- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.581
Kızlar günaydın kimsecikler yokSehkerim kız kuaföre gitmiyonmu sen
guzelmıs canım örtü bu renk mı olacak,ben herseyı farklı farklı yapmayı severım de gelın örtüsü kırık beyaz krem sankı daha güzel geliyo baa ama anlattıgım model daha güzel snkı resimdekinden,ben olsam alırdım bu örtüyü ama kremınıkızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760
ebrucum naber, ben rashabaharın topiğinden hatırlıyorum senı ılk zamanlar oraya takılıyodum,senınde az kalmıs hazıran gelısnısın sende,benım 1 haftam kaldı cok zor yaa dun butun esyalarımı tek tek topladık gıysıler harıc oldugu halde cok zorlandım,ev bosaldı resmen,sakın annenle tartısma canım evlenırsın yuvanı da kurarsın hersey olur ama annenle bugunlerı yasayabılecekmısın bıdaha onu düşün,sadece annenın kızı olarak evınde kalabılecekmısın,ben çok üzülüyorum hep ağlıyorum keske annem babam ustume bu kadar tıtremeseydı bu kadar zor gelemzdi ayrılık,ben kendı evım olacak dıye sevınemıyorum bıle çünkü asla ama asla ailemin yerini tutmayacagını biliyorum,sevdiğimle evlenicem zamanla alışıcam ama buradakı huzuru rahatı asla bulamıycam, samsunda 4 yıl yasadım her gıdısımde gunlerı etelerdım aglayarak bıtırırdım yolculugu,şimdi giidcem ama gun sayacagım bı gerı dönüşüm yok Allah yardımcımız olsun bana artık cok zor gelıyo dayanmakiyi geceler kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinnsinizzz kosusturmaktan giremiyom pc yee bugunnnnnn sehkermi sehkerr gelinimiz evleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... sehkeree omur boyuuuu mutluluklarr diliyorummmmmmmmmmmm. insallah hersey cok guzel olurrr.... cok sehker gelin olur :) safakkkk 21 cok az kaldiiiiiiiiiiiii :))))))))) ama su zamani cok stresli geciyoruzzzzhem nisanlim hem bennn biraz kirici oluyoruzzz uzerimde asiri sinir verr hersey sanki benim uzerimde gibi hisediyoummm .annemde beni anlamio cok uzerime gelioo strese soktu beni resmen cok tartisiyorum annemledeee ( ne olcak halim bilmiom
evet canım aynı gün ceyızlerımız gıdıyo aglamadan evden cıkabılırım ınsallah,anneme babama hıc bakmıycaam yoksa gıdememcanım çok güzel davetiyen, bende ekleyecem ama toptan bir albüm yapayım siz baktığınız da da silerim diyorum..
Kızlar benim de pazar gidiyor çeyizim.. Beraber yerleştirecez evlerimizi demek
Yarın tüm gün evi temizleyeceğiz.. Haftasonu giremem nete hepinize mutlu hafta sonları diliyorum..
beni ağlattın yaa iyiki düğünü 1 hafta daha ertelemişiz,su an senın gibi sureklı aglıyorum gun gecmesın,kendıme oyle kızıyorum kı düğün gunum gunler gelsın dıye hergun sayıyodum ,ailemden ayrılmak ıcın ne cok heveslenmısımKelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....
Bu gece cok zor benin icin...
hehe şaka yapıyorum canımcım
kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760
günaydın herkeseeenasılsın cnm kimseler yokk
Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Bugun saatler sonra yeni bir hayat bekliyor beni hiçbir Sey eskisi gibi olmayacak belkide hepsinden zor olan annem babam ailem gitmek....
herkese günaydın canlarnasılsınız bakalım?
bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorumbu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar
allahım karnıma ağrılar girdi gülmektenn çok fenasınız kızlarrrr yok kzuzum alınırmıyım hiç sizlere
ama sabah sabah iyi güldürdün beni eylülcümm
amin canım,Allah razı olsun,o kadar çok duaya ihtiyacım var ki anlatamam..çok heveslendiğimiz bir işimiz kötü gitti,çok da borcumuz var ve hala bi evim yok..28 günüm kaldı ama hala evim yokeylül canım yoğunsuz göremiyoruz seni buralarda. İşlerini Allah rast getirsin.
