- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.021
Aaa bak bunu öğrendiğim iyi olduu, yoksa bir hazırlığım yoktuu havlum dolu ama olsun telaş olurdu o günn şimdii onlara güzel güzell elbisemin rengindee şifonn tüller alırım havluları bağlamak içinn
Günaydınn kızLaar
HeycanLı,stresLi,teLaşLı,hasta
senden naber canım =)
günaydn kizlaar :)
tül bağlardım dediğim yani beyaz tül yok mu çiçek süsledikleri onu kırmızı kurdela ile bağlardım havlu asar gbi çok hoş duruyor. 1 tane torba yaptırırdım. İçene 1 havlu ile 1 lavanta kesesi veya 1 tane sabun koyardım çok hoş olurdu. Onu gelen arabalara hediye ederdim.
Havlu almaktan çekinmişte tül bağladılar demesin diye.. Ama inş. Düğünüme öyle yaparım artık. Aslında ben isimlerimizin yazdığı nişan tarihimizin olduğu havlulardan yaptırıcaktım. Havlusunu ben alsam bile tanesini 5 liraya yaparım dedi. Yani bana tanesi 10 Tlye gelicekti. Pahalı gücüm yetmez ama çok isterdim. Parası olanlara fikir olsun
Bence yapcağın şeyde çok hoş dururr tüllerlee kurdaleyyle felan süslersin değişik bişey olurr,
O isim yazdırma tarih atmayı ben düğünde düşünüyodum allah nasip ederse yaptırıcam o şekilde,
Lavanta keseelri ile havlu verme aklıma yattı nişanda bohçada koyacağım havluları keseelre koycaktım içinede mini keselerden alırım lavanta koyarımm değişik olurrr
geçmiş olsun salgın varmış galiba herkez aynı dertten muzdarip dikkat et kendinee
benim söz günümde hasta geçmişti çok kötü oluyor
tül bağlardım dediğim yani beyaz tül yok mu çiçek süsledikleri onu kırmızı kurdela ile bağlardım havlu asar gbi çok hoş duruyor. 1 tane torba yaptırırdım. İçene 1 havlu ile 1 lavanta kesesi veya 1 tane sabun koyardım çok hoş olurdu. Onu gelen arabalara hediye ederdim.
Havlu almaktan çekinmişte tül bağladılar demesin diye.. Ama inş. Düğünüme öyle yaparım artık. Aslında ben isimlerimizin yazdığı nişan tarihimizin olduğu havlulardan yaptırıcaktım. Havlusunu ben alsam bile tanesini 5 liraya yaparım dedi. Yani bana tanesi 10 Tlye gelicekti. Pahalı gücüm yetmez ama çok isterdim. Parası olanlara fikir olsun
Bence yapcağın şeyde çok hoş dururr tüllerlee kurdaleyyle felan süslersin değişik bişey olurr,
O isim yazdırma tarih atmayı ben düğünde düşünüyodum allah nasip ederse yaptırıcam o şekilde,
Lavanta keseelri ile havlu verme aklıma yattı nişanda bohçada koyacağım havluları keseelre koycaktım içinede mini keselerden alırım lavanta koyarımm değişik olurrr
Bohçaya koyduğun havluları tek tek keseye koyacaksın. İçine de lavanta kesesi atacaksın doğru mu anlamışım :)
selam güzelleeeerrr
her topicte başka bir telaş, süper ya
nişanı atlatın çeyiz hazırlicaz hep beraber
Lilacım sen nişan bohçası hazırlamıcak mısın?
Bende bohça hazırlayacağım ya biraz fikirleşelim yaa :)
Bende öyle yapayım o zaman havlu keselerini nerden alıyorsun ya da diktiriyor musun Selincim ??
Günaydın kızlaar
evet şu nişanları atlatsaydınız diğer hazırlıklara geçseydik sizi bekliyoruz
ya bişe sorcam sizde okudukça bohça yapmamam oluyomu diye düşünmeye başladım :44:
nişan olmucaksa bohça gelmesi gitmesi gerekli mi bilemedim sizin düşünceler nedir???
benim ismim esra bu arada :80:
Bohçaya koyduğun havluları tek tek keseye koyacaksın. İçine de lavanta kesesi atacaksın doğru mu anlamışım :)
Günaydın kızlaar
ya bişe sorcam sizde okudukça bohça yapmamam oluyomu diye düşünmeye başladım :44:
nişan olmucaksa bohça gelmesi gitmesi gerekli mi bilemedim sizin düşünceler nedir???
hımm peki nişan bohçasına koyacaklarımı nasıl koysam ki?? Bohçanın içine koyduğum. pijama takımı havlusu lifi vs. işte bunları süslemem gerekir mi?? ya da nasıl bir şey yapabilirim??
Günaydın kızlaar
hımm peki nişan bohçasına koyacaklarımı nasıl koysam ki?? Bohçanın içine koyduğum. pijama takımı havlusu lifi vs. işte bunları süslemem gerekir mi?? ya da nasıl bir şey yapabilirim??
bence nişan bohçası gene de olmalı
Çünkü benim ablam hiç önemsemezdi böyle şeyleri. Aman ne bohçasıymış ne danteliymiş deyip dururdu.
Şimdi benim nişan bohçam yapılırken nasıl içi gidiyor. Sözlüme bir keresinde annene benden slm söyle bana alsın şu tüylü terliklerden benim kaynanam bana almadı dedi. Ayy çok üzüldüm ve çok utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?