- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.561
ben utanırımkı tekrar etmeye :s
pakizee ne oldu topladınızmı benım kucuk tv paralarımı
ben utanırımkı tekrar etmeye :s
ben utanırımkı tekrar etmeye :S
Bende abcde_ ye yorumyapmak ıstıyorum umarım okur
ben dısarıdan oncesını hıc bıolmeyen ama yapılan yorumları okumus bırıyım oncelıkle yanı dısarıdan bakıyorum olaya
nısanlınızın babası once ev alıcaz sonra alamıcz almıyorz vs gıbı muhabbetler hos olmamıs evet
ama sızın babanızın bu kadar tepkılı davranması hıc hos bı davranıs degıl
ben kendımden ornek veremıcem ondan bundanda
hepımız aılelerden bısey beklıyoruz evet
ama soyle bı bakarsan gorursun aılelerın bızlerede yapılan 20-25 mılyarlık alısverıste 5 bın lıralık katkıları oldugunu ..
yoksa yoktur kardesım canınımı alacaksınız ınsanların
buarada nısanlınız harıcınde herkez problemlı geldı bana kusura bakma madem hafta soınuna kadar vakıt var bunları dusunursun kı ona gore karar verırsın
madem bu kadar para yok destek yok neden ev almaya gırıstınız kredıyle
gırıstıgınız bu hareketlede kendınızı bunalıma sokmussunuz
ve ısın ayrılıga gıttı nokta bu
mobılya borcuna sokamam nısanlımı dıyıp yarı yolda bırakıyorsunuz!
ve aılem ıstemeseydı onları uzmemek ıcın ayrılırım ayrıldım demeye getırrmısınız cumleler boyle olmasada ınsanın hayatını bırlestırmeye karar verdıgı kısıyı bu kadar kolay gozden cıkarıyor olması hıs os degıl
o kadar cok maddı seyler varkı o kadar cok beklentıler yukarıdakı orta yolda bulasamamıssınız
ne yazıkkı
ayretten alacagınız eve babanızın gtımesı bır lutuftur bır yerını begenmıyorsa sıze soyler
koskoca adamla kavga etmez
ben kayınpederden cok baska seylerın problem oldguunu problemlı oldugunu dusunuyorum
kusura bakma ama dısarıdan boyle gozukuyor
ve nısanlınızın haklarını nısanlınız savunur sız arsa sat dıyebılecek yakınlıkta degılsınız sız elsınız
sız kendı haklarınızı korursunuz
paranız yoktu borcla set bılezık almaya gerekmı var
cok sınırlendım yazdıklarını okuyunca affedersın daha yazardım ama frenlıyorum kendımı
buarada bılgın olsun kayınvalıdem kendıne yenı ev aldı yenı evın ıcıne bır suru detay degıstırdı yenı gelın evı degıl luks bır daıresı var
gorup gorebılefegımız en guzel daıre
masatakvımı resmını gormustu
bende beklıyorum bıraz yapsınlar etsınler
ınankı yok dıye degıl
yapmıyorlar
artık devır boyle olmus ,uzuluyorum ama buyutmuyorum ben onların bana yapabıleceklerı karsısında nısanlıma soz vermedım ..
suanda 120 bın kredıye gerı odeme baktımm
300 kusur mılyar :S
günaydın kızlarrrrr
dün nikahımız olduuuuuuu hem resmi hemde dini nikah oldu artık evliyizzzz
nişanlının dediğine çok güldüm kuzum yaaa
rabbim inşş istediğin gibi bir ev bulmanı nasip eder
isyanım ben evlendima ama bende istiyorummmm gül dökülmesiniii
günaydın kızlar nasılsınız dün bir haber aldım burdan dogrumu abcde_123 diye bi arkadasımız nişanlısından ayrılmıstı konusmasını bekledim yalnız konusmadı baska bir bilgi aldınızmı cok üzülmüştm onun için sizler nasılsınız bakalım
evimin boyasına duvar simi varmıs boyanın içine atılıyomus güzel gözüküyo diyolar aranızda böle bişey kullanmayı düşünen kullanan yada baska bir evde gören varmı nasıl duruyor kızlar
günaydın kızlar nasılsınız dün bir haber aldım burdan dogrumu abcde_123 diye bi arkadasımız nişanlısından ayrılmıstı konusmasını bekledim yalnız konusmadı baska bir bilgi aldınızmı cok üzülmüştm onun için sizler nasılsınız bakalım
evimin boyasına duvar simi varmıs boyanın içine atılıyomus güzel gözüküyo diyolar aranızda böle bişey kullanmayı düşünen kullanan yada baska bir evde gören varmı nasıl duruyor kızlar
Hayırlı cumalar kızlar
abcde_123 ün nişanlısıyla olan akibeti ne oldu acaba inşallah hakkında hayırlısı olsun...
bunlardageçer evlendi evlilik cüzdanını eline almıştır bile hayırlı geçim nasip etsin Rabbim inşallah...
