• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın milleeetttt:3::3::3:

tatlım ayakkabın ne renk bilmiyorum ama bunların içinde bence en güzeli 3 numara incili olan gelinlikçe bir yapılmış gibi durur hep inci hep inci bğmasın çiçeğin fark ettirsin kendini...

Sehkerr canım kınan ne güzel geçmiş darısı haftaya benim başıma inşallah,kayınvalidenin kınayı yakması ilginç olmus gereckten önceden su yakacak dıye konusulmadı mı hiç?bizde erkek tarafından biri yakar mesela ama kız arkadasın yaksa oda tuhaf olurdu sanki:1::1::1:inşallah düğününde en az bu kadar güzel gecer ben keske senın gıbı olabılsem bırak abımle balkon sefasını ben aglamadan makyajı batırmadan eve gelebileceğimi hiç sanmıyorum,şimdiden aglıyorum zaten:43::43::43:

Hayırlı olsun iznin canım,işlerini halledersin işte ne güzel benim işler iyice sıkıstı,
sağolsun erkek tarafı banyoyu daha dün yaptırdı,dusakabın cumartesi takılacak ve pazar ceyız gıdecek ev hala pislik içinde çok üzülüyorum,dün perdeci almış yanlıs olan perdeyi adam fabrıkaya gıtmesı gerek demiş,kayınvalidem ne dese begenırsın anneme onlar nasılsa balayına gıdecek bız pazartesi günü perdeyı alır verırız perdeciye demiş,bu kadın sabrımı sınıyo heralde eve gırmeyı planlıyp bı zgelmeden yaa anahtar var belkıde ablalarında bıle vardır ben ne yapıcam da o anahtarları alcam onlardan yaa,içim rahat değil evime girip karıstırılar diye:50::50::50:

canım takıntı değil ki bu aynı işte sen nasıl erkek isterim diyosun benimki de öyle ama bence yanlıs evlad ayrımı yapmak :20::20::20:Allahın gücüne gider o hangisini nasip ederse o,
Bu konuda bence "Allahım hakkımızda hayırlı olan neyse ona gönlümü razı eyle,Gönlümün razı oldugunu da hakkımızda hayırlı eyle"diye dua edelim ki,aşiretler gibi kız çoçukları ikinci plana atılmasın,kimin hangi evladından hayırlı gün göreceği hiç belli olmaz

canım ben aldım ordan buket bakalım kargoya verılmış,shoplu değilmi gelince görücez,bu sıtede bırı almıs aynısı demıstı,ben resmını ceker koyarım buraya

HAdı hayılı olsun kuzu güle güle harcaa,ya benım maaş 12 sinde yatıyo ya bende 5 ınde ızne cıkıyorum acaba patrondan ıstesem mı?aileme son maasımla yardım etmek istiyorum yaa:44::44::44:

konus patronunla canım yaa ezdırme kendını ezıldıkca devamı gelıyo,bende eskı ısımde her seyı ustlenmıstım ne oldu sonradan gelen bi ş.. yuzunden işi bıraktım kımse de nereye gıdıyosun demedı

çok doğru söylüyorsun kuzum bende ayrım yapmıyorum ama erkek çocukları çok severim daha önce yazdığım gibi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter kız erkek fark yapmaz:34::34: rabbim inşş hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşş:16::16::16:

kuzum aynen öyle 1.5 senedir ses çıkartmıyorum ben ve durum ortada:31::31: artık taşmaya başlıyo yavaş yavaş:52::52:

ya kızlar yazdıgım mesajı bulur bıda yazarım karısık uzun bı mevzu
anneme dedım anacım bız kavga ettık sen boyle dedın ya dıye dedım
ona neymıs dedı
erkek ne karısır dedı
kızdı ben konusurum dedı

