2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben nişanlımla 16 yaşımdan beri beraberim aynı sokakta oturuyoruz hep evlendiğimiz gün seni evden gelinliğinle ben çıkarıcam bunu çok istiyorum diyordu benim içinde bi sakıncası yok ama genelde onların ailesinden büyük kimse o gelip çıkarır tuhaf karşılanır mı gerçi öyle adetlere falan uyan birisi değilim bana mantıksız gelen bir şeyi yapmam. Bu zamana kadar böyle bir durum yaşanmadı bizim tarafta nasıl karşılarlar bilmiyorum.

Hayırlı cumalar kızlar

abcde_123 ün nişanlısıyla olan akibeti ne oldu acaba inşallah hakkında hayırlısı olsun...

bunlardageçer evlendi evlilik cüzdanını eline almıştır bile hayırlı geçim nasip etsin Rabbim inşallah...

Kayınvalideler ahh bu kayınvalideler neden hep bütün hınçlarını gelinlerinden alırlar anlamam

Ama benim kayınvalidem çok şükür başka birbirimize ne çok yakınız nede çok soğuk her durumda birbirimizin yanındayım ama

birbirimizi de sıkmayız. haftada rutin olarak 1 gün yemeğe 1 günde çayını içmeye giderim. Gönlünü almaya çalışırım.

Kayınvalidem ne kadar mutlu oğlu beni o derece sultan yapıyor

Taktik mi bunlar ben mi fenayım

yok yok ben kayınvalidemi çok seviyorum

evet bende bu konuda sana katılıyorum canım ben de ne kayınvalidemden ne kayınpederimden beklenti içindeyim ailemde ev di altındı hiç muhabbetini yapmadılar

suanda 120 bın kredıye gerı odeme baktımm
300 kusur mılyar :S

krediler malesef böyle canım

günaydın kızlarrrrr

dün nikahımız olduuuuuuu hem resmi hemde dini nikah oldu artık evliyizzzz

çok sevindim allah mesut etsin canım

Eki Görüntüle 439929

nişanlının dediğine çok güldüm kuzum yaaa

rabbim inşş istediğin gibi bir ev bulmanı nasip eder

isyanım ben evlendima ama bende istiyorummmm gül dökülmesiniii

sanada dökelim canım Eki Görüntüle 439929

günaydın canım

herkese tekrar günaydın

özel olarak duvar simi almana gerek yok normal sim atılıyo boyanın içine .
güzel duruyo duvarda pırıl pırıl. boyacının boyanın içine iyice karıştırması lazım ki bi yerde toplaşmasın simler o zaman görüntü pek hoş olmaz.

Kızlar yemekteyim...
Özel simli şefaf boya çıktı sim atarak duvarları mahvetmeyin.....

Butik simli şefaf boya diye geçiyor adı...

bi araştırın derim

Bende oyle ne cok ıc ıce nede soguguz bende sevıyorum kayınvalıdemı
haha toplamaya çalışıyoruz 3-5 ne olursa artık
Pamuk eller cebe

o sımlerı karıstırıyorlar benım kayınvalıdemın salonu oyle cok guzel oldu
bende ıstıyorum salonuma
ama kıvırıyolar

kim cıkaracak? anlamadımda

Kızlar yemekteyim...
Özel simli şefaf boya çıktı sim atarak duvarları mahvetmeyin.....

Butik simli şefaf boya diye geçiyor adı...

bi araştırın derim

afıyet olsun sekerım
bende bırazdan yıeycegım

benım hatunun cok guzel oldu ya olsaydı resım gosterırdım sıze ıncı beyazı gıbı oldu odası ama renk tam olarak atrıf edılemıyor

ben balayında elime telefon bile almayı düşünmüyorum doğrusu...siz değişk bir çiftsiniz maşallah

Biraz oyleyiz sanırım
Ama birbirimizlede ilgileniyoruz rahatsız
Güneşe alerjim olduğu icin denize havuzda girmiyoruz o yüzden hep odadayiz kasinmaktansa tv pc telefonla zaman geçiriyoruz

Yok canım uygun olmaz
sonrasında onunsun zaten baban veya abın ındırmeyı adetlerımıze gore uygundur
ben gocmenım bızde oyledır

bizde de kayınvalide eve çıkar kayınvalide kızın babası gelin 3 ü çıkar evden:44:

ayyy duygulandım mı ne yaww

beni babam ve amcamlar çıkardı evden bizdede böyle damat çıkarmaz yani arabaya binenen kadar baba anne amcalar yani kısacası kız tarafından büyükler çıkarır arabaya bindirir

Biraz oyleyiz sanırım
Ama birbirimizlede ilgileniyoruz rahatsız
Güneşe alerjim olduğu icin denize havuzda girmiyoruz o yüzden hep odadayiz kasinmaktansa tv pc telefonla zaman geçiriyoruz

o da iyimiş tatlım....

Bayılıyorum böyle çiftlere birbirlerini sıkmayan çiftlere....

Malum biz ramazan bayramında balayı yapıcaz. Düğünden sonra da 1 haftalık iznimiz var... Nişanlımda 1 hafta hiç evden çıkmayalım dinlenelim diyor... tamam diyorum ama koca hafta evde canımız sıkılır kesin çıkıp gezeriz annemlere kayınvalidemlere havuza filan gideriz belki bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…