- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.121
canım biz önce belediyeye gittik ilk başvuru için beraber gidiliyor. sonra bize bir kağıt verdi.evlilik izin sağlık raporumu ne yazıyordu üstünde.onunla birlikte önce belediyenin gösterdiği verem savaş dispanserinde film çektirdik sonra yine belediyenim gösterdiği yerde kanımızı verdik. her ikiside öğlen 3,5 da çıktı. ama gün almaya yetişemedik mesai bitti belediyede.ertesi gün nişanlım gitti gün aldı ve başka gün yokmuş , sonraki gün evlendik
[/COLOR]
COK GECMIS OLSUN CANIM NAZAR DEGMIS SANA
allah beterınden saklasın keske doktora gıtseydın canım
suanda yok ama ev bakarken bızdede oluyor
bısıler alma esnasında yanı
bunu cok begendım mutfagıma dusunebılırımm
kac aaldın kac metre kare markası ne
hosgeldınn sendee
hıc halı kullanmayı dusunmuyormusun?
ben pek etkılenmem ama nısanlım etkılenıyor benım
kayınvalıdenlemı yasıyorsun sehkerr?
bızdede bohca olmadı bızde bohca yapıcaz el öpmeye gıttıgımızde verecegız bızde davet sofrası olur duvak sofrasıda denır orada vermek ıcın ama karsı taraftan ıstemıcez bız kendımız alıcaz yapıcaz eyvallahımız yok degıl
kımse bırsey demıyor
bende daha basvurmadımmm
yatak odasının dolapları ne kadar kac metre ?
bırd ebende beyaz ıstıyorum baslıgı su kocaman olan yatak odasımı sedef yatak odası dıye gorsellerde cıkıyor
[
Faklı şehire gelin giden varmı?
Ben Ant. nişanlım İSt. o yüzden kına gecesi nasıl olmalı karar veremedim.
Kına da gelinlik giyicem ki burda olanlar da gelinlikle görsün die. Herkes İst. gelemez çünkü.
Böyle durum olan var mı?
Kına da gelinlik giyicem ki burda olanlar da gelinlikle görsün die. Herkes İst. gelemez çünkü.
Böyle durum olan var mı?
COK GECMIS OLSUN CANIM NAZAR DEGMIS SANA
allah beterınden saklasın keske doktora gıtseydın canım
suanda yok ama ev bakarken bızdede oluyor
bısıler alma esnasında yanı
bunu cok begendım mutfagıma dusunebılırımm
kac aaldın kac metre kare markası ne
hosgeldınn sendee
hıc halı kullanmayı dusunmuyormusun?
ben pek etkılenmem ama nısanlım etkılenıyor benım
kayınvalıdenlemı yasıyorsun sehkerr?
bızdede bohca olmadı bızde bohca yapıcaz el öpmeye gıttıgımızde verecegız bızde davet sofrası olur duvak sofrasıda denır orada vermek ıcın ama karsı taraftan ıstemıcez bız kendımız alıcaz yapıcaz eyvallahımız yok degıl
kımse bırsey demıyor
bende daha basvurmadımmm
yatak odasının dolapları ne kadar kac metre ?
bırd ebende beyaz ıstıyorum baslıgı su kocaman olan yatak odasımı sedef yatak odası dıye gorsellerde cıkıyor
[
canım çk sağol bizde önümüzdeki hafta başvuru yapıcaz ama nikah kısmetse düğünde olucak bugün aradım bizim burda nikah memurunun gelmesi için 188 tl istiyolarmış
benim öyle oldu tatlım. annemler kıyamet kopardı kına gecesinde gelinlik mi giyilirmiş cnm diye. kara kara düşündüm ben desonunda kına gecesinden bi gün sonra öğlen istanbulda nikah olacak. benim nişanlım bolulu . bolu yakın olduğundan nikahtn sonra düğüne boluya gidilecek. otobüs felan tuttuk. sizde kına gecesini ve nikahı kendi şehrinizde yapın düğünü eşinin şehrinde yapın en mantıklısı bu ben başka bi yol bulamamıştım açıkcası. kına gecesi kız tarafında olmak zorunda sonuçta. e kızın tarafı kızı gelinliğiyle görmeyecekmi . evden çıkarma olayı olmayacak mı bu yüzden burda nikah olacak. düğünde orda. ordakilerde düğünde görecek sonuçta...
