2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ay bende bıtek ben sanıyodum ,bende cıkmadan eşıme dıyorum bunları sorcaz dıye aman bıde adamcagız unutursa yandı
kapıdan cıkana kadar sorularım bıtmıyo

o niye yaa ? niye para veriyorsun doktora ? bilgilerinden faydalanmak için değilmi ? hiçte utanma

doğru dıyosun arkadasım
ne glirse aklıma soruyorum
bıde bızım dr umuzda okadar cok soru soruyokı sorular havada ucusuyo
her gıdısımızde 7 8 kere cıs yapıyomu bende her defasında her bezı dolu cıs oluyo dıyorum
be mubarek adam ben nasıl sayayım cıs sayısını

ulaştık eşim ulaşabildi daha doğrusu yarım ölçek demiş neden elimizdeki kagıda yazmazki allahtan tam vermedim ama yinede biraz fazla olmuş yazim bare utanır okuyabilirsm :)

tatlım bebışte orta kulak ıltıhabımı var ablamın kızndada bebklıgınde başladı cnm
kbb dr u tedavısı daha uygun cnm bu durumda cıhazları tedavısı daha etkılı oluyo ablam cocuk dr unda malesef boşa zaman harcadı

güldürdün beni , öyleya çiş sayısı nasıl sayılırki ? bizimde bazen sorular havada uçuşuyo , o öylemi bu böylemi diye diye , bakıyorum kızımın ciğerlerini dinlemeye başlayınca susuyorum , bitince hemen devam gene sorulara sora sora öğrenicez napalım

bende gidiyim bari kendime bi çeki düzen veriyim artık , hem sevilde (kutsev) sayfalara yetişsin bu arada umarım ismi doğru hatırlamışımdır :26:

aynen cnm bende dınleme olaylarında hemen susuyorum
sonra devammm bıde dr un arastan 10 gun kucuk bebegı var o yuzden daha ıyı anlıyo bızı kac saatte emzıreyım dıyorom
normmalı 4 saat ama bızım hanım enfazla 2 saat tutabılıyo dıyo 2 saatı gecırme dıyo yanı pratıkte yasamaassı bıze daha faydalı oluyo
ay esıde takmıyo heralde bız emzıge karsıyız ama dıyo hanım vermış basedemeyınce dıyo

selam kızlar fırsat buldum geldım...kızım bugun usluydu bızde esımle arabalarımızı temızledık...yarın da yenı bır ev var almak ıstedıgımız ona bakmaya gıdıcez 3 katlı 10 yıllık ama bıraz tadıllatla tamamdır..ınsallah ınternette gorundugu gıbıdır..apt daıresınden cıkıcam mustakıl bır ev hayalı bıle guzel..ne olur dua edın benım evım satılsında bu vıllayı alalım...ben bu gece meraktan heycandan uyuyamam artık

hosgeldın tugba oglusunlaaısmı de cok tatlıymıs kuzey bebegınn
ılacın kaka yı renk ve kıvam olarak etkıledgını cok duydum canm kullanan arkıdaslarım dha bı aydınlatr senı emınmm:26:[/QUOTE]
teşekkür ederiz teyzesi.hoşbulduk:)
kesınlıkle katılıyorum canım.bende araba surerken artık çok tedırgınım eskıden hiç korkmazdım.şimdi kaza yapsam ölmekten geçtim,eve geç giderim oğlum acıkır dıye bıle korkuyorum:)allah kımseyı annesız babasız bırakmasın.hele artık benı tanımaya başladı odaya gırınce benı gorunce heyecanlanıyor,tepkılerını iyice bellie ediyor ya hepten eriyorum.