buarada keısnlıkle maddı olanaksızlıktan degıl bu olau
annem benım oglumu ben ne yapayım kınada dıyor 2 yasında ve bana cok bagglı benı gorse eteklerımden ayrılmaz benım benı gormese kım ılgılenıcek gelen mısafırlerle
zaten dugun olacak
tutsun babam guzel bı salon degıl ama dukkan dernek ne ıblım konu kesınlıkle bu mevzunun benım 2.evlılıgım olmasıyla alakalı.. nısanlımda sagolsun cok anlayıssız buarada acemı yanı
mesela ben dugunde benı tarafımdan cok olcakmı dıyodum nıye olmasın dıyordu
sonra cok cagırmıcaz dıyorum neden dıyordu varmı boyle bısey ya sen bılıyorsun gelmısı gecmısı bızım yanı daha nıye bu laflar
ayretten bız bu boyutu dusunmuyoruz ama dugun parası ve gelınlıgım ve aksesuarlarım takımızdan odenıcekmıs
esıtlemek ıstemıyorum
ama damatlıgıda buradan almamız uygun duser dedım nısanlıma
olurda kınada olursa bu sekılde olması gerekmıyormu
kotumu yaparım ınatlasır gıbı
ıkı tarafında maddı durumu var
benım aılem ustune dusenı yapacak esya vs hersey ıcın
onun aılesı kendılerını yenı gelınlerden dahda sıkır sıkır duzduklerı ıcın yapamıcaklarını ıfade etmeye calısıyolar
sınrı oldum gene sabah sabah........

o zaman 400 dıye dusunmem gereklı benımde canım
buarada kına olmadan dugun olurmu kızlar? olurmu ya ben napcam nasıl bır aradayım sıze anlatamam konununde hıc ustune gıtmıyorum öteliyorum
düğünümde benım oglum var 2 yasını yenı gectı
bebek yanı benı gorse kucagımdan ınmez
nısanlımın aılesınden herkez bılmıyor kendılerı ogrensınler dıye beklıyolar konu komsuda oyle nısanlımın babası ıyı bır ısyerınde calısıyor 100 kısı gelen olur mudur pozısyonunda neyse ıstemıyolar halıyle oglum 2 saat kalacak daha sonra eve goturulecek zaten 8*9 gıbı uyuyor ama ınsanlar hıc getırmemıs demesınler dıye neyse
annemde kınada ne olacak dıyor
kınadaa ben kıme emanet edıcem nasıl ıdare etcemınsanmı agırlancak cocukmu bakcaz dıyor
kayınvalıdem kınadan bahseıdyor ben bısey dıyemıyorum
kına yapmıcaz nasıl dıyeyım annem dıyor evde yapalım annesıyle teyzesı gelsın o kadar
nısan evde oldu 90 kısı curcuna oldu ev butunhazırlık ayrı bı dert

bense kınayı sosyal tesıslerde acık havada yaparız dıyordum hep masa takvımım bılır :S
napcam
napmalıı

tarlşatan kırılmaz ancak katlayıp koymak yerıne bıraz zordur canım

BIZIM KONUMUZ BUYDU BU 2 GUN ONCEKI YAZDIGIM MESAJ KINA MEVZUSU DAHA NET BURADA

ona neymıs dedı
erkek ne karısır dedı
kızdı ben konusurum dedı

annem benım oglumu ben ne yapayım kınada dıyor 2 yasında ve bana cok bagglı benı gorse eteklerımden ayrılmaz benım benı gormese kım ılgılenıcek gelen mısafırlerle
zaten dugun olacak
tutsun babam guzel bı salon degıl ama dukkan dernek ne ıblım konu kesınlıkle bu mevzunun benım 2.evlılıgım olmasıyla alakalı.. nısanlımda sagolsun cok anlayıssız buarada acemı yanı
sonra cok cagırmıcaz dıyorum neden dıyordu varmı boyle bısey ya sen bılıyorsun gelmısı gecmısı bızım yanı daha nıye bu laflar
ayretten bız bu boyutu dusunmuyoruz ama dugun parası ve gelınlıgım ve aksesuarlarım takımızdan odenıcekmıs
esıtlemek ıstemıyorum
onun aılesı kendılerını yenı gelınlerden dahda sıkır sıkır duzduklerı ıcın yapamıcaklarını ıfade etmeye calısıyolar

