2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Eşinde aileside çok şanslı canım
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Bende şimdi onu düşünüyordum keşke bende kayınvalidemi sevebilseydim..
Annem gibi görebilseydim..
ama olmuyor çok denedim ama sevemedim

Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin kızlar zor işler bunlar gerçekten,sevgi saygı çok önemli karşılıklı.
Allahım hepimize yardım eder kızlar bol bol dua edelim bu dönemde, hem recep ayındayız
dualarımızı kabul etsin Allah'ım inşallah.
benim arkadaşımda kayınvalidesiyle baya sorun yaşamıştı ama karşılıklı hataları anladılar ve düzelttiler zamanla

akşama kadar kutlayalım kuzum yoğun olmazsak
hem kına hem iki ıslatma, üçü bir arada anca yeter

yabancı dinleyenler varmı aranızda bilmiyorum ama benim kınamda çalacağım müziklerden biri
süper

dinlemenizi tavsiye ederim.

[h=1]Ocean's Four Ft Adam Clay - Beautiful Life[/h]

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz

ayy geçen kuzenimin kınasında bi türkü söyledim....hiç de planlı değildi ağlattım kızı artık bende ağlıcaktım sustum...herkes sıra sende diyor

günaydın canım hoşgeldin.
bugün 100 den düştük isyanımla onu kutluyoruz

sesin çok güzel demek ki bak herkes etkilenmiş

bize de patlat bir türkü

süperrrr bayılırım o şarkıya canım doğru seçimmm

Günaydın Güzellikler...
Canım aslında paypal senın güvenliğin için var,yani kartla güvenli alışveriş yapabilmen için,tabi kartının paypala kayıtlı olması lazım,ben kapıda ödemeyi sectim,kargoyu takıp edebılıyosun 4 gun de geliyomuş zaten,ona göre eve bırını koyarsın sıkma canını...
Maşallha canım gunlerı bıtırdın ytarıhım değişmese bu pazarda ben evleniyordum kız,hadı bakalım hersey gönlüne göre olur inş. resimleri bekliyor olucaz..
Nişanlın hata etmiş biraz güzelim aslında daha düşünerek konusması lazım ne demek erkek ailesi karar verirmiş,tabıkı kız karar verecek kınaya,ayrıca annen neden kına ıstemıyo anlamadım tatlım,senı dusunerek en ıyısını yapmalı bence karsı taraf da bu konuda bıraz haklı her anne oğlu yada kızı evlenırken boyle anları yakınlarıyla paylaşarak yasamak ıster 20 kısı senın kız arkadasların olsa evde yapsanız nısanlının annesi yakınları üzülmez mi?Sen cok uzulmussun okudum yazdıklarından bazı konuları kuzum ama nısanlın bu heyecanı ilk kez yaşıyo biraz mazur görün ailesi kına gecesı istemekde bence cok haklı...

pınk'ın bu aksam kınası var kızlarrr :)))

buarada tugce 7 eylul dugun benımmm
Aaaaa ne kadan ayıppp,isim yok kızlar boşuna mı gectik kadınlar hamamına...
Maşallh canım nazar değmesin size valla imrenerek okuyorum yazdıklarını ilişkilerinizi,
ama ben böyle olamıycm yaa bazen diyorum ben cadı bı gelınmıyım acaba yaa hıcbısey yokken bıle annesını görünce içim daralıyo hemen,ben neden sevemıyorum bu kadnı yaa halbukı tanımadan evvel telefonda konusurken ne kadar sevınıyordum iyi bi kayınvalidem olacak diye,ben mi kötüyüm acaba yaa benım ailemmi kötü acaba neden hıcbırımız bu konuda mutlu değiliz bilmiyorum
canım bende mavıyı çok begendim en sık olan o içlerinde,dediğin gibi masanın çiçeği aşağı dogru sarkan biset olursa cok guzel olur
bunun gibi mesela,

Amin canım ama şunu unutma ki bu senin sansından kaderinin güzelliğinden geliyo,herkes senın kadar sanslı değil bak bende isterdim annem kadar içim ısınsın ama olmuyo işte
Bende şimdi onu düşünüyordum keşke bende kayınvalidemi sevebilseydim..
Annem gibi görebilseydim..
ama olmuyor çok denedim ama sevemedim
Kader arkadaşıyıoz bız galiba,sevmeye calıstıkça dah da sogudum dün aradım resmen kalbini kırdım bıle dıyebılırım ama aksam gördüm hiçbişey olmamıs gıbı aynı davrandı,sevebıldıgım tek özelliği bu iğneleyici lafları yok kin tutma,şikayet etme huyu da yok buna şükür:)

Son düzenleme:
son 10 aman çok heyecanlı

kız WeWonTheLove biz seni daha geçen gün ıslatmadık mı ya ne çabuk geçti 90 gün abowww

100 den bir 0 çıkarmak lazım artık isyanım bizimde geldi zaman

Ayy gelsin artıkkkk yaaaa
durdu zaman geçmiyor sankiiii dün benimki bıktım dersin bak 2-3 yıl sonra diyor...bende o 2-3 yıl geçsinde bıktım diyeyim diyorum

Ben çok sık görmüyorum belki yılda 1 anca görcem
Telefonda da hafta da bir belki konuşuyoruz
Evet senle benzeyen noktalar var
Benimde hep annem söylenir mesela şöyle dünürümle iki laf edemiyorum diye çünkü uymuyorlar birbirlerine

Kızlar annem aradı şimdi
Büyük bi teyzem var onunla konuşmuşlar
İleri geri konuşmuş teyzem canım sıkıldı
Nişana çağırmışız neden onun eşi kesmemiş yüzükleri
Evlencez 2 ay sonra ey mübarek 10 aydır nişanlıyım
Bu benim seçimim istediğime kestiririm
Daha önce teyzemle enişten ayrılıp geri birleştler bende uğursuzluktur dedim kestirmedim
Yıllardır tanıdığımız biri var çok mutlulular 23 yıldır evlile
Onlara kestirdik
Yok teyzem ve eşi o insanları şakşaklamaya mı gelmişler
Yok eniştem bilmem nerelere yüzük törenine gidiyorlarmış
nişanlandığımdan beri aynı muhabbet
Anneme yok işte eniştesi Masatakvimine bu yüzden bilezik takmıcak demiş
annemde abla senden bilezik isteyen mi var demiş
Üstünden bir yıl geçti küçük insanlar küçük şeylere takar demiş
Şimdi arıcam teyzemi düğüne gelme dicem!!!!

Günaydin kizlar.

Kuzenim de 40 mum cok olur demisti.
Ama benim 4 tane kiz yegenim var 5 ablam var annem ve ben etti mi 11.
Yakin kuzenlere 3-5 tane hatira olarak veririm diye düsündüm.

Yine de cok mu dersiniz?

30 tane mi aldsam sadece?
Ona göre bugün ablama haber verip siparisi degistirmem lazim.

Seker insaAllah kina gecen ve dügünün hayalinde ki gibi gecer.
Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Darisi basimiza :)

darısı tüm kardeşlerimizin başına olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…