• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canim merhaba bak benim adimi unutmussun bende sevinc. canim cok sukur benim kizimin uykusu duzeldi. gece 11 de uyuyor sabah 10 a kadar sadece emmek icin uyaniyor. sonra saat oglen 1 e kadar sadece kizimla ilgileniyorum. oyunlar oynuyorum sarkilar. 1 ogun ek gida olarak muhallebi veriyorum. tek meme emdigi icin sutum yetmiyor artik muhallebinin icine sagdigim anne sutundende koyuyorum. saat oglen 1 de uyutuyorum oglen uykusu olarak ancak ogle uykusunu besikte uyutuyorum daha rahar uyuyor 2-3 saat kadar tekrar uyuyor. sonra ornegin 3-4 gibi uyaniyor ben o uyurken eve ve kendime zaman ayiriyorum. sonra yine oyinlar oynuyoruz. 5 te babamiz geliyor aksam saat 19:00 a kadar onunla oynuyor aksam 19:00 gibi yine uyumak istiyor. tekrar uyutuyorum ancak gece uykusu sanmasin diye oturma odasinda yanimizda isiklo ve sesli ortamda uyutuyorum. 1 yada 1,5 saat uyuyor. uyaninca ek gida olarak meyve pureesi veriyorum icine yine anne sutu katiyorum. 11 e kadar yine oyunlar sohbet. 11 de gece uykusina yatiyor gece boyu sadece tek gogusten emziriyorum 3 saate bi uyaniyor onada razi oluyorum.
canım benımm hosgeldınn..o kadar kalabalıklastık kı ınan hafızama almaya calısmakla bıle hata mı ettım dıyorum bazen:52:
ne guzel ama ne kadar anne o kadar cok tecrubee.. ben artık bı ısmınzle bı nıckınzle o an hangısını hatrlarsam seslenırm atık hepınızee:9:
kızının duzenıne masaallah tebrık ederım senı ne guzel oturtmussun ole.....:nazar::nazar:oyunu mama saatı uyku araları herseyı tam kıvamında
ben bole olsam varya oturur bde sukur namazı kılarım hergun ustunee su an kı halımlewc yw gırebılıp kendımı zor toparlıyorum cunkuu:1:
ornek duzen dye uygulayıp benımsemek geldı ıcımden walla su yazdıklarını..ama ıste bızım babamız 7.30dan once gelmıyo ona gore ayarlayabılmek cok dha
zor oluyo benım ıcın....bakalım bı memlekete gdıp geleyım de dha cok sısırcem basınızı bu uyku konusundaa:52:

aramızda ne cok anlatyalı var yaa:44::44:cok sanslısın kızlar ben orda olcam hepınzle tanısırdım walla bebıslerı bıle bı araya getrebılırsnz ne guzell
bnce bunu bı dusunun...
hheee oldu ece kucagımda hazırlıyorum tabloyu sen dusun artık ne kadar zor...bıde oyle yapasakkk ben cınnet gecırırım ama vaktım olursa yapmaya calısırım tabıı benım kızım ılk sırada tabıı bıden buyuk yok cunkuu:52::52::52::52:
kız benı unuttunuz heee..
epey sayfa oldu kız daha dun aksam acıldı topık sanırım burda cosucaz
ayy canım benım yaa kıyamam sana...senı cok yorduk zaten bı konu ac dedık hemen hallettın sonra cızelgee
hakkını odeyemeyz walla helal et tugcecımm ahh keske caksam da su ısten bı ucundan tutsam
resım bıle yukleyebılmem 10 saat suruyo offıce programı felan hıc kullanamıyorummm:14:
tmm tatlım dert etme sen yap nasıl yaparsan bız herturlu razıyız tatlı annecıkkk:16:
topıgın en buyuk ablası olan sarı papatyanı da ısırırırm bu aradaaa cok canım cektııı:16::56::54:

bende yazıcaktım bunu , benim kızımda hiç pişik olmazdı ama antibiyotiğe başladık heryer pişik oldu hatta bacak boğumlarının arası bile :50: mustela sürüyorum ama banamısın demiyor :37: travazol gibi mantar kremleri geçirirmiş ama onlarda kortizon içeriyor , yarın ilacın son günü , inşallah geçer ilaç bitince :31:
hadı yaa kortızon mu varms canm demekk:44::44:bnde dun goturdum kuzumu doktora mantar ıcın olan bı krem yazdı pısık degıl mantar dedı bana buu:43::43:
bez degstrmstm huggıes e geccmstm ondan mı oldu kııı:43:ben oncelerı hametan kullanıyodum cnm ama o kortızon fln ıcermıyoo onu bı dene bnce cok etkılı guzel bı kremm
ben vardım ya bayadır :( hatta diğer topikte de tanıtmıştım kendimi aşkolsun :)
ayy cnm benım unutmadım ben senı ama sızın adınızı bı kac sayfa once ezberledgmı yazmıstım zaten yenı yazdıklarım yenı ezberlemeye calstıklarım sadece senı
hatrlıyorum kkızın da var adı reyyan :16::16:
kızlar , bebeği idrar yolu enfeksiyonu olanlara bir sorum var , antibiyotiği kaç gün kullandınız ? kızıma doktoru zimaks verdi , şırıngayla 3 mg. çekiyorum ve 1 hafta dedi , izlediğim videoda en az 10 gün antibiyotiğe devam edilmeli diyor :44: kafam karıştı , siz ne kadar süre kullandınız ve bittikten kaç gün sonra tit yaptırdınız ? bu videoda 10 gün antibiyotik kullanıp 3 gün ilacın etkisinin geçmesi beklenir ve tit yapılır dio
Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu nasıl tedavi edilir? - UZMANTV
bız aynen bu sekılde yapmıstık canım doktorumz da bole ıstedı 10gn kullandık 3 gun ılacn etkısı gecsın dye bekleyıp 3 gnun sonunda gttık kont.e
:35:Nihal nerden geldi yaa aklima:37: Tulin diycekdim bizde Nihal varmi kafa kalmadi ki:30:
haa haaa:52:benım kafam da tam corba oldu ısımler ezberlesem derkenn ama senı hatrlıyorum sevıl dı dmıııı azerı sevıll:1::1:
Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki
10mg olcegın yarısını yanı gnde 5mg verıyodum ben canımm cıkan sonuca gore olcu degısıyo sanrım
ıcın rahat etmedyse doktoruna telle bı dha sor bnce canımm

anca gecmısı okudum cvp yazabıldım kızım uyandı bu aradaaa
bızde haberler kotuuu:43::43:
fırsat bulursam gelıcemmm konusuz kızlarr:50::50:

günaydın kızlar , gene ben açıyorum topiği :10: kızımın altını değiştirdim emzirdim uyuttum tekrar , kocişide işe gönderdim ohhh :1: sabah bitki çayımıda yaptım , hemen geldim buraya keyifli keyifli başladım güne

slm annişler tekrar yazalım bilgilerimizi oğluşumla :1: elif/doruk/29/20.09.12/izmir görüşe hazırız komutanım :1:

işten geldim oğluşumu emzirdim uyudu yatırdım yatağına 1 haftadır yatağında yarım saat de olsa sallanmadan uyumaya başladı :nazar: bakıcımız ben gelmeye yakın uyutmuyor ki ben hemen eve gelince uyutabileyim

gece uykumuz maşallah uzun zamandır düzenli çok şükür. tek problemimiz geç uyumamız ama :ssz: 11 olmadan uyumuyor beyefendi. genelde sabah 6 gibi de uyanıyor. sonra tekrar dalıp 7:30-8 gibi kalkıyor

gündüz 1 saat uyku, 1 saat oyun şeklince oluyor hemen hemen. uyanınca da hemen acıkıyor süt ya da mama yani 2 saatte 1 beslenmiş oluyor gün içinde

yanında olduğum sürede hiç mama vermiyorum sadece anne sütüyle besleniyor

maşallah doruk paşaya , ne güzel düzen oturtmuşsunuz

Bnde herseyi denedim zeytinyag filn islak mndil kullnmiym ama gecmiyo kremde ise yaramadi carsamba bitecek bizm ilc :( cok var daha

ben zaten zeytinyağlı ıslak mendil yapıyorum , kendi imalatım :1: ama selpaklar varya onlarla kuruluyorum dünden beri , kupkuru yapıp birazda havalandırıp pudra sürüyorum , biraz daha iyi şu an pişikler , hafiflemiş

sabahiniz xeyir qizlar necesiniz bebeleriniz necedi:9::9::9:
ayy Gulcum noldu kotu bisey oldumu yoksa bekliyorum canim :18::18:

Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki

şurubun kaşığıyla ölçüyü tutturamayabilirsin ama tam dolu değilde ortadaki yani yarım ölçü olan çizgide vermen gerek ama şırınga daha iyi ölçü için , orta boy şırıngada 3 yazan yere kadar çekip ver , bu konu önemli , dikkat et aman ölçüye , fazlası zarar olabilir

günaydın kızlar , gene ben açıyorum topiği :10: kızımın altını değiştirdim emzirdim uyuttum tekrar , kocişide işe gönderdim ohhh :1: sabah bitki çayımıda yaptım , hemen geldim buraya keyifli keyifli başladım güne

Gunaydin sana da canim:3: ben bi kac kez girip cikdim ama sen buyuksun ilk sen yazasin diye bekledim:34:
ben de az once Omerin altini deyisdirip emzirdim uyudu tekrardan:nazar: kocam da 3 saat oldu gideli ise malum burda saat 10:53suan
bu gun benim de keyfim yerinde:39::39::39:

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep :( kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz
aynıı tırnak sorunu bende de var canm ya cozum bulamadım gttı dıpten kesıyorum ama ıcım rahat etmıyoo canı acıcak tırnak dıplerı zarar gorcek dye
eldıven takılmaz artık zaten eller sureklı agızda su gbı olur hemm
torpu desen dha makası vurmadan kendılıgınden sıyrılıyo mınnosumun tırnakları torpulıcek kadar sert dııl henuz
azıcık bırakarak kesıyorum bu kez de ıclerı sıyah sıyah oluyoo ole de eller agıza gdınce sıkıntıı buyuk problem olduu walla su tırnak ıkılemıı:25:
kızlar merhaba bende buradayım sızınle:)adım tugba.ogluşumun adıda kuzey.gelır gelmez sızlere bır sorum oalacak.demır ılacı kkullanıyoruz ferrum.oğumun kakası gunde ıkı bazen uce cıktı ustelıkte sulu sankı ıshal gbı.renk kara yeşıl karışık.o ılactan sonra boyle olmaya basladı.normalı mı acaba ya?

hosgeldın tugba oglusunlaa:3:ısmı de cok tatlıymıs kuzey bebegınn:nazar::nazar:
ılacın kaka yı renk ve kıvam olarak etkıledgını cok duydum canm kullanan arkıdaslarım dha bı aydınlatr senı emınmm:26:

sen ne kullanıyorsun antibiyotik olarak ? farklı bişeyse belki ölçüsüde farklıdır , zimaks için geçerli yukarıda yazdığım ölçü

günaydın güzel anneler

biz de uyandık tospiğimi emzirdim, babası altını değiştirdi giydirdi, bakımıcıza bıraktık işe geldik

mis kokulum ya burnumda tütüyor sanki kokusu bütün gün :emir_bebek:

sevilcim kayınvalidemler bakü'de oturmuyor sumqayıt'talar

kızlar merhaba bende buradayım sızınle:)adım tugba.ogluşumun adıda kuzey.gelır gelmez sızlere bır sorum oalacak.demır ılacı kkullanıyoruz ferrum.oğumun kakası gunde ıkı bazen uce cıktı ustelıkte sulu sankı ıshal gbı.renk kara yeşıl karışık.o ılactan sonra boyle olmaya basladı.normalı mı acaba ya?

demir ilaçları genelde kabız yapıyor sizde tersi olmuş , hemen doktorunu ara sor bence canım

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep :( kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz

ben haftada 1 kesiyorum ama kızım artık çizmiyo hiçbiyerini , anca ağzında o eller , şu kağıt gibi bebek törpülerinden var onlada hafiften bi törpülüyorum kesince

günaydın güzel anneler

biz de uyandık tospiğimi emzirdim, babası altını değiştirdi giydirdi, bakımıcıza bıraktık işe geldik

mis kokulum ya burnumda tütüyor sanki kokusu bütün gün :emir_bebek:

sevilcim kayınvalidemler bakü'de oturmuyor sumqayıt'talar

gunaydin sana da Elifcim:3: tospigini yerim senin:nazar::emir_bebek:
ben henuz calismiyorum ama dusununce bile ilk Omer aklima geliyo onsuz nasil yaparim diye:18: masaallah sana :21::nazar:
olsun canim Sumqayit bir az uzak bize ama bu taraflara gelmenin adi bile guzeeelll :16::16::16:

bende buedayim.kizim sabah kalktigindan beri hic uyumadi.kayinvalideme sattim uyutmus cok sukur.haftasonu pek giremiyorum merak etmeyin.disardayim yarin.eve gidicem.aidat fatura felan halledicem..pazar gunude hava guzel olursa ailecek yuruyise cikicaz.bakalim

bak kayınvalidelerin işe yaradığı durumlarda varmış :1: sen gene şanslısın yaaa en azından kayınvaliden var , eceyi ona bırakıp biraz kendine vakit ayırabilirsin

kizlar ben cikmak zorundayim Omer uyumusken oglene yemek yapmaliyim:104: once dusunmeliyim ne yapabilirim diye:110:
su dusunme isi varya hazirlamakdan daha cok vakit aliyo:111:
annemden yardim alayim:102:
gorusuruzz:10:

Gunaydin sana da canim:3: ben bi kac kez girip cikdim ama sen buyuksun ilk sen yazasin diye bekledim:34:
ben de az once Omerin altini deyisdirip emzirdim uyudu tekrardan:nazar: kocam da 3 saat oldu gideli ise malum burda saat 10:53suan
bu gun benim de keyfim yerinde:39::39::39:

bende üzülüyordum sabah sabah benden başka giren olmuyor die :1: bundan sonra topiği sen aç o zaman , al buda anahtarı :102:

Back