Kayınvalideler ahh bu kayınvalideler neden hep bütün hınçlarını gelinlerinden alırlar anlamam
Ama benim kayınvalidem çok şükür başka birbirimize ne çok yakınız nede çok soğuk her durumda birbirimizin yanındayım ama
birbirimizi de sıkmayız. haftada rutin olarak 1 gün yemeğe 1 günde çayını içmeye giderim. Gönlünü almaya çalışırım.
Kayınvalidem ne kadar mutlu oğlu beni o derece sultan yapıyor
Taktik mi bunlar ben mi fenayım
yok yok ben kayınvalidemi çok seviyorum
Pamuk eller cebehaha toplamaya çalışıyoruz 3-5 ne olursa artık
evet bende bu konuda sana katılıyorum canım ben de ne kayınvalidemden ne kayınpederimden beklenti içindeyim ailemde ev di altındı hiç muhabbetini yapmadılar
Bızımkılerde yapmadılar
ha bızımkıler yapmadılar karsı taraf eksık yapmaya basladı ıyıcene yoks abızde mesela kızın gelınlıgını aılesı alır yanı bır daha dıyorum para yoksa yapcak bısey yok ama varken bıle gelınlık cocuklara borc bırakılması cok abes
bısey demıyorum ne dıyım
sonucta yaparsa ogluna yapamzsa oglun aaılemde benım ıcın durum boyle
krediler malesef böyle canım
ben yanlıs bakmısım ya 120 ay bakıcaktım 240 bakmısım
yanı 230 mılyar gerı odemesı
ama aylıkta 1900 gelıyor
benım ortaya sadece esımın maası kalır fatura yemek yol sıgara eee cocuk olursa napcaz
çok sevindim allah mesut etsin canım
Eki Görüntüle 439929
sanada dökelim canım Eki Görüntüle 439929
günaydın canım
herkese tekrar günaydın
özel olarak duvar simi almana gerek yok normal sim atılıyo boyanın içine .
güzel duruyo duvarda pırıl pırıl. boyacının boyanın içine iyice karıştırması lazım ki bi yerde toplaşmasın simler o zaman görüntü pek hoş olmaz.
kızlar ben nişanlımla 16 yaşımdan beri beraberim aynı sokakta oturuyoruz hep evlendiğimiz gün seni evden gelinliğinle ben çıkarıcam bunu çok istiyorum diyordu benim içinde bi sakıncası yok ama genelde onların ailesinden büyük kimse o gelip çıkarır tuhaf karşılanır mı gerçi öyle adetlere falan uyan birisi değilim bana mantıksız gelen bir şeyi yapmam. Bu zamana kadar böyle bir durum yaşanmadı bizim tarafta nasıl karşılarlar bilmiyorum.
Kızlar yemekteyim...
Özel simli şefaf boya çıktı sim atarak duvarları mahvetmeyin.....
Butik simli şefaf boya diye geçiyor adı...
bi araştırın derim
kim cıkaracak?anlamadımda
nişanlım çıkarmak istiyor canım
afıyet olsun sekerım
bende bırazdan yıeycegım
benım hatunun cok guzel oldu ya olsaydı resım gosterırdım sıze ıncı beyazı gıbı oldu odası ama renk tam olarak atrıf edılemıyor
afıyet olsun sekerım
bende bırazdan yıeycegım
benım hatunun cok guzel oldu ya olsaydı resım gosterırdım sıze ıncı beyazı gıbı oldu odası ama renk tam olarak atrıf edılemıyor
Yok canım uygun olmaz
sonrasında onunsun zaten baban veya abın ındırmeyı adetlerımıze gore uygundur
ben gocmenım bızde oyledır
ben balayında elime telefon bile almayı düşünmüyorum doğrusu...siz değişk bir çiftsiniz maşallah
Yok canım uygun olmaz
bizde de kayınvalide eve çıkar kayınvalide kızın babası gelin 3 ü çıkar evden:44:
ayyy duygulandım mı ne yaww
Biraz oyleyiz sanırım
Ama birbirimizlede ilgileniyoruz rahatsız
Güneşe alerjim olduğu icin denize havuzda girmiyoruz o yüzden hep odadayiz kasinmaktansa tv pc telefonla zaman geçiriyoruz
yok canım uygun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?