• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selincim sen hangi davetiyeyi seçtin. Ben öyle çok ahım şahım bir şey seçmedim. benim ki bu ;

Eki Görüntüle 203403

Balım davetiyen çok güzel sade ve şıkk,
ben nişanda biraz cici bici bişi olsun dedim

688860272-1.jpg

Günaydın kızLar..hastaLıktan geberiorum resmen =((

Ya size bişey sorucam..istemeye geldiler işte söledıler allahın emri....kızınızı ıstıoruz..
Kız tarafı yanii baba ne der..gençler anlaşmıs kısmetse olur fln mı...yoksa biz düşünelim haber verırız fln gıbı bişey mi????

Günaydın kızLar..hastaLıktan geberiorum resmen =((

Ya size bişey sorucam..istemeye geldiler işte söledıler allahın emri....kızınızı ıstıoruz..
Kız tarafı yanii baba ne der..gençler anlaşmıs kısmetse olur fln mı...yoksa biz düşünelim haber verırız fln gıbı bişey mi????

Günaydınn canım çok geçmiş olsun hemen ilaç kullan ya bu güzel günlerini hastalıkla geçirme
Benim istemem oldu ama babam ne dedi tam hatırlamıyorum bile. o akşam çileden çıktığım için.
Ama hayırlısı inş. Kısmetse olur. Biz gene de bir Funda ile de görüşelim size haber veririz der. Sonra anneler görüşür. Yüzük takmaya davet edilir.

Günaydınn canım çok geçmiş olsun hemen ilaç kullan ya bu güzel günlerini hastalıkla geçirme
Benim istemem oldu ama babam ne dedi tam hatırlamıyorum bile. o akşam çileden çıktığım için.
Ama hayırlısı inş. Kısmetse olur. Biz gene de bir Funda ile de görüşelim size haber veririz der. Sonra anneler görüşür. Yüzük takmaya davet edilir.

Ben acaip stresLiyim dun annem ve babanemLe birbirimize girdik..(gerçi bu araLar sık oLuo)
Annemlere soruodum nası olur nası bıter fLn annemler dıokı denirmiş ki biz düşünelim sizi ararız..
Dedim ne alaka yaa sonucta onlar geldı biz gıttık ee erkek arkadasım babamla tanısmaya geldı tek..
daha ne düşünmesi gençler anlaşmış kısmetse olur fln denır dıorum..
Onlar yok öle hemen kız mı verılır fln dedım 30 kere mi gelcekler..
Herkes hersein farkında yüzük takma gunu bile bilinio
Offf baya bi tartıştık..
Bi keresinde bu tanısma gıdıp gelme olayları oldugunda bizimkıler bişi demıstı erkek arkadasmn annesi yanlıs anladı kızı hemen vermeiz fln gibi bi olay kadın bıraz alındı..
Şimdi bizimkiler dusunelim fln derse bunlar yıne yanlıs anliicak ve yine oLay oLucak gibime geLio =((

iyiyim böcüğümm çok şükürr ama stress bastırmıyor degil bir yandan
böyle değişik ve karışığım işte

Selam kızlar bende dün nişan yeriyle anlaşma imzaladım, 9ekim için tuttum yeri :66:
müstakbel nişanlımda pastayı ben hallerim, nolucak çok önemli değil, uydururuz bişey dedi.
Engüzelinden al lütfen , doğumgünü değil canım bikere nişanlıcaz dedim :62:
Bu arada nişan bohçasını bikaç arkadaşım şöyle yaptı.
Yeni çıkan çekçekli valizler war, 360 derece dönüyor tekerlekleri çok güzeller onlarda aldılar.
Aldıkları şeyleri süsleyip valize yerleştirdiler.Dedilerki balayına falan gidicez, eski valizlerle gitmeyelim.
Çok hoşuma gitti , bende öyle yapıcam :64: öneririm

Lilamm benide ilk istemeye geldiklerinde babam gençler zaten aralarında anlaşmışlar bize büyüklük yapmak düşer hayırlısıysa olur, bizde sizi ziyaret edelim size geldiğimizde yine konuşuruz demişti.
Biz onlara gittik sonraa orda dedilerr işte şu gün buyrun gelinn diyee
sonra dediğimiz günde geldilerr herkesin huzurunda tekrar istendi eller öpüldü yüzükler kesildii:69:

