı zıvırı derken 2 ayı bulucak.ınan ınsanın yuregınden ilk ne gecıosa en sonundada yıne aynısı oluo yanı fıkır falan pek degısmıo yanı bende öle oldu...allah senınde gonlune gore versın

inan cok kafa yorucu bısı... bısılerı onaylayıp sıparısını verdıkten sonra kutlama yapıyoruz resmen. buyuk bı yuk kalkmıs oluyo ınsanın omuzlarından. benım dugune tam bır sene var ama olsun yavas yavas dedık. mesela dolaplar sıparıs verdıkten sonra 45 gun beklıceksınız dedı adam ee montajı ıvırı zıvırı derken 2 ayı bulucak.ınan ınsanın yuregınden ilk ne gecıosa en sonundada yıne aynısı oluo yanı fıkır falan pek degısmıo yanı bende öle oldu...allah senınde gonlune gore versın

Bence çok iyi yapmışsınız canım, en azından düğün zamanı yaklaştığında evle uğraşmazsın sadece düğüne odaklanırsın, bizim biraz üstüste gelicek galiba.
Ama dediğin gibi bişeyleri sıraya koyup onu yapmak gerçekten yükü hafifletiyoo kutlamaya değer yanii :1:
Şuan nişan hazırlıkları varr inan kafam o kadar dolukii bu ayy %80 nini halletmeyi planlıyoruzz inş. kuşş gibi olucammm :17:

Bence çok iyi yapmışsınız canım, en azından düğün zamanı yaklaştığında evle uğraşmazsın sadece düğüne odaklanırsın, bizim biraz üstüste gelicek galiba.
Ama dediğin gibi bişeyleri sıraya koyup onu yapmak gerçekten yükü hafifletiyoo kutlamaya değer yanii :1:
Şuan nişan hazırlıkları varr inan kafam o kadar dolukii bu ayy %80 nini halletmeyi planlıyoruzz inş. kuşş gibi olucammm :17:

ınsallah hayırlısıyla nısanlarada sıra gelıcek onlarıda atlatıcaz.. ne zamandı senın nısan tatlım az kaldı herhalde

Kızlarr ben geldim tekrar

Bu Cumartesi günü nişanlıma bohça götüreceğiz ufak ve romantik bir sepet hazırlamak istiyorum
Ama ben bu sepeti ayrı ve gizli vereceğim
Aşağıdaki linktekine benzer bi şey olsun istiyorum
Ama benim başka fikrim var hem romantik hem komik olacak o yüzden her türlü fikre açığım.
Bu konuyu baya bir araştırdım ama aklıma bi şey gelmiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-tepsisi/363812-seda-nin-soz-bohcasi.html

İstiridye Nasıl Gözü Gibi Bakıyor Güzelliğine Kıyamayarak Saklıyorsa Mabedini Kendi Merkezinde, Öyle Kıyamıyorum Bakmaya Gözlerine... Dünyamın Merkezine ,Aşkımın Ateşi İle...

Kızlar bu yazı kırmızı kalpli mumlar üzerine nasıl olurr sizceeee

toparladıklarım bunlar kızçeler güzel fikirlerinizi de bekliyorum

Çikolata ; Hayatıma tat kattığın için

Aspirin ; Arada bir başını ağrıttığım ıçin

Saat ; Zamanımı Değerli Kıldığın için ….

Mendil ; Her zaman temiz kalmamız için

Parfüm ; Bana her zaman aşkı hatırlattığı için

Mum ; İstiridye Nasıl Gözü Gibi Bakıyor Güzelliğine Kıyamayarak Saklıyorsa Mabedini Kendi Merkezinde, Öyle Kıyamıyorum Bakmaya Gözlerine... Dünyamın Merkezine ,Aşkımın Ateşi İle...

Cep kuranı için ; Besmele ile başlasın aşkımız, Fatiha ile yol bulsun, Nas ile ulaşsın tüm dünyaya, İhlas ile korunsun, eğer hakkı ile sevmezse seni bu yürek Fil suresi ile yok olsun...

