- Konu Sahibi bal_bocegi
- #2.381
Bu akşam sevgiLimee saat aLmaya gidicezzz =))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel heycanlarr yaaaakendii evini yerleştirmekkk allahım en çok bu kısım heycanlandırıyo benii
Allahım bizede bu heycanıı yaşattt
![]()
Bu akşam sevgiLimee saat aLmaya gidicezzz =))))
Nasıl bişey alcaksınız canım varmı fikrin? ben düğünde alıcam ama metal kordonlu takmaz nişanlım mesela diğerleride olur mu bilmiyorum..
Düğünde başka bi tane daha takarsın sende, daha ne takılırki erkeğe..
Nişanda taktığını düğüne kadar kullanır, yeni damat oluncada yeni saatini kullanır :)
Kıslarr nişan tarihlerinizi yazın bakimmm netleşenlerr yazsın yalnızz anasayfayaa ekliycemm![]()
güzeller sizin topikte bi melis vardı, o nerde?
Kıslarr nişan tarihlerinizi yazın bakimmm netleşenlerr yazsın yalnızz anasayfayaa ekliycemm![]()
MeLis bi kaç gün girmedi snra baska bi nıckLe geLdı özeL durumLar yuzunden geLemedim dedı bıras konustuk..sımdı yıne ortaLarda yok...ıkı nıckındede gri bi U.I mı ne bi yazı var anlamadım :S:S:S
18 haziran 2011
![]()
17 aralık 2011
![]()
18haziran yawrumm![]()
Günayydın ballarımm nasılsınız bakalım bu sabahh ??
Var mı gelişmelerr :103:
Günaydın bal :)
İyiyim ben bugün nişan tarihim belli olacak inşallah![]()
Oyy hadii hayırlısı cnm, sen sözlümüydün ? Siz tarih olarak ne düşünüyosunuz peki aşağı yukarı bi zaman vardır kafada
Biizm isteme söz nişan bi arada olucak, bugün öğlen anne ve babalar görüşüp netleştircekler.
Nişan tarihi 3 Temmuz düşünüyoruz ama bakalım görüşmeden ne çıkacak :)