• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760
guzelmıs canım örtü bu renk mı olacak,ben herseyı farklı farklı yapmayı severım de gelın örtüsü kırık beyaz krem sankı daha güzel geliyo baa ama anlattıgım model daha güzel snkı resimdekinden,ben olsam alırdım bu örtüyü ama kremını:1:

iyi geceler kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinnsinizzz kosusturmaktan giremiyom pc yee bugunnnnnn sehkermi sehkerr gelinimiz evleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... sehkeree omur boyuuuu mutluluklarr diliyorummmmmmmmmmmm. insallah hersey cok guzel olurrr.... cok sehker gelin olur :) safakkkk 21 cok az kaldiiiiiiiiiiiii :))))))))) ama su zamani cok stresli geciyoruzzzz :( hem nisanlim hem bennn biraz kirici oluyoruzzz :( uzerimde asiri sinir verr hersey sanki benim uzerimde gibi hisediyoummm .annemde beni anlamio cok uzerime gelioo :( strese soktu beni resmen cok tartisiyorum annemledeee ( ne olcak halim bilmiom
ebrucum naber, ben rashabaharın topiğinden hatırlıyorum senı ılk zamanlar oraya takılıyodum,senınde az kalmıs hazıran gelısnısın sende,benım 1 haftam kaldı cok zor yaa dun butun esyalarımı tek tek topladık gıysıler harıc oldugu halde cok zorlandım,ev bosaldı resmen,sakın annenle tartısma canım evlenırsın yuvanı da kurarsın hersey olur ama annenle bugunlerı yasayabılecekmısın bıdaha onu düşün,sadece annenın kızı olarak evınde kalabılecekmısın,ben çok üzülüyorum hep ağlıyorum keske annem babam ustume bu kadar tıtremeseydı bu kadar zor gelemzdi ayrılık,ben kendı evım olacak dıye sevınemıyorum bıle çünkü asla ama asla ailemin yerini tutmayacagını biliyorum,sevdiğimle evlenicem zamanla alışıcam ama buradakı huzuru rahatı asla bulamıycam, samsunda 4 yıl yasadım her gıdısımde gunlerı etelerdım aglayarak bıtırırdım yolculugu,şimdi giidcem ama gun sayacagım bı gerı dönüşüm yok Allah yardımcımız olsun bana artık cok zor gelıyo dayanmak:43::43::43:
canım çok güzel davetiyen, bende ekleyecem ama toptan bir albüm yapayım siz baktığınız da da silerim diyorum..
Kızlar benim de pazar gidiyor çeyizim.. Beraber yerleştirecez evlerimizi demek :16::16:
Yarın tüm gün evi temizleyeceğiz.. Haftasonu giremem nete hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.. :21::21:
evet canım aynı gün ceyızlerımız gıdıyo aglamadan evden cıkabılırım ınsallah,anneme babama hıc bakmıycaam yoksa gıdemem:50:
Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....
Bu gece cok zor benin icin...
beni ağlattın yaa iyiki düğünü 1 hafta daha ertelemişiz,su an senın gibi sureklı aglıyorum gun gecmesın,kendıme oyle kızıyorum kı düğün gunum gunler gelsın dıye hergun sayıyodum ,ailemden ayrılmak ıcın ne cok heveslenmısım:43::43::43:

hehe şaka yapıyorum canımcım:52::52::52::52:

biliyorum kuzum:1::1::1:

kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760

canım ben beğendim :16::16: çok güzel sen gri tonlarında istiyordum dimi yanlış hatırlamıyosam:18: ama bunu kremide güzel durur:34:
güle güle kullan canım içine sindiyse al bence:16::16:

günaydın herkeseee:16: nasılsın cnm kimseler yokk

günaydın kuzum evet yaa kimseler yok bir sen bir ben :1::1::1::1:

Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....

