2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım benımm hosgeldınn..o kadar kalabalıklastık kı ınan hafızama almaya calısmakla bıle hata mı ettım dıyorum bazen
ne guzel ama ne kadar anne o kadar cok tecrubee.. ben artık bı ısmınzle bı nıckınzle o an hangısını hatrlarsam seslenırm atık hepınızee
kızının duzenıne masaallah tebrık ederım senı ne guzel oturtmussun ole.....oyunu mama saatı uyku araları herseyı tam kıvamında
ben bole olsam varya oturur bde sukur namazı kılarım hergun ustunee su an kı halımlewc yw gırebılıp kendımı zor toparlıyorum cunkuu
ornek duzen dye uygulayıp benımsemek geldı ıcımden walla su yazdıklarını..ama ıste bızım babamız 7.30dan once gelmıyo ona gore ayarlayabılmek cok dha
zor oluyo benım ıcın....bakalım bı memlekete gdıp geleyım de dha cok sısırcem basınızı bu uyku konusundaa

aramızda ne cok anlatyalı var yaa:44::44:cok sanslısın kızlar ben orda olcam hepınzle tanısırdım walla bebıslerı bıle bı araya getrebılırsnz ne guzell
bnce bunu bı dusunun...
kız benı unuttunuz heee..
epey sayfa oldu kız daha dun aksam acıldı topık sanırım burda cosucaz
ayy canım benım yaa kıyamam sana...senı cok yorduk zaten bı konu ac dedık hemen hallettın sonra cızelgee
hakkını odeyemeyz walla helal et tugcecımm ahh keske caksam da su ısten bı ucundan tutsam
resım bıle yukleyebılmem 10 saat suruyo offıce programı felan hıc kullanamıyorummm
tmm tatlım dert etme sen yap nasıl yaparsan bız herturlu razıyız tatlı annecıkkk
topıgın en buyuk ablası olan sarı papatyanı da ısırırırm bu aradaaa cok canım cektııı

hadı yaa kortızon mu varms canm demekk:44::44:bnde dun goturdum kuzumu doktora mantar ıcın olan bı krem yazdı pısık degıl mantar dedı bana buu
bez degstrmstm huggıes e geccmstm ondan mı oldu kıııben oncelerı hametan kullanıyodum cnm ama o kortızon fln ıcermıyoo onu bı dene bnce cok etkılı guzel bı kremm

günaydın kızlar , gene ben açıyorum topiği kızımın altını değiştirdim emzirdim uyuttum tekrar , kocişide işe gönderdim ohhh sabah bitki çayımıda yaptım , hemen geldim buraya keyifli keyifli başladım güne

maşallah doruk paşaya , ne güzel düzen oturtmuşsunuz

Bnde herseyi denedim zeytinyag filn islak mndil kullnmiym ama gecmiyo kremde ise yaramadi carsamba bitecek bizm ilc cok var daha

ben zaten zeytinyağlı ıslak mendil yapıyorum , kendi imalatım ama selpaklar varya onlarla kuruluyorum dünden beri , kupkuru yapıp birazda havalandırıp pudra sürüyorum , biraz daha iyi şu an pişikler , hafiflemiş

sabahiniz xeyir qizlar necesiniz bebeleriniz necedi
ayy Gulcum noldu kotu bisey oldumu yoksa bekliyorum canim :18::18:

Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki

şurubun kaşığıyla ölçüyü tutturamayabilirsin ama tam dolu değilde ortadaki yani yarım ölçü olan çizgide vermen gerek ama şırınga daha iyi ölçü için , orta boy şırıngada 3 yazan yere kadar çekip ver , bu konu önemli , dikkat et aman ölçüye , fazlası zarar olabilir

Gunaydin sana da canim ben bi kac kez girip cikdim ama sen buyuksun ilk sen yazasin diye bekledim
ben de az once Omerin altini deyisdirip emzirdim uyudu tekrardan kocam da 3 saat oldu gideli ise malum burda saat 10:53suan
bu gun benim de keyfim yerinde

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz
aynıı tırnak sorunu bende de var canm ya cozum bulamadım gttı dıpten kesıyorum ama ıcım rahat etmıyoo canı acıcak tırnak dıplerı zarar gorcek dye
eldıven takılmaz artık zaten eller sureklı agızda su gbı olur hemm
torpu desen dha makası vurmadan kendılıgınden sıyrılıyo mınnosumun tırnakları torpulıcek kadar sert dııl henuz
azıcık bırakarak kesıyorum bu kez de ıclerı sıyah sıyah oluyoo ole de eller agıza gdınce sıkıntıı buyuk problem olduu walla su tırnak ıkılemıı

hosgeldın tugba oglusunlaaısmı de cok tatlıymıs kuzey bebegınn
ılacın kaka yı renk ve kıvam olarak etkıledgını cok duydum canm kullanan arkıdaslarım dha bı aydınlatr senı emınmm:26:

Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki

sen ne kullanıyorsun antibiyotik olarak ? farklı bişeyse belki ölçüsüde farklıdır , zimaks için geçerli yukarıda yazdığım ölçü

günaydın güzel anneler

biz de uyandık tospiğimi emzirdim, babası altını değiştirdi giydirdi, bakımıcıza bıraktık işe geldik

mis kokulum ya burnumda tütüyor sanki kokusu bütün gün

sevilcim kayınvalidemler bakü'de oturmuyor sumqayıt'talar

demir ilaçları genelde kabız yapıyor sizde tersi olmuş , hemen doktorunu ara sor bence canım

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz

ben haftada 1 kesiyorum ama kızım artık çizmiyo hiçbiyerini , anca ağzında o eller , şu kağıt gibi bebek törpülerinden var onlada hafiften bi törpülüyorum kesince

gunaydin sana da Elifcim tospigini yerim senin
ben henuz calismiyorum ama dusununce bile ilk Omer aklima geliyo onsuz nasil yaparim diye:18: masaallah sana
olsun canim Sumqayit bir az uzak bize ama bu taraflara gelmenin adi bile guzeeelll

bak kayınvalidelerin işe yaradığı durumlarda varmış sen gene şanslısın yaaa en azından kayınvaliden var , eceyi ona bırakıp biraz kendine vakit ayırabilirsin

kizlar ben cikmak zorundayim Omer uyumusken oglene yemek yapmaliyim:104: once dusunmeliyim ne yapabilirim diye
su dusunme isi varya hazirlamakdan daha cok vakit aliyo:111:
annemden yardim alayim:102:
gorusuruzz

bende üzülüyordum sabah sabah benden başka giren olmuyor die bundan sonra topiği sen aç o zaman , al buda anahtarı :102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…