- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
aynı sey bnde yazcaktım zuhal walla bnde bısı anlamadımm da ben mı goremıyom acep dedımmaşağıda yazılan derken ? ben bişey anlamadım :26:
gunaydın fıstıgımm.... anlatcam sımdıı de azerıce ne guzel yazmıssın oleeesabahiniz xeyir qizlar necesiniz bebeleriniz necedi
ayy Gulcum noldu kotu bisey oldumu yoksa bekliyorum canim :18::18:
hehheee sabahımız eyidi canım , gülçiçek le masalcı anne yoklar ama :26: onlar topiğin yolunu bulamadımı acaba ?
aynı sey bnde yazcaktım zuhal walla bnde bısı anlamadımm da ben mı goremıyom acep dedımm
gunaydın fıstıgımm.... anlatcam sımdıı de azerıce ne guzel yazmıssın oleeecok sempatık gelıyo bana yaaa sevıyorum azerıceyıı bana da ogret ıkı kelıme kızz
zuhal ,elif... sızlerde de gunaydın guzellerr
kızlar dun EYLÜL ü doktora goturdum..gece yatarken sureklı uzerını actıgı ıcınolcak muhtemelen soguk aldı burun akıntısı felan olunca bekletmek ıstemedım
nyse randevuyu aldım esımı aradım ısten ızın aldı yarım saatlık goturduk velhasıl ama ılk kez gttım bu hastaneye ozel sıgortamızın dogumdan berı gttgımz hastaneyle anlasması bıtınce
bu yenı yere devam edıcektık artık bnde bahane de olur bakalım doktoru da gormus olurum dedım muayne ettı nyse grııb ıcın ılac onermıyorum anne sutune devam dedı burun spreyı verdı sdce nyse sonra boy kılo ya baktı nasıl beslıyosun dedı bnde anne sutu sdce cok sıkıstgmda sut olmadgnda bınde bır mama dedım uykuları nasıl duzensız cok dedım
bu ay 500 gr aldı dedımm aaa dedı cok az kılosu cok az boyu felan gerıde kucuk kalmıs gelısmemıs eksıgınız var baslatcaz hemen kasık mamasına aclıgından uyumuyodur dedı
basımdan asagı kaynar sular dokulduu agladım hatta bellı etmıcem dye bınbır takla attım ac deyınce...
4aydır ac mı benm bebgım yanı dedım sutun yetmıyodur sende zayıfsın zaten dedı banaa
ama dedım dogumdan ıtıbaren ılgılenen eskı doktorumuz bıze herseyın normal seyrınde oldugunu takvıyeye kesınlıkle gerek olmadgnı soledı dedım bılemem onu dedı
bde altını kontrol ederken son gunlerde ısılık gbı seyler vardı kutusunda eylulun ben pısık herhalde dıyodum meger onlarda mantarmıs o bolgenın nemlı kalmasından olusmus
bıtane krem verdı pımafucın dyee.. buna ayrı canm sıkıldı zaten
ama esas mesele mama konusu...ben mama verme taraftarı degılım cocugumun ole aclıgından uykusuzluk cektgını felan dusunmuyorum
tamam doktor dıılım ama annelık ıcgudum bu yonde hem o kadar vahım bı tablo olsa eskı doktorumuz neden mudahele etmesın:26da bosuna okumadı herhalde...
eylul zaten dusuk kıloda dogdu ama ılk aydan berı kılo alıs yuzdesı gayet ıyıydı persentıl egrısıne gore de en dusuk sevuyenın bı ust basamagında
4 ay5 gunluk suan 5700gr boy 60 cm...
cok mu anormal degerler sızce kızlar...napayım ben sızce...
bana kalsa eskı duzenımde devam edıp sdce anne sutu arada yıne mama zorda kalınca devam edıym surda ıkı ay kaldı sonra zaten ek gıdaya gecıcek varsın uyutmasın
hem ole aclıgından olcek bı pozısyonumuz da yok zaten sız ne dersınızz.......
kolay gelsın sevılcımm hadı pısır de gel mamalarıkizlar ben cikmak zorundayim Omer uyumusken oglene yemek yapmaliyim:104: once dusunmeliyim ne yapabilirim diye
su dusunme isi varya hazirlamakdan daha cok vakit aliyo:111:
annemden yardim alayim:102:
gorusuruzz
bende merak edıyorum yaa nıye gelmıyolar kıı ozel msj mı yazsakk....ark olarak eklemıs olsam yazcam daa henuz eklemedım ben:26:hehheee sabahımız eyidi canım , gülçiçek le masalcı anne yoklar ama :26: onlar topiğin yolunu bulamadımı acaba ?
