• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın arkadaşlarr.. :91:

Canımm biz 5 senedir beraberiz o zamandan beri aiLeLer biLiodu sımdı bide isteme-nişan fLn iş ciddiye binince iyice bizimkiLer sazı eLine aLdı =) damat aşağı damat yukarı surekLi bnmLe şakaLaşmaLar fLn =)
Bi yüzüğü takaLım o zaman bnmkide rahat rahat bize geLip gider ben ztn onLara o kdr rahat gıdıorum ki o oLmasa biLe annesiyLe oturuoruz =)
Sende hiiiç çekinmee sonuçta nişanLısın ve evLeniceksın aLLah kısmet ederse..Kötü ayıp bişi yapmıosun kiii rahat oL tadını çıkar bence =)

tşkler canım, evt ya dimi, nişanlımda aynen böyle söylüyor yanlış bişeymi yapıyoruz niye böyle yapıyosun filan ama sanırım benim ailemin en baştaki tepkisinden dolayı rahat olamıyorum. Nese geçti gitti esra, kabullendiler artık :51:

Sende hoşgeldin meliis.. :54:
Size ismimin anlamını açıklayım mı :69:
Hayatım(M) hayatımın isminin baş harfi, birde biz çok msjlaşırız msjlarımız bol m lidir,
Birde bana ilk benim hayatım olurmusun demişti o günden beri hayatım değişti :69:

KızLarr arkadaşımın düğün davetiyesine bakıınn =)
Yüzlerini ben boyadım :1:

$249863_10150626933955581_605785580_18994298_7768215_n.jpg

yaa öyle işte hey gidi :9:
ayy valla yaşasın yimek yimek, küp gibi doydum çok şükür Allahım.. :)
çay isteyen varmı kızlaar getirim :3:

Back