2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bişe sorcammm:) ben kollarıma hiç ağda yaptırmadım ama gelinlik giyceğim için çok sırıtır tüy sarartıcı kullanım diyorum ama yapma kötü oluyor diyorlar napim ?

Teşekkür ederim canım...
Hoşgeldin bu arada nasıl gidiyor hazırlıklar...

pakizem allaha çok şükür pek birşey kalmadı davetiyeler dağıtıldı yavaş yavaş gelmeyecek olanlar arayıp haber vermeye başladı ona göre kişi sayısı ile masa düzeni yapıp nişanımın olacağı mekana masa düzenimi yapıp vericem onun dışında barkovizyonum kaldı başka biey kalmadı çok şükür...senin nasıl hazırlıklar canım ???

babam bende kahve istedi türk kahvesini yapim dönncem kıslar

kolay gelsin yap babacığına bol köpüklü bir kahve canım afiyet olsun amcamıza...

kızlar bişe sorcammm:) ben kollarıma hiç ağda yaptırmadım ama gelinlik giyceğim için çok sırıtır tüy sarartıcı kullanım diyorum ama yapma kötü oluyor diyorlar napim ?

canım ben hayatımda kollarımı aldırmadım açık tenliyim güneşte sararıyor, bazen bende makarasına vurayım ağdayı diyorum halbuki sırıtmıyor ama alan arkadaşlarım çok pişman çoğalıyor ve sertleşiyor diyorlar iyi düşün canım...

bende almak istemiyorum ama bende çok belli oluyor. o günde insan hiçbir kusuru olmasın istiyor .tüy sarartıcıyı denicem inş olurr

Kizlar alakaya maydonoz,
nikah sahidi olarak birinici derece akraba secebiliyormuyuz?
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?

Kizlar alakaya maydonoz,
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?

canım şimdi herkes herkesi yapabiliyor sanırım şahit eskiden dul kadın yada bekar kadın şahitlik yapamaz deniliyordu şimdi bekarlarda şahitlik yapabiliyor bu durumda çok yakın akraba neden olmasınki bence bir sor tatlım araştırıp öğren...

Kizlar bende bilmiyorum nisanlimda emin degil evlendirme dairesine gidip sormaya da vakti olmadi.

kızlar selam, neler olmuş öyle... ben gittiğimden beri 200 küsür sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım ama üyelik iptalleri falan gördüm, umarım herkes yeni nickle gelebilmiştir, sadece libertenin yeni nickini öğrenebildim. ben dubaiden dün döndüm, çok yorucu geçti ama çok şükür evimdeyim nihayet. okuyamayıp kaçırdığım önemli bi gelişme varsa bana yazın mutlaka :)) bu arada bi kaç soru sorulmuş bana, onları cevaplayım.

canım çok teşekkür ederim. tanesini 2 tl'ye yaptırdım, 20 tanesine 40 tl verdim, gitti gidiyordan bi bayan yapıyo. kına için kırmızı taçlarım var zaten, bunlar bekarlığa veda partisi için bu arada :))

canım umarım sen de dönmüşsündür, yeni nickini yakalayamadım beğenmene çok sevindim :)
ayakkabıları elleden aldım evet :))

selamm kizlarrrrrrrr iyi geceler nasilsinizz...... sehkerrin dugunu bitmistir ailesiyle vedalasmistir, napti nasil gecti acaba merak ettim cok.... bugunnn kina elbisemi ayakkabi aldim... annemn elbisesini aldik dugun icin yengem icinde kina gecesii icin elbise aldik bugun baya biseyler hallettikk... ama cok yoruldum ... safak 20 (((((((( ama daha ceyizimm gitmedii yatak odam tam kurulmadii bazam eksik yani surekli aradigimiz halde acil dedigimiz haldee halaaa bekletiyorlar bizii.. tam kurulm olmadigi icin ceyizi cikmadi ve nisanliminda hic zamani yok. galiba nisanlim olmadan ceyizim cikicakk gibi gorunuoo.. of esyalarim bi gitse rahatlicaz

Ohhh seninde nişana az kalmış tutim....
Ama bayağı kolaylamışsın işlerini darısı başıma inşallah şu düğünü atlatsam başkada birşey istemem...
benim eksiklerim hala aynı
halı perde saat damatlık... bakalım onlarıda 15-20 gün içinde halledip öyle geri sayım yapıcam...

bakalım neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz....

Evet şekeri bende çok merak ediyorum....
Kına elbiseni almışsın ohh maşallah maşallah sende bayaa halletmişsin işlerini..
Bazı aksilikler malesef oluyor benim daha 1,5 ayım var ama hala kiracılar çıkmadı.. Onlarında evlerinin anahtar teslimi haziran 11 miş... bakalım bizim düğünde temmuz 14 de nasıl yetişcez... yaşayıp görücez..

eylul sende gelinbuketcisinden mi almayi düsünüyorsun?
Benimde begendigim iki model var ama henüz siparis vermedim.
evet canım bi süredir oraya bakıyordum,biri önermişti ama emin olamadım,burdan kızlar da sipariş verince eğer güzelse ordan alayım diyorum..bekleyelim bakalım:)

pakizee-sen miydin o kilo vermek isteyen?gayet hoş görünüyorsun bence,bindallın da çok farklı,mutlulukla giy..