Tatlım ben anlayamadım çocuk neden durmasın yaaa...zaten kalabalıkta 2-3 saat birileri bakabilir yani...düğünde ne yapıcak çocuk? nişanlında bence böyle düşünüyor.. senin 2.evliliğin olabilir çok kişi çağırmazsınız ama en azından nişanlının gönlünü edecek kadar bir kına geceside yapın bence...yoksa ömür boyu onun içinde kalacak anlaşılan...
damatlığı baban alsın canım sen karışma bence inatlaşmış gibi olursun :34::34:

kızlarrrrrr ben geldimmm...
canım hoşgeldin.:16:

bu arada sen yokken konumuz taşındı, artık ziyaretçiler görünüyor yazılanları bu iyi oldu:34:

he birde biz 100 günden düştük ıslandık dün.listeye sıra sende he ona göre:52:

çok yoğunsun biliyorum ben ama ıslatma zamanı gir seni ıslatalım forumda
:52:

canım hoşgeldin.:16:

bu arada sen yokken konumuz taşındı, artık ziyaretçiler görünüyor yazılanları bu iyi oldu:34:

he birde biz 100 günden düştük ıslandık dün.listeye sıra sende he ona göre:52:

çok yoğunsun biliyorum ben ama ıslatma zamanı gir seni ıslatalım forumda
:52:

ayyy tüh sizi ıslatamadım mı ben şimdi :( bilseydim gelirdim :( tamam benim daha 11 günüm var 100 e :)
pazartesinden itibaren yoğunluğum azalıyo birazcık benim :)

İyi sabahlar kızlar kina gecem harika gecti cok güzeldi bı oynadık bı oynadık bı eğlendik 1 gibi eve geldik 3 gibi evdeki toplanma bitti şimdi abimle balkon sefası yapıyoruz daha dogrusu yorgunlukta uyuyamiyoruz balkona çıkalım bari dedik sacım makyajım harika oldu resimler elime geçitimi albüm yapcam hemen elbisem olağanüstü olmuş herkes cok beğendi resimleri yüklerince sizde hak vereceksiniz :1: herkese böyle güzEl nasip olur inşallah ben cok mutluyum benim icin en guZel sekilde gecti acayip eğlendim hic oturmadım costumda coştum :17::1:
Kina faslı kaos oldu inanılır gibi degil sok olacaksınız kınamı kaynanam yaktı :30:
2 tane arkadaşım yakacaktı geldi müsaade edermisiniz dedi arkadaslarıma gitmeyn dedim iktirdi kızları bende arkadaslarımda sok olduk nerden geldigimizi şaşırdık Jübilesini yaptı yine herkesi sok etti daha neler varda hazırlayıp sinir etmeyeyim kendimi :1:
Dış çekimimiz super gecti cok eğlendik bi daha istiyorummm:17::1:
Herseyin tadı damağımda kaldı doymadım :16:
Herkese sevgiler sekerler :3:

Hep çok mutlu ol tatlım :16:
Kayınvaliden de çok ayıp yapmış :53:
Ne güzel herşeyin bitti eğlencene bakıyorsun şimdi darısı bizim başımıza:1:

Günaydın Kızlar nasılsınız???

günaydın canım, gene işe geldik:31: yorucu gün başladı, sen nasılsın bakalım?

