2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kesinlikle geç olsun güzel olsun....burayı okudukça rahatlıyorumm..yoksa çok sıkıntı yapmıştım kendime..nasıl geçicek zaman diye..2012 gelin adayları diye sayfa açılınca o kadar mutlu oldum ki az kaldığını anladımyazılanları takip ettikçe zaman daha bi hızlı geçiyo...iyi ki varsınız kızllarr....

hepimiz işlhhh sevdiceklerimize kavuşuruz:))))

Kuzummm smile'a bayıldımmmmm çikolatamı yiyio o

Nişana soooooon 9 güüün çok heyecanlıyım yaa öpüorum siziii yoğunum bu hafta fazla giremiyorum işten sonrada aşkımla vakit geçirip eve gelip direk uyuyorum

Pastaa yiyoo tontişimm pastaaaa :125:
Ohh nişanaa 9 günn varr darısıı başımızaaaaaa:131:

Günaydınn böcüklerimmmm
sabahlarınn sultanlarıı hanimiş bakalımmmm:115::115::115:

Günaydınn kızLaaarrr =)
Uff zaman geçmek biLmioo yaaa
Bide sıcaKLar...sinüzitim de beni öLdürüo bu araLar başım çatLıoo =/
TatiLe gitmekkkk istioooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kzlarrrr nilaycim bende tanismistik diye hatirliomm bende memnun oldummmm ALLAHIMM HEPIMIZI EN YAKIN ZAMANDA SEVDIGIMIZE KAVUSTUR AMINNNNNNNNNNNNNNN

Günaydınn kızLaaarrr =)
Uff zaman geçmek biLmioo yaaa
Bide sıcaKLar...sinüzitim de beni öLdürüo bu araLar başım çatLıoo =/
TatiLe gitmekkkk istioooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

benden 1 hafta sonra dayımın kızının düğünü var her akşam yardıma gidiyorum ev düzeltmeye
çok tatlı telaşlar aslında ama ev düzenlerken kızdığım noktalar var.
ev yerleşicekse eğer kurdurursun beyaz eşyayı kurucaksın önce. mobilyalarını da silip süpürüceksin. mutfak peçetelerini ayırıcaksın. raflara kullanacağın ruloları ayırıcaksınız. Ya saatlerce peçete aradık. saatlerce rulo aradık. düğüne 2 hafta kaldı ama hala beyaz eşyaları yerleşicek

Ayy ne güzel heycanlarr yaaaa kendii evini yerleştirmekkk allahım en çok bu kısım heycanlandırıyo benii Allahım bizede bu heycanıı yaşattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…