- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.341
evet tatlım ben geldimmmm
yorgunluktan uyuyamıyorum
kınamı yakıldım geldim yarın bu saatlerde gelin almam olcak inşallah
kına yakılırken çok kötü olunuyor kızlar çok ağlanıyor annemi babamı gördükce içim cız etti
kına yakılırken çok kötü olunuyor kızlar çok ağlanıyor annemi babamı gördükce içim cız etti
bunlardagecer eklediklerin cok tatli :) ama biz nikah sekeri almadik ya ben istemedim nikah dügün günü olacagi icin gerek duymadim kötümü ettim acaba?
valla ben yenı yazmaya basladım ama ıstersenız bende gelmeye calsıırım avrupa yakasındayımmasatakvimiiiiiiii :S
süprsin canım yaa güldürdün beni
bende istanbuldayım avrupa yakasındaa,ben de gelirim buluşmaya hepinizi merak ediyorum isimlerini bilmediklerimi yüzünüzü felan ,
ben görmediğim insanları tahmin etmeye çalışırım sacı yuzu felan
kızlar bu ara annemle çok tartışıyorum bu yüzden çok üzülüyorum
sizde de oluyor mu herşeyime fazla karışıyor
evime alacaklarıma kadar bide sen karışma diyor bana benim evim sonuçta ben nasıl karışmıcam
e tamam o zaman bi topik açalım buluşalım kızlar. ne diyosunuz bu konuya?
ona göre plan yapalım olmaz diosanız boşverelim siz bilirsiniz
tatlimmmm inş herşey istediğin gibi olur
sehkerrrr
kimleri görüyorummmm aramızda.....
canlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sizinde bu özel günleriniz güzel geçer
yol paranı düş yeter :) 100 200 neden ki tabi canım şuan herkes maddi açıdan bir sıkıntıda ben uyarım size sadece görüşmek istediğimin altını çizdim bi daha :)
allahım kopum gülmektennn
hakkını yiyemem saolsın herşeyimizi almaya çalışıyor ama gereksiz şeylere de ihtiyaç yok anlatamıyorum.bende istemiyorum tartışmak az zaman kaldı ayrılmamıza alttan alıyorum hepallah yardımcın olsun tatlım bi tanede bende varsabır cnm sabır yapcak bişey yok . yoksa zehir oluyo bütün nişan devremiz
biz annemle hiç kavga etmeyiz canım bazen sesımı yukselttıgımde bıle annem uzuldu dıye cok üzülüyorum,yakında ayrılıcaz zaten annenın kalbını kırma derım,ama bı fark var benım annem karısmayı bırak ıgne alsa bana soruyo hangısını alayım dıye ve ben sorulardan kaçıyorum anne al ıste farketmez sen begen dıyorum,ve annem ıstemedıgım seylerıde olmaz eksık olmasın dıye alıyo buna kızıyorum ama dınlemıyo benı,erkek tarafı o eksık demesın dıye borca gırıyo uzuluyorum valla canım annem benim hakkını asla ödeyemem
Kızlar yemeğe gidiyorum ben çok kaynatmayın...sonra okuması zor oluyor
SEHKER tatlım şimdiden hayırlı olsun birtanem...herşey mükemmel gitsin...çok ama çok mutlu ol canımıniçii
evet canım az kaldı yaa hep kızlar derdı heyecan yok dıye ama ben bı tuhafım içimde farklı bı hıs var,sankı tam ortada bazen bı ateş var gibi hanı kotu bısey olacagında ıcın yanar ya oyle oluyorum bazen hıc heyecan olmuyo kızıyorum eksık yada sorun olan seylere tuhaf bısey yaa sevınmekten cok su stresı atlatmak derdindeyim cınku artık sevdiğime kavusmak değil de ailemden ayrılmanın acısı ağır basıyowewonthelove tatlım ne kadar az kalmış senin düğününeheyecanlımısın herşeyin tamammı cnm hayırlı olsun şimdiden