adasssssssssssssssssssssssssss ah adass naptin sennnn bana aglattin beniii :( su gunlerde o kadar cok duygusalimmki her an aglama durumdaym kimseyede belli edemiyorumm :( korkmaaa cesaretlii oll ALLAH VE AILEN arkanda olucak her zaman... ALLAH buyuk sana o gucude vericek cesaretide dik durr sakin cok aglama aileni dusunn.. mutlu mutluuu ayril evinden biliyorum bu cok zor ama ailen icin yap bunuu .... farkli sehirde olucaksin ama istedigin zaman ailen senin yaninda sen ailenin yaninda olucaksin... bugunn senin en en en en mutlu gununn... herseyyyyyy cok guzell olucak insallah.... omur boyu mutluluklar diliyorum sanaaa... msn den zaten her zaman konusucaz dertlesicez :) cnm benim yaa suan orda yaninda olamasak da ruhen ve kalben yanindayiz bunu unutma !!!

Son düzenleme:
herkese günaydın canlar:3::3:nasılsınız bakalım?

bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorum:16: bu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar:16:

Herşey gönlüne göre olur umarım canım,dualarımız seninle..

:1::1::60::60::60::60::60::60: allahım karnıma ağrılar girdi gülmektenn çok fenasınız kızlarrrr:60::60: yok kzuzum alınırmıyım hiç sizlere :12::12::12:
ama sabah sabah iyi güldürdün beni eylülcümm:9::9::9:
:1::1::1: ezme bizi artık:1::1:

eylül canım yoğunsuz göremiyoruz seni buralarda. İşlerini Allah rast getirsin.:34:
amin canım,Allah razı olsun,o kadar çok duaya ihtiyacım var ki anlatamam..çok heveslendiğimiz bir işimiz kötü gitti,çok da borcumuz var ve hala bi evim yok..28 günüm kaldı ama hala evim yok:43:,kilometrelerce uzağım nişanlıma,gidemiyorum,hergün burda kalmak,yuvam için çabalayamamak çok yaralıyor beni..lütfen dualarınızı eksik etmeyin,Allah hepinizden razı olsun..

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı:43::43: hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam :31::31::31:
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo:5::5:
evet ne kadar yumuşak olunursa,insanoğlu o kadar tepene biniyor..nefret ediyorum bu tarz kişilerden..

canım ben aldım ordan buket bakalım kargoya verılmış,shoplu değilmi gelince görücez,bu sıtede bırı almıs aynısı demıstı,ben resmını ceker koyarım buraya

canım valla çok sevinirim artık benim de sipariş vermem lazım,aklıma geldikçe geriliyorum,bitsin istiyorum herşey,yoksa üst üste gelecek,sıkışacağım..hayırlı olsun buketin,inşaallah tahmin ettiğimizden güzel buketler gelir..

benim aşkımın beni sevdiğinden bir kez bile şüphe etmedim...biz 9 yıldır birlikteyiz ilk günden beridir böyle..bana diyorki kendim kadar güveniyorum sana..arkadaşlarını, gittiğin geldiğin yerleri biliyorum..başına dert açacak birşey yapmayacağından da eminim bu yüzden seni sıkmak saçma olur diyor... tek kıskandığı nokta erkek kuaförü :9::9::9:

9 yıl mı,maşallah:nazar::nazar:canım kaç yaşındasın sen?

herşey çok güzel olur inşaallah hepimiz için,çok zor zamanlar bunlar,herkes er ya da geç bu yollardan bu duygulardan geçiyor,atlatmak lazım,bak bugünden sonra sevdiceğinle hayırlı,güzel bir ömür seni bekliyor inşaallah..dualarımız seninle..

pardon slm vermeyi unutmuşum..
herkese günaydın kızlar,canım çok sıkkın,dualarınızı bekliyorum..:43:

amin canım,Allah razı olsun,o kadar çok duaya ihtiyacım var ki anlatamam..çok heveslendiğimiz bir işimiz kötü gitti,çok da borcumuz var ve hala bi evim yok..28 günüm kaldı ama hala evim yok:43:,kilometrelerce uzağım nişanlıma,gidemiyorum,hergün burda kalmak,yuvam için çabalayamamak çok yaralıyor beni..lütfen dualarınızı eksik etmeyin,Allah hepinizden razı olsun..