ben de hemen yanarım,yanmayayım diye dikkat ediyorum,siyahi gelin olmak istemiyorum..herkes kendinde olmayanı beğeniyor işte,ben de bu kadar çabuk yanmamayı dilerdim..

canım hoşgeldin,dün msj atıcaktım sana da acayip canım sıkkndı,erkenden uydum,sevindim kazasız belasız dönmene..
beautiful'un nicki bunlardageçer1907 oldu,forever ise masatakvimi oldu..ayy sorma ben de birkaç gün giremedim bi baktım kazen gelmiş gene,ne zaman yok olsam kazen'i getirtiyor keratalar,ayrılmayalım burdan ya

sehker de evlendi,darısı başımıza hadi bakalım..

tamam canım dualarımız seninle , güzelecek inşallah başladım işte fatih eminönü falan gezdim, giydiğim gelinlikler albümümde var bak istersen. yorumda yazarsan sevinirim

sen naptın bakalım, ne alemde hazırlıklar

ooo harbiden pakize sultan, çok şık olmuşsun canım

Yazıyodum ben de.
2 gündür gece 3 yatış sabah 7 kalkış.
Halsizdim, havalarda bunalttı yeterince.
Sen nasılsın?

canım zor olmuş senin için tabi. dikkat et dinlen biraz.
bende çok şükür izne çıktım işlerimi halledicem gelinlik, kına eşyaları falan,

bende geldimmmm :)
Büşra Arslan'ın Fotoğrafları | Facebook

buda benim bindallığımm :) benimde 25 ağstsda düğünm zaman çabuk geçsin diyorum ama geçmiyor:)

hoşgeldin aramızza

baktım canım çok hoş mutlulukla giy inşallah

miskacım hoşgeldin canm, geldim bende gelmemmi beautiful geldi
sehker evlendi dün haberin var dimi

sehker evlendi evet darısı başımıza inşallah, seninde çok az kalmış canım heyecan ne durumda. eşyalrında yerleşir canım skma canını, bir bakmışız sende gelin olmuş gidiyorsun

pakizem bizde sözlümün saatini almadık birde alyanslarımızı hala almadık birde taze kalsın diye konuklara verilecek badem çikolataları almadık nişandan 1 gün önce alıp yerleştireceğiz kutulara onun dışında nişanlığımı teslim almadım hala yarın provam var allah rast getirsin tatlım hepimizin işlerini...

canım bende kapkara olmak istemiyorum şöyle rengim biraz bronz olsun yeter beyaz tenliiyim lila rengi nişanlığım biraz yanık tene güzel oluyor bu tarz renkler diye solaryuma girdim yarında 2 ci kez gircem bir 10 dk falan çok kararmak istemiyorum bende esmer tenliler çok şanslı yahuuu

Son düzenleme:
Kızlar biz yarın nişan çarşısına çıkıyoruz.
Ne alınması gerek?
Ayrı konu açmak istemedim zaten herkes nişanı atlattı az çok bilirsiniz. Çok ayrıntılı değilde genel olarak neler alınmalı mesela?
Altın konusunda çok çekiniyorum ben. Sadece bilezik mi seçmeliyim yoksa set nişanda mı alınıyo?

Ama artik hersey cok ilerledi.
Lazerle olmasi gerekiyor degil mi?
Arastirdin mi hic nasil oluyormus sildirdikten sonra kesin mi leke kaliyor acaba?

Nasıl anlatsam bilmiyorum ama şu minik yıldızlar var ya yengemde onları sildirdi açıkcası o yüzden korkuyorum. Siğil dondurduğunuzda kalan bi iz var ya öyle bi iz büyük olmasada rahatsız edici. Parmagımda ufacık bi yer ver gözüm takıldıkça rahatsız oluyorum. . Ben dövmelerimi çok seviyorum ama engelse sildirmek zorundayım.

Gelse hemen fotoğraflıcam canım.
İnşallah kalmaz. Böyle internetten araştırarak olmuyo gidip konuşucam bakalım. :26:

Çok değişikmişşş. İlk defa gördüm ve değişik şeylere her zaman tavım.
Güle güle giy.

Göbeğimde olduğu için rahatsız oluyorum diğeride bileğimde çok sıkıntı olur benim için iz olması.
Ben de süt gibiyim ya. Sözlüm istemiyo yanmamı ama kendisi kavruk haberi yok

bende geldimmmm :)
Büşra Arslan'ın Fotoğrafları | Facebook

buda benim bindallığımm :) benimde 25 ağstsda düğünm zaman çabuk geçsin diyorum ama geçmiyor:)

Hoşgeldin canım.
Güle güle giy.

Eylülde gelinim. :18:

Ağda kötüleştiriyo canım hemde ciddi anlamda. Yaptıran arkadaşalrım vardı bi kere yaptırınca sürekli devam etmen lazım.Sarı tüyler kararıyo ve daha fazla oluyo haliyle.. Sarartıcı hakkında bi bilgim yok.

Kizlar alakaya maydonoz,
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?

Aynı soyad olmuyo diye biliyorum canım.

Damatlık için d's damat yine babalar günü için indirime girmiş. Çok güzel damatlıklar gördüm bak bi istersen.
Saati ben de alamadım.
inşallah yetişirsin kuzu sıkıntıya sokma kendinii.

Allah yardımcın olsun tatlım.

Saati yok alyanslar pazartesi günüü bide son provam kaldı. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…