- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.461
Kahve sevilmezmi kuzum yaaa
terasta bencede güzel olur kına...ben pişam oldum...hmen yanımızda okul var keşke onun bahçesine sahne kurdurtup orkestra getirtseymişim..ne güzel sokakta olurdu kınamhiç aklıma gelmemişti. geçen kandilde okul bir şenlik düzenledi bahçeye kurdu sahneyi..tüm mahalle oyna eğlen süper oldu
kız yok anam yok bunun kıskançlık merasimi gene vay basıma aldımmı deliyi kız sorma bana ne diyo biliyon mu evlendimiz zaman ben bakkala gitmicekmişim işle ev yakın ya onu arıcakmısım o getircekmiş deli dumrula bak sen
hey hey valla süper olurduherkes sokakta olurdu desene ama yapabilrseniz terasta yapın mükemmel oluyor.
benimki daha önceleri yapıyordu onu. şimdi öyle huyları kalmadı çok şükür.
sizin ilişkiniz kaç yıllık canım
benimki daha önceleri yapıyordu onu. şimdi öyle huyları kalmadı çok şükür.
sizin ilişkiniz kaç yıllık canım
benimki hiç kıskanmadı yaaa...benimkindemi anormallik var acaba :44::44::44: hep istediğim yere gittim, istediğim kişi ile gezdim, istediğimi giydim...var benimkinde bir anormallik
YORUMLARI OKURKEN YORULDUMMM
BIRDE AGIRLIK BASTIKIII PFFFF
KLTUGA DAYADIM BASIMII OYLECENE SIZI IZLIYORUMMM
BU AKSAM GELINLICKIYE EKSTRA PARA VERMEYE GIDIYOZ
SAAT DORT GIBI MAKYAJ YAPCAM
EVKUR TAKSIDIM VAR
FALAN FISMAN
YARINDA DUGUN PAZARDA NISAN
IKI GUNDE DOLU
MAAŞIMDAN ELİMDE PAZATESI 30 TL PARA KALIYOR :d
HESAPLADIMMM
benimki hiç kıskanmadı yaaa...benimkindemi anormallik var acaba :44::44::44: hep istediğim yere gittim, istediğim kişi ile gezdim, istediğimi giydim...var benimkinde bir anormallik
hımmm nişanlı bi sene kaldık 6 7 ayda sevgili kaldık işte bir bucuk sene yi biraz gecik ne yeni ne eski ya bunun huyu hep böleydi şimdi tabi daha önceye göre birazdaha karısmıyo etmiyo ama can cıkar huy cıkmaz
benımkıde bana cok karısır
da once hıc kıskanılmamıstım
hoşuma gıdıyo
ama kuzenleırme bıle gıdıyımmı dedıgım gıtsemmı otur oturdugun yerde dınlen dıyor
orta hallısı guzel bızımkı bıraz abartı
YORUMLARI OKURKEN YORULDUMMM
BIRDE AGIRLIK BASTIKIII PFFFF
KLTUGA DAYADIM BASIMII OYLECENE SIZI IZLIYORUMMM
BU AKSAM GELINLICKIYE EKSTRA PARA VERMEYE GIDIYOZ
SAAT DORT GIBI MAKYAJ YAPCAM
EVKUR TAKSIDIM VAR
FALAN FISMAN
YARINDA DUGUN PAZARDA NISAN
IKI GUNDE DOLU
MAAŞIMDAN ELİMDE PAZATESI 30 TL PARA KALIYOR :d
HESAPLADIMMM
canım siz daha çok yenisiniz ondan böyle olur kıskanmalarbiz 6 seneyi devirdik artık gerisini saymıyorum bile
kız ayy tahtalara vur nazar değmesin,çok zor oluyor karışınca. bence gayet normal
canım siz daha çok yenisiniz ondan böyle olur kıskanmalarbiz 6 seneyi devirdik artık gerisini saymıyorum bile
eskiden nasıl diyim dügünlerde falan oynama otur dur gel offfffff askımınki abartıydı şimdi daha azaldı ama birazdaha abartılı yani eskiden etek giyme elbise giyme bilmem ne şimdi artık nişanlanmanın evlenme yaklastıkca ne bilim böle kıskanmasıda azaldı bende biraz olsun nefes aldımkıskanılmak evet güzel sey fakat fazlası zarar
bızde cumartesı beraber gıdıcez
dun aldıgım elbıselerden bırını gıycem
ccuk gıbı sevındım ya elbıse alınca
ee ne dıcektım ben
he ben bılezık takmayı sevıyorum ya
dun kınaya taktım
normaldede takı takmayı severım ama hanı nısanlıyız ya baskab ı duygu gelıyor
öle deme be kuzum benim babam annemi hala kıskanıyo umutun babasıda kıskancmıs bide uzaktan akbayız ya sanırım genetik oluyo
Kizlar bayana ulasmis ablam.
30 adet mendil
25 adet mum
olsun dedik.
Toplam fiyat 200TLden 165TLye inmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?