- Konu Sahibi Sarisekerannesi
canım benımm hosgeldınn..o kadar kalabalıklastık kı ınan hafızama almaya calısmakla bıle hata mı ettım dıyorum bazencanim merhaba bak benim adimi unutmussun bende sevinc. canim cok sukur benim kizimin uykusu duzeldi. gece 11 de uyuyor sabah 10 a kadar sadece emmek icin uyaniyor. sonra saat oglen 1 e kadar sadece kizimla ilgileniyorum. oyunlar oynuyorum sarkilar. 1 ogun ek gida olarak muhallebi veriyorum. tek meme emdigi icin sutum yetmiyor artik muhallebinin icine sagdigim anne sutundende koyuyorum. saat oglen 1 de uyutuyorum oglen uykusu olarak ancak ogle uykusunu besikte uyutuyorum daha rahar uyuyor 2-3 saat kadar tekrar uyuyor. sonra ornegin 3-4 gibi uyaniyor ben o uyurken eve ve kendime zaman ayiriyorum. sonra yine oyinlar oynuyoruz. 5 te babamiz geliyor aksam saat 19:00 a kadar onunla oynuyor aksam 19:00 gibi yine uyumak istiyor. tekrar uyutuyorum ancak gece uykusu sanmasin diye oturma odasinda yanimizda isiklo ve sesli ortamda uyutuyorum. 1 yada 1,5 saat uyuyor. uyaninca ek gida olarak meyve pureesi veriyorum icine yine anne sutu katiyorum. 11 e kadar yine oyunlar sohbet. 11 de gece uykusina yatiyor gece boyu sadece tek gogusten emziriyorum 3 saate bi uyaniyor onada razi oluyorum.

ne guzel ama ne kadar anne o kadar cok tecrubee.. ben artık bı ısmınzle bı nıckınzle o an hangısını hatrlarsam seslenırm atık hepınızee

kızının duzenıne masaallah tebrık ederım senı ne guzel oturtmussun ole.....

ben bole olsam varya oturur bde sukur namazı kılarım hergun ustunee su an kı halımlewc yw gırebılıp kendımı zor toparlıyorum cunkuu

ornek duzen dye uygulayıp benımsemek geldı ıcımden walla su yazdıklarını..ama ıste bızım babamız 7.30dan once gelmıyo ona gore ayarlayabılmek cok dha
zor oluyo benım ıcın....bakalım bı memlekete gdıp geleyım de dha cok sısırcem basınızı bu uyku konusundaa

aramızda ne cok anlatyalı var yaa:44::44:cok sanslısın kızlar ben orda olcam hepınzle tanısırdım walla bebıslerı bıle bı araya getrebılırsnz ne guzell
bnce bunu bı dusunun...
hheee oldu ece kucagımda hazırlıyorum tabloyu sen dusun artık ne kadar zor...bıde oyle yapasakkk ben cınnet gecırırım ama vaktım olursa yapmaya calısırım tabıı benım kızım ılk sırada tabıı bıden buyuk yok cunkuu![]()
ayy canım benım yaa kıyamam sana...senı cok yorduk zaten bı konu ac dedık hemen hallettın sonra cızelgeekız benı unuttunuz heee..
epey sayfa oldu kız daha dun aksam acıldı topık sanırım burda cosucaz
hakkını odeyemeyz walla helal et tugcecımm ahh keske caksam da su ısten bı ucundan tutsam
resım bıle yukleyebılmem 10 saat suruyo offıce programı felan hıc kullanamıyorummm

tmm tatlım dert etme sen yap nasıl yaparsan bız herturlu razıyız tatlı annecıkkk

topıgın en buyuk ablası olan sarı papatyanı da ısırırırm bu aradaaa cok canım cektııı

hadı yaa kortızon mu varms canm demekk:44::44:bnde dun goturdum kuzumu doktora mantar ıcın olan bı krem yazdı pısık degıl mantar dedı bana buubende yazıcaktım bunu , benim kızımda hiç pişik olmazdı ama antibiyotiğe başladık heryer pişik oldu hatta bacak boğumlarının arası bilemustela sürüyorum ama banamısın demiyor
travazol gibi mantar kremleri geçirirmiş ama onlarda kortizon içeriyor , yarın ilacın son günü , inşallah geçer ilaç bitince
![]()

bez degstrmstm huggıes e geccmstm ondan mı oldu kııı

ayy cnm benım unutmadım ben senı ama sızın adınızı bı kac sayfa once ezberledgmı yazmıstım zaten yenı yazdıklarım yenı ezberlemeye calstıklarım sadece senıben vardım ya bayadırhatta diğer topikte de tanıtmıştım kendimi aşkolsun :)
hatrlıyorum kkızın da var adı reyyan
bız aynen bu sekılde yapmıstık canım doktorumz da bole ıstedı 10gn kullandık 3 gun ılacn etkısı gecsın dye bekleyıp 3 gnun sonunda gttık kont.ekızlar , bebeği idrar yolu enfeksiyonu olanlara bir sorum var , antibiyotiği kaç gün kullandınız ? kızıma doktoru zimaks verdi , şırıngayla 3 mg. çekiyorum ve 1 hafta dedi , izlediğim videoda en az 10 gün antibiyotiğe devam edilmeli diyor :44: kafam karıştı , siz ne kadar süre kullandınız ve bittikten kaç gün sonra tit yaptırdınız ? bu videoda 10 gün antibiyotik kullanıp 3 gün ilacın etkisinin geçmesi beklenir ve tit yapılır dio
Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu nasıl tedavi edilir? - UZMANTV
haa haaaNihal nerden geldi yaa aklima
Tulin diycekdim bizde Nihal varmi kafa kalmadi ki
![]()
benım kafam da tam corba oldu ısımler ezberlesem derkenn ama senı hatrlıyorum sevıl dı dmıııı azerı sevıll
10mg olcegın yarısını yanı gnde 5mg verıyodum ben canımm cıkan sonuca gore olcu degısıyo sanrımKizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki
ıcın rahat etmedyse doktoruna telle bı dha sor bnce canımm
anca gecmısı okudum cvp yazabıldım kızım uyandı bu aradaaa
bızde haberler kotuuu
fırsat bulursam gelıcemmm konusuz kızlarr![]()