2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hahahahaha kayınvalidene çok güldüm kuzum yaaaa yinede çok güzel geçmesine çok sevindimmmmm artık darısı başımızaaaaaaa

Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi

Veeeeee Kina gecemiz super bı sekilde gerceklestiiiiiiiiii

sehkerim çok sevindim herşey çok güzel geçmişş

hayırlı olsun kuzum, düğününde gönlüne göre olsun inşallah

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam

seni cok iyi anlıyorum çünklü aynı seyden bende muzdariptim birazda yasım küçüktü ozaman daha cok olan bana oluyodu konusamıyodum bide ayıp olur diye

Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum

günaydın kızlarrr nasılsınız?

dün fatmagülü bile izlemeden saat 9 da uyumuş kalmışım haliyle ilacımı içmeyide unuttum
internette bakındım biraz doktor sağlık sitelerine hatırladığınız anda için yazıyordu bende içtim

günaydınnnn güzelll gelinlerr
ballarım kymaklarım nasılsınız bakalım günaydınlar herkeseee
dualarımız seninle kuzummmmmm
Günaydın camommm ohhh çık bakalım izne canım...hallet herşeyini inş...ama bizleride unutma..1 hafta sensiz naparız
GÜNAYDIN GÜZEL GELİNLERRR

Nee güzel keşke bende çıkabilsemmm
Şimdiden kolay gelsin cnaım
Allah işini rast getirsin

Günaydın güzelll gelinler

isyan_123,good_heart, bunlardageçer1907

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr gözlerimi açamıyorum bu sabahhh....nasılsınızzz
Kolaylıklar dilerim cnmmmm herşey gönlüne göre olsun...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün pc kursuna başlıyorum bakalım nasıl olucak

günaydın canlar tekrar hepinize..dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, isyanım unuturmuyum canım hiç aşk olsun.arada müsait olursam girerim foruma canım size neler yaptığımı anlatırım

Hahahahaha kayınvalidene çok güldüm kuzum yaaaa yinede çok güzel geçmesine çok sevindimmmmm artık darısı başımızaaaaaaa

ay inşallah inşallah bir an önce gelsin zaman

ne ilacıdır tatlım bu ice arastırsaydın bazı ilaçlar zamanında içilmedinde daha sonra yan etkiler yapabiliyormus
ama benim bahsettim dozajı yüksek olan ilaçlar

anlat anlat yoksa kk kulübü kızları olarak gelir dügününü basarız

seni cok iyi anlıyorum çünklü aynı seyden bende muzdariptim birazda yasım küçüktü ozaman daha cok olan bana oluyodu konusamıyodum bide ayıp olur diye

Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum

bende burda yaş olarak küçükyüm 3 kişiyiz ve her ayak işine beni koşturyolar patronun şahsi işlerine bile dün çok morelim bozuldu ama şuanda aklımdan al tazminatını çıkıp gidesim geçiyo
hesapladımda 1.500 tl alıyorum hesaplamama göre ama ben işimi çok seviyorum

kızlarr gelinlik provama gittim ilk provamda cok heyecanlıydım ki hiç sormayın kadın çarşamba gününe randevu verdi ozamana kadar gelinliğinde kınalıgında hazır olur dedi ayy acaba üstüme tamamen giydiğimde nasıl olucak cok merak ediyorum inş istediğim gibi olur ya

Gelinliğini aldığın gün iki elin kanda olsa yinede ekleyeceksin resmini güzelim...ben 1 hafta çatlarım merakten

kuzum benim sıkma canını git bir konuş anlat durumunu,sen ne kadar verdikçe,elinden gelenin fazlasını isterler hep olmadı maaşına zam falan iste. ama etraflıca bir konuş. zaten öyle bir oluyor ki bir süre sonra yorgunluktan tüm işleri yapamıyorsun , bende öyle olmuştu, elimden gelen bu diyip resti çekmiştim sonra bak nası aramız iyi şimdi

her ne olursa olsun konuşmak lazım kızlar, ezilen biz oluyoruz , hakkımızı savunmak gerek,

isyanım sen naptın kuzum pazar çalışacak mısınız kesinleşti mi? ücret falan vercekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…