2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın hatunlarrrr

günaydın canısı:3:

Sanırım set bugün alınıcak. Onun dışında takı olarak bilezik, saat ve alyansım kalıcak.
Alyanslarımızı beğendik. Bileziklerimde annemin bana aldıklarından olucak model olarak. Saatimi seçtim inşallah gittiğimiz yerde kolayca buluruz.Sonrasında takıcağım şey sadece yüzüğüm saatim ve belki setimin kelepçesi.:31:
Ama benim asıl sıkıntım onların adetlerini pek bilmemekten kaynaklanıyo.
Şimdi bizim adetlerimizde olan bişey onlarda yoksa orda türlü türlü isteği olan biri gibi gözükmek istemiyorum. Bu çarşıda çok sorun çıktığını bildiğim için biraz daha stresim artıyo. Onlar bu konuda sorun çıkarıcak karakterde değiller tanıdığım kadarıyla.. Sözlüm müsade etmez zaten ama ama ama . Off bugün sorunsuz bi geçse Allah'ın izniyle..

Maddi durumları iyi canım.
Bana nişanlımın söylediği şeyler bi takım elbise, günlük kıyafet, dış kıyafet olarak kap yada pardesü..
İç çamaşırları.
Eşarp, şal vs.
Ayakkabı-çanta.
Makyaj takımı.
Takılarım ve saat.
Aslında bunlara bile gerek yok çünkü biz sözde alışverişe çıktığımızda bi çok şey almıştık fazla fazla.
Makyaj yaparım ve cildime uygun olan şeyler biraz tuzlu olduğu için onu nişanlımla halledicez ayrı olarak. Herkesin içinde bide onları seçmek istemiyorum çünkü çok incelerim. :9:
O gelin eşyaları satan mağazalarda satılan setleri almak istemiyorum. Hem marka konusunda sıkıntı hemde genelde beklemekten bayatlamış oluyolar. Tek tek almaktansa makyaj paleti olarak alıcam bildiğim bi markadan.
Çeyiz sandığı yerinede valiz seti aldırıcam. Çok lazım olucak bize. :31:
Biz daha önce hiç altın konusunu açmadık gerçi gidiceğimiz kuyumcu sözlümün arkadaşı ama ben orda ne seçicem bilmiyorum.
Şimdi bunların başta konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Şu kadar alın değilde biz de bunlar alınır vs diye. Maşallah bizimkilerin iki tarafında ilk olduğu için bi türlü açılmadı konular.
Acemilikle halledicez.
Hadi bakalım hayırlısı.
Bu arada buketim hazırmış kargoya verilirse bu hafta elimde olur hemen fotoğraflarım. :54:

Hoşgeldin canım.
Nişan ne zaman? :10:

Eki Görüntüle 436347

Saatimde bu kızlar. Gelin saati olduğu için biraz şıkır şıkır bişey lazımmış. En sadesi bu gibiydi.:27:
Sizce nasıl?

bence çok şık canım güle güle kullan:16::16:

Günaydın lokumlarrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

günaydın balımmm:12::12:

günaydın ballı kaymaklarım çok yorucu ama bi o kadarda verimli bi hafta sonu geçirdim beyaz eşyamı ve halımı da sonunda almış bulunuyorum ev sahibi pazar evi boşaltıp teslim edeceğini söylemişti dün kapıcıya evde eşyamız kaldı 2-3 güne anahtarı veririz demiş napalım hayırlısı artık bugğn direk boyayı yaptırırız diye düşünüştüm ama yapacak birşey yok pek bir eksiğim kalmadı gibi geliyor tABİ ev yerleştirilmeye başlanınca illaki eksikler çıkar ama herşey dört dörtlük polmasada olur evlendikten sonra eksiklerimizi tamamlarız inşallah... bu arada düğüne yaklaştıkça gece uykularım karın kramplarıyla bölünüyor sizdede oluyormu??? yaaa şekerciğimide gelin ettik hayırlısıyla :)

