2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gelin başın süper olmuş canım boydan yokmu foton

çok çok güzel olmuş.

gri simler felan baya baya havalı gelinliğin arkasıda inci
anam ben öle düşünmedim zor olur onları açması değilde kapaması mesela yani

çok teşekkür ederim kızalar
arkası fermuarlı tatlım inciler sadece süs olsun die etek ucuna kadar yapıldı
beğenmenize çok sevindim canlarımmmmm

bilemiyorum kuzum pazar günü alacaz resimleri ama nikahta çekilenleri bakalım elime ulaşır ulaşmaz eklicem canımmm

bende gelın basını cok begendım ıslemeler cok guzel olmus boydan resımlrı bende merak ettım arkadan dugmelılerde guzel duruyo benımkıler baglamalı goguslerı kavrasın dıye

benımde arkası bagcıklı olmalı zıra mınısler dolgun durmalı

bende gelın basını cok begendım ıslemeler cok guzel olmus boydan resımlrı bende merak ettım arkadan dugmelılerde guzel duruyo benımkıler baglamalı goguslerı kavrasın dıye

benim arkadaşın bağlamalıydı dikkat et kuzum düğünün yarısında bana dedi ki bi boşluk hissediorum amanın bir bakayım arkası açılmış

benimkide tam tersi tatlım...nişan elbisem tafta kumaş...gelinlik prenses

ben senin nişan elbiseni görmedim isyancım

benim arkadaşın bağlamalıydı dikkat et kuzum düğünün yarısında bana dedi ki bi boşluk hissediorum amanın bir bakayım arkası açılmış

benimkide tam tersi tatlım...nişan elbisem tafta kumaş...gelinlik prenses

ben senin nişan elbiseni görmedim isyancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…