kuzum eklicem tabi :16:

gelsin buraya konuşacam anlatacam derdimi:31::31:

canım işte ben pek dille bir insan değilimdir çok fazla savunamam iş ortanımda kendimi:19::19:

günaydın canım iyi diyelim iyi olalım:31:

ya borcum olmasa dk durmama diyorum ama borcumuda geçtim çok seviyorum iş yerimi sanki kendi iş yerimmiş gibi geliyorum özeniyorum ama bazı sorunlar bunlarıda aşıyo yeri geldiğinde:31::31: :31::31:

walla ne olsun kot pantoln spor ayakkabı üzerime yapıştı ayllardır kontrole çıkmaktan artık kafayı yedim bugün ne olursa olsun sahaya çıkmıycam dedim giydim eteğimi gömleğimi topuklu ayakkabımı ohhhhhhhhhhhh kız olduğumu hatırladım walla :) bugün salacam kendimi dün kız kardeşimin mezuniyet töreni vardı ona gittik şahaneydi insan duygulanıyor ellerimle büyüttüğüm kardeşim liseyide bitirdi...ya beni sonunda strers heyecan aldı 1 aydan az kaldı ev boşalacak boya yapılacak temizlenecek beyaz eşya halı alınacak ev düzülecek abbooooooooooo ben napcam yaaaaa:S bide sevgili kocişim annemi aramış dün konuşmuşlar annem ona demişki önümüzdeki hafta geldiğinde imam nikahınıda kıyalım :D walla sonu sonu düğünümüde yapmayacaklar tapuyu aldım dio zaten habire sırıta sırıta :D

GÜNCELLEME;

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ
:123:
19 Mayıs 2012

Pink_love ----------------------EVLENDİ
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012 ----------------EVLENMEK ÜZERE
:38:

WeWonTheLove----------------EVLENMEK ÜZERE
10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

Tuti
23 haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

GeLiNiM
8 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

butterfly_01
25 Ağustos 2012

masatakvimi
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
7 Eylül 2012

yenidendogdum
8 Eylül 2012

bunlardagecer1907
09 Eylül 2012

isyan123
09 Eylül 2012

:8::8::8::8::8::8:ıslanacaklar:8::8::8::8::8::8:

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

zuzu88
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

Esmer
18 Kasım 2012

HEYECAN OLSUN DİYE SON 10 GÜNÜ VE DAHA AZ KALANLARA YENİ İBARE EKLEDİM KIZLAR
:16:

unuttuklarım varsa özelden yazın bana tarihleri
:34:

yaa kızlar bugece acayip bi ruya gördüm hayırdır inşallah,evlenıyorum ruyamda ya bı gun once ya dudun gununu goruyorum hersey ıyı guzel tam o dugungecesını dusunurken nısanlımın yerıne ırı yarı çinliler gibi çekik gözlü bi adam goruyorum onunla evlenıyormusum ve ben acayıp korkuyorum bu adamla nasıl evlenıcem dıye ılk geceyı dusunuyorum yabancı bi adam resmen sankı gorucu usuluymus tanımadıgım bıryle evlenıyormusum gıbı,ve sonunda nısanlım gelıyor gozumun ıcıne oyle rahatlıyorum kı ohh be dıyorum sevdıgım bıldıgım adam ,bu nasıl bı ruya anlayamadım hayra cıkar inşallah cok dusunuyorum ondanmı nee:1::1::1:

GÜNCELLEME;

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ
19 Mayıs 2012

Pink_love ----------------------EVLENDİ
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012 ----------------EVLENMEK ÜZERE

WeWonTheLove----------------EVLENMEK ÜZERE
10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

Tuti
23 haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

GeLiNiM
8 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

butterfly_01
25 Ağustos 2012

masatakvimi
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
7 Eylül 2012

yenidendogdum
8 Eylül 2012

bunlardagecer1907
09 Eylül 2012

isyan123
09 Eylül 2012

:8::8::8::8::8::8:ıslanacaklar:8::8::8::8::8::8:

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

zuzu88
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

Esmer
18 Kasım 2012

HEYECAN OLSUN DİYE SON 10 GÜNÜ VE DAHA AZ KALANLARA YENİ İBARE EKLEDİM KIZLAR

unuttuklarım varsa özelden yazın bana tarihleri
:34:

ayyy adımı görünce orda heyecan bastı bana şimdiii :) :1: :1:

gelsin buraya konuşacam anlatacam derdimi:31::31:

ya borcum olmasa dk durmama diyorum ama borcumuda geçtim çok seviyorum iş yerimi sanki kendi iş yerimmiş gibi geliyorum özeniyorum ama bazı sorunlar bunlarıda aşıyo yeri geldiğinde:31::31: :31::31:

ANLAT CANIM TABİ BİR GÜZELKONUŞ, ÖZEL MESAJ ATTIM SANA BAKTIN DİMİ:34:

GUNAYDIN KIZLARR
haftanın son ıs gunu ve cok mutluyumm
dun aksam yakınım kınasına gıttık dukkandaydı ama ıkı tarafta mahallelı
sokaga cıkardılar cok guzel oldu bende kırdım kendımı :D
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
nısanlımla hala cok konusmuyorum
dun kınaya gıderken gıydıgım elbıseyı cok acık buldu sakın oynama fılan dedı
yada bu tarz bı dıdısmeyle yenıden eskı kıvama gelıcem sandı
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam

bı kac arkadas yazmıs bırıde nısanlımı haklı bulmus
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
aksam eve gıdınce soyledım
bakalım kına mevzusu bızı alıp nerelere goturecek..

Tatlım bizdede kına eskiden önemsizdi..ama şimdi düğün gibi kına geceleri yapılıyor...bizdede artık şart biri duruma geldi nerede ise..ama oğlan evi buna asla zorlyamaz herkez maddi durumuna göre hareket eder...:31::31: senin nişanlınında bu yüzden üstüne gelmeye hakkı yok..eğerki ailesine karşı illaki bu kına gecesi gösterişli yapılacaksa kendisi ödesin ailesinden gizli yani...bizim bir arkadaş öle yapmıştı...oğlan tarafı tutturdu salonda olsun kına biz en iyi yerde düğün yapıyoruz diye..kız evininde durumu iyi değildi..2 genç birleştiler yaptılar kınalarını canım :34::34: oğlan evide kız evi yaptı sandı :21::21:

ona neymıs dedı
erkek ne karısır dedı
kızdı ben konusurum dedı

zaten dugun olacak
esıtlemek ıstemıyorum

YENİDENDOĞDUM CANIM SEN HİÇ SIKMA CANINI, BENİM KUZENİMDE 1 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA KUCAĞINDA BİR KINA YAPTI VALLA SORMA SÜPER GEÇTİ, O DA SENİN GİBİ İSTEMEMİŞTİ KINA, AMA ERKEK TARAFI İSTEDİ. MASRAFLARINI BÖLÜŞTÜLER GAYETTE GÜZEL OLDU KİMSEDE AĞZINI AÇIP BİŞEY DİYEMEDİ.

SONUÇTA ERKEK TARAFI İSTERSE HİÇ MÜNAKAŞA ETMEYİN KİMSENİNDE MASRAFLARI KİMİM YAPTIĞINI BİLMESİNE GEREK YOK BEN YAPTIM DERSİN. PAYLAŞIRSINIZ OLUR BİTER. HERKESE HERŞEYİ SÖYLEME BENİM KUZENİM ÖYLE YAPTI.

ayyy tüh sizi ıslatamadım mı ben şimdi :( bilseydim gelirdim :( tamam benim daha 11 günüm var 100 e :)
pazartesinden itibaren yoğunluğum azalıyo birazcık benim :)

bugün ıslat o zaman :9::9::9: ha 1 gün önce ha 1 gün sonra...kutlamaya doyamadımda ben :9::9:

kardelenim ıslat canım ıslat biz 100 günün 100ü de ıslanırız :32::32::32:

senide 11 gün sonra ıslayacağız
:1:

