2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım çk sağol bizde önümüzdeki hafta başvuru yapıcaz ama nikah kısmetse düğünde olucak bugün aradım bizim burda nikah memurunun gelmesi için 188 tl istiyolarmış

evet kuzum düşünmüyorum...Şuan annemin evinde de birtek benim odamda halı yok ohh mis gibi parkem var hergün süpür sil mükemmel oluyor tertemiz

evet cnm bende aynı durumdayım bn ank. nışanlım denizli burada kına olcak ama gelinliğimide giycem aynı gün maaleeseeeefffffff

benim öyle oldu tatlım. annemler kıyamet kopardı kına gecesinde gelinlik mi giyilirmiş cnm diye. kara kara düşündüm ben de sonunda kına gecesinden bi gün sonra öğlen istanbulda nikah olacak. benim nişanlım bolulu . bolu yakın olduğundan nikahtn sonra düğüne boluya gidilecek. otobüs felan tuttuk. sizde kına gecesini ve nikahı kendi şehrinizde yapın düğünü eşinin şehrinde yapın en mantıklısı bu ben başka bi yol bulamamıştım açıkcası. kına gecesi kız tarafında olmak zorunda sonuçta. e kızın tarafı kızı gelinliğiyle görmeyecekmi . evden çıkarma olayı olmayacak mı bu yüzden burda nikah olacak. düğünde orda. ordakilerde düğünde görecek sonuçta...

canım kaşmir halı ama fiyatını bilmiyorum ben halılarımı hepsini bir aldım 3 yolluk 3 4mt halı 2 küçük yolluk ve 1 küçük halı toplam 2.334 tl tuttu kuzucuklarım kaşmir halı ve royal halı

canım çk sağol bizde önümüzdeki hafta başvuru yapıcaz ama nikah kısmetse düğünde olucak bugün aradım bizim burda nikah memurunun gelmesi için 188 tl istiyolarmış

Bizimde salonda olacak nikah. Hayırlısı bakalım. Biz henüz başvuru için evrakları hazırlamadık inş. 2 günde hallolur.

Cnm bizim nikah salonda olacak o yüzden seninki gibi bir şansım olmayacak

Artık başka çare yok düğün+kına birarada gibi bişi olacak hayırlısıyla.
Ama bindallı felan giymeyi düşünmüyorum bu durumda ama yinede şartlar ne gösterir bilmiyorum kısmet artık.

YenidenDogdum

tatlım kayınvalidemle yaşamıyorum eşimin işi gereği başka şehirde yaşıcaz ay sonunda gidiyoruz orayada şu an izmirde projeyi hazırlaması gerekiyor o yüzden bi kaç hafta burda kalıcaz zaten ben bi kaç güne kendi ailemin yanına gidicem eşim benim yanıma gelicek hafta sonunları ay sonundada gidicez
iş geregi başka şehirlerde yaşıcaz diye izmirde ev açmadık 1 buçuk sene sonra açmayı düşünüyoruz

trt haberde türkçe sevdalıları diye köşkte şarkı söylüyorlar...
durduk yere gözlerim doldu....
Az kaldı ya şaka maka

bizimde farklı şehirlerde oldu ama ben giymeyi tercih etmedim

anladım cnm zor o zaman allah sana yardım etsin. en kısa zamanda bir sonuca bağlarsınız. ama fazla sıkıntı yapma kendine cnm ben çok sıkılmıştım bu karar zamanında ondan yani

şimdi ay sonunda sende eşinle gitceksin değilmi kuzum...sen annenlerde kalmayacaksın...ben anlayamadım galiba

bende eşimle gidicem tatlım samsun a gidicez belki eşimin ırak a gitme durumu var o süreçte ailemin yanında kalıcam

anladım canım samsunda pekı ev tutulumu yoksa lojmanda fılanmı kalacaksınız canım?
sen calısmıyorsun dımıı ohhh ne guzellll
ozendımm sımdıı

good : halılarını pahalı almısın yavrum

işi gereği çalışamıyorum zaten çalımamıda istemiyo bende çalışmamaya alıştım rahatım böyle
gidilecek şehirde eşyalı ev tutuluyor şirket ayarlıyor hepsini biz gidip yerleşiyoruz

pahalımı :44::44: sadece 2 halım 1000 tl tuttu :18::18::18:
almışken iyisini alayım dedim :26::26:

kızlar bu arada annemler ve görümcemler tatile gittiler
biz eşimle 2 balayımızı yaşıyoruz

bende eşimle gidicem tatlım samsun a gidicez belki eşimin ırak a gitme durumu var o süreçte ailemin yanında kalıcam

işi gereği çalışamıyorum zaten çalımamıda istemiyo bende çalışmamaya alıştım rahatım böyle
gidilecek şehirde eşyalı ev tutuluyor şirket ayarlıyor hepsini biz gidip yerleşiyoruz

canım yaa inşş gitmez eşin çok uzak yinede hayırlısı inş kuzum
şirket ayalıyo he ne güzell

ohhh ne güzelllll

güzel gelinler iyi akşamlarrrrr..ben daha kuaföre gitcem..süslencem...akşamda ohhh ohh döktürcem

anladım canımm cok guzel bende evde oturmayı ısterdım valla

canım saka yapıyorumm :)))

dunurler berabermı gıttıler tatılee?
ohhh ne güzelllll

güzel gelinler iyi akşamlarrrrr..ben daha kuaföre gitcem..süslencem...akşamda ohhh ohh döktürcem

bu aksam kafa boyatcaktım kayınvalıdeme gıtmeye karar verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…