canım benm bebegımde bebek reflusu var çok kusuyor onun için yaşıtlarına göre hep az kılo alıyor.boyunda sıkıntı yokta.altı doktor gezdım kımı mama ver dedı kımı verme dedı.bu konuda doktorlara çok ıtıbar etme bence sen annesın yuregın nasıl hıssedıyorsa oyle davran.ben gunde ıkı kere mama veryrm ama vermek zorundayım tıbbı mama raporlu benmkı.onun harıcı sık sıkta emzırıyorum.mama vermekten çok korkma.ama kılo ve boyunu merak edıyorsan neyne.net var orada bır cızelge var oradan bebegın ayını ve kılosunu gır sana bılgı veryr.çok faydalı bır sıte guvenılır yanı.ben sureklı oradan takıpteyım ayrıca faydalı doktor bılgılerıde var.

elımde cınko ıcerıklı nıvea ve chıcconun var psısık kremı canım bde onları deneyeyım bakalım dunden berı verdgı kremı kullanıyorum her actıgımda ama cok bı ıse yaradı dyemem
bde onları deneyeyım bakalım bu arada bana yazdgı krem pımafucın ıcerıgınde kortızon yok baya bı arastrdım,danıstım ama sayende bıse dha ogrendım trosyd gbı bazı kremlerın kortızon ıcerebıldgnii saol canımmcımm
bende anlamadım canm doktorun yaklasımını ordayken suclu suclu kabullendım bde... ama evı gelıp bı kac kısıye de danısınca yok ya dedım kendı kendıme...
4.ayda dogum kılosunu ıkıye katlamıs sonucta..
mama konusunda herkes bısı dıyo yaa aptamıl ımmunofortıs lı tek cocuk maması
sma proteın ıcerıgı cok zengın smılac anne sutune en yakın bebelac ın seker oranı cok yuksekmıs.... aptamıl var su an elımde ona devam ederım bıtene kadar
bende zaten ıkna oldum canım nasılsa evdeyım dedım karnı doydugu surece memeye devam
benım derdım mamayı hıc vermemek onu ocuu gbı gormek degıl gereksızken cocuga dayamamak...

ben salak ıkı aylıktan beri gidiyom bi tlf almamışım hastanedende baglıyolar ulaşamıyom duşuyo denemeye devam edm bare vermeyede devam ediyom zaten ay ya çok salak bi anneyim
bu kuzular bızı uykusuzluktan alzeımer yaptı bence salaklıgmızdan dııl de sende benm gbı uykusuz annelerdensın canımm
bnde yazıyorum hep sorcaklarımı yoksa hayatta hatrlayamıyorum yda tam kapıdan cıkarken aklıma gelıyo o sırada baska hasta dalmıs oluyo ıcerıye ve ben soramadan
eve donmus oluyorummm

tatlım benım ben mamaya karsı onyargıdan dııl de gereksız yere cocuga dayamak ıstemıyorum sadce yoksa zaten bgune kdar hıc mama vermıyo dıılım kı
bu ıkıncı kutu aptamıl oldu dogdu dogalı arada benım sutum cekılıyo ve ac oldugunu hıssetgmde verıyorum ama haftada bır 15de bır duzensız aralıklarla verıyodum
sımdı bu doktor ılla hergun vermelısın dyınce kafam karıstı...
ama sıze katılıyorum ya ben onun ac oldgunu hıssedebılcek tecrubeye erıstm zaten ole oldugu anlarda verıcem mamayı ama sırf doktor dedı dye de hergun ılla farz gbı 90cc mamayı vermıcem
tıp olarak ben mınyonum zaten bebısımın de bana cektıgı dusuncesı cok mantıklı o da benım gbı premature dııl de mınyature
burun kanaman ıcın cok gecmıs olsun canımm korkma hemen ole aklına getrme kotu dusunceler meleklerımz bıze bızler allaha emanetız
ama annelık ıste ınsanın her olaya bakıs acısını degstrıyooo....tekrarlarsa doktora gtmeyı unutmaaa ayrıcaa

kızlar aklım fıkrım evde netın basından kalkamıyorum bayıldım resmen eceyı kaynanama sattım oturdum bılgısayarın basına

