- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #25.621
tamamdırrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 2.evlıgım olacak ınsallahkaç yaşındasın canım sen çocuğum var derken daha önce evlendin yani
bende hep aman nolcak sonuçta görcem hep derdim ama zaman azalınca gerçekten çk koyuyo nasıl ayrılıcam bilmiyorum
Bu aksam nişanlım yok kaç akşamdır aslında yoruldum gezmekten azcık dinleneyimm
Afiyet olsun kızlarrr...ben geldim yemektennn....çok yemişim...soda içiyorum
Troubledoll357357 _mucizem_
Cok tesekkür ederim :)
Inanin coook mutlu oldum.
Herkes bana ayri bir mektup yazmis.
Adimin yazdigi bir bileklik almislar.
Büyük bir cerceve almislar.
Ekmek ve tuz. Buranin adetidir biri yeni eve tasindigi zaman bereketli olsun ve ac kalmasinlar diye ekmek ve tuz verilir :))
Klapli cikolata.
Makyaj cantasi.
Bir paket pecete.
Bebek battaniyesi yapmislar.
Bebek bodysi vardi.
Bebek pantolonlari vardi.
Bebek cantasi vardi.
(Verilmek isteyen mesaji anlamisinizdir )
Ailemle birlikte gecirdigim en güzel günlerden birisiydi.
Ve en anlamli olaniydi.
bekliyorum canım meraklardayım
[kızlar benim düğünüme bi ay kaldı ama 4 5 aylık zamanlarda of diyodum bu kadar zaman nasıl gececk ama şimdi diyorumki lütfen gecme lütfen evet nişanlıma cok aşıgım ama bi evin tek cocuguyum annem geceleri ben uyudugum zaman saclarımı koklayıp aglıyo bilmiyorum kızlar siz bahsediyodunuz baba evinden cıkmayı ben hayal bile etmek istemiyorum aklıma geldikce nerde olursa olsun gözlerim doluyo ne yapıcam hiç bilmiyorum ben birazdan cıkıcam sonra görüşürz kızlar
benım 2.evlıgım olacak ınsallah
19 yasındayken evlenmıstım aıle tanıdıgı bırıyle
basıma gelmedık kalmadı
konularıma bırz bakarsan gorursun sımdı acmıyım eskı mevzuyu ama benım hıkayem sıradan bı hıkaye degıl huzunlu fazlasından :S
bende benımkının arındna boyle oluyorum keyfıme bakıyorum o aksamlar
valla uazatacağım ayaklarımı yatacağımm
tamam canım ben sürekli burda gibi gözüküorum ama pencereyi aşağı alıyorum dolayısı ile yetişemiorumbende şimcik geldim kuzuzcuklarımmm
afiyet bal şeker olsun kuzuma yarasın
ne kadar güzel bir hatıra ne güzel düşünmüşler ailen
eklicem yine kuzum
ah canım benim insan o kadar çok duygulu oluyorki sizi en çok ben anlarım ama bi süre sonra herkes alışıyo sizde alışacaksınız:13:
benım 2.evlıgım olacak ınsallah
19 yasındayken evlenmıstım aıle tanıdıgı bırıyle
basıma gelmedık kalmadı
konularıma bırz bakarsan gorursun sımdı acmıyım eskı mevzuyu ama benım hıkayem sıradan bı hıkaye degıl huzunlu fazlasından :S
bende benımkının arındna boyle oluyorum keyfıme bakıyorum o aksamlar
tamam canım ben sürekli burda gibi gözüküorum ama pencereyi aşağı alıyorum dolayısı ile yetişemiorum
bak bı kuzum ekledim
taze taze iki tane daha pike aldım...elimin altında bulunsun diye
Eki Görüntüle 440018 Eki Görüntüle 440019
annem bıle dıyor oh x yok bu aksam kahvaltılık yesekte olur erkenden yatarız fılan
bıraz rahatımıza duskunuz nısanlım gelınce annems ureklı cesıt cesıt yemekler salatalar tatlılar yapıyor
son kez
masatakvimimi, bunlargeçerimi özledim bennnnnn
son kez
bendee ösledim
Kızlarrr şimdi bakınnn
çok çok güzel olmuş.
mucize : sağol canım cok tesekkur ederım
Kader bu napcaksınn
ısyan kaca aldınn ?
good - ben gene goremedımm