bende burdayım fıstıklarrr ara da ben devralırm anahtarııbende üzülüyordum sabah sabah benden başka giren olmuyor diebundan sonra topiği sen aç o zaman , al buda anahtarı :102:
sadece anne sütü versen tamam yetmiyor olabilir ama zaten mama takviyesi yapıyormuşsun , mamayı biraz fazla yap bakalım, doyunca yemez zaten , fazlada yerse çıkarıyor bebekler , o şekilde doyduğunu anlarsan hem birde mama anne sütü gibi değil lifli gıda yani daha tok tutuyor anne sütünden , bende hiç aç olduğunu sanmıyorum canım , bu doktorlarda sebebini bulamadıkları herşeye psikolojik derlerya bebeklerede ya gaz diyorlar ya aç başka bişey dedikleri yok
kolay gelsın sevılcımm hadı pısır de gel mamaları
ozlerız ama cok bekletme bızııhem su benm mama konusuna da bı yorum yapp
bende merak edıyorum yaa nıye gelmıyolar kıı ozel msj mı yazsakk....ark olarak eklemıs olsam yazcam daa henuz eklemedım ben:26:
bende burdayım fıstıklarrr ara da ben devralırm anahtarıı
ole mı dıyosun canımm..ya bn de bı deneme yapayım dıyorum zaten bu sbah mesela 5 gbı verdım 30cc mamayı aclıgından kalkıyosa kalkmaz uyur dye
ama yıne aynı saatte uyandı hıc mama vermemısım gbı:26:
bence benm sutum yetıyo eskı doktorumuz ıllakı mudahele ederdı hem yaa ınanmak ıstemıyorum aclık uykusuzluguna...
boy kılosu nasıl sence canımm
ya bı de su mantar kremlerınde kortızon var dedın aklım bulandı surmesem mııı
ama dagılıyoo o zmanda propektuse baktım yazmıyo kortızon napsamm kıı:26::26:
yazmayı unutmusum mamayı 90 cc gunduzler ver gece senı emsın gece prolaktın hormonu salgılanır senı gece emmesı dha onemlı dedı
mamayı da 120 bıle verebılırsın dedı gunduz ıkı defa ..aptamıl.....
bahsettgı kadar kotu olsa mamayı dha fazla vermek gerek mez mıı ole cok abartı bı mıktar dııl buu:26:
bu arada dogum kılosuna da yazayım 2970 gr ona gore sızde bı mhasebe yapın bakalım benm yerımee
canım benımm hosgeldınn..o kadar kalabalıklastık kı ınan hafızama almaya calısmakla bıle hata mı ettım dıyorum bazen
ne guzel ama ne kadar anne o kadar cok tecrubee.. ben artık bı ısmınzle bı nıckınzle o an hangısını hatrlarsam seslenırm atık hepınızee
kızının duzenıne masaallah tebrık ederım senı ne guzel oturtmussun ole.....oyunu mama saatı uyku araları herseyı tam kıvamında
ben bole olsam varya oturur bde sukur namazı kılarım hergun ustunee su an kı halımlewc yw gırebılıp kendımı zor toparlıyorum cunkuu
ornek duzen dye uygulayıp benımsemek geldı ıcımden walla su yazdıklarını..ama ıste bızım babamız 7.30dan once gelmıyo ona gore ayarlayabılmek cok dha
zor oluyo benım ıcın....bakalım bı memlekete gdıp geleyım de dha cok sısırcem basınızı bu uyku konusundaa
aramızda ne cok anlatyalı var yaa:44::44:cok sanslısın kızlar ben orda olcam hepınzle tanısırdım walla bebıslerı bıle bı araya getrebılırsnz ne guzell
bnce bunu bı dusunun...