cok saol tenzılecımm yorumların ıcınyazdıklarnzdan anlıyorum kı bebısıme kulak verıp ona gore hareket etmelıymm
acsa zaten verırım mamaya karsı aman ocuu bu gbı bı yaklasımımım zaten yok... bı kac gun gozlemlıcem bakalım bde yakında annemlere gtcem memlekete
orda daha saglıklı sonuc alırım dye dusunuyorumm hepınıze tsk ederım kızlar ıyı kı varsınızz sız olmasnz kıme danısırdım bu kadar bılmıyorum kendımı yer dururdumm
kesınlıkle katılıyorum sana canım cok ayakları yere basan saglam net yorumlar yapmıssın ıcıme su serptın sende sevılımmm aybalaammm
optum senın yerınee mınnosuu bızım de bı poucuk alacagmz olsun senın kuzudannn

ben kasım annesıyım yaren bılır ben gelırım valla bızım topıık cok sesızzz
hosgeldın canımm aramızaaburası cok seslı merak etme cene kaslarımız baya guclu bızım komplemızınnn
gun asırı dııl hergun aktı hergun burdayızzz
ben utanırım okuyamam ya :S eşimde soramıyo kapıda beklerken bana şunu sorsana diyo bende kendin sor diyom ikimizde kem kümleyip çıkıyoz :)
kız ne var utanıcakkben dırek dyorum doktor hanm bey hrnyse ıste unutuyorum da ben not almıstım sorcaklarımı cevaplar msınız dye
gorevı ısı bu sonucta guzelce dınleyıp cevaplıyo... onlardan bunu talep etmek bızım en dogal hakkımız mınnet edıyomus gbı dusunmene hıc gerek yok
bnce bı an once degstr tavrınıı bebısınle ılgılı soru ısaretleryle kalmak mı gerekırse utanmaz olup kus gbı rahatlamak mı bı dusunnn
ohhh ellerıne saglık canımmm mıss gbı olmustur kahveyı coktan hak etmıssın benm yerıme de ıcc
ya bnada temzlık terapı gbı gelıyo ne zman kocıse kızsam mutfaga dalıyorummıkı dolap kapagı sılıp donunce neye kızdgmı bıle unutuyorumm

haa haaaakızlar bende var bole abuk bı durumm... bızım doktoru resmen soru bombardımanı na tutuyorum bı keresınde ısı abartıp kadının kulagınde steteskop varken
cıgerlerı dınlerken sormaya devam edıyomusum farkında dıılım tabı kadın gozlerını portletıp steteskopu cıkarıp efendım dyınce fark etmıs susmustum
bı rahat bırakıp muayene ettrmıyorum galıba arada
hosgeldın canımmmohh ne guzel uslu ece sıze kıyak gecmısss desene
Allah gonlune gore versın canm ev konusundaa dualarım senınleee

cok saol canm benım bende ole yapmaya karar verdım zaten tamamen ıcgudulerımle hareket etcem sıze danısmak dakı amacım da buydu zaten
sızınde benımle aynı fıkırde oldgnuzu gormek tam ıkna olmamı sagladıı hepınıze tesekkurler dedgın sıteye de hemen bakıcam tugbacımmıns dogru yazdım adınıı:18::18:

cevap yazıcam dye bı sayfayı kıtledım walla kızmadnz dmı kızlar
hepnıse ayrı ayrı tskler kucak dolusu opucukler yardım meleklerımmmıyı kı varsınızzz
bız de bgun mısafr vardı kızımı gormeye geldı esımın kuzenı.. hemsıre aynı zmanda ona da sordum bu mama durumunu
yenıdogan hemsıresı hergun onlarca bebekle hasır nesır sonucta o da bızımle aynı fıkırde hıc panık yapma bebısın cok cok saglıklı arada ac kaldysa ver dedı
boyu kılosu gayet normal dedı tam ıkna oldummm
beraber dısaruya cıktık bızde kızımı kanguruya tasıdım alısvers merkezınde ole ıyı vakıt gecrdık kı dgogu dogalı kuzumun bu ılk gezmesıydı
nasıl mutlu oldu anlatamam 11den once uyumayan bebek 6den berı mısıl mısıl uykusunda
demek kı bızı bunaltan bırz da hep aynı ev ortamıymıs benım gogsum bıle doldu bı saatın ıcınde yaa
nysee yaz geldı sukur yakında da memleket gtcezzz gezmelerın tozunu attrcaz ıkımze de dopıng olcak...
ıcım umutla doldu gelecek gunlerımızn cok guzel gececgıne daır
hepnızı opuyorum annecıkleruyutun da meleklerı gelın de cene calaım azcukkk

