- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.801
Haftasonu kapalı 3-4 gün içinde yatırmam lazım zaten nişandan önce elimde olması için.
Yarın halledicem olmazsa sözlüme söylerim artık o halleder.
sözlünün kredi kartı yokmu canım onunkinden alsan ???
Selam sekerlerrrrr
Artık cok az kaldı kina gunümüz geldi artık yavaş yavaş misafirlerimizde geliyor guZel telaşlar başladı sabah geç uyanayım biraz dedim telefonun sesini titreşimini kapattım herkes aramız bide azar ısıttım ev telefonun odamdan olan paralelininde fişini çektim deli olmuş herkes
Yarınki plan 12 de kuaföre gidiyorum 3 te kuaförden çıkıyorum dış cekim icin yola çıkıyoruz 6 gibi dış çekinden gelip tekrar kuaförde rutus oluyorum 7 buçuk gibi kina yerinde oluyoruz sonra çıkmayı beklicek anlatırken biraz heyecanlandim
Bu arada coooook yoruldum herkes her şeyi bana soruyor her ayrıntıyı düşünmen gerekiyor gelin olmaz ciddi sorumlulukmus
Herkese sevgiler sekerler bu aralar giremiyorum umarım hersey iyidir balayinda artık boş zamanlarda resimleri yuklucem
Benimde var onunda. O söyledi zaten ama sorun şu ki kredi kartı ödemesi yok sitede. Paypal üyeliğiyle oluyomuş o konuda bilgim olmadığı için uğraşmak istemiyorum.
müthiş derecede başım ağrıyor ya yoruldum sanırım nişanda böyleysem düğünü düşünemiyorumdaha alyansları almadık bugün alyansları unuttuğumu farkettim alınacaklar listesine alyanslarıda ekledim zaten şatafatlı taşlı alyans sevmiyorum klasik model alıcam beyaz altın onuda kolay bulurum sanırım çarşı pazar gezmeme gerek yok...
Hoşgeldin canım 2 günün kalmışşş.
Allah yardımcın olsun.
Güzelce eğlen..
ne kadar saçma paypal üyeliği olması benim kredi kartım yok kapıda ödeme veya sözlümün kredi kartıyla alışveriş yaparım neyse bulunur bir şekilde çaresi canım...
şekercim hoşgeldin canım sen anlatınca ben yoruldum valla,hadi bakalım yarın için kolay gelsin canım herşey gönlünce olur inşallah canım...
şekercim tabiiki herşey çok güzel olucak ama bence artık uyumalısın sabaha dinç olman lazım uykunu al tatlım gözlerin şişmesinbirde bol bol papatya çayı iç canım rahatlatıyor aklında bulunsun
Yarın bol bol icerim tatlim Bencede uyumaliyim cok uykum var iyi geceler
Selam sekerlerrrrr
Artık cok az kaldı kina gunümüz geldi artık yavaş yavaş misafirlerimizde geliyor guZel telaşlar başladı sabah geç uyanayım biraz dedim telefonun sesini titreşimini kapattım herkes aramız bide azar ısıttım ev telefonun odamdan olan paralelininde fişini çektim deli olmuş herkes
Yarınki plan 12 de kuaföre gidiyorum 3 te kuaförden çıkıyorum dış cekim icin yola çıkıyoruz 6 gibi dış çekinden gelip tekrar kuaförde rutus oluyorum 7 buçuk gibi kina yerinde oluyoruz sonra çıkmayı beklicek anlatırken biraz heyecanlandim
Bu arada coooook yoruldum herkes her şeyi bana soruyor her ayrıntıyı düşünmen gerekiyor gelin olmaz ciddi sorumlulukmus
Herkese sevgiler sekerler bu aralar giremiyorum umarım hersey iyidir balayinda artık boş zamanlarda resimleri yuklucem
Teşekkür ederim canımmgeçmişi de fazla okuyamadım
ama okuduğum kadarıyla
good_heart annesini doktora götürecekti naptı acaba, nasıl oldu?
isyanım kayınvalidenin annesinin üst katında ev tutun demişler he bu da güzelboşver kuzum napcan orda ya, iyi demişsin gerek yok diye
masa takvimiminde işleri yavaş yavaş kolaylıyor herhalde, ev tadilatı falan o da hasta olmuş Allah şifa versin dikkat et kuzum kendine
gelin çiçeklerinden bahsetmişsiniz. ben frezya tercih edicem
cepten bağlanım dedim foruma yazı yazamadım kalktım net başına
çok güzel bir gündü kekleri poğaçaları salatalarımızı yaptık gelenlerde sağolsular elleri boş gelmemiş bir şeyler yapmışlar hep
10 kişi falandık, yemeniler,havlular , lifler, patikler , çamaşırlar falan hepsi el birliği ile hurçlandı, üzerlerine ne oldukları yazıldı kolay
bulunsun diye.
canım çok yoruldum inan ki sorma , mutfakta bi yandan çay demliyorum biryandan biri sesleniyor bunlardageçer
nerdesin öbür yandan diğer, bir odadan diğer odalara geçtim durdum 2 kilo verdim yahu, onlar gidince yorgunluktan uyumuşum.
ne zormuş gelin olmak yaaa
ama pike takımımda geldi onlar gelmeden süper oldu hepsi çok beğendi . böylelikle o eski moda dantelli pike takımını almaktan kurtuldum, zafer benim oldu
almak isteyenlere tavsiye ederim kızlar:128::128::128: pikesin de baya kaliteli çarşafı yastıklarıda. 4 yastığı gldi 2 normal, 2 işli. gayet güzel, tam çeyizlik
kendi fikrimce allı pullu yatak örtüleri yerine bunu sererim daha iyi
Gunaydin kizlar
simdi evden cikicam
dun annemle davetiye listesi cikardim 250 davetiye lazim cikti
bu rakam cok cok iyi
kinayi konustuk annem evde olsun o tanidik bilen insanlari gwtirsin dedi
nisanlima soyledim
bunun kararini ailem verir siz degil dedi :$
kina kiz tarafini baglar dedim
agir konustu
konusmuyorum suanda kusmek bana gore degil
konu kinada degil verdigi tepki
bu ise kimse tek tarafli karar ceremez ikili konusulur konusurlarsa tabi dedim
aksamdan beei konusmuyorum bi gunaydin dedim o kadar
Gunaydin kizlar
simdi evden cikicam
bu rakam cok cok iyi
nisanlima soyledim
agir konustu
Selam sekerlerrrrr
Selam sekerlerrrrr
Gunaydin kizlar
simdi evden cikicam
bu rakam cok cok iyi
nisanlima soyledim
agir konustu
GÜNAYDIN GÜZELLER
Tatlım ya nişanlın biraz ağır konuşmuş..hata yapmış ama eminim düşünüp doğru kararı verecektir..üzme sen kendini en azından annen razı olmuş..çok güzel bir kına gecen olur inş
Bunlardageçer tabiki oturmam o evde benmümkünse en uzak yer olsun
goodheart tatlım annen nasıl oldu...merak ediyoruz..güzel haberlerle gel :26::26:
masatakvimim kuzum nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?