• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Aslında en iyisi cnm nişan söz bir arada, ben söz stresini yaşadım ki aynı nişan gibi oldu çok kalabalıktık, şimdi nişan telaşım varr. Eğer nişan teleşım olmasaydı şuan çeyizz diziyo olcaktım. Bir kere oluyo herşey tam olsun dedik böyle yaptık bakalım nişan nasıl olcakk.
3 temmuzada az varr hanii hazırlıklarra başlanmalıı :6::6::69:

:) yaa evet uzatmak istemedik, bakalım bugün ne olacak..
hazırlık yapıyoruz ya alyanslara baktık, begendık onları alıcaz, bohça filan bakıyorum bide ikramlıklar nişan tepsisi makası vs işte oyy telaşım çokk :52:

Alyans en önemlisi, ömür boyu takıcağınız halkalar, bende bu ara bakıyorum nişan için alıncak,:23:
İkramlıklarda kolay onlarıda halledersin, nişan tepsini makasını çeyizcilerden alabilirsin heryerde var artık çok şekerlerr, :31:
en telaşlısıı bohçalarr nişandan sonramı yapıcaksınız öncemi cnm

günaydın kızlarrr

bir kaç saat içincde bütün sırularınızı yanıtlamak için döneceğim( işlerimi toparlayayımm)
ve size bir süprizim var. En çok böcüğümün hoşuna gider herhalde :16:
herkeze hayırlı cumalarr

Esmaaaaaaaaaaaaaaa
süprizz dedinn benim hoşumaa gidenn bişi dedinnnnnnn
bohçalarrmıı yok saaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:

günaydın kızlarrr

bir kaç saat içincde bütün sırularınızı yanıtlamak için döneceğim( işlerimi toparlayayımm)
ve size bir süprizim var. En çok böcüğümün hoşuna gider herhalde :16:
herkeze hayırlı cumalarr

Günaydın esmacığım ay merak ettim benimde aklıma selininkı gibi bohcalar geldiii:51:

İnşallah bohçalarıın resmini paylaşcaktırrr :77::1:
İnanın son yarım sattirr internetten bohça süslemelerini araştırıyorumm, eminönüne gidicez malzeme almam lazım ama nasıl bişi olsunlar karar veremiyorum. Kime ne renk nasıl süsliyim falan filannn:30:

evet gızlar bohçalarımın resmini paylaşacaktım ama evdeki pcde kaldığı için akşama bırakıyorum bu işi.
bitmiş hallerini de çekerim. daha süslemelerini yapmadım çünkü

evet gızlar bohçalarımın resmini paylaşacaktım ama evdeki pcde kaldığı için akşama bırakıyorum bu işi.
bitmiş hallerini de çekerim. daha süslemelerini yapmadım çünkü

Şimdi yarına kadarr nasıl sabretcess bizzz esmaaa hıı :19:
Ama neyse bitmiş ve açık hallerinide görcekmişiz mademm bekeleyelimmm :69:

Kıslarr akşam tüm çeyizimi serdik ortaya, ne var ne yok ne eksik diye çeyizciye gitcek pikelencek olanları ayırdık, arabalara bağlancak olan havlularımı ayırdık, bohçaya koncak olan havlu, çember, patik vs. leri ayırdık çok az bi eksiğimiz kalmış onlarıda tamamladıkmı herkesin bohçası hazır oluyo.
Yaklaşık 15 bohça çıkarıcaz bizde herkesinkini ayrı rneklerde yapıcam, bohçanın içindekiler aynı renk olucakk, bohçaların hazır şekli içinn heycan yaptım şimdidenn, allahım sen herşeyin hayırlısını nasip ettt :16:

Alyans en önemlisi, ömür boyu takıcağınız halkalar, bende bu ara bakıyorum nişan için alıncak,:23:
İkramlıklarda kolay onlarıda halledersin, nişan tepsini makasını çeyizcilerden alabilirsin heryerde var artık çok şekerlerr, :31:
en telaşlısıı bohçalarr nişandan sonramı yapıcaksınız öncemi cnm

canım vala bilmiyorum bugün bizimkiler konusacaklar, nişandan sonra olur diye tahmin ediyorum