evet ne kadar yumuşak olunursa,insanoğlu o kadar tepene biniyor..nefret ediyorum bu tarz kişilerden..kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadıhep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo
canım ben aldım ordan buket bakalım kargoya verılmış,shoplu değilmi gelince görücez,bu sıtede bırı almıs aynısı demıstı,ben resmını ceker koyarım buraya
benim aşkımın beni sevdiğinden bir kez bile şüphe etmedim...biz 9 yıldır birlikteyiz ilk günden beridir böyle..bana diyorki kendim kadar güveniyorum sana..arkadaşlarını, gittiğin geldiğin yerleri biliyorum..başına dert açacak birşey yapmayacağından da eminim bu yüzden seni sıkmak saçma olur diyor... tek kıskandığı nokta erkek kuaförü
herşey çok güzel olur inşaallah hepimiz için,çok zor zamanlar bunlar,herkes er ya da geç bu yollardan bu duygulardan geçiyor,atlatmak lazım,bak bugünden sonra sevdiceğinle hayırlı,güzel bir ömür seni bekliyor inşaallah..dualarımız seninle..Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Herşey gönlüne göre olur umarım canım,dualarımız seninle..
ezme bizi artık
amin canım,Allah razı olsun,o kadar çok duaya ihtiyacım var ki anlatamam..çok heveslendiğimiz bir işimiz kötü gitti,çok da borcumuz var ve hala bi evim yok..28 günüm kaldı ama hala evim yok,kilometrelerce uzağım nişanlıma,gidemiyorum,hergün burda kalmak,yuvam için çabalayamamak çok yaralıyor beni..lütfen dualarınızı eksik etmeyin,Allah hepinizden razı olsun..
evet ne kadar yumuşak olunursa,insanoğlu o kadar tepene biniyor..nefret ediyorum bu tarz kişilerden..
canım valla çok sevinirim artık benim de sipariş vermem lazım,aklıma geldikçe geriliyorum,bitsin istiyorum herşey,yoksa üst üste gelecek,sıkışacağım..hayırlı olsun buketin,inşaallah tahmin ettiğimizden güzel buketler gelir..
9 yıl mı,maşallahcanım kaç yaşındasın sen?
herşey çok güzel olur inşaallah hepimiz için,çok zor zamanlar bunlar,herkes er ya da geç bu yollardan bu duygulardan geçiyor,atlatmak lazım,bak bugünden sonra sevdiceğinle hayırlı,güzel bir ömür seni bekliyor inşaallah..dualarımız seninle..
canım ben beğendimçok güzel sen gri tonlarında istiyordum dimi yanlış hatırlamıyosam:18: ama bunu kremide güzel durur
güle güle kullan canım içine sindiyse al bence
günaydın kuzum evet yaa kimseler yok bir sen bir ben
guzelmıs canım örtü bu renk mı olacak,ben herseyı farklı farklı yapmayı severım de gelın örtüsü kırık beyaz krem sankı daha güzel geliyo baa ama anlattıgım model daha güzel snkı resimdekinden,ben olsam alırdım bu örtüyü ama kremını
Şehkerrrrrrrrrrrrrrrhadi ama bugün senin düğün gününnnn
Kelimelerin tükendiği ani yasıyorum suan en zoruda hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarını tutmak bu gece en son istediğim sabah olması suan zaman dursun istiyorum ozluceklerimin yanında kalayım hep onlarla göz göze gelmek cok zor gitmek çok zor cok ağır odamla bile vedalasamiyorum tek gördüğüm nereye gideceğini bilmeyen valizim ve gidicek olmam sanırım korkuyorum..... cesaret edemiyorum.....
Herşey gönlüne göre olur umarım canım,dualarımız seninle..
ezme bizi artık
amin canım,Allah razı olsun,o kadar çok duaya ihtiyacım var ki anlatamam..çok heveslendiğimiz bir işimiz kötü gitti,çok da borcumuz var ve hala bi evim yok..28 günüm kaldı ama hala evim yok,kilometrelerce uzağım nişanlıma,gidemiyorum,hergün burda kalmak,yuvam için çabalayamamak çok yaralıyor beni..lütfen dualarınızı eksik etmeyin,Allah hepinizden razı olsun..
evet ne kadar yumuşak olunursa,insanoğlu o kadar tepene biniyor..nefret ediyorum bu tarz kişilerden..
canım valla çok sevinirim artık benim de sipariş vermem lazım,aklıma geldikçe geriliyorum,bitsin istiyorum herşey,yoksa üst üste gelecek,sıkışacağım..hayırlı olsun buketin,inşaallah tahmin ettiğimizden güzel buketler gelir..