evet ne kadar yumuşak olunursa,insanoğlu o kadar tepene biniyor..nefret ediyorum bu tarz kişilerden..

canım valla çok sevinirim artık benim de sipariş vermem lazım,aklıma geldikçe geriliyorum,bitsin istiyorum herşey,yoksa üst üste gelecek,sıkışacağım..hayırlı olsun buketin,inşaallah tahmin ettiğimizden güzel buketler gelir..

herşey çok güzel olur inşaallah hepimiz için,çok zor zamanlar bunlar,herkes er ya da geç bu yollardan bu duygulardan geçiyor,atlatmak lazım,bak bugünden sonra sevdiceğinle hayırlı,güzel bir ömür seni bekliyor inşaallah..dualarımız seninle..

:nazar: 24 yaşındayım tatlım...nişanlımla lise arkadşıyız...son yılımızdad çıkmaya başladık:16:
canım ben beğendim :16: çok güzel sen gri tonlarında istiyordum dimi yanlış hatırlamıyosam:18: ama bunu kremide güzel durur:34:
güle güle kullan canım içine sindiyse al bence

günaydın kuzum evet yaa kimseler yok bir sen bir ben :1:

Günaydın birtanemmmm:16: evet tatlım gri istiyordum bulamadım ama bu rengide çok beğendim..yatak odam beyaz olduğu için her renk uyar:34:
guzelmıs canım örtü bu renk mı olacak,ben herseyı farklı farklı yapmayı severım de gelın örtüsü kırık beyaz krem sankı daha güzel geliyo baa ama anlattıgım model daha güzel snkı resimdekinden,ben olsam alırdım bu örtüyü ama kremını:1:

Tatlım yatak odam bembeyaz o yüzden renkli bir yatak örtüsü istiyorum ben:34::34:
Şehkerrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52:hadi ama bugün senin düğün gününnnn :46::46::46::46::46::46::46: :32::32::32::32:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

evettttt düğün günü...sehkerimiz gelin oluyor:32::32::32::32:

Kuzum ya ağlattın beni..:14::14::14:.nasıl anlatmşın duygularını...çok mutlu ol canım...yeni bir yaşam başlıyor senin için...rabbim seni çok mutlu etsin kocanla..nazar değmesin:nazar::nazar:

Tünaydın şekerlerim bu arada:3::3::3::3: çıkmadan size bakmak istedim...bu arada pazartesi güzel bir haber var...masatakvimimizdennnnn:16::16::16::16:

aleyküm selem canım:3: ezermiyim ben hiç kuzucuklarımı iszlerde harika bir gelin olacaksınız:16::16::16::16:

:nazar: 24 yaşındayım tatlım...nişanlımla lise arkadşıyız...son yılımızdad çıkmaya başladık:16:

Günaydın birtanemmmm:16: evet tatlım gri istiyordum bulamadım ama bu rengide çok beğendim..yatak odam beyaz olduğu için her renk uyar:34:

Tatlım yatak odam bembeyaz o yüzden renkli bir yatak örtüsü istiyorum ben:34::34:

evettttt düğün günü...sehkerimiz gelin oluyor:32::32::32::32:

Kuzum ya ağlattın beni..:14::14::14:.nasıl anlatmşın duygularını...çok mutlu ol canım...yeni bir yaşam başlıyor senin için...rabbim seni çok mutlu etsin kocanla..nazar değmesin:nazar::nazar:

Tünaydın şekerlerim bu arada:3::3::3::3: çıkmadan size bakmak istedim...bu arada pazartesi güzel bir haber var...masatakvimimizdennnnn:16::16::16::16:

tünaydın canım nereye çıkıyosun bakalım:30:
:52::52::52::52: çatlarım ama ben şimdiiii pazartesiyi bekleyememkiiiiiii:52::52::52::52::52:

masatakvi kuzum şimdisöyle haydi şimdi şimdi:32::32::32::32:

Seker :(

Allahim bir ömür mutlu eylesin sizi insaAllah.
Hersey istedigini gibi olmasini dilerim.
Bugün senin icin cok zor bir gün.
Hepimiz bu yollardan gececegiz nasipse.
Ama üzülme bak burda senin her zaman yaninda olacagini söyleyen dostlarin var.
Benim ise kimsem yok.
Evlendikten sonra güvenebilecegim tek insan kocam olacak.
Ailemden kilometrelerce uzakta...
Ama iyi düsünelim iyi olsun insaAllah.