Emos hayırlı olsun:69: kıyafetine karar werdinmi?

yok şeker ya daha karar veremedim, hafta sonu çıkıp bakıcam, öerilere açığım, yanlız açık kıyafet olmasın, kolları uzun ya da tül dantel olanlardan gözünüze çarpan olursa mutlaka söyleyinn:34:

Kıslarr akşam tüm çeyizimi serdik ortaya, ne var ne yok ne eksik diye çeyizciye gitcek pikelencek olanları ayırdık, arabalara bağlancak olan havlularımı ayırdık, bohçaya koncak olan havlu, çember, patik vs. leri ayırdık çok az bi eksiğimiz kalmış onlarıda tamamladıkmı herkesin bohçası hazır oluyo.
Yaklaşık 15 bohça çıkarıcaz bizde herkesinkini ayrı rneklerde yapıcam, bohçanın içindekiler aynı renk olucakk, bohçaların hazır şekli içinn heycan yaptım şimdidenn, allahım sen herşeyin hayırlısını nasip ettt :16:

oyy ne güzel bi nişanlanıyım bende başlıcam eheh.
Gerçi şimdiden başladım ben, geçen gün türk kahvesi takımı ve blendır seti aldım :21:

Benim çeyiz kapkacak tamam gibi amaa, gözüm halaa başka şeylerde alasım varr imkan ölçüsünde alıcam bişiler daha şu nişanı bi atkatalımmm süpürgem yok, blendır setim yokkk, gözümde büyüyen bu ikisi bi türlü beğenemiyorum :44:

Selam arkadaşlar, hayırlı cumalar..
Oh oh çeyizler konuşulmaya başlamış.. :66:
He benim nişan tarihim 1 mayıstı, düğün de 22 Nisan düşünüyoruz.. :16:

Benim çeyiz kapkacak tamam gibi amaa, gözüm halaa başka şeylerde alasım varr imkan ölçüsünde alıcam bişiler daha şu nişanı bi atkatalımmm süpürgem yok, blendır setim yokkk, gözümde büyüyen bu ikisi bi türlü beğenemiyorum :44:

Ben güzel herşeyleri almak istiyorum da frenliyorum kendimi :1:
Süpürgemi aldım ben, arnica sulu turbo fırçalı (baya araştırmıştım genelde herkes memnundu)
blendır setini de philips aldım inşllah iyidir, dura dura da paslanmaz :37:

Ben güzel herşeyleri almak istiyorum da frenliyorum kendimi :1:
Süpürgemi aldım ben, arnica sulu turbo fırçalı (baya araştırmıştım genelde herkes memnundu)
blendır setini de philips aldım inşllah iyidir, dura dura da paslanmaz :37:

Bende arnica alcam galibaa, herkess çok meth ediyoo ama sulu olması beni düşündürüyo bakalım.
Blendırda braunun var rendelemeli felan geniş çaplı olanı beğeniyorum ama beyazı var onun çelik rengini yapsalar şimdiye almıştımm :55:

Anasayfada nişan tarihleriniz yerini aldıı :65:
Yalnız lila ve ciğdem düğün tarihleriniz nedir tahmini onuda ekleyelimm 2012 oldunuz belli olsun bide isimleriniz yazarsanız çok makbule geçer.
Esmanın melisin ve mervenin nişan tarihleri neydii bileniniz varsa çok iyi olur onlarıda ekleyeyimm :126:

Canımm benimm düğün mayıs sonu haziran başı artık hangi güne yer buLursak 2012 =)

Bende arnica alcam galibaa, herkess çok meth ediyoo ama sulu olması beni düşündürüyo bakalım.
Blendırda braunun var rendelemeli felan geniş çaplı olanı beğeniyorum ama beyazı var onun çelik rengini yapsalar şimdiye almıştımm :55:

geçen gün bi marketin açılışında braun'un 3lü blendır seti 60 liraydı ondan aldım. nişandan sonra da diğerlerine başlıcam:32:

Back