evet canım az kaldı yaa hep kızlar derdı heyecan yok dıye ama ben bı tuhafım içimde farklı bı hıs var,sankı tam ortada bazen bı ateş var gibi hanı kotu bısey olacagında ıcın yanar ya oyle oluyorum bazen hıc heyecan olmuyo kızıyorum eksık yada sorun olan seylere tuhaf bısey yaa sevınmekten cok su stresı atlatmak derdindeyim cınku artık sevdiğime kavusmak değil de ailemden ayrılmanın acısı ağır basıyobırak deseler evlenmem belkı de,herseyim tamam değil işte aksılık cok var perdeyı yanlıs yapmıslar gerı yolladık,yemek odası tv unıtesı bugun gelcek,halı almadık daha banyoya duskabın takılacak aspırator takılcak,yatak odamın ısıkları ve sıfonyer aynası yanlıs onlar bugun gelecek yanı coook ıs var ıkı gunde evın temızlenmesıde lazım karsı taraf cok rahat bugune kadar bıraktılar yaa bu ıslerı heyecan yerıne sınır var o yuzden bende
ayyy yaa gecmesın gunler ben vazgcetım evlenmıycem,su cızelgedekı kızın ustune atlıycam sımdı kosuyo mubarek sanki sonunda bı ayrılık yok gibi
evet canım az kaldı yaa hep kızlar derdı heyecan yok dıye ama ben bı tuhafım içimde farklı bı hıs var,sankı tam ortada bazen bı ateş var gibi hanı kotu bısey olacagında ıcın yanar ya oyle oluyorum bazen hıc heyecan olmuyo kızıyorum eksık yada sorun olan seylere tuhaf bısey yaa sevınmekten cok su stresı atlatmak derdindeyim cınku artık sevdiğime kavusmak değil de ailemden ayrılmanın acısı ağır basıyobırak deseler evlenmem belkı de,herseyim tamam değil işte aksılık cok var perdeyı yanlıs yapmıslar gerı yolladık,yemek odası tv unıtesı bugun gelcek,halı almadık daha banyoya duskabın takılacak aspırator takılcak,yatak odamın ısıkları ve sıfonyer aynası yanlıs onlar bugun gelecek yanı coook ıs var ıkı gunde evın temızlenmesıde lazım karsı taraf cok rahat bugune kadar bıraktılar yaa bu ıslerı heyecan yerıne sınır var o yuzden bende
ayyy yaa gecmesın gunler ben vazgcetım evlenmıycem,su cızelgedekı kızın ustune atlıycam sımdı kosuyo mubarek sanki sonunda bı ayrılık yok gibi
kıyamam ben sana yaaa evlendiğin gün bütün sıkıntılarına elveda diyeceksin tatlım herşey dört dörtlük olmasın nolcak eşinle beraber eksikleri tamamlarsın nolcak ki boş yere dert edip kendimizi heba ediyoruz evet ailemizden ayrılık çok acı hele benim için ben evlenince annemler artık ankaraya uzun uzun gelmeyecekler yılda anca 1 hafta 10 gün görebilecem şuna inanıyorum insanın eşiyle huzuru olunca ayrılığa alışması daha kolay çünkü bu hasretliğe değiyor diyorsun o yüsden rabbim hepimize yuvamızda huzur mutluluk nasip eder inşallah....
şehir şehir buluşabiliriz aslında. istanbul grubu bi , ankara grubu bi yada başka iller toplanabilir aslında. kimse masraf yapmaması lazım sonuçta dediğiniz gibi zaten sıkıntıdayız. bi çay içer sohpet ederiz. maksat muhabbet diye demiştim bende zaten. ama olsun ya düğünden sonrada olur . siz bilirsiniz bende size uyarım ama haber verilsin herkese.
ayyy canım benim kıyamam yaaaa...
gelin hamamında çok güzel olur eminim..
evet canım grup grup güzel olur ama isyan konyada yaaa ankaraya gelin diyor. başka konyada olan yok forumda galiba
ondan. ama herkes foruma bi girsin konuyu görsün. ayarlama yapalım.
bende biri istanbul'dan sorumlu olsun, ankaradan biri mesela
kızlar ben gidiyorum işimin başına dönmem gerek artık birikti yine evraklar. kendinize iyi bakın görüşürüz. buluşma kararı alırsanız banada haber verin he unutmayı beni sakınbunlardagecer1907 haberleşelim tatlım yine . allaha emanet olun tekrar tekrar 100 e düşenler. kınası olanlar, evlenenler , düğünleerine 1 hafta kalanlar, hepinize ayrı ayrı hayırlı olsunlar diliyorum. allah hepimizi nazarlardan saklasın ağzımızın tadı bozulmasın inşallahhhh by byyyy
isyannnnnnnnnn sen ankaraya mı gelin geliyon :) bunca zamandır bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?