- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.121
Hadi bakalım senin düğününde ben tatilimin son haftasında oluyorumbu liste beni çok heyecanlandırdı canım ya....sırada ben varım görünüyo..
wewonthelove gelin oluyor sırada bana geliyor..tey tey teyy
benmki izin vermyoo hapaaaolmaz diyoooo napcksam benn kendi halledecek yani mecburen
Al işte bir daha varmış benimki gibi,yaa bazı kadınlar kocam benı dusunmuyo hap iç ben anlamam o şvalla benmkide aynı akıldan düşünme demekkş bildiği var bişi
valla aslında ben istyorum ama şuanki durum çocuk yapmamıza müsait değil hemde 5 yıl beklemişim onu yalnız vakit geçirmek istyorummmm
süperrrr kuzum çok sevindim...güzel vakitler geçir amcanla
benimde çalışasım yok...kalsın yarına raporlar
my-everthing bende ilk günden başlamıştı kuzumherkeze aynı etki etmiyor demekki
inşallah bize de yapmaz ben bi çok ilaca karşı duyarlıyım çok yan etki yapıyor bilemiorum
Amannnn kalsın iş güç offfffff
Napcaz bilmiyorum doğum kontrol işini bakalım
Ben aylık iğneleri düşünüyorum
galiba burda herkes hap ya da iğne kullanıcak yaa ben cok korkuyorum yaa içim hiç rahat değil ne anladım ben boyle seyı yaa herseyde bı engel bı engel isyaannn dıyorum,:18::18::18:
kızlar bende yaklaşık 2 haftadır hap kullanıyorum...görünürde bir yan etkisi yok..çok korkuyodum miğde bulantııs yapar diye şimdilik bişey yok bakalım
ama her akşam almak cidden zor ya...
kızlar birde çok önemli bir şey sorucam...düğünden çıktıktan sonra altınları ne yapacaksınız..bir fikriniz var mı?? hani eve götüremeyiz..ee bankada olmaz haftasonu..ondan sonra balayına gidiyoruz..ee nereye bırakabilriz...bizde kalması ne kadar güvenilir???
güzelleeerrr şu doğum kontrol hapına düğünden ne kadar önce başladınız??? benm hesaplarıma göre düğün tarihimde regl oluyorum balayınada gidicem napıcambilmiyorum
Aynı ayda doğmuşuz ne güzel...(27 temmuz)
bu son bekar doğum günümüzgeçen yıl aşkım halamları falan çağırmış akşam evde sürpriz yapmıştı...seneye ramazan belki bu şekilde kutlayamam bekarlığın son demlerinde ailenle olalım diye düşündüm demişti
ben 1 yıl önce 7-8 ay yasmin kullanmıştım başka nedenlerden ötrü hiç yan etkisi olmamıştı doğum kontrolü için doktora gitmedim ablama danışıp başladım ölüyorum arkadaşlar çarptı resmen beni stresliyim zaten bu aralar biliyorsunuz ilacı almaya başladım 8-9 gün boyunca sürekli kustum gece yarıları uyandım kustum hala bulantım var sinir sistemimide ekiledi ve sürekli leke görüyorum 15 gündür napcam bilmiyorum bırakamıyorumda
benmki izin vermyoo hapaaaolmaz diyoooo napcksam benn kendi halledecek yani mecburen
bizimkide sağolsun ilaç içme dedi ama ben halledecemde demedi allah ç0ocuk nasip ederse olsun dedi daha uyus oldum başladım ilaca
ben güvenemem....o da acemi sonuçta yaniiio şekilde korunmak zormuş öle diyorlar ilk zamanlar...o yüzden en iyisi ilaç bence çok üzün süre kullanmamak şartı ile [/QUOTE
kızlar bende ona güvenemem sonuçta onlar bakmıyacağı için..büyük yük bizde olacağı için hemen istiyolar.benimki çocuk diye deli oluyo ama kusura bakmasın. daha evlilik moduna geçmeden çocuk moduna geçemem vallalhi...
annem konuşma esnasında ağzından kaçırmış hap kullanıyo falan diye kayınvalidemde tavsiye etmiyorum ..yaşları geldi geçiyo demiş..