Tesbih ; Her zaman Allah'ı zikredebilmemiz için

Son düzenleme:
Kızlarr ben geldim tekrar

Bu Cumartesi günü nişanlıma bohça götüreceğiz ufak ve romantik bir sepet hazırlamak istiyorum
Ama ben bu sepeti ayrı ve gizli vereceğim
Aşağıdaki linktekine benzer bi şey olsun istiyorum
Ama benim başka fikrim var hem romantik hem komik olacak o yüzden her türlü fikre açığım.
Bu konuyu baya bir araştırdım ama aklıma bi şey gelmiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-tepsisi/363812-seda-nin-soz-bohcasi.html

Esmamm sen birr harikasınn nerden gelir böylee şeyler aklınaaa kıss,
Banada ilham kaynağıoldun valla aklıma yattı bu iş bendee yaparım böylee bişeyy:1:

kızlar sonunda kazasız belasız atlattım nişanımı ummuduğumdan çok daha güzel geçti darısı tüm sevenlerin başına, nişan bölümünde baharın nişan bohçaları olarak paylaştım cicilerimi sizlerle :69: dilerseniz bakabilirsiniz arkadaşlar, bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 İnşallah herşey hep böyle güzel devam eder arkadaşlar :71:

Esmamm sen birr harikasınn nerden gelir böylee şeyler aklınaaa kıss,
Banada ilham kaynağıoldun valla aklıma yattı bu iş bendee yaparım böylee bişeyy:1:

Nişan topiklerinin birinde bulmuştum çok hoşuma gitmişti böcüğüm
Herkez için güzel bir fikir benim çok hoşuma gitti
Keşke alternatifleri çoğaltabilsem
Bakın bir de ne buldum çok hoş dileyen alsın dileyen kendi yapsın takı kuşakları da çok hoş

Eki Görüntüle 220878

kızlar sonunda kazasız belasız atlattım nişanımı ummuduğumdan çok daha güzel geçti darısı tüm sevenlerin başına, nişan bölümünde baharın nişan bohçaları olarak paylaştım cicilerimi sizlerle :69: Dilerseniz bakabilirsiniz arkadaşlar, bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.temmuz.2012 inşallah herşey hep böyle güzel devam eder arkadaşlar :71:

allah bir yastıkta kocatmayı da nasip etsin bahar
darısı tüm sevenlerin..gönlünde sevdigi olanlarında başına inşallah

benımkıde bıran once olsa keske yaaaa...ne gusel az kalmıs senınkıne benımkı aralık 17 canım

Oo senin çok varmış balım, o zaman nişanla düğün arasıı çok olmıycakk hayırlısı olsun
ben nişanlığı hallettim dikimini başlancakk, davetiyelerde hallolduuu :66: hafifliyorummmmm:64:

kızlar sonunda kazasız belasız atlattım nişanımı ummuduğumdan çok daha güzel geçti darısı tüm sevenlerin başına, nişan bölümünde baharın nişan bohçaları olarak paylaştım cicilerimi sizlerle :69: dilerseniz bakabilirsiniz arkadaşlar, bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 İnşallah herşey hep böyle güzel devam eder arkadaşlar :71:

Canım bohçana baktım yorumumu ordanda yaptım gerçii harikaaa tek kelimeyle güle güle kullan, düğün için tarih almak çok akıllıcaa ama 1 senee sonrasınaa çok iyi düşünmüşsünüzz hayırlı olsun cnm. bizde nişandan hemen sonra gün alıcaz çünkü özel bir tarihisteiyoruz istediğimiz yerde inş. olurr :97:

Bakın bir de ne buldum çok hoş dileyen alsın dileyen kendi yapsın takı kuşakları da çok hoş

Eki Görüntüle 220878

Canım bende o konuyu düşüncem aklıma bişiler gelirse paylaşırım seninlee
takı kuşağı bende değişik bişey yapmak istiyorum tabi önce kurdalelerimi almam lazım :26:

selam kızlarr:10:

bgn taç online yüzde 30 indirm war sadece bugune özel haberınz olsn pike takımları falan 60 tl ye gelıor hemde kargo bedawaa:52::52:

Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı olsun canım, düğün salonunu nerden kaça tuttunuz merak ettim, bizde araştırıyoruz şuan..

Eki Görüntüle 220878

Bu takı kuşakları çok güzelmiş gerçekten :69: hiç aklıma gelmezdi burdan fikir almak harika oluyooo :21:

Back