- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.221
Günaydın güzelll gelinler
isyan_123,good_heart, bunlardageçer1907
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrgözlerimi açamıyorum bu sabahhh.... nasılsınızzz
İyi sabahlar kızlar kina gecem harika gecti cok güzeldi bı oynadık bı oynadık bı eğlendik 1 gibi eve geldik 3 gibi evdeki toplanma bitti şimdi abimle balkon sefası yapıyoruz daha dogrusu yorgunlukta uyuyamiyoruz balkona çıkalım bari dedik sacım makyajım harika oldu resimler elime geçitimi albüm yapcam hemen elbisem olağanüstü olmuş herkes cok beğendi resimleri yüklerince sizde hak vereceksinizherkese böyle güzEl nasip olur inşallah ben cok mutluyum benim icin en guZel sekilde gecti acayip eğlendim hic oturmadım costumda coştum
Kina faslı kaos oldu inanılır gibi degil sok olacaksınız kınamı kaynanam yaktı
2 tane arkadaşım yakacaktı geldi müsaade edermisiniz dedi arkadaslarıma gitmeyn dedim iktirdi kızları bende arkadaslarımda sok olduk nerden geldigimizi şaşırdık Jübilesini yaptı yine herkesi sok etti daha neler varda hazırlayıp sinir etmeyeyim kendimi
Dış çekimimiz super gecti cok eğlendik bi daha istiyorummm
Herseyin tadı damağımda kaldı doymadım
Herkese sevgiler sekerler
Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi
Veeeeee Kina gecemiz super bı sekilde gerceklestiiiiiiiiii
İyi sabahlar kızlar kina gecem harika gecti cok güzeldi bı oynadık bı oynadık bı eğlendik 1 gibi eve geldik 3 gibi evdeki toplanma bitti şimdi abimle balkon sefası yapıyoruz daha dogrusu yorgunlukta uyuyamiyoruz balkona çıkalım bari dedik sacım makyajım harika oldu resimler elime geçitimi albüm yapcam hemen elbisem olağanüstü olmuş herkes cok beğendi resimleri yüklerince sizde hak vereceksinizherkese böyle güzEl nasip olur inşallah ben cok mutluyum benim icin en guZel sekilde gecti acayip eğlendim hic oturmadım costumda coştum
Kina faslı kaos oldu inanılır gibi degil sok olacaksınız kınamı kaynanam yaktı
2 tane arkadaşım yakacaktı geldi müsaade edermisiniz dedi arkadaslarıma gitmeyn dedim iktirdi kızları bende arkadaslarımda sok olduk nerden geldigimizi şaşırdık Jübilesini yaptı yine herkesi sok etti daha neler varda hazırlayıp sinir etmeyeyim kendimi
Dış çekimimiz super gecti cok eğlendik bi daha istiyorummm
Herseyin tadı damağımda kaldı doymadım
Herkese sevgiler sekerler
herkese günaydın canlarnasılsınız bakalım?
bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorumbu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar
kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadıhep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo
kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadıhep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
günaydınnnn güzelll gelinlerr
ballarım kymaklarım nasılsınız bakalım günaydınlar herkeseee
dualarımız seninle kuzummmmmm
Günaydın camommm ohhh çık bakalım izne canım...hallet herşeyini inş ...ama bizleride unutma..1 hafta sensiz naparız
GÜNAYDIN GÜZEL GELİNLERRR
Nee güzel keşke bende çıkabilsemmm
Şimdiden kolay gelsin cnaım
Allah işini rast getirsin
Günaydın güzelll gelinler
isyan_123,good_heart, bunlardageçer1907
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrgözlerimi açamıyorum bu sabahhh.... nasılsınızzz
Kolaylıklar dilerim cnmmmmherşey gönlüne göre olsun...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün pc kursuna başlıyorum bakalım nasıl olucak
Hahahahaha kayınvalidene çok güldüm kuzum yaaaayinede çok güzel geçmesine çok sevindimmmmm artık darısı başımızaaaaaaa
günaydın kızlarrr nasılsınız?
dün fatmagülü bile izlemeden saat 9 da uyumuş kalmışım haliyle ilacımı içmeyide unuttum
internette bakındım biraz doktor sağlık sitelerine hatırladığınız anda için yazıyordu bende içtim
günaydın canlar tekrar hepinize..dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, isyanım unuturmuyum canım hiç aşk olsun.arada müsait olursam girerim foruma canım size neler yaptığımı anlatırım
ay inşallah inşallahbir an önce gelsin zaman
Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi
seni cok iyi anlıyorum çünklü aynı seyden bende muzdariptim birazda yasım küçüktü ozaman daha cok olan bana oluyodu konusamıyodum bide ayıp olur diye
Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum
ne ilacıdır tatlım bu ice arastırsaydın bazı ilaçlar zamanında içilmedinde daha sonra yan etkiler yapabiliyormus
ama benim bahsettim dozajı yüksek olan ilaçlar
günaydın canlar tekrar hepinize..dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, isyanım unuturmuyum canım hiç aşk olsun.arada müsait olursam girerim foruma canım size neler yaptığımı anlatırım
ay inşallah inşallahbir an önce gelsin zaman
seni cok iyi anlıyorum çünklü aynı seyden bende muzdariptim birazda yasım küçüktü ozaman daha cok olan bana oluyodu konusamıyodum bide ayıp olur diye
Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?