ben güvenemem....o da acemi sonuçta yaniiio şekilde korunmak zormuş öle diyorlar ilk zamanlar...o yüzden en iyisi ilaç bence çok üzün süre kullanmamak şartı ile [/QUOTE
kızlar bende ona güvenemem sonuçta onlar bakmıyacağı için..büyük yük bizde olacağı için hemen istiyolar.benimki çocuk diye deli oluyo ama kusura bakmasın. daha evlilik moduna geçmeden çocuk moduna geçemem vallalhi...
annem konuşma esnasında ağzından kaçırmış hap kullanıyo falan diye kayınvalidemde tavsiye etmiyorum ..yaşları geldi geçiyo demiş..
Benim ailemde, nişanlımın aileside torun torun diyorlar ama olamaz...ben hiç hazır değilim..ben doğurcam onlarmı bakacak sankio kadar yıl beklemişim..kocamla yanlız evde romantik, huzurlu vakitler geçirmek istiyorum..yapmak istediğimiz herşeyi yapmak istiyoruz...gece 24:00'dan sonra kokoreç yemek gibi (gece dışarı çıkamadığım için) daha çok şey var...
kayınvaliden mi doğuracak???
uyuz oluyorum torun torun demeye baslarlar bıde o var,şimdiden hazırlnıyo benımkı de ama avucunu yalasın ben daha bı kocabebekle yaşamaya alışamadan bebeği kucağıma alamam Allah hönlmüze göre en hayırlı zaamanı bilendir.
Aynı ayda doğmuşuz ne güzel...(27 temmuz)
bu son bekar doğum günümüzgeçen yıl aşkım halamları falan çağırmış akşam evde sürpriz yapmıştı...seneye ramazan belki bu şekilde kutlayamam bekarlığın son demlerinde ailenle olalım diye düşündüm demişti
Benim ailemde, nişanlımın aileside torun torun diyorlar ama olamaz...ben hiç hazır değilim..ben doğurcam onlarmı bakacak sankio kadar yıl beklemişim..kocamla yanlız evde romantik, huzurlu vakitler geçirmek istiyorum..yapmak istediğimiz herşeyi yapmak istiyoruz...gece 24:00'dan sonra kokoreç yemek gibi (gece dışarı çıkamadığım için) daha çok şey var...
kuzum tam damardan girdingece gece kokoreç yemek yanında soda ve turşu biber
ayyy canım çektiiiiiii
Bizde annemlerle kutlarız herhalde son doğum günüm bekar ve baba evinde
kuzum tam damardan girdingece gece kokoreç yemek yanında soda ve turşu biber
ayyy canım çektiiiiiii
Ayyy evet yaaa...çok severim bende...hafif hava soğuk olacak...arabanın üstüne oturup dışarda yiyeceksin ohhhhh
canım o anlaşmaya bağlı mesela biz nişanlımla şöyle konuştuk : nişanlımın ailesi bize düğün ve eşya le alakalı hiç borç bırakmıyorlar çok şükür ama bu yüzden de çok borca girdiler onun için bilezikler hariç kalanları ailesine vericez bilezikleri alıcaz sadece
galiba canım
hoşgeldin canım naber nasılsın?
hoşgeldin pakize
ne var ne yok bakalım
kokoreç dedinde canım çekti bu yapılırmı yaaa bende aşkımla aylardır yemiyorum bu hafta sonu geldiğinde yiyelim bari ben o konuda doydum annemler yılın 7 ayı yanımda olmadığından 6 yıldır içimde uhdesi kalmadı bişilerin ama tabiki kocamla özelim olsun doyayım isterim çünkü çocuğum olunca hiç kusuruma bakmasın önceliğim çocuğum olur oda hemen çocuk istiyor normalde ben başlı başına çocuk delisiyim hemen istememe nedenim kocAMLA vakit geçirmek rahat olmak değil evliliğe alışma süreci eşimden ve kendimden emin olmam için çünkü çok tanıdığım var evlenir evlenmez çocuk sahibi olup sonra ömür boyu sırf çocuğa bağımlı olarak mutsuz bir evlilik sürdüren...1 yıl sonra inşallah bende çok istiyorum çocuk malum başlarda nişanlımı sadece haftada 2-3 gün görecem... o kadar zorluğu kaldıramayabilirim...
