• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy ne güzel heycanlarr yaaaa :69: kendii evini yerleştirmekkk allahım en çok bu kısım heycanlandırıyo benii:69: Allahım bizede bu heycanıı yaşattt:16:

Evt aynen, nişanları atlatsanızda evimize ciciler alsak aldıklarımız paylaşsak.. :61:
Bizim yatak odası yemek odası koltuklar beyaz eşyalar hazır mesela.. :66: yakında halılarımı alıcam, nası bişey uydurcam fikirleriniz lazım..
Ama siz bunları düşünemiyonuz ki nişan heycanından.. :26:

Nasıl bişey alcaksınız canım varmı fikrin? ben düğünde alıcam ama metal kordonlu takmaz nişanlım mesela diğerleride olur mu bilmiyorum..

vaLLa benımkıde öLe metaL fln takmaz spor OLucak..Onun begendıgı bikaç modeL var onLardan birini aLıcam..
Birinden daha duymustum dugunde aLıcaz dıe ama nişanda sımdı onLar bana biLezik fLn takıcak biz boş boş ayıp OLur die düşündük =/ annem de aLaLım saat dedi....

Düğünde başka bi tane daha takarsın sende, daha ne takılırki erkeğe..
Nişanda taktığını düğüne kadar kullanır, yeni damat oluncada yeni saatini kullanır :)

Kıslarr nişan tarihlerinizi yazın bakimmm netleşenlerr yazsın yalnızz anasayfayaa ekliycemm:46:

Oyy hadii hayırlısı cnm, sen sözlümüydün ? Siz tarih olarak ne düşünüyosunuz peki aşağı yukarı bi zaman vardır kafada

Biizm isteme söz nişan bi arada olucak, bugün öğlen anne ve babalar görüşüp netleştircekler.
Nişan tarihi 3 Temmuz düşünüyoruz ama bakalım görüşmeden ne çıkacak :)

Biizm isteme söz nişan bi arada olucak, bugün öğlen anne ve babalar görüşüp netleştircekler.
Nişan tarihi 3 Temmuz düşünüyoruz ama bakalım görüşmeden ne çıkacak :)

Aslında en iyisi cnm nişan söz bir arada, ben söz stresini yaşadım ki aynı nişan gibi oldu çok kalabalıktık, şimdi nişan telaşım varr. Eğer nişan teleşım olmasaydı şuan çeyizz diziyo olcaktım. Bir kere oluyo herşey tam olsun dedik böyle yaptık bakalım nişan nasıl olcakk.
3 temmuzada az varr hanii hazırlıklarra başlanmalıı :6::6::69:

Back