- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.181
bende senin kadar fransızım bu konuya melisim..yok mu bankacı aramızda :)
aa benim patronumun karısı deniz bankta çalışıyorr :)) ama ona soramam çünkü hiç görmüyorumm konuşmuyorummm da :S
Nişanına 17 gün kalmış 23lük dalgın sözlü halleri :)
"akşam ben sohbette olacağım söledim mi sana" diyorum.
"yok sölemedin" diyor
"hımm tmm o zaman sonra sölerim" diyorum
"tamam" diyor
ne olsun yaa nişan telaşına koşuşturuyoruz işte..çok yorgun ve uykusuzum:93:
benim nişanlığım pempe renkama ben esmerim beni açsın diye böyle bir renk tercih ettim. Sarı renk saça bence kesinlikle kırmızı bir abiye tercih etme derim ben..Daha koyu kalan renkler tercih et ki seni ön plana çıkarsın
Melisim eğer almanyada şubeleri olan bi bankada hesabın varsa aynı bankanın aynı türkiye şblerinden kolaylıkla açarlar. Ama hesap açmak zaten kolay 15 dk alır. Yalnız sen almanya ikametgahındasın sein farklı olurmu bilmiyorum. Türkiyeye ilk geldiğinde havalimanından inince bi bankaya git sor. Gelmeden halletmiş olursun cnm.
Canim mavi kart olunca sorun olmuyormus diye duymustum. Direk hava alaninda soramam heralde. Ama pa$amla birlikte gider arastiririz. :)
Valla beni en çok bohça sıkıntıya sokmuştu selinimm
İlk salonu tuttum çünkü yer bulmak çok zor oluyor
Sende salon tutacaksın galiba
Sizin o taraflarda çok güzel yerler var
selam güzelleeerrr
bana dua edin ya canım sıkkın biraz
hala nikah tarihimizi alamadık, eylül ayında evlenecek çok kişi var
şimdiden birçok nikah dairesi dolmuş durumda
ya randevu bulamazsak
selam güzelleeerrr
bana dua edin ya canım sıkkın biraz
hala nikah tarihimizi alamadık, eylül ayında evlenecek çok kişi var
şimdiden birçok nikah dairesi dolmuş durumda
ya randevu bulamazsak
Canım bohçada pek sıkıntı yapmıyorumdaa salon şuan sıkıntıı bakalım inş. bir an önce çözülürr, davetiyemi beğendim zaten sonraa nişanlık, sonra bohçalara geçicem bir an önce
Canım bohçada pek sıkıntı yapmıyorumdaa salon şuan sıkıntıı bakalım inş. bir an önce çözülürr, davetiyemi beğendim zaten sonraa nişanlık, sonra bohçalara geçicem bir an öncee
Canım sen nikahtanmı evlenceksin, yoksa düğünde yapcakmısın, Moralini bozmak istemem cnm ama bunu en iyi ben anladım salon bakıyorum eylüldee isteidğim tarih olmasını bırakk boş yer bulamadım ekimde aynıı bi kaç arada varr ayırttım bekleyin biraz dedim tmm dedilerr bence bir an önce bu işi hallet cnm önceliğin gün almak olsunnnn
rabbim bir kapı kapatır bir kapı açar üzülmee..
hemde iki taraftan başvurun hem senin oturduğun belediyeye hemde nişanlının oturduğu belediyeye sor.
3 ay öncesinden nikah tarihi alanlaR var en erken ne zamana veriyorlar ki?
Hem bu gün Kandilll güzel güzel dua edelim RabbimeBu güzel günün yüzü suyu hürmetine kabul eder sen gönlünü ferah tut
tatlım düğünümüz Bursa'da olacak, onun yeri tutuldu
Nikahı da Fatih'de kıyıcaz inş ama haziran 1'de açıldı defter
yani dün bir bugün iki yığılma olmuş, randevüler az kalmış iki günde
ramazan hemen sonrası olduğu için herkes o ayı tercih ediyo
inş. buluruz
Hmm anladım balımm o kötü iştee allah yardımcın olsuın, inş. istediğin tarihe bulursun cnm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?