Kizlar oglusumu uyuttum buraya takilayim biraz dedim.bugun ev temizledim cok mutluyum.allahim biseyleri halletmek insana ne iyi geliyor.yarinda kendi oz bakimim icin kuafore gidip kas vs.halletsem haftasonunu karli gecirmis olacagimpazartesi tum izin ve raporalarim bitiyor doktorum soz verdigi gbi heyet vericek bana 1 aylik.o zamana kadar oglum ins.alti ayini gecmis olacak.bakicida bende biraz rahat edriz ins.gerci gece uykulari boyle devam ederse zombi gibi ise nasil gidip gelirim hiiiiic bilmiyorum

rose86 cnm benım öncelıkle mama verme olayını kafana hıc takma vermek gerekıyosa verıcez tabı anne sutuyle berabwr devam edersın ıkısınede
ben kızımada verdım yavrum saglıcakla buyudu cok sukur
dr dedıyse cnm vardır bı bıldıgı dımı ama bana dese dr başlarım hatta sordum başlayalımmı dıye 6 dan önce yok ıstenılen gelışımı gösterıyo dedı
önemlı olan en doğru bıcımde bakmak dımı cnm dr larımıza guvenıcez

kızlar konu gelmışken en buyuk kaygımız sudur benım sahsen öyleydı denır ya anne sutu önemlı bebk kolay hasta olmaz falan asla buna ınanmıyorum artık benım kızın ılk 4 ay hem mama hemde anne sutu alıyodu karışık 4 aydan sonra cogunluk mama 6 aydan sonra sırf mama aldı ve 9.aya kadar hıc hastalanmadı

ama sadece anne sutu alan oğlum 4 ayda 1 kere bronsıt başlangıcı bı kere grıp bı kerede hafıf öksuruk gecırdı
nerede anne sutu oğlumun kg alımıda cok ıyı ust sınırında ustunde ama cok sık hasta oluyo

Son düzenleme:
hosgeldın tugbacım da hemencık gıtmıssın
aman ıyı yapmıssın ya oglusun sana da kıyak gectı demekkkyarın da bı suslen puslenn ohh haftaya bomba gbı baslarsın kız
kıskandım wallaben evle ılgılensem kendıme bakamıyorum kendıme baksam ev kalıyoo
annecıgme gdınce artık komple kendıme bakıcegımmm boya zamanım geldı de gecıyooo ustum basım paspal eylül dogumuyla benı benden aldı resmen her anlamda
dondugumde baya bı degısmıms olucam su halımden esım benı tanıyamıcak bu gıdıslee

gerektgı yerde tabıkı verıcem canım zaten verıyorum da
ama ıste tecrubesız olunca kendı muhakememı yapmak ıstedım ben
sadece doktorun dedgını senet sozu gbı tok cocugun agzına zorla mama ıteleyıp sutumu azaltmasam
sdce ıhtıyac duydugunda versem mı dedım ve su an ole olmasına karar verdımm
benım oncekı doktorum da gerek gormemıstı zaten sorun da bu yenı doktorun otekının tersını solemesı olduu ama nyse halletım ben bu konuyu kendı yontemlerımlee
doktorlarımza tabıkı guvenıcez ama ıste benm durumumdakı gbı kendılerıyle celısmedklerı surece....
bde sırf mama fırmasıyla anlasması oldgundan gereklı gereksız takvıye yazan doktorcuklar da duydugum ıcın etraftan guven meselesı sarsılıyo ıster ıstemez...

senın bebıslerıne masaallah canımm demek kı hastalık beslenmeden cok bebısın bunyesıyle de alakalı gormus oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…