Böyle durum olan var mı?
Bizimde salonda olacak nikah. Hayırlısı bakalım. Biz henüz başvuru için evrakları hazırlamadık inş. 2 günde hallolur.
Cnm bizim nikah salonda olacak o yüzden seninki gibi bir şansım olmayacak
Artık başka çare yok düğün+kına birarada gibi bişi olacak hayırlısıyla.
Ama bindallı felan giymeyi düşünmüyorum bu durumda ama yinede şartlar ne gösterir bilmiyorum kısmet artık.
YenidenDogdum
tatlım kayınvalidemle yaşamıyorum eşimin işi gereği başka şehirde yaşıcaz ay sonunda gidiyoruz orayada şu an izmirde projeyi hazırlaması gerekiyor o yüzden bi kaç hafta burda kalıcaz zaten ben bi kaç güne kendi ailemin yanına gidicem eşim benim yanıma gelicek hafta sonunları ay sonundada gidicez
iş geregi başka şehirlerde yaşıcaz diye izmirde ev açmadık 1 buçuk sene sonra açmayı düşünüyoruz
şimdi ay sonunda sende eşinle gitceksin değilmi kuzum...sen annenlerde kalmayacaksın...ben anlayamadım galiba
bende eşimle gidicem tatlım samsun a gidicez belki eşimin ırak a gitme durumu var o süreçte ailemin yanında kalıcam
anladım canım samsunda pekı ev tutulumu yoksa lojmanda fılanmı kalacaksınız canım?
sen calısmıyorsun dımıı ohhh ne guzellll
ozendımm sımdıı
good : halılarını pahalı almısın yavrum
anladım canım samsunda pekı ev tutulumu yoksa lojmanda fılanmı kalacaksınız canım?
sen calısmıyorsun dımıı ohhh ne guzellll
ozendımm sımdıı
good : halılarını pahalı almısın yavrum
hımmmm ırakmıııı...inş gitmez yaaa çok zor olur senin için :26::26:bende eşimle gidicem tatlım samsun a gidicez belki eşimin ırak a gitme durumu var o süreçte ailemin yanında kalıcam
bende eşimle gidicem tatlım samsun a gidicez belki eşimin ırak a gitme durumu var o süreçte ailemin yanında kalıcam
işi gereği çalışamıyorum zaten çalımamıda istemiyo bende çalışmamaya alıştım rahatım böyle
gidilecek şehirde eşyalı ev tutuluyor şirket ayarlıyor hepsini biz gidip yerleşiyoruz
ohhh ne güzelllll
güzel gelinler iyi akşamlarrrrr..ben daha kuaföre gitcem..süslencem...akşamda ohhh ohh döktürcem
pahalımı :44::44: sadece 2 halım 1000 tl tuttu :18::18::18:
almışken iyisini alayım dedim :26::26:
kızlar bu arada annemler ve görümcemler tatile gittiler
biz eşimle 2 balayımızı yaşıyoruz
anladım canımm cok guzel bende evde oturmayı ısterdım vallaişi gereği çalışamıyorum zaten çalımamıda istemiyo bende çalışmamaya alıştım rahatım böyle
gidilecek şehirde eşyalı ev tutuluyor şirket ayarlıyor hepsini biz gidip yerleşiyoruz
canım saka yapıyorumm :)))pahalımı :44::44: sadece 2 halım 1000 tl tuttu :18::18::18:
almışken iyisini alayım dedim :26::26:
kızlar bu arada annemler ve görümcemler tatile gittiler
biz eşimle 2 balayımızı yaşıyoruz
ohhh ne güzelllll
güzel gelinler iyi akşamlarrrrr..ben daha kuaföre gitcem..süslencem...akşamda ohhh ohh döktürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?