- Konu Sahibi bal_bocegi
- #24.661
şekerim evlenmiş mutluluklar dilerim bir yastıkta kocayın inş. darısıda bize inşşşşşşşşşşş. ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hatunlarrrr
Sanırım set bugün alınıcak. Onun dışında takı olarak bilezik, saat ve alyansım kalıcak.
Alyanslarımızı beğendik. Bileziklerimde annemin bana aldıklarından olucak model olarak. Saatimi seçtim inşallah gittiğimiz yerde kolayca buluruz.Sonrasında takıcağım şey sadece yüzüğüm saatim ve belki setimin kelepçesi.
Ama benim asıl sıkıntım onların adetlerini pek bilmemekten kaynaklanıyo.
Şimdi bizim adetlerimizde olan bişey onlarda yoksa orda türlü türlü isteği olan biri gibi gözükmek istemiyorum. Bu çarşıda çok sorun çıktığını bildiğim için biraz daha stresim artıyo. Onlar bu konuda sorun çıkarıcak karakterde değiller tanıdığım kadarıyla.. Sözlüm müsade etmez zaten ama ama ama . Off bugün sorunsuz bi geçse Allah'ın izniyle..
Maddi durumları iyi canım.
Bana nişanlımın söylediği şeyler bi takım elbise, günlük kıyafet, dış kıyafet olarak kap yada pardesü..
İç çamaşırları.
Eşarp, şal vs.
Ayakkabı-çanta.
Makyaj takımı.
Takılarım ve saat.
Aslında bunlara bile gerek yok çünkü biz sözde alışverişe çıktığımızda bi çok şey almıştık fazla fazla.
Makyaj yaparım ve cildime uygun olan şeyler biraz tuzlu olduğu için onu nişanlımla halledicez ayrı olarak. Herkesin içinde bide onları seçmek istemiyorum çünkü çok incelerim.
O gelin eşyaları satan mağazalarda satılan setleri almak istemiyorum. Hem marka konusunda sıkıntı hemde genelde beklemekten bayatlamış oluyolar. Tek tek almaktansa makyaj paleti olarak alıcam bildiğim bi markadan.
Çeyiz sandığı yerinede valiz seti aldırıcam. Çok lazım olucak bize.
Biz daha önce hiç altın konusunu açmadık gerçi gidiceğimiz kuyumcu sözlümün arkadaşı ama ben orda ne seçicem bilmiyorum.
Şimdi bunların başta konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Şu kadar alın değilde biz de bunlar alınır vs diye. Maşallah bizimkilerin iki tarafında ilk olduğu için bi türlü açılmadı konular.
Acemilikle halledicez.
Hadi bakalım hayırlısı.
Bu arada buketim hazırmış kargoya verilirse bu hafta elimde olur hemen fotoğraflarım.
Hoşgeldin canım.
Nişan ne zaman?
Eki Görüntüle 436347
Saatimde bu kızlar. Gelin saati olduğu için biraz şıkır şıkır bişey lazımmış. En sadesi bu gibiydi.
Sizce nasıl?
Günaydın lokumlarrrrrrrrrrrr![]()
Sanırım set bugün alınıcak. Onun dışında takı olarak bilezik, saat ve alyansım kalıcak.
Alyanslarımızı beğendik. Bileziklerimde annemin bana aldıklarından olucak model olarak. Saatimi seçtim inşallah gittiğimiz yerde kolayca buluruz.Sonrasında takıcağım şey sadece yüzüğüm saatim ve belki setimin kelepçesi.
Ama benim asıl sıkıntım onların adetlerini pek bilmemekten kaynaklanıyo.
Şimdi bizim adetlerimizde olan bişey onlarda yoksa orda türlü türlü isteği olan biri gibi gözükmek istemiyorum. Bu çarşıda çok sorun çıktığını bildiğim için biraz daha stresim artıyo. Onlar bu konuda sorun çıkarıcak karakterde değiller tanıdığım kadarıyla.. Sözlüm müsade etmez zaten ama ama ama . Off bugün sorunsuz bi geçse Allah'ın izniyle..
Maddi durumları iyi canım.
Bana nişanlımın söylediği şeyler bi takım elbise, günlük kıyafet, dış kıyafet olarak kap yada pardesü..
İç çamaşırları.
Eşarp, şal vs.
Ayakkabı-çanta.
Makyaj takımı.
Takılarım ve saat.
Aslında bunlara bile gerek yok çünkü biz sözde alışverişe çıktığımızda bi çok şey almıştık fazla fazla.
Makyaj yaparım ve cildime uygun olan şeyler biraz tuzlu olduğu için onu nişanlımla halledicez ayrı olarak. Herkesin içinde bide onları seçmek istemiyorum çünkü çok incelerim.
O gelin eşyaları satan mağazalarda satılan setleri almak istemiyorum. Hem marka konusunda sıkıntı hemde genelde beklemekten bayatlamış oluyolar. Tek tek almaktansa makyaj paleti olarak alıcam bildiğim bi markadan.
Çeyiz sandığı yerinede valiz seti aldırıcam. Çok lazım olucak bize.
Biz daha önce hiç altın konusunu açmadık gerçi gidiceğimiz kuyumcu sözlümün arkadaşı ama ben orda ne seçicem bilmiyorum.
Şimdi bunların başta konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Şu kadar alın değilde biz de bunlar alınır vs diye. Maşallah bizimkilerin iki tarafında ilk olduğu için bi türlü açılmadı konular.
Acemilikle halledicez.
Hadi bakalım hayırlısı.
Bu arada buketim hazırmış kargoya verilirse bu hafta elimde olur hemen fotoğraflarım.
Hoşgeldin canım.
Nişan ne zaman?
Eki Görüntüle 436347
Saatimde bu kızlar. Gelin saati olduğu için biraz şıkır şıkır bişey lazımmış. En sadesi bu gibiydi.
Sizce nasıl?
kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760
Tünaydın şekerlerim bu aradaçıkmadan size bakmak istedim...bu arada pazartesi güzel bir haber var...masatakvimimizdennnnn
![]()
Eki Görüntüle 436451
Buna benziyor işte ama kuşak kısmı farklı benim
Hafta sonu baktığıun yatak bu tel ile konuşurken????
Çok beğendm ama bennnnn
Evet veee haberr Kına elbisemi aldımmmm
Günaydın canlarımmmmmmmm
evet çok sessiz kimseler yokÇooookkkk şşık tatlım...eminim üzerinde harika durmuştur...fotonu sabırsızlıkla bekliyorum...topik çok sessiz :44::44::44:
Bende çoık beğendim...alıcam kesin...yakından çok farklı görünüyor...tüm modellerden daha farklı ve tafta kumaş gibi..yıkansa bile ütüye gerek yokmuş...çünkü zaten kılçılllı bir kumaş...çok hafif ağır değil...tam çalışamn bayanlara göre..kullanışlı ama çok şık![]()
Eki Görüntüle 436451
Buna benziyor işte ama kuşak kısmı farklı benim
evet çok sessiz kimseler yok
Eklicem nişanlım göndersin cnaım
Çok kulanışlıııymış ne güzelll
o fiyata bu özellikler bırakta olsun yani dimi![]()