2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
shekerde hep buradaaa

evet bu aksam kınasıı cıcegıde cok guzeldıı

shekerde hep buradaaa

evet bu aksam kınasıı cıcegıde cok guzeldıı

kalplerasi : benı kımse ozlemıyormu dıyodun senn dun

bu aksam bakalım yuvamızı bulcazmı dedım mesajı yazamadımmm

duygusal a bağladımmmmmmmmmmmmm içim şişti böğüre böğüre ağlamak istiyorum...noldu böyle yaaa

aglama aglamaa ne var aglancakkk
benım mesaı bıtıyor oh cok sukur bu haftayıda atlattık ya Allahın ıznıyle

Selam hanımlar, giremiyorum kaç gündür geçmişi okuyayım dedim bitiremedim çıkmam lazım şimdi öpüyorum hepinizi..

Ne güzel canım, biter yakında tüm işler geziye gitmişsin çok güzel geçer umarım..

canm benim yaaa öyle üzüldüm ki, anlıyorum sizi hep sorun hep sorun bunaldınız ikinizde, ama ayrıldık bitti demek yerine biraz kendinize zaman verin..sakin kafa toparlayın, yani evden vazgeçersiniz babanı ikna edersiniz belki, yeni evli çifttin zor böyle uzun bir kredi ödemesi ..

Hakkında hayırlısı olsun inş. canım nolur üzülme..

ya- rın evleniyoruuummmm

günaydın kızlarrrrr

dün nikahımız olduuuuuuu hem resmi hemde dini nikah oldu artık evliyizzzz

Tebrik ederim kızlar, mutlu mesut evli bayanlar olun hep :) bende çarşamba nikah kıyıyorum

iyi insan lafın üstüne gelirmiş kuzummmmm
şükür diyelim kuzum sen nasılsın tatil nasıl gidiyoo

allahım çok komiğim kendimegülüyom öyle rahatımki bacaklarımı uzatıp oturuyom :) ev boyanmaya başladı bugün astarı çekiyorlar çokta uyguna anlaştık piyasaya göre 3te 1 fiyatına anlaştık sağolsun bir arkadaşım yönlendirdi ondan sonracığıma anacığım ilk defa kız evlendircek napacağımızı ne o biliyo ne ben birbirimize bakıos duruos çay kahve içios elbiselerimi ayarliim dedim sonra amannnnn nede olsa hemen alt katta oturcam düğün telaşından sonra rahat rahat ayarlarım dedim boya biter pazartesi gider mutfak dolaplarını siler tabak çanağı yerleştiririm sonrada mobilyacıyı perdeciyi halıcıyı ararım eşyaları getirirler bir temizlikçi tutarım olur biter kendimi kasmaya başlamadım daha bide utanmadam ayın 15 inde istanbula gidip kafa dağıtim diom ablam bi otel ayarlamış annemde kızıyo düğününe ne kaldı hiçbişiyin hazır değil gitme dio ve ben takmıyom hiçmi bana acımıyon bak ne hale geldim dedim ( hepsi yalann )

canım rabbim sana en hayırlısını nasip etsin olan herşeyde vardır bi hayır beraberliğinizde hayır var se rabbim bir araya getirir sizi üzülme sıfırdan ev kurmak zordur ama yuva yapana rabbim yardım eder....sadece maddiyat esaslı ise üstesinden iki seven kişi gelir be tatlım rabbim doğru karar almayı nasip etsin sana inşallah...[/QUOTE]

duruma üzülen arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm. her neyse diğer konuya geçmek istiyorum.
bunlardageçer arkadaşımın eski nicki neydi bilmiyorum. ama çok fazla kırıldığımı söylemek isterim. buraya biraz teselli görmek için yazıyoruz ki bu olanlarda hiç suçum olmadığına inanıyorum. olmazsa olmasın canlarını mı alacaksınız insanların diyor. var arkadaşım varrrr. ama kendisi yemekten oğluna bırakmıyor. onu da geçtim bir de oğlunu sömürüyor. ben oyum olsun buyum olsun diyen biri asla olmadım. sadece huzur. ama insanın huzurunu kaçıran insanlar olduktan sonra bi anlamı kalmıyor evliliğin. evi aldık çünkü ikimizde çalışıyoruz rahat öderiz dedik. bir de babası yük olmasaydı bize. kendi babam da suç bulmuyormuyum evet buluyorum. ama yapacak bişey yok. bizim ailemiz birbirine biraz fazla bağlıdır. bu yüzden babam bu sorunları çıkardı. sebebi ise ilk evlatlarını kaybetmiş olmaları. bir daha bizim gözümüzden tek damla yaş akmasını istemiyorlar. şu anda daha çok akıyor biliyorum ama ailemi ezip geçemem. onlar büyük dertler çekmişler bizim çekmemizi istemiyorlar. her neyse. ben seviyorum ve ailem için seve seve ayrılırım. sonuçta nişanlıma da ailenden vazgeç ya da ben vazgeçeyim diyemem. bizim buralarda bir kız bir erkek evleniyorsa ailelerde evleniyor derler. yarın öbür gün benim üzüldüğümü görse babam daha kötü şeyler olur. ki babası bunu yapacak kapasitede bir adam.
her neyse sizi dert saydığım basit şeylerle sıkmak istemezdim. bir daha da ayrılsam da barışsam da düğünüm olsa da buraya yazmam.
size çook mutluluklar diliyorum.
hoşçakalın.

stres yapma tabi tatlım ama bu kadarsa salma kendini
bu arada sen tekmi yaşıyodun yoksa ailenlemi:44::44:

he bu arada Allah hiçbirinize yaşatmasın.
yaşamadan kimse kimseyi anlamaz. uzaktan konuşmakla olmaz. ben olsaydım öyle yapardım ben olsaydım böyle yapardım demekle olmaz. çünkü ne siz bensiniz ne de benim ailem sizin aileniz
bunu asla unutmayın

stres yapma tabi tatlım ama bu kadarsa salma kendini
bu arada sen tekmi yaşıyodun yoksa ailenlemi:44::44:

yılın 7 ayı tek 5 ayı ailemle oturduğum ev ablamın evi .evlenincede aynı binada giriş katını kiraladık şöyle bir rahatlık var bende birşeyim eksik olsa çıkarım yukarı alırım işimi görürüm nede olsa ya annemde acemi napcas oda bişi demiyo akrabalar gelecek die perdeleri annem yıkıyo bende sabah koltuk sildim bari bi işe yariim dedim :) benim tosun paşamda beni çok özlemişmiş ankaraya gelecekmiş 100 tl vermiş araç kiralamış o kadar gelme dedim şu sıralar paraya ihtiyacımız var die neyse yapcak bişi yok akşam anemlerle türkçe olimpiyatlarına gidicektim davetiye gelmişti tosun paşşam gelince ben gidemicem aaaaa bu arada yarım saat sonra başlıyo ben eşomanlarla yayılmışım babam evde değil ::) ben hazırlanayımda annemle babamı bırakayım

UFfff kızlar yaww çok şey kaçırmışım bir sürü sayfa atlamış

Bugün yoğun bir günümdeyim akşam geçmişe dönerim

abcd_123 hayırlısı olsun tatlım senin için..... Ama yenidendoğdum kendi fikirlerini söyledi bu kadar kızmanı gerektircek durum yok canım. Sonuçta sosyal paylaşım sitesi burası olumlu olumsuz bütün eleştirilere açık olmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…