- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.161
Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlar teşekkürler. Gerçekten hoşbuldum.
Hazırlıklardan bihaberim ben yaa. Maalesef başka bir şehirde çalışıyorumArayıl tatilinde bir takım işlerimizi hallettik. Birkaç işimiz kaldı onları da temmuzda düğünden önce hallederiz inşallah. Zaten sadece düğün hazırlığı var bizde ev kuramıyoruz. Ağustosta eş durumu belli olunca nerede yaşayacağımız belli olacak çünkü Eşya ev heyecanım o zaman başlayacak kısmetse. Çeyiz hazırlığı da tamamen annem ilgileniyor. Allah'tan zevklerimiz uyuyor. Şimdiye kadar yaptıkları, aldıkları içime sindi:)
benim bey kız erkek ayrımı yapmıyo
inşş bizde ynı şekilde en az 1 sene sonra yani kısmet olursa 2014 de anne olurum inşşş
kokoreç yemek için gülüm ankaradasın çifliğe gtceksin ankara gibi bi yerde tren garından bin doğru çiflik yada otobüse bin gülüm süper oluyooo askımla arada gderis çok severimmm
ben haftada bir yada ki kere AOÇ deydim zaten orda elemanlar tANIYO beni çifte kavrulmuş yapıyorlar bANA TATLIM
hakkında inşş hayırlısı olur canım
ben haftada bir yada ki kere AOÇ deydim zaten orda elemanlar tANIYO beni çifte kavrulmuş yapıyorlar bANA TATLIM
ohh ohh bak cnm çekti şimdi yaaaaaaaaa acıktımmmmmmmmmmm
inş. cnm nebilim oda kısalrı seviyo allah sağlıklı nasip etsin önce diyo kızlar yarın nikahım var cumartesi pazarda sınavın var bana dua edin arakadaşlar pazarda evim temizlenecek içim içime sığmıyo dualarınızı eksik etmeyin pazartesi evli olarak döncem inş..
canım Allah kolaylık versin işlerinizde,Annen başındaysa korkma zaten, onlar en iyisini bilir
Allah gönlüne göre versin canım, desene 2014 te beraberiz Allah nasip ederse
mesajın var kutuna bak cnmmm
ben erkek isterim
inşş canım kısmet olursa ben 2014 kucağıma almak isterim
baktım gülümdolmuşmu
bende çok istiyorum çocuk allahım tüm isteyenlere nasip etsin yüreğimde hep bir kız evladı var tabi önce sağlıklı olsun
anne anne desin bana ayy çok güzel duygudur eminimm
isyanım bak bu süper olur
bir bakmışız burdayız yine beraber
benimde tahmini yılım 2014
bana gelen hediye klozet takımını paylaşım kızlar sizinle, bakalım beğenecek misiniz?
buna benziyor baklava desenleri daha yuvarlağımsı.
beyaz renk yine böyle. aralarında pullar var
Eki Görüntüle 433337 Eki Görüntüle 433338
bana gelen hediye klozet takımını paylaşım kızlar sizinle, bakalım beğenecek misiniz?
dolmamışta msj yazdım ona cevap verrr şekerimmmm
canım gelmedi msj tekrar gönder:44::44:
yolladım cnm
Şimdiden heyecan yaptımmmm
Güle güle kullan canım
Gündelik için mii?
Beyaz zor olur ya
tatlım bayıldım cpk hoş ama rengi cok acık diye daha hemen kirlenme olmazmı bende bi tane beyaz görüp çok begenmiştim o yüzden almaktan vaz gectim ama gercekten çok hoş güle güle kullan
çok güzel canım sade ve şık güle güle kullan balımmmm
yolladım cnm
kuzum gelmedi yine anlamadım niye gelmiyor:44::44:
bende heyecanlandım şimdi
sağolun kızlar, hediye olduğu için seçim şansı yoktu tabiama bunu ilk ev yerleştirmeye gidince sericem. birkaç gün sonra kaldırırım. günlük kullanım için alıcam daha alamadım
evet canım öyle yaparsın bunu misafirin geldiğinde serersin
malesey benim 1 tane vardaha sonra alacam misafir için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?