ayy canım benım yaa kıyamam sana...senı cok yorduk zaten bı konu ac dedık hemen hallettın sonra cızelgee
hakkını odeyemeyz walla helal et tugcecımm ahh keske caksam da su ısten bı ucundan tutsam
resım bıle yukleyebılmem 10 saat suruyo offıce programı felan hıc kullanamıyorummm
tmm tatlım dert etme sen yap nasıl yaparsan bız herturlu razıyız tatlı annecıkkk
topıgın en buyuk ablası olan sarı papatyanı da ısırırırm bu aradaaa cok canım cektııı
hadı yaa kortızon mu varms canm demekk:44::44:bnde dun goturdum kuzumu doktora mantar ıcın olan bı krem yazdı pısık degıl mantar dedı bana buu
bez degstrmstm huggıes e geccmstm ondan mı oldu kıııben oncelerı hametan kullanıyodum cnm ama o kortızon fln ıcermıyoo onu bı dene bnce cok etkılı guzel bı kremm bende az cok yapabıldıgım kadarıyla yapıyorum..bırde benım dızustu bıraz eskı kalmıs dıgerıne gore.kaynımın bılgısayarını alıp yapıyorum bunda olmuyor o yuzdende gec kalıyor.oldugu kadar canım aman sankı yabancı mı var?
herkes farklı farklı kullanmıs bencede ac doktora sor canım yaaayy cnm benım unutmadım ben senı ama sızın adınızı bı kac sayfa once ezberledgmı yazmıstım zaten yenı yazdıklarım yenı ezberlemeye calstıklarım sadece senı
hatrlıyorum kkızın da var adı reyyan
bız aynen bu sekılde yapmıstık canım doktorumz da bole ıstedı 10gn kullandık 3 gun ılacn etkısı gecsın dye bekleyıp 3 gnun sonunda gttık kont.e
haa haaabenım kafam da tam corba oldu ısımler ezberlesem derkenn ama senı hatrlıyorum sevıl dı dmıııı azerı sevıll
10mg olcegın yarısını yanı gnde 5mg verıyodum ben canımm cıkan sonuca gore olcu degısıyo sanrım
ıcın rahat etmedyse doktoruna telle bı dha sor bnce canımm
anca gecmısı okudum cvp yazabıldım kızım uyandı bu aradaaa
bızde haberler kotuuu
fırsat bulursam gelıcemmm konusuz kızlarr
evet bır anne boyle bır seyı nasıl evladına yakıstırır bence tum doktorların dedıgı gıbı kendını tanıyor..nasıl sınır oldum anlatamam bu baslıga gormeye bıle tahamullum yokdun bizden onceki konu sanirsam boyleydi eger yalnis hatirlamiyorsam
2.5 kizim masturbasyon yapiyo
bak kayınvalidelerin işe yaradığı durumlarda varmışsen gene şanslısın yaaa en azından kayınvaliden var , eceyi ona bırakıp biraz kendine vakit ayırabilirsin
dedıgım gıbı memorıal benım evım ben gıdıyorum sık sık denk gelırsek memnunıyetle yanınızda olurum canımmhepinize tek tek tskkür edrim cok saolunyanımda olmk isteyenler ameliyat günü belli olsun uygun zamnını olursa gelirsinizamelitaı haftaya pzrtesi olabilirmş bakalım:26: dr dan geldik bronşlrımız az dolu sekrol ve ventoline dewam.carsmba gorcek tekrar
Gunaydin sana da canimben bi kac kez girip cikdim ama sen buyuksun ilk sen yazasin diye bekledim
ben de az once Omerin altini deyisdirip emzirdim uyudu tekrardankocam da 3 saat oldu gideli ise malum burda saat 10:53suan
bu gun benim de keyfim yerinde
alın sıze corba o kadar acelecı davrandım kı ortaya cıkan yukarda
Gec gelen bi gunaydin herkeseee.niye bilmem ama bugun bnmde keyfim yerinde havadanmidir acep:)yorum yazacaklarim vardi ama vaktim yok gezmeye gidiciiz bugun aksama tekrar ugrarim kendinize ve meleklerinize iyi bakiniz
canım bak şimdi geldi aklıma , sen bizim yazdığımız ölçülere bakma çünkü doktor enfeksiyonun şiddetine ve birde bebeğin kilosuna göre veriyor antibiyotik dozunu , yani doktorunu ara sor tekrar emin değilsen
sen ne kullanıyorsun antibiyotik olarak ? farklı bişeyse belki ölçüsüde farklıdır , zimaks için geçerli yukarıda yazdığım ölçü
günaydın kızlar , gene ben açıyorum topiğikızımın altını değiştirdim emzirdim uyuttum tekrar , kocişide işe gönderdim ohhh sabah bitki çayımıda yaptım , hemen geldim buraya keyifli keyifli başladım güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?