- 26 Aralık 2012
- 229
- 1
- 96
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
ama esas mesele mama konusu...ben mama verme taraftarı degılım cocugumun ole aclıgından uykusuzluk cektgını felan dusunmuyorum
tamam doktor dıılım ama annelık ıcgudum bu yonde hem o kadar vahım bı tablo olsa eskı doktorumuz neden mudahele etmesın:26da bosuna okumadı herhalde...
eylul zaten dusuk kıloda dogdu ama ılk aydan berı kılo alıs yuzdesı gayet ıyıydı persentıl egrısıne gore de en dusuk sevuyenın bı ust basamagında
4 ay5 gunluk suan 5700gr boy 60 cm...
cok mu anormal degerler sızce kızlar...napayım ben sızce...
bana kalsa eskı duzenımde devam edıp sdce anne sutu arada yıne mama zorda kalınca devam edıym surda ıkı ay kaldı sonra zaten ek gıdaya gecıcek varsın uyutmasın
hem ole aclıgından olcek bı pozısyonumuz da yok zaten sız ne dersınızz.......![]()
gülcüm benim doktorumda mamaya başlama demişti ama kızımın açlıktan ağlayıp uyumadığını çözdüm.tamam gaz sorunuda çok büyük etmendi ama açlıkta vardı bizde.ben bunu anladığım için mamaya başladım.insanın öncelikle çok zoruna gidiyo kendini kötü hissediyosun ama napıyım bebeğimi o halde görmeye dayanamıyodum.benim kızım 2720 gr doğmuştu 4. ayda 5900 gr dı.anne olarak kızının durumunu en iyi sen anlarsın.ama bence mama olayını bi düşün.belki günde 1 defa bile kızına yetebilir.eğer kuzun sakinleşirse anlamış olursun açlıktan mı değilmi