• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende burda yaş olarak küçükyüm 3 kişiyiz ve her ayak işine beni koşturyolar patronun şahsi işlerine bile dün çok morelim bozuldu ama şuanda aklımdan al tazminatını çıkıp gidesim geçiyo
hesapladımda :1::1::1: 1.500 tl alıyorum hesaplamama göre ama ben işimi çok seviyorum :31::31::31:

tatlım işini seviyosan ayrılma ama birazda dişli ol yani gidip patronunla bence güzel bir dille konus

günaydın kızlarrr nasılsınız?

dün fatmagülü bile izlemeden saat 9 da uyumuş kalmışım haliyle ilacımı içmeyide unuttum:50:
internette bakındım biraz doktor sağlık sitelerine hatırladığınız anda için yazıyordu bende içtim

günaydın canım;
bende öyle okumuştum, bişey olmaz canım sıkma canını:34:

Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi :32::32:

Güle güle harca canım

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı:43::43: hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam :31::31::31:
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo:5::5:

Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum :31::31:

Kızlar resti çekin bak sonra nasıl iyi oluyorsunuz..
Her şirkette böyle denedim ben istifa ediyorum deyip gdince genel müdüre herşey düzeldi..

anlat anlat yoksa kk kulübü kızları olarak gelir dügününü basarız :D:23::51:

abowww düğünümü basacaksanız anlatım bari:17::1:

Gelinliğini aldığın gün iki elin kanda olsa yinede ekleyeceksin resmini güzelim...:30::30:ben 1 hafta çatlarım merakten :9::9::9:

şeker alırsak eklerim tabi ama almaz diktirirsem albümümdeki gibi olacak muhtemelen:34: son halini bitince eklerim:16:

bende burda yaş olarak küçükyüm 3 kişiyiz ve her ayak işine beni koşturyolar patronun şahsi işlerine bile dün çok morelim bozuldu ama şuanda aklımdan al tazminatını çıkıp gidesim geçiyo
hesapladımda :1::1::1: 1.500 tl alıyorum hesaplamama göre ama ben işimi çok seviyorum :31::31::31:

canım işini seviyorsan hiç olumsuz düşünme :34: zaten evlendin hani tazminatı al çık evlilik için kullan dicem ama.
boşver sen kendine fazla yüklenme yapabildiğini yap yeter, birde git güzelce konuş:34:

kızlarr gelinlik provama gittim ilk provamda cok heyecanlıydım ki hiç sormayın kadın çarşamba gününe randevu verdi ozamana kadar gelinliğinde kınalıgında hazır olur dedi ayy acaba üstüme tamamen giydiğimde nasıl olucak cok merak ediyorum inş istediğim gibi olur ya

canım hayırlı olsun:16:
çok heyecanlı dimi bende ilk gelinlik giydiğimden çok heyecanlanmıştım.:16: gönlüne göre olur inşallah hepsi:16:

Güzellerim nasısınız? masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, wewonthelive ve bütün gelincikler :3::3:

tatlım işini seviyosan ayrılma ama birazda dişli ol yani gidip patronunla bence güzel bir dille konus

gelsin buraya konuşacam anlatacam derdimi:31::31:

Güle güle harca canım

Kızlar resti çekin bak sonra nasıl iyi oluyorsunuz..
Her şirkette böyle denedim ben istifa ediyorum deyip gdince genel müdüre herşey düzeldi..

canım işte ben pek dille bir insan değilimdir çok fazla savunamam iş ortanımda kendimi:19::19:

günaydın gelinciklerimm nasılsınız??

günaydın canım iyi diyelim iyi olalım:31:

canım işini seviyorsan hiç olumsuz düşünme :34: zaten evlendin hani tazminatı al çık evlilik için kullan dicem ama.
boşver sen kendine fazla yüklenme yapabildiğini yap yeter, birde git güzelce konuş:34:

canım hayırlı olsun:16:
çok heyecanlı dimi bende ilk gelinlik giydiğimden çok heyecanlanmıştım.:16: gönlüne göre olur inşallah hepsi:16:

ya borcum olmasa dk durmama diyorum ama borcumuda geçtim çok seviyorum iş yerimi sanki kendi iş yerimmiş gibi geliyorum özeniyorum ama bazı sorunlar bunlarıda aşıyo yeri geldiğinde:31::31: :31::31:

GUNAYDIN KIZLARR
haftanın son ıs gunu ve cok mutluyumm
dun aksam yakınım kınasına gıttık dukkandaydı ama ıkı tarafta mahallelı
sokaga cıkardılar cok guzel oldu bende kırdım kendımı :D
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
nısanlımla hala cok konusmuyorum
dun kınaya gıderken gıydıgım elbıseyı cok acık buldu sakın oynama fılan dedı
yada bu tarz bı dıdısmeyle yenıden eskı kıvama gelıcem sandı
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam

bı kac arkadas yazmıs bırıde nısanlımı haklı bulmus
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
aksam eve gıdınce soyledım
bakalım kına mevzusu bızı alıp nerelere goturecek..