Son düzenleme:
kınayı nerede yaptılar pekıı ?
zaten kına olmazsa papaz olucaz o bellı
sınır oluyorum bızım kınalarda bır adet var ama haberlerı yok
kıyafet degıstırıcem
bırı kısa bırı uzun
1 bındallı
1 salvar
10 adette yan salvar kıralanıp kuzenlerım gıeycek

neyse annem ıkna olsa bende ısterım olmasını ama annemı ıkna edemeyınce snakı bende evde olmasını ıstıyormusum gıbı davranıyorum bırbırımıze gırmıyelım dıye
ben bı emlakcı sıtesıne gırımde kıralık ev varmı bakım

sehkerciğim hadi bakalım hayırlısı olsun darısı düğüne inşallah...

herkese günaydın canlar:3::3:nasılsınız bakalım?

bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorum:16: bu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar:16:

canım ufak çaplıda olsa iyi tatiller canım,allah rast getirsin işlerini inşallah istediğin herşeyi bulurda alırsın canım..

diğer bayanlar günaydın...
bende biraz erken uyandım annemin abiyesi için ayakkabı alacağız bende nişanlığımın altına ilerleyen saatlerde giymek için babet bakacağım bakalım inşallah bulurum...iyi günler güzel gelinler..

bunlardagecer1907 ve isyan123 ve ve 100e düşenlerrrrrrrrrrrrrrrr :1: :1:

Eki Görüntüle 434198 Eki Görüntüle 434199 $2.JPG $3.JPG Eki Görüntüle 434202

DARISI BİZİM BAŞIMIZAAAAAAAAAA :1: :1: :1:

walla ne olsun kot pantoln spor ayakkabı üzerime yapıştı ayllardır kontrole çıkmaktan artık kafayı yedim bugün ne olursa olsun sahaya çıkmıycam dedim giydim eteğimi gömleğimi topuklu ayakkabımı ohhhhhhhhhhhh kız olduğumu hatırladım walla :) bugün salacam kendimi dün kız kardeşimin mezuniyet töreni vardı ona gittik şahaneydi insan duygulanıyor ellerimle büyüttüğüm kardeşim liseyide bitirdi...ya beni sonunda strers heyecan aldı 1 aydan az kaldı ev boşalacak boya yapılacak temizlenecek beyaz eşya halı alınacak ev düzülecek abbooooooooooo ben napcam yaaaaa:S bide sevgili kocişim annemi aramış dün konuşmuşlar annem ona demişki önümüzdeki hafta geldiğinde imam nikahınıda kıyalım :D walla sonu sonu düğünümüde yapmayacaklar tapuyu aldım dio zaten habire sırıta sırıta :D

biraz dinlen canım çok yoruldun bu aralar.
kız kardeşin içinde hayırlı olsun canım , bende kardeşlerimin mezuniyetinde baya heyecanlanmıştım çok güzel ve duygusal oluyor

nikahıda yaptınız imam nikahınıda yapınca gerek yok diyor düğüne hee, olmaz öyle şey vermeyiz seni biz düğünsüz:20:

yaa kızlar bugece acayip bi ruya gördüm hayırdır inşallah,evlenıyorum ruyamda ya bı gun once ya dudun gununu goruyorum hersey ıyı guzel tam o dugungecesını dusunurken nısanlımın yerıne ırı yarı çinliler gibi çekik gözlü bi adam goruyorum onunla evlenıyormusum ve ben acayıp korkuyorum bu adamla nasıl evlenıcem dıye ılk geceyı dusunuyorum yabancı bi adam resmen sankı gorucu usuluymus tanımadıgım bıryle evlenıyormusum gıbı,ve sonunda nısanlım gelıyor gozumun ıcıne oyle rahatlıyorum kı ohh be dıyorum sevdıgım bıldıgım adam ,bu nasıl bı ruya anlayamadım hayra cıkar inşallah cok dusunuyorum ondanmı nee:1::1::1:

canım hayıra vesile olsun inşallah iyi düşün iyi olsun.:34: bende arada acayip rüyalar görüyorum böyle:1:. stresten olsa gerek:34:
ayyy adımı görünce orda heyecan bastı bana şimdiii :) :1: :1:

heyecanlan işte ne güzel:12::12:

Back