Benimde kayınvalidem istiyorda çokkk ister ben bilirim yapcağım zamanı
Kocalarımızla şöyle huzurlu bi vakit geçerileim
Ama çok istiyorum bir çocuğum olmasını çarşıda çocuk için birşeyler görsem nişanlıma gösteriyorum hemen gaza geliyorum o ara hemen yapcam diyorum..
Sonra düşününce vazgeçiyorum
ama eşim 30 yaşına gelmeden yaparım yani bu hesaba göre benim 2014 hamile kalmam lazım2015 doğum yapmam lazım
kayınvaliden mi doğuracak???
uyuz oluyorum torun torun demeye baslarlar bıde o var,şimdiden hazırlnıyo benımkı de ama avucunu yalasın ben daha bı kocabebekle yaşamaya alışamadan bebeği kucağıma alamam Allah hönlmüze göre en hayırlı zaamanı bilendir.
valla bizimkiler de istyo ama bn bi yıl gezecezzzz 9 ayda durck iki sene olck o zmn olck inş.istyoruzzzz
bilmiyorum biz naparız...ben evlilik teklifi almadım..geçenlerde sana evlilik teklifi etmedim özel olarak dedi..edeckmiş ben doğrum günümde bekliyorum bunu o yüzden bu yıl ailemle olmayız gibi geliyor banaonun son doğum günü geçti ailesi ile kutladık...güzeldi o zamanlar ailesi ile zaman geçirmek
Ayyy evet yaaa...çok severim bende...hafif hava soğuk olacak...arabanın üstüne oturup dışarda yiyeceksin ohhhhh
eee etsin tabi evlilik teklifi
hafta sonu babama dedim ki bi kahvaltıya gidelim uzun zaman oldu gitmedik dedim
Uzun zamandır yemeğe de gitmedik evlenince hiç gidemeyiz dedi
Kahvaltıda boğazımda kaldı herşey
Bu maaşda yemeğe götürcem ben götürüyorum babm ödüyor gerçi ama yine de cebimde param olsun
Doğum günüm için belki ailem bana sürpriz yapabilir
Annem kendini yeni avutma yöntemi bulmuş evlensende gelcen nasıl olsa diyor sürekli
Sindirmeye çalışıyor bu aralar
kokoreç dedinde canım çekti bu yapılırmı yaaa bende aşkımla aylardır yemiyorum bu hafta sonu geldiğinde yiyelim bari ben o konuda doydum annemler yılın 7 ayı yanımda olmadığından 6 yıldır içimde uhdesi kalmadı bişilerin ama tabiki kocamla özelim olsun doyayım isterim çünkü çocuğum olunca hiç kusuruma bakmasın önceliğim çocuğum olur oda hemen çocuk istiyor normalde ben başlı başına çocuk delisiyim hemen istememe nedenim kocAMLA vakit geçirmek rahat olmak değil evliliğe alışma süreci eşimden ve kendimden emin olmam için çünkü çok tanıdığım var evlenir evlenmez çocuk sahibi olup sonra ömür boyu sırf çocuğa bağımlı olarak mutsuz bir evlilik sürdüren...1 yıl sonra inşallah bende çok istiyorum çocuk malum başlarda nişanlımı sadece haftada 2-3 gün görecem... o kadar zorluğu kaldıramayabilirim...
kokoreç yemek için gülüm ankaradasın çifliğe gtceksin ankara gibi bi yerde tren garından bin doğru çiflik yada otobüse bin gülüm süper oluyooo askımla arada gderis çok severimmm
bilmiyorum biz naparız...ben evlilik teklifi almadım..geçenlerde sana evlilik teklifi etmedim özel olarak dedi..edeckmiş ben doğrum günümde bekliyorum bunu o yüzden bu yıl ailemle olmayız gibi geliyor banaonun son doğum günü geçti ailesi ile kutladık...güzeldi o zamanlar ailesi ile zaman geçirmek
kısssss valla acayip canımı çektirdinnkocişimi söleyeyimde gidelim yemeğee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?