Herkese güzel bir haftasonu dilerim.

Güzel haftasonları fıstıklarrrrrrrrrr:16::16::16::16::16:

Aklım şehker de ne kadar heyecanlıdır kimbilir....Herşey tekrar gönlünce olsun....

İsyannnn ne haberi yavrucummmmm :16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 434760

canım pudra rengi olarak güzel bir renk, yatak örtüsüde çok ağır değil bence al sen bunu:34:

resimlerim geldi yüklücektim kimse kalmamış :19::19:

canım tüm gün seni bekledik ama yoğunlukta ekleyemedim tabi haklısın.
kıss sehkerim sen 2 gündür uyumuyorsun heee aman bugün düğün günün dinç olman gerek.

o kadar güzel ifade etmişsin ki duygularını çok duygulandm şu anda ben:43: Allah mesut etsin, utandırmasın canım. Bir yastıkta kocayın inşallah:16:

eylülüm hayırdır canım, dualarımız seninle tabi, Allahım feraha çıkarsın

canım ben de bi bakım dedim napıyorsunuz:34:
bu güzel haberi çok merak ettim yaaaa:62::62::62:

Dün sevdiceğimle gezdik. Sorunsuz, güzel bi gündü.
Akşam azcık geç kaldık ama zor ayrıldık.
Pazartesi günü çarşıya çıkıcaz stres bastı. :50:
Geçsede kurtulsam. :31:

Kızlar bide ufak bi sorunum var benim.
Göbek kısmımda ve bileğimde küçük dövmelerim var.
Abdest olmuyomuş dövmeden dolayı.:26:
Sildirmeyi düşünüyorum ama iz kalsın istemiorum. :18:
Başka yolu yok dimi? :5:

Nişan buketimin siparişini verdim artık evde olmazsam apartman görevlisinin ismini verdim 2. kişi olarak. :31:
İnşallah göründüğü kadar güzeldir.

Kıskançlık gündem maddesiymiş bugün

Benim nişanlım

Akşam saat kaç olursa olsun hava karardıktan sonra dışarı çıkmama izin vermezz....
Arkadaşlarımla yanlız görüşmeme karışır...
Kılık kıyafet konusunda acayip kıskanç...
Yanlız başıma sigara içmeme karışır...(onun yanında da en fazla 2 tane iznim var)
Beni 2 günde bir gezmeye götürür değişik aktivitelerimiz olur sonrasında da evde otur ben sana yetmiyormuyum bak geziyoruz kafa dağıtıyoruz diyor ama insanın arkadaşlarıyla konuşmak istemesi dertleşmek bir fincan kahvesini içmek istiyor :((
Beyzadem kendisi halı saha maçı yapar arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gider erkek erkeğe ama benim nedense hakkım yokmuş
Neden çünkü benim gezdiğim gördüğüm kadar hiçkimse görmemiş çok şanslıymışım çookkk

Hee birtek sorunumuz bu birazcık taş fırınız...
Onun haricinde zaten arkadaşım gibi kendisi bana çok güzel uyum sağlar
Şımarmaksa şımarmak
kendimi değerli hissetmekse değerki hissetmek
Sağolsun hakkını ödeyemem hiçbir konuda
Ama birazcık kurallarda esnek olsa fena olmazdı

+15000 :27:

Akşam dışarı çıkamazdım sevgiliyken ama şimdi babamın evindeyim sen azcık dur diyorum. :9:
Arkadaşlarımla görüşmeme karışırdı önceden hem okulum yoğundu görüşemiyoduk boş zamanında benimle buluş diyodu ki genelde öyle oluyodu. Bende bi gün olsun arkadaşlarımla olsam diyorum okulda berabersiniz diyo. Hepimiz başka sınıflardayız. :ssz:
Kılık kıyafet konusuna gelince ben onunla tanıştıktan 2 ay kadar önce tesettüre girdiğim için dikkatim çok daha fazlaydı o konuda pek sıkıntı yaşamadık. Sadece pantolondan eteğe geçince bi problem yaşadım oturup kalkmak rahat olmuyo etekle. :27:
Sigara içtirmez asla.Kendisi içer ben paketine dokunsam kıyamet kopar direk gözlerinden ateş saçıyo. Diyorum ki madem bu tü kaka sen niye içiyosun be adam?! :50:
Biz de dışarı çıkınca çok eğlenceli zaman geçiriyoruz ama arkadaşlarla olmak farklı ya. :31:
Halı saha maçlarına gidiyorum ben. Bensiz gidemez. :23:
Bu arada biz aynı okulda olduğumuz için genelde hep aynı yerlere giderdik bi kez sahilde bazı şahıslar olur bilirsiniz ona buna bulaşır rahatsız etmek için.
Onu görmüştü sahile gitmeme izin vermez.
Bazen arkadaşlarımla buluşurum o arabayla bekler beni ilerde falan.:27:
Çok sinirleniyorum ama işime geliyo geliyo evden alıyo eve bırakıyo otobüs derdi yok. Ohh mis. :9:
Bazen o bunalsın diye ben de ona aynısını yapıyorum adamın hoşuna gidiyo. :52:

Eki Görüntüle 434689 kızlar sızce kına gecesı ıcın hangı sac daha guzel ya da onerebılecegınız bu tarz sac modelı varsa paylasırsanız sevınırım

Ben bunu beğendim canım. :34:

Eki Görüntüle 434760

Bana çok kalabalık geldi canım. :97:
Gerçi anlattığını çok yerleştiremedim kafam çok dolu. :26:

Allah hakkinizda en hayirlisini en güzelini versin sizlere...Ben sizinle bu nikah sekerlerini paylasmak icin girdim foruma cok begendim cünküüü...

https://www.facebook.com/photo.php?...691796115.17963.100003760558853&type=1&ref=nf

Buradan ulasabilirsiniz kendim yapmiyorum facebook da gördüm bunlari...

Eki Görüntüle 434783 Eki Görüntüle 434785

Çok güzeller bence. :16:

Herşey çok güzel olucak..
Şimdi çok zor belki ama kendi aileni kurduğunda baba evine gelmek eminim çok güzel ve gurur vericidir.
Sen gelinliğinle çıkıyosun o evden..
Her güzelliğin önünde önce zorluğunu yaşıyoruz.
Sonrasında tebessümle anılıcak şeyler bunlar..
Annem ve anneannemden biliyorum. :9:
Allah aşkınızı ve huzurunuzu daim etsin.
Mutluluklar. :54:

Kızlar günaydın kimsecikler yok :50: Sehkerim kız kuaföre gitmiyonmu sen:1::1:

Muhtemelen telefonunda açık kalmıştır bazen bende de oluyo öyle. :27:
Kuaförden yazıcaktır belkide . :10:

Çok uzun ve karışık yazmışım kızlar idare edin. :17: Bi kaç gündür yazamayınca böyle oldu. :26:

Yazıyodum ben de. :1:
2 gündür gece 3 yatış sabah 7 kalkış.
Halsizdim, havalarda bunalttı yeterince. :31:
Sen nasılsın?

baglacolanki daha iki üc gün önce bu dövme isini konusuyorduk bir abla dedi ki oglu dövme yaptirmis hocalara filan sormus ''abdest derinin altina gecmedigi icin sorun teskil etmiyormus, ama kültürümüz geregi hos karsilanmiyor'' demis hocalar.

Tabbii ki onlarin yalancisiyim yanlis bir bilgi vermek istemem. Sildirme konusunda da hic bir bilgim yok malesef.

Back