9 yıl mı,maşallahcanım kaç yaşındasın sen?
herşey çok güzel olur inşaallah hepimiz için,çok zor zamanlar bunlar,herkes er ya da geç bu yollardan bu duygulardan geçiyor,atlatmak lazım,bak bugünden sonra sevdiceğinle hayırlı,güzel bir ömür seni bekliyor inşaallah..dualarımız seninle..
pardon slm vermeyi unutmuşum..
herkese günaydın kızlar,canım çok sıkkın,dualarınızı bekliyorum..
24 yaşındayım tatlım...nişanlımla lise arkadşıyız...son yılımızdad çıkmaya başladık
Günaydın birtanemmmmevet tatlım gri istiyordum bulamadım ama bu rengide çok beğendim..yatak odam beyaz olduğu için her renk uyar
Tatlım yatak odam bembeyaz o yüzden renkli bir yatak örtüsü istiyorum ben
evettttt düğün günü...sehkerimiz gelin oluyor
Kuzum ya ağlattın beni...nasıl anlatmşın duygularını...çok mutlu ol canım...yeni bir yaşam başlıyor senin için...rabbim seni çok mutlu etsin kocanla..nazar değmesin
Tünaydın şekerlerim bu aradaçıkmadan size bakmak istedim...bu arada pazartesi güzel bir haber var...masatakvimimizdennnnn
kızlar brilanttan bir yatak örtüsü beğendim eklediğime benziyor ama tam olarak aynısı değil..o gördüğünüz çiçekler püskül gibi ortalarında gri pullar var..benim beğendiğimde yastıkların üstündede o güllerden vardı ve alt kısmıda farklıydı...çok hoş duruyordu farklı geldi sizce nasıl...
Eki Görüntüle 434760
resimlerim geldi yüklücektim kimse kalmamış
pardon slm vermeyi unutmuşum..
herkese günaydın kızlar,canım çok sıkkın,dualarınızı bekliyorum..
Tünaydın şekerlerim bu aradaçıkmadan size bakmak istedim...bu arada pazartesi güzel bir haber var...masatakvimimizdennnnn
Kıskançlık gündem maddesiymiş bugün
Benim nişanlım
Akşam saat kaç olursa olsun hava karardıktan sonra dışarı çıkmama izin vermezz....
Arkadaşlarımla yanlız görüşmeme karışır...
Kılık kıyafet konusunda acayip kıskanç...
Yanlız başıma sigara içmeme karışır...(onun yanında da en fazla 2 tane iznim var)
Beni 2 günde bir gezmeye götürür değişik aktivitelerimiz olur sonrasında da evde otur ben sana yetmiyormuyum bak geziyoruz kafa dağıtıyoruz diyor ama insanın arkadaşlarıyla konuşmak istemesi dertleşmek bir fincan kahvesini içmek istiyor(
Beyzadem kendisi halı saha maçı yapar arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gider erkek erkeğe ama benim nedense hakkım yokmuş
Neden çünkü benim gezdiğim gördüğüm kadar hiçkimse görmemiş çok şanslıymışım çookkk
Hee birtek sorunumuz bu birazcık taş fırınız...
Onun haricinde zaten arkadaşım gibi kendisi bana çok güzel uyum sağlar
Şımarmaksa şımarmak
kendimi değerli hissetmekse değerki hissetmek
Sağolsun hakkını ödeyemem hiçbir konuda
Ama birazcık kurallarda esnek olsa fena olmazdı
Eki Görüntüle 434689 kızlar sızce kına gecesı ıcın hangı sac daha guzel ya da onerebılecegınız bu tarz sac modelı varsa paylasırsanız sevınırım
Eki Görüntüle 434760
Allah hakkinizda en hayirlisini en güzelini versin sizlere...Ben sizinle bu nikah sekerlerini paylasmak icin girdim foruma cok begendim cünküüü...
https://www.facebook.com/photo.php?...691796115.17963.100003760558853&type=1&ref=nf
Buradan ulasabilirsiniz kendim yapmiyorum facebook da gördüm bunlari...
Eki Görüntüle 434783 Eki Görüntüle 434785
Kızlar günaydın kimsecikler yokSehkerim kız kuaföre gitmiyonmu sen
baglacolanki seni gördüm nasılsın kuzum
Yazıyodum ben de.
2 gündür gece 3 yatış sabah 7 kalkış.
Halsizdim, havalarda bunalttı yeterince.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?