Selam kızlar bende dün nişan yeriyle anlaşma imzaladım, 9ekim için tuttum yeri :66:
müstakbel nişanlımda pastayı ben hallerim, nolucak çok önemli değil, uydururuz bişey dedi.
Engüzelinden al lütfen , doğumgünü değil canım bikere nişanlıcaz dedim :62:
Bu arada nişan bohçasını bikaç arkadaşım şöyle yaptı.
Yeni çıkan çekçekli valizler war, 360 derece dönüyor tekerlekleri çok güzeller onlarda aldılar.
Aldıkları şeyleri süsleyip valize yerleştirdiler.Dedilerki balayına falan gidicez, eski valizlerle gitmeyelim.
Çok hoşuma gitti , bende öyle yapıcam :64: öneririm

Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin,
Nerde oturuyosun, nişan mekanının nerde tuttun nasıl bir yer tercihh ettinn paylaşırsan bizede fikir olurr .:8:

Lilamm benide ilk istemeye geldiklerinde babam gençler zaten aralarında anlaşmışlar bize büyüklük yapmak düşer hayırlısıysa olur, bizde sizi ziyaret edelim size geldiğimizde yine konuşuruz demişti.
Biz onlara gittik sonraa orda dedilerr işte şu gün buyrun gelinn diyee
sonra dediğimiz günde geldilerr herkesin huzurunda tekrar istendi eller öpüldü yüzükler kesildii:69:

Biz gittik ama bi daha mı gıdıcez
Ya ben en iyisi oturup babamLa mı konuşsam..cunku bu kdr olay oldu gıdıldı gelındı tanışıldı ama ben bı kere oturup babamla konusmadım bu konuda ıkımızın arasında tek kelime gecmedi =(
ben stresten öLmezsem şu işLer bitmeden iyidir..

Biz gittik ama bi daha mı gıdıcez
Ya ben en iyisi oturup babamLa mı konuşsam..cunku bu kdr olay oldu gıdıldı gelındı tanışıldı ama ben bı kere oturup babamla konusmadım bu konuda ıkımızın arasında tek kelime gecmedi =(
ben stresten öLmezsem şu işLer bitmeden iyidir..

Canım tekrar gitmemiz gerekmiyo diyosan, ozaman baban vercek mecburenn
Yada şöyle olabilir, gençler kendi aralarında anlaşmış bize büyüklük yapmak düşer, biz kendi ailemiz arasında da görüşelim hayırlısıysa olur desin, sonra telden ara buyrun şu gün gelin dersiniz gelirler isterler tekrar verirlerr tmm işte eğer sözün evde olcaksa tabi, salonda olcaksa söz nişan birr o zaman tekrar isteme olması saçma olur kalabalığın içinde o gün geldiklerinde verdim gitti der olur biterrr :89:

Canım tekrar gitmemiz gerekmiyo diyosan, ozaman baban vercek mecburenn
Yada şöyle olabilir, gençler kendi aralarında anlaşmış bize büyüklük yapmak düşer, biz kendi ailemiz arasında da görüşelim hayırlısıysa olur desin, sonra telden ara buyrun şu gün gelin dersiniz gelirler isterler tekrar verirlerr tmm işte eğer sözün evde olcaksa tabi, salonda olcaksa söz nişan birr o zaman tekrar isteme olması saçma olur kalabalığın içinde o gün geldiklerinde verdim gitti der olur biterrr :89:

Evde oLucak söz-nişan bir aiLe arasında..
Ya bende öLe dıorum ama annemLer dıokı biz düşüneLim sizi ararız diyip nişan için davet edilir ararız hafta ıcı dıo...
Anlatamadım derdımı snra ztn ne sana ne bana söz düşer baban konuşcak sncta dedı..dedım işte sen babamLa konus babam sankı kac kere kız verdı nerden bılsın...
oturup bu akşam konussam babamla yanlıs anlarmı hemen gitmek ıstıo fln gibisinden off daraldım:59:

Evde oLucak söz-nişan bir aiLe arasında..
Ya bende öLe dıorum ama annemLer dıokı biz düşüneLim sizi ararız diyip nişan için davet edilir ararız hafta ıcı dıo...
Anlatamadım derdımı snra ztn ne sana ne bana söz düşer baban konuşcak sncta dedı..dedım işte sen babamLa konus babam sankı kac kere kız verdı nerden bılsın...
oturup bu akşam konussam babamla yanlıs anlarmı hemen gitmek ıstıo fln gibisinden off daraldım:59:

Canım yine sen bilirsin ama babanla böyel baba beni ver diye konuşmaa, yanlış olurr sen onun kızısın o ne diyceğini zaten bilir, hiç stres yapmaa adet öyledirr ilk istemede verdim gitti denmez aslında, daha sonra annennin dediği gibi aranır haber verilir. Biz aman karşı taraf yanlış anlamasın diye uğraşıyoruz ama siğer türlü hemen kızı verdiler ne meraklıymışlar evlendirmeyede diyebilirlerr.
Bence sakin ve biraz sabırlı ol olayı akışına bırakk nasıl olsa sözlenceksinizz sen sadece keyfini çıkarmaya bak.

Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin,
Nerde oturuyosun, nişan mekanının nerde tuttun nasıl bir yer tercihh ettinn paylaşırsan bizede fikir olurr .:8:

Ben Sarıyer Emiganda oturuyorum canım , Mekanda Sarıyere giderken Kireçburnunda bir restorant.
Ben İstinye doğumluyum, hayalim hep sahilde biyerde olsun , yada deniz görsün isterdim.Adamı baya zorladım sağolsun anlaştık.Teyzemin tanıdığıydı.:9:

Canım yine sen bilirsin ama babanla böyel baba beni ver diye konuşmaa, yanlış olurr sen onun kızısın o ne diyceğini zaten bilir, hiç stres yapmaa adet öyledirr ilk istemede verdim gitti denmez aslında, daha sonra annennin dediği gibi aranır haber verilir. Biz aman karşı taraf yanlış anlamasın diye uğraşıyoruz ama siğer türlü hemen kızı verdiler ne meraklıymışlar evlendirmeyede diyebilirlerr.
Bence sakin ve biraz sabırlı ol olayı akışına bırakk nasıl olsa sözlenceksinizz sen sadece keyfini çıkarmaya bak.

Çok sağol canım yaa
Evet herkes öLe dıo sen akışına bırak tadını çıkar sonucta vermıoruz demıolar hersey belli nişan gunu bıle belli..ben hep kontroL benım eLimde oLsun bi tatsızLık cıkmasın istiorum..

Ben Sarıyer Emiganda oturuyorum canım , Mekanda Sarıyere giderken Kireçburnunda bir restorant.
Ben İstinye doğumluyum, hayalim hep sahilde biyerde olsun , yada deniz görsün isterdim.Adamı baya zorladım sağolsun anlaştık.Teyzemin tanıdığıydı.:9:

Oyy ne güzel cnm, herşey gönlünce olsunn,
ben daha mekan bulamadımm, heryerr full çekiyoo şuu işi bi hallettseydim stresten sıkıldımmm :30:

Çok sağol canım yaa
Evet herkes öLe dıo sen akışına bırak tadını çıkar sonucta vermıoruz demıolar hersey belli nişan gunu bıle belli..ben hep kontroL benım eLimde oLsun bi tatsızLık cıkmasın istiorum..

Aynen cnm seni çok iyi anlıyorum çünkü, bende öyleydim söz günü bilee telaştım herşeye el atıyodum aman böyle olsun şöyle olsunnn fırçayı yioydum sonraa otur bi yerdee tadını çıkar diye.
Elde değil ama kendini rahatlatmaya çalışş :54:

fıstıklar, sizde de sıkıntılar var belli ki
Ben de nikah günü alamadığımz için aşırı gerginim, onun sıkıntısını çekiyorum
off ya bir an önce hepimiz evlenip evlerimize geçsek de kurtulsak şu sıkıntılardan
tatlı telaş diyolar da bunun neresi tatlı anlamadım ben :59:

fıstıklar, sizde de sıkıntılar var belli ki
Ben de nikah günü alamadığımz için aşırı gerginim, onun sıkıntısını çekiyorum
off ya bir an önce hepimiz evlenip evlerimize geçsek de kurtulsak şu sıkıntılardan
tatlı telaş diyolar da bunun neresi tatlı anlamadım ben :59:

Valla öylee ama şöyle bakmamız lasım keşke tüm sıkıntılarımız böyle olsaa, evlenince kim bilirr nee sıkıntılar bekliyo biziii, evlendikten sonra herşeyin güllük gülistanlık olmayacağı gerçiğide var ortada

ewt kesinlikle
Allah hakkımızda herşeyin hakkını versin
bütün sıkıntılar aşılıyo önemli olan beraberliği, saygıyı, sevgiyi her daim her durumda koruyabilmek

Back