Günaydın milleeetttt:3::3::3:
Kizlar yardimci olurmusunuz lütfen?

Gelin buketlerine tekrar baktim.

Benim gelinligim agir bir model ve incili bir model. Duvagimda incili tacimi da incili istiyorum aslinda. Bu buketi cok begendim. Ama hersey incili olursa da cok bogar heralde degil mi?

Bu üc buket arasinda kaldim. Sizce hangisi daha hos?

1. 55TL

http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/IMG_0321-500x500.jpg

2. 65TL

http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/2012020-1-500x500.jpg

3. 70TL

http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/IMG_1741-500x500.jpg

bunlardagecer güle güle kullan klozet takimini :)
wewonthelove bizde de tam tersi bizim ki 3 erkek kardes hic kiz yok ailesi de kendisi de kiz olsun diye ayilip bayiliyorlar ama ben acik söyleyim ikiz cocuk istiyorum :1: Allah hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah zamani gelince :)
zuzu88 sende güle güle kullan örtünü :)
kriztanem masAllah size :)
mastakvimi hehehe bende yaz aylarda dogum yapmayi düsünüyorum ay cok gülesim geliyor nisanlimla bazen daliyoruz hayallere sonra daha evlenmedik bile ne olur bize diyoruz :1:
Ciftestandard hos geldin Allah yardimciniz olsun simdiden bir ömür mutlu olmanizi dilerim :)

Yazabildiklerime cevap yazdim :)))

Korunmaya gelince dogum kontrol hapina basladim bile ben.
Kirada oturdugumuz icin tabii korkularimiz var ev sahibi olmadan cocuk sahibi olmak???
Ama ev sahibi oluncada müstakil ev istiyoruz daire istemiyoruz.
Onun icinde zaman lazim.
Bilmiyoruz gercekten.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah.

tatlım ayakkabın ne renk bilmiyorum ama bunların içinde bence en güzeli 3 numara incili olan gelinlikçe bir yapılmış gibi durur hep inci hep inci bğmasın çiçeğin fark ettirsin kendini...
İyi sabahlar kızlar kina gecem harika gecti cok güzeldi bı oynadık bı oynadık bı eğlendik 1 gibi eve geldik 3 gibi evdeki toplanma bitti şimdi abimle balkon sefası yapıyoruz daha dogrusu yorgunlukta uyuyamiyoruz balkona çıkalım bari dedik sacım makyajım harika oldu resimler elime geçitimi albüm yapcam hemen elbisem olağanüstü olmuş herkes cok beğendi resimleri yüklerince sizde hak vereceksiniz :1: herkese böyle güzEl nasip olur inşallah ben cok mutluyum benim icin en guZel sekilde gecti acayip eğlendim hic oturmadım costumda coştum :17::1:
Kina faslı kaos oldu inanılır gibi degil sok olacaksınız kınamı kaynanam yaktı :30:
2 tane arkadaşım yakacaktı geldi müsaade edermisiniz dedi arkadaslarıma gitmeyn dedim iktirdi kızları bende arkadaslarımda sok olduk nerden geldigimizi şaşırdık Jübilesini yaptı yine herkesi sok etti daha neler varda hazırlayıp sinir etmeyeyim kendimi :1:
Dış çekimimiz super gecti cok eğlendik bi daha istiyorummm:17::1:
Herseyin tadı damağımda kaldı doymadım :16:
Herkese sevgiler sekerler :3:
Sehkerr canım kınan ne güzel geçmiş darısı haftaya benim başıma inşallah,kayınvalidenin kınayı yakması ilginç olmus gereckten önceden su yakacak dıye konusulmadı mı hiç?bizde erkek tarafından biri yakar mesela ama kız arkadasın yaksa oda tuhaf olurdu sanki:1::1::1:inşallah düğününde en az bu kadar güzel gecer ben keske senın gıbı olabılsem bırak abımle balkon sefasını ben aglamadan makyajı batırmadan eve gelebileceğimi hiç sanmıyorum,şimdiden aglıyorum zaten:43::43::43:
herkese günaydın canlar:3::3:nasılsınız bakalım?

bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorum:16: bu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar:16:

Hayırlı olsun iznin canım,işlerini halledersin işte ne güzel benim işler iyice sıkıstı,
sağolsun erkek tarafı banyoyu daha dün yaptırdı,dusakabın cumartesi takılacak ve pazar ceyız gıdecek ev hala pislik içinde çok üzülüyorum,dün perdeci almış yanlıs olan perdeyi adam fabrıkaya gıtmesı gerek demiş,kayınvalidem ne dese begenırsın anneme onlar nasılsa balayına gıdecek bız pazartesi günü perdeyı alır verırız perdeciye demiş,bu kadın sabrımı sınıyo heralde eve gırmeyı planlıyp bı zgelmeden yaa anahtar var belkıde ablalarında bıle vardır ben ne yapıcam da o anahtarları alcam onlardan yaa,içim rahat değil evime girip karıstırılar diye:50::50::50:
:1::1:eşimin hiç öyle bi :1:takıntısı yok şükür:16::16::16:

canım takıntı değil ki bu aynı işte sen nasıl erkek isterim diyosun benimki de öyle ama bence yanlıs evlad ayrımı yapmak :20::20::20:Allahın gücüne gider o hangisini nasip ederse o,
Bu konuda bence "Allahım hakkımızda hayırlı olan neyse ona gönlümü razı eyle,Gönlümün razı oldugunu da hakkımızda hayırlı eyle"diye dua edelim ki,aşiretler gibi kız çoçukları ikinci plana atılmasın,kimin hangi evladından hayırlı gün göreceği hiç belli olmaz

Selam kızlar,nasılsınız,çok yoğunum giremiyorum.
Geçmişi okudum,bayağı kaynatmışsınız,korunmalardan bebişlere,altınlardan buketlere vs..
Ben de bi süredir o siteye bakıyordum buketler için.ama miska'nın yaşadığı çiçek şokundan sonra netten alsam mı bilemedim,malum photoshop da vardır fotolarda..
sipariş eden ve memnun kalan olursa ya da duyarsanız buraya da yazın lütfen,biz de ona göre karar vermiş oluruz..

canım ben aldım ordan buket bakalım kargoya verılmış,shoplu değilmi gelince görücez,bu sıtede bırı almıs aynısı demıstı,ben resmını ceker koyarım buraya

Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi :32::32:
HAdı hayılı olsun kuzu güle güle harcaa,ya benım maaş 12 sinde yatıyo ya bende 5 ınde ızne cıkıyorum acaba patrondan ıstesem mı?aileme son maasımla yardım etmek istiyorum yaa:44::44::44:
kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı:43::43: hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam :31::31::31:
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo:5::5:
konus patronunla canım yaa ezdırme kendını ezıldıkca devamı gelıyo,bende eskı ısımde her seyı ustlenmıstım ne oldu sonradan gelen bi ş.. yuzunden işi bıraktım kımse de nereye gıdıyosun demedı

GUNAYDIN KIZLARR
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam

kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum

Tatlım bizdede kına eskiden önemsizdi..ama şimdi düğün gibi kına geceleri yapılıyor...bizdede artık şart biri duruma geldi nerede ise..ama oğlan evi buna asla zorlyamaz herkez maddi durumuna göre hareket eder...:31::31: senin nişanlınında bu yüzden üstüne gelmeye hakkı yok..eğerki ailesine karşı illaki bu kına gecesi gösterişli yapılacaksa kendisi ödesin ailesinden gizli yani...bizim bir arkadaş öle yapmıştı...oğlan tarafı tutturdu salonda olsun kına biz en iyi yerde düğün yapıyoruz diye..kız evininde durumu iyi değildi..2 genç birleştiler yaptılar kınalarını canım :34::34: oğlan evide kız evi yaptı sandı :21::21:

GUNAYDIN KIZLARR
bacaklarım agrıyor
falan fılan

canım çok takılma böyle şeylere ama şu bi gerçek kına kız tarafındır istediği gibi yapar:34::34::34:
senin düğünmü olacak canım nikahmı:44:

GUNAYDIN KIZLARR
bacaklarım agrıyor
falan fılan

konuyu çok bilmediğim için anlamadım canım ama hakkınızda hayırlısı olsun

doğum kontrol hapı canım yasmin
kızlar bende bu ay adet oldugumda dr gıdeyım dıyorum bı muayne bısey yapsın tahlıl yapsın korunmanızda sakınca yok derse bende hapla korunmak ıstıyorum 6 ay fılan sız nasıl yaptınız ne kadar onceden baslamak gerek?
Allah bereketını gostersın benımd ebu ay maasımdan 100 lır afark ettı dovız alıyoruz yuksektı bu ay
Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum :31::31:

her yerde aynı ıs sorunu bızdede aynı
bende kendımı muhtıs ezdırıyorum..

Back