2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

cok sukur canim duzelmis oglusun emmesi nasil canim mama fln veriