2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende senin kadar fransızım bu konuya melisim..yok mu bankacı aramızda :)

aa benim patronumun karısı deniz bankta çalışıyorr :)) ama ona soramam çünkü hiç görmüyorumm konuşmuyorummm da :S

hehe canim niye sordum biliyomusun..

eger hemen hall edilebilinir bir islemse o zaman direk bu yaz bi türk hesabi acardim kendime..

kisin gelene kadar her ay belli bir miktar oraya yatirirdim..

kisin gelincede yanimda yüklü miktarda para tasimama gerek kalmadi..

ceyiz alis verisi icin diyorum bu arada :)

Nişanına 17 gün kalmış 23lük dalgın sözlü halleri :)

"akşam ben sohbette olacağım söledim mi sana" diyorum.
"yok sölemedin" diyor
"hımm tmm o zaman sonra sölerim" diyorum
"tamam" diyor

Son düzenleme:
Melisim eğer almanyada şubeleri olan bi bankada hesabın varsa aynı bankanın aynı türkiye şblerinden kolaylıkla açarlar. Ama hesap açmak zaten kolay 15 dk alır. Yalnız sen almanya ikametgahındasın sein farklı olurmu bilmiyorum. Türkiyeye ilk geldiğinde havalimanından inince bi bankaya git sor. Gelmeden halletmiş olursun cnm.

Bakcam işte esmamm şu salonla nişanlığı halletsem sanki herşeyy hallolcak, kuş gibi olcam. Gül kurusuda aklıma yatıyo şuann netten biraz baktım olabilirr..:44:

Canim mavi kart olunca sorun olmuyormus diye duymustum. Direk hava alaninda soramam heralde. Ama pa$amla birlikte gider arastiririz. :)

Canim mavi kart olunca sorun olmuyormus diye duymustum. Direk hava alaninda soramam heralde. Ama pa$amla birlikte gider arastiririz. :)

Hava alanında olmas tabi cnm da indikten sonra ilk fırsatta sor hangi bankadan düşünüyosun, ihmal etmee

Nabıyonuzz kıslarr yaa nerelerdesinizz bakemmm,
hep bu saatlerdee duruluyo ama bu topikkkkk hadii birazzz canlanalımmm

Valla beni en çok bohça sıkıntıya sokmuştu selinimm
İlk salonu tuttum çünkü yer bulmak çok zor oluyor
Sende salon tutacaksın galiba
Sizin o taraflarda çok güzel yerler var

selam güzelleeerrr
bana dua edin ya canım sıkkın biraz
hala nikah tarihimizi alamadık, eylül ayında evlenecek çok kişi var
şimdiden birçok nikah dairesi dolmuş durumda
ya randevu bulamazsak

Valla beni en çok bohça sıkıntıya sokmuştu selinimm
İlk salonu tuttum çünkü yer bulmak çok zor oluyor
Sende salon tutacaksın galiba
Sizin o taraflarda çok güzel yerler var

Canım bohçada pek sıkıntı yapmıyorumdaa salon şuan sıkıntıı bakalım inş. bir an önce çözülürr, davetiyemi beğendim zaten sonraa nişanlık, sonra bohçalara geçicem bir an öncee

selam güzelleeerrr
ya randevu bulamazsak

Canım sen nikahtanmı evlenceksin, yoksa düğünde yapcakmısın, Moralini bozmak istemem cnm ama bunu en iyi ben anladım salon bakıyorum eylüldee isteidğim tarih olmasını bırakk boş yer bulamadım ekimde aynıı bi kaç arada varr ayırttım bekleyin biraz dedim tmm dedilerr bence bir an önce bu işi hallet cnm önceliğin gün almak olsunnnn

selam güzelleeerrr
ya randevu bulamazsak

rabbim bir kapı kapatır bir kapı açar üzülmee..
hemde iki taraftan başvurun hem senin oturduğun belediyeye hemde nişanlının oturduğu belediyeye sor.
3 ay öncesinden nikah tarihi alanlaR var en erken ne zamana veriyorlar ki?

Hem bu gün Kandilll güzel güzel dua edelim Rabbime Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kabul eder sen gönlünü ferah tut

Canım bohçada pek sıkıntı yapmıyorumdaa salon şuan sıkıntıı bakalım inş. bir an önce çözülürr, davetiyemi beğendim zaten sonraa nişanlık, sonra bohçalara geçicem bir an önce

bende nişanımı 18 Haziran istiyordum. Ama biz salonu 3.ayda tuttuk. O yüzden salonlarda yerler doluydu.
Yer yoktu aslen ama benim şansıma birisi nişan atmış işleri bozulmuş salonu iptal etmişler. Onların yerine tuttuk salonu . Yoksa bende bulamayacaktım. Ya da bulurdum da istediğim salonu bulamazdımm

tatlım düğünümüz Bursa'da olacak, onun yeri tutuldu
Nikahı da Fatih'de kıyıcaz inş ama haziran 1'de açıldı defter
yani dün bir bugün iki yığılma olmuş, randevüler az kalmış iki günde
ramazan hemen sonrası olduğu için herkes o ayı tercih ediyo
inş. buluruz

dua et tatlım ya
bunda sorun çıkmasını istemiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…