Sanırım set bugün alınıcak. Onun dışında takı olarak bilezik, saat ve alyansım kalıcak.
Alyanslarımızı beğendik. Bileziklerimde annemin bana aldıklarından olucak model olarak. Saatimi seçtim inşallah gittiğimiz yerde kolayca buluruz.Sonrasında takıcağım şey sadece yüzüğüm saatim ve belki setimin kelepçesi.:31:
Ama benim asıl sıkıntım onların adetlerini pek bilmemekten kaynaklanıyo.
Şimdi bizim adetlerimizde olan bişey onlarda yoksa orda türlü türlü isteği olan biri gibi gözükmek istemiyorum. Bu çarşıda çok sorun çıktığını bildiğim için biraz daha stresim artıyo. Onlar bu konuda sorun çıkarıcak karakterde değiller tanıdığım kadarıyla.. Sözlüm müsade etmez zaten ama ama ama . Off bugün sorunsuz bi geçse Allah'ın izniyle..

Maddi durumları iyi canım.
Bana nişanlımın söylediği şeyler bi takım elbise, günlük kıyafet, dış kıyafet olarak kap yada pardesü..
İç çamaşırları.
Eşarp, şal vs.
Ayakkabı-çanta.
Makyaj takımı.
Takılarım ve saat.
Aslında bunlara bile gerek yok çünkü biz sözde alışverişe çıktığımızda bi çok şey almıştık fazla fazla.
Makyaj yaparım ve cildime uygun olan şeyler biraz tuzlu olduğu için onu nişanlımla halledicez ayrı olarak. Herkesin içinde bide onları seçmek istemiyorum çünkü çok incelerim. :9:
O gelin eşyaları satan mağazalarda satılan setleri almak istemiyorum. Hem marka konusunda sıkıntı hemde genelde beklemekten bayatlamış oluyolar. Tek tek almaktansa makyaj paleti olarak alıcam bildiğim bi markadan.
Çeyiz sandığı yerinede valiz seti aldırıcam. Çok lazım olucak bize. :31:
Biz daha önce hiç altın konusunu açmadık gerçi gidiceğimiz kuyumcu sözlümün arkadaşı ama ben orda ne seçicem bilmiyorum.
Şimdi bunların başta konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Şu kadar alın değilde biz de bunlar alınır vs diye. Maşallah bizimkilerin iki tarafında ilk olduğu için bi türlü açılmadı konular.
Acemilikle halledicez.
Hadi bakalım hayırlısı.
Bu arada buketim hazırmış kargoya verilirse bu hafta elimde olur hemen fotoğraflarım. :54:

Hoşgeldin canım.
Nişan ne zaman? :10:

Eki Görüntüle 436347

Saatimde bu kızlar. Gelin saati olduğu için biraz şıkır şıkır bişey lazımmış. En sadesi bu gibiydi.:27:
Sizce nasıl?

saatin çok güzel canım zarif şık :) bu arada gelin buketini nerden aldın bende çiçekçilere gittim fiyatlar çok yüksek geldi gerekirse internetten sipariş edicem :S

olmazmı be kuzum benimde beyaz esyalarım mobilyalarım hepsi tamam bi tek şey kaldı beimde evin boya badana sı bide kapı kilidinin değişmesi kaldı onlarıda tamamladıkmı bi ay sonra zaten dügünüm olucak dün kaynanamla konustuk babamın evinden cıkıcam günü anlattı bunu yapıcaz bunu yapıcaz diye içim öle kötü olduki kızlar anlatamam bende geceleri kabuslar görmeye basladım nişanlım beni aldatıyomus ayrılıyomus yok hep kavga ediyomuzu düğünümde hiç bişey yetişmiyomus ben cok çirkin oluyomusum bir sürü şeyler böle rüya görmelerim yüzünden psikolojim bozuldu nişanımla dün de bu rüyalarıon etkisiyle birde kavga etmem üstüne tuz biber oldu telefon hattımı kırıp eline verdim beni arama sorma diye görüşmeyelim diye gene dayanamadı o aradı sordu bugün dügün davetiyelerimizi begenmeye gidicezonun üstüne bazem cok gidiyorum biliyorum oda cok sabır ediyo bana cok sanslıyım bu konuda

günaydın şekerlerimmmmmm :3::3::3::3:
mastakvimi cuma günü aldığını açıkla ve gösterr:16::16:

kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760

Hafta sonu baktığıun yatak bu tel ile konuşurken????
Çok beğendm ama bennnnn:16::16::16::16:

Tünaydın şekerlerim bu arada:3::3::3::3: çıkmadan size bakmak istedim...bu arada pazartesi güzel bir haber var...masatakvimimizdennnnn:16::16::16::16:

Evet veee haberr Kına elbisemi aldımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın canlarımmmmmmmm

haftasonuuu neler neler aldımmmmmm :52::52::52::52::32::32::32::32: kızlar şafak 117 ve çeyizim bi tek ufak tefek eksikler kaldı mutfak için ince ayrıntılar yaniii çokkk mutluyummm çokkk eklicem şimdi resimleri...:32:

Geçmişi oku oku bitiremedim yahuuuuu
Oyy oyyy
aldığım elbie siteden kopyalanmıyor
googlede görsellerdede yokfoto çekildim nişanlım müsait olursa yollucak
şimdidlik tarif edeyim ballarımmm

APREL ABİYE::
2012 Koleksiyonuna tıklayınız sitede 15. sıradaki elbisenin
alt sateni düz nar çiçeği olanını düşünün
elbise o modelde şu renk
$310926_223004694429639_100001603312253_669039_745898215_n.jpg

Son düzenleme:
Hafta sonu baktığıun yatak bu tel ile konuşurken????
Çok beğendm ama bennnnn:16::16::16::16:

Evet veee haberr Kına elbisemi aldımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın canlarımmmmmmmm

Bende çoık beğendim...alıcam kesin...yakından çok farklı görünüyor...tüm modellerden daha farklı ve tafta kumaş gibi..yıkansa bile ütüye gerek yokmuş...çünkü zaten kılçılllı bir kumaş...çok hafif ağır değil...tam çalışamn bayanlara göre..kullanışlı ama çok şık :16::16::16::46::46:

Çooookkkk şşık tatlım...eminim üzerinde harika durmuştur...fotonu sabırsızlıkla bekliyorum:46::46:...topik çok sessiz :44::44::44:
evet çok sessiz kimseler yok:ssz::ssz::ssz:
Eklicem nişanlım göndersin cnaım
Bende çoık beğendim...alıcam kesin...yakından çok farklı görünüyor...tüm modellerden daha farklı ve tafta kumaş gibi..yıkansa bile ütüye gerek yokmuş...çünkü zaten kılçılllı bir kumaş...çok hafif ağır değil...tam çalışamn bayanlara göre..kullanışlı ama çok şık :16::16::16::46::46:

Çok kulanışlıııymış ne güzelll
o fiyata bu özellikler bırakta olsun yani dimi:1::1:

Alfabeta diye bir marka
İzmirdeyim canım ben
bizim burda Tenas diye bir mağaza var bir çok marka satıyor
Annem,kız kardeşim,yakın ark filan hepsi ordan aldılar kıyafetlerini
Bende tadilattaki kıyafetleri alayım diye gittim aşık oldum buna resmen:16::16::16::16:

evet çok sessiz kimseler yok:ssz::ssz::ssz:
Eklicem nişanlım göndersin cnaım

Çok kulanışlıııymış ne güzelll
o fiyata bu özellikler bırakta olsun yani dimi:1::1:

Bencede olsun belki daha ucuza bile alabiliriz...nişanlımın arkadaiı brilantın temsilcilerinden bize ucuza getirebilir. hafta sonu o yüzden almadık onunla görüşelim diye :46::46:

Back