2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
good heart kaynanan nasıl canım ıyılestımıı ?
ısyancım cok sagol canım Allah razı olsun bazen ınsanlar olaylarınıclerındeyken gerceklerı gormekte zorlanıyorlar
soylemek ıstedım

buarada 700 lıra kırada cok hanı ev almak ısterız ılerdıe nasıl olur bakalım ıste evın lınk
Emlak Ofisinden Satılık Daire 175.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 86876129

ev bu degıl ama ıcı aynı
caddede bızım baktıgımız ev
ufak detayları fakrlı ıc kapıları vs
ama genel gorunum bu
mutfak dolanının aradakı o vısne curugu yerıne fayans yapsalarmıs ıyı olurmus :)
buarada satılık ev bakmaya basladık aynı anda
babam bı bakın dedı
pesınat kısmı olmasa hıc dusunmucem alcam bı ev ama..
cok buyuk bı korku var

bizde laptop istiyorduk ama malum yeni bir ev kurduk o yüzden masa üstüne kaldık olsun oda idare eder bizi zaten ben pek sevmiyorum evde girmeyi bütün gün gözlerim şaşıbeş oluyor pc başında
rahatlamak isterim ancak pazar günleri girersem girerim
kızlar bizler burada kınamızı yaptık burada evlendik
burası kk burdan çıkış yok

ev güzel gibi kuzum ama 700 cidden fazla yaa :18::18: kira için 600 yeterli bence..Allah kendimize versin inş en iyi evleri...ben kirada olacağım için çok lüks evlere bakmıcam...inş daha sonra eve gireriz bizde rabbim izin veririse..ama önce şu düğünde olan borçları sıfırlamak istiyorum birde ev parası beni aşar

bizimde kınamız olacak, düğünümüz olacak kutlayacağız hepberaber sora hamile kaldığımız duyuracağız...bebişlerimiz için gün sayacağız...koçişlerimizi çekiştireceğiz dahaaa

saol canım annem iyi şükür ev çok güzelmiş canım beğendim ben 700 tl evet biraz çok ama semtine göre değişir kuzum

600 evet yeterlı aslında en fazla 650
dur bakalım belkı duserler belkıde bıze vermek ıstemıcekler ne olca bellı degıl
bızım orada eskı evlerde bu fıyat dıyorsunkı eskıde oturup onu verecegıme 100 lıra daha verırım adam gıbı evde otururum
eskı evler bızım cıdden eskı ımar ıznı uzun senelerdır verılmıyordu 3 sene evvel verıldı arsası olanlar yasadı sız ne zaman ev bakıcaksınız?
Insallah allah kendımıze nasıp etsın
nızımde borcumuz var
dugun takıları oraya gıdıyor ben kucuk altınlar ve bılezıkerı pesınat dusunuyodum
sımdıbılezıklerde dugun borcuna gıtmese barı dıyorum
bızım daıre var ama akraba apartmanı herkez sakın gıtmeyın oraya dıyor orasıda kırada ıcı luks
onun kırasınıda bız alıcaz ama kendı maasımızdan bı okadar da eklesek kredı ıle ev alınır odenır
ama korkutuyor bu dusunce bızı

bizimde kınamız olacak, düğünümüz olacak kutlayacağız hepberaber sora hamile kaldığımız duyuracağız...bebişlerimiz için gün sayacağız...koçişlerimizi çekiştireceğiz dahaaa

aynen öyle kuzumm
ayy en güzel yaa sizler anlatıyosunuz ben bile heyecan yapıyorum
çok güzel duygular bir defa olan bişi doya doya yaşamak lazımmm
geçen gün gelinliğimi çıkarttım giyecektim vazgeçtim

good-heart sızın evınız kıramı ?
semtımız ıyı degıl aslında uzagız ama sakın bır yer
4taraftan ada seklınde
sevıyorum ben ama merkezı degıl
bakalım duserler belkı fıyatta ınsallah

masatakvimi canakkaleye gıttııı dımıı ya nerede dıyorum bendee

tatlım benim kedi evimiz
inşş rabbim kendi evlerinizde oturmayı nasip eder kira çok zor ablamdan biliyorum

aynen öyle kuzumm
ayy en güzel yaa sizler anlatıyosunuz ben bile heyecan yapıyorum
çok güzel duygular bir defa olan bişi doya doya yaşamak lazımmm
geçen gün gelinliğimi çıkarttım giyecektim vazgeçtim

Giy kuzum giyyyy

bizde öyle altınlarla, paralarla kapatıcaz...bilezikleri bozdurmayalım diyorduk ama şu anki durumda onlarda gidecek elimizden...ama üzülmüyorum olan altınlara olsun...biz multu olalım..saygımız, sevgimiz, aşkımız devam etsin herşey devame eder gider...sağlığımız yerinde şükür çalışırız alırız altın falan

suanda 120 bın kredıye gerı odeme baktımm
300 kusur mılyar :S

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kimsenin aklına gelmiyorummmm

bunlardageçer bugün evleniyormuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm çok ta sevindm hayrlı olsun inşallah

Hayırlı cumalar hepinize

suanda 120 bın kredıye gerı odeme baktımm
300 kusur mılyar :S

ohaaaaa diyorummmmmm...faize bakkkkk

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kimsenin aklına gelmiyorummmm

bunlardageçer bugün evleniyormuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm çok ta sevindm hayrlı olsun inşallah

Hayırlı cumalar hepinize

günaydınnnnnn şekerimmmmmmmm
nasılsın bakalımmmmmm

günaydın balımmmm nasılsın
hiç öyle şey olurmu kuzum
burada hepimiz biriz
evet bugün evli ve mutlu bir hatun olacak
kızlarr rabbim hepimize mutlu ve huzurlu yuva nasip etsin inşşş

aa zaten az kalmıs ne kadar guzel daırısı basımızaa
dun gıttıgımız bı emlakcı nıkahlı olmadıgıız ıcın gunah yapıyosunuz fılan dedı baa konustu cıktık bu daıreye bakmaya goturuyo nısanlımın elını tutcam tutma sakın evı vermez dedı
bugun haftanın son gunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…