- Konu Sahibi bal_bocegi
- #24.621
kızlar bişe sorcammm:) ben kollarıma hiç ağda yaptırmadım ama gelinlik giyceğim için çok sırıtır tüy sarartıcı kullanım diyorum ama yapma kötü oluyor diyorlar napim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım...
Hoşgeldin bu arada nasıl gidiyor hazırlıklar...
babam bende kahve istedi türk kahvesini yapim dönncem kıslar
kızlar bişe sorcammm:) ben kollarıma hiç ağda yaptırmadım ama gelinlik giyceğim için çok sırıtır tüy sarartıcı kullanım diyorum ama yapma kötü oluyor diyorlar napim ?
kolay gelsin yap babacığına bol köpüklü bir kahve canım afiyet olsun amcamıza...
canım ben hayatımda kollarımı aldırmadım açık tenliyim güneşte sararıyor, bazen bende makarasına vurayım ağdayı diyorum halbuki sırıtmıyor ama alan arkadaşlarım çok pişman çoğalıyor ve sertleşiyor diyorlar iyi düşün canım...
bende almak istemiyorum ama bende çok belli oluyor. o günde insan hiçbir kusuru olmasın istiyor .tüy sarartıcıyı denicem inş olurr
Kizlar alakaya maydonoz,
nikah sahidi olarak birinici derece akraba secebiliyormuyuz?
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?
Kizlar alakaya maydonoz,
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?
Kizlar bende bilmiyorum nisanlimda emin degil evlendirme dairesine gidip sormaya da vakti olmadi.
Miskacım herşeyin çok güzel olmuş maşallahh...
bende set istemiyorum..daha farklı birşeye bakıcam inş.
nedime taçların çok güzelmiş... tekini ne kadara yaptırdın acaba..hepimize fikir olsun canım? Ama keşke kendininkini kırmızı yaptırsaydın kına gecesine daha uygundu bence...
gelin buketinin rengide çok hoş...ayakkabı ve el buketin gayet uyumlu olacak..
Rabbim şimdiden çok mutlu etsin inş...![]()
şaka gibi değil mi gerçekten.
çok heyecanlı kuzum
miskaaa planlı hatungene herşeyi planladın valla
bayıldım a dan z'ye süper olmuş herşey.taçlar, reçeller,herşey
yalnız ayakkabılarını nereden aldın merak ediyorum
canım aramıza hoşgeldin![]()
pakizem allaha çok şükür pek birşey kalmadı davetiyeler dağıtıldı yavaş yavaş gelmeyecek olanlar arayıp haber vermeye başladı ona göre kişi sayısı ile masa düzeni yapıp nişanımın olacağı mekana masa düzenimi yapıp vericem onun dışında barkovizyonum kaldı başka biey kalmadı çok şükür...senin nasıl hazırlıklar canım ???
selamm kizlarrrrrrrr iyi geceler nasilsinizz...... sehkerrin dugunu bitmistir ailesiyle vedalasmistir, napti nasil gecti acaba merak ettim cok.... bugunnn kina elbisemi ayakkabi aldim... annemn elbisesini aldik dugun icin yengem icinde kina gecesii icin elbise aldik bugun baya biseyler hallettikk... ama cok yoruldum ... safak 20(((((((( ama daha ceyizimm gitmedii yatak odam tam kurulmadii bazam eksik yani surekli aradigimiz halde acil dedigimiz haldee halaaa bekletiyorlar bizii.. tam kurulm olmadigi icin ceyizi cikmadi ve nisanliminda hic zamani yok. galiba nisanlim olmadan ceyizim cikicakk gibi gorunuoo.. of esyalarim bi gitse rahatlicaz
evet canım bi süredir oraya bakıyordum,biri önermişti ama emin olamadım,burdan kızlar da sipariş verince eğer güzelse ordan alayım diyorum..bekleyelim bakalım:)eylul sende gelinbuketcisinden mi almayi düsünüyorsun?
Benimde begendigim iki model var ama henüz siparis vermedim.
ben de hemen yanarım,yanmayayım diye dikkat ediyorum,siyahi gelin olmak istemiyorum..herkes kendinde olmayanı beğeniyor işte,ben de bu kadar çabuk yanmamayı dilerdim..hoşbulduk tatlım...canım bende açık tenliyim 5 dk dan başladım 1 gün arayla giricem pazartesi günü gidicem 10 dk çarşamba günü gircem 10 dk cuma giricem 15 dk falan filan bakalım esmerleşecekmiyim çok geç esmerleşiyorum ben yaaa...
canım hoşgeldin,dün msj atıcaktım sana da acayip canım sıkkndı,erkenden uydum,sevindim kazasız belasız dönmene..kızlar selam, neler olmuş öyle... ben gittiğimden beri 200 küsür sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım ama üyelik iptalleri falan gördüm, umarım herkes yeni nickle gelebilmiştir, sadece libertenin yeni nickini öğrenebildim. ben dubaiden dün döndüm, çok yorucu geçti ama çok şükür evimdeyim nihayet. okuyamayıp kaçırdığım önemli bi gelişme varsa bana yazın mutlaka :)) bu arada bi kaç soru sorulmuş bana, onları cevaplayım.
canım buketin gelince lütfen fotosunu çekip koyar mısın biz de görelim gerçekçi mi duruyor diye,inşaallah süper buketlerimiz olur..
dövme konusunda malesef bilgim yok,ama teknoloji çok ilerledi,iz kalmadan silinebilir diye düşünüyorum..
bunlardageçer--canım belki sonra anlatırım,sadece duaya ihtiyacım var..gelinlik bakmaya başladın mı sen?
Yazıyodum ben de.
2 gündür gece 3 yatış sabah 7 kalkış.
Halsizdim, havalarda bunalttı yeterince.
Sen nasılsın?
bende geldimmmm :)
Büşra Arslan'ın Fotoğrafları | Facebook
buda benim bindallığımm :) benimde 25 ağstsda düğünm zaman çabuk geçsin diyorum ama geçmiyor:)
kızlar selam, neler olmuş öyle... ben gittiğimden beri 200 küsür sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım ama üyelik iptalleri falan gördüm, umarım herkes yeni nickle gelebilmiştir, sadece libertenin yeni nickini öğrenebildim. ben dubaiden dün döndüm, çok yorucu geçti ama çok şükür evimdeyim nihayet. okuyamayıp kaçırdığım önemli bi gelişme varsa bana yazın mutlaka :)) bu arada bi kaç soru sorulmuş bana, onları cevaplayım.
canım umarım sen de dönmüşsündür, yeni nickini yakalayamadımbeğenmene çok sevindim :)
ayakkabıları elleden aldım evet :))
selamm kizlarrrrrrrr iyi geceler nasilsinizz...... sehkerrin dugunu bitmistir ailesiyle vedalasmistir, napti nasil gecti acaba merak ettim cok.... bugunnn kina elbisemi ayakkabi aldim... annemn elbisesini aldik dugun icin yengem icinde kina gecesii icin elbise aldik bugun baya biseyler hallettikk... ama cok yoruldum ... safak 20(((((((( ama daha ceyizimm gitmedii yatak odam tam kurulmadii bazam eksik yani surekli aradigimiz halde acil dedigimiz haldee halaaa bekletiyorlar bizii.. tam kurulm olmadigi icin ceyizi cikmadi ve nisanliminda hic zamani yok. galiba nisanlim olmadan ceyizim cikicakk gibi gorunuoo.. of esyalarim bi gitse rahatlicaz
Ohhh seninde nişana az kalmış tutim....
Ama bayağı kolaylamışsın işlerini darısı başıma inşallah şu düğünü atlatsam başkada birşey istemem...
benim eksiklerim hala aynı
halı perde saat damatlık... bakalım onlarıda 15-20 gün içinde halledip öyle geri sayım yapıcam...
bakalım neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz....
Evet şekeri bende çok merak ediyorum....
Kına elbiseni almışsın ohh maşallah maşallah sende bayaa halletmişsin işlerini..
Bazı aksilikler malesef oluyor benim daha 1,5 ayım var ama hala kiracılar çıkmadı.. Onlarında evlerinin anahtar teslimi haziran 11 miş... bakalım bizim düğünde temmuz 14 de nasıl yetişcez... yaşayıp görücez..
evet canım bi süredir oraya bakıyordum,biri önermişti ama emin olamadım,burdan kızlar da sipariş verince eğer güzelse ordan alayım diyorum..bekleyelim bakalım:)
pakizee-sen miydin o kilo vermek isteyen?gayet hoş görünüyorsun bence,bindallın da çok farklı,mutlulukla giy..
ben de hemen yanarım,yanmayayım diye dikkat ediyorum,siyahi gelin olmak istemiyorum..herkes kendinde olmayanı beğeniyor işte,ben de bu kadar çabuk yanmamayı dilerdim..
canım hoşgeldin,dün msj atıcaktım sana da acayip canım sıkkndı,erkenden uydum,sevindim kazasız belasız dönmene..
beautiful'un nicki bunlardageçer1907 oldu,forever ise masatakvimi oldu..ayy sorma ben de birkaç gün giremedim bi baktım kazen gelmiş gene,ne zaman yok olsam kazen'i getirtiyor keratalar,ayrılmayalım burdan ya![]()
sehker de evlendi,darısı başımıza hadi bakalım..
Kizlar alakaya maydonoz,
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?
Ama artik hersey cok ilerledi.
Lazerle olmasi gerekiyor degil mi?
Arastirdin mi hic nasil oluyormus sildirdikten sonra kesin mi leke kaliyor acaba?
canım buketin gelince lütfen fotosunu çekip koyar mısın biz de görelim gerçekçi mi duruyor diye,inşaallah süper buketlerimiz olur..
dövme konusunda malesef bilgim yok,ama teknoloji çok ilerledi,iz kalmadan silinebilir diye düşünüyorum..
bunlardageçer--canım belki sonra anlatırım,sadece duaya ihtiyacım var..gelinlik bakmaya başladın mı sen?
merhaba bayanlarrr....
pakizeciğim bindallın çok hoşmuş tatlım güle oynaya giy inşallah...
bağlacolanki tatlım dövme konusunda benim sözlüm göğsüne koca bir kartal dövmesi düşünüyordu hocalara falan sorduk abdest kabul olurmu diye hocalar tenine çok derinden girerse boya abdest kabul olmaz falan dediler sözlüm dövme sevdasından vazgeçti ama lazerle sildiriliyor diye biliyorum eğer minikse çok iz kalmaz canım teknoloji bayağ ilerledi çünkü...
bende bugün solaryuma başladım yanıyorum şuan![]()
bende geldimmmm :)
Büşra Arslan'ın Fotoğrafları | Facebook
buda benim bindallığımm :) benimde 25 ağstsda düğünm zaman çabuk geçsin diyorum ama geçmiyor:)
sehkerimiz bu akşam dünya evine girdi,allah mesut etsin yuvasında çok mutlu olur inşallah bugün öğlen yazmış buraya çok duygulandım ama hayatın düzeni maalesef hem ağlar hem giderim misali allah yuvasında çok mutlu bereketli huzurlu yaşamasını nasip etsin inşallah...
bugün bu siteden tanıştığım bir arkadaşım daha dünya evine girdi adı gece kuşu rabbim senide çok mutlu etsin kuşkam inşallah sende çok mutlu,huzurlu,bereketli bir evlilik geçirirsin...bende allahın izniyle ekimde dünya evine giricem nişandan sonra asıl maraton başlayacak evlilik hazırlığı falan...
Kizlar alakaya maydonoz,
Abi yada abla gibi?
Bi bilgisi olan var mi?
Ohhh seninde nişana az kalmış tutim....
Ama bayağı kolaylamışsın işlerini darısı başıma inşallah şu düğünü atlatsam başkada birşey istemem...
benim eksiklerim hala aynı
halı perde saat damatlık... bakalım onlarıda 15-20 gün içinde halledip öyle geri sayım yapıcam...
bakalım neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz....
Evet şekeri bende çok merak ediyorum....
Kına elbiseni almışsın ohh maşallah maşallah sende bayaa halletmişsin işlerini..
Bazı aksilikler malesef oluyor benim daha 1,5 ayım var ama hala kiracılar çıkmadı.. Onlarında evlerinin anahtar teslimi haziran 11 miş... bakalım bizim düğünde temmuz 14 de nasıl yetişcez... yaşayıp görücez..
tamam canım dualarımız seninle , güzelecek inşallahbaşladım işte fatih eminönü falan gezdim, giydiğim gelinlikler albümümde var bak istersen. yorumda yazarsan sevinirim
sen naptın bakalım, ne alemde hazırlıklar
ooo harbiden pakize sultan, çok şık olmuşsun canım
canım zor olmuş senin için tabi. dikkat et dinlen biraz.
bende çok şükür izne çıktım işlerimi halledicem gelinlik, kına eşyaları falan,
hoşgeldin aramızza
baktım canım çok hoş mutlulukla giy inşallah
miskacım hoşgeldin canm, geldim bende gelmemmibeautiful geldi
sehker evlendi dün haberin var dimi![]()
Saati yok alyanslar pazartesi günüü bide son provam kaldı. :97:pakizem bizde sözlümün saatini almadık birde alyanslarımızı hala almadıkbirde taze kalsın diye konuklara verilecek badem çikolataları almadık nişandan 1 gün önce alıp yerleştireceğiz kutulara onun dışında nişanlığımı teslim almadım hala yarın provam var allah rast getirsin tatlım hepimizin işlerini...
canım bende kapkara olmak istemiyorum şöyle rengim biraz bronz olsun yeter beyaz tenliiyim lila rengi nişanlığım biraz yanık tene güzel oluyor bu tarz renkler diye solaryuma girdim yarında 2 ci kez gircem bir 10 dk falan çok kararmak istemiyorum bende esmer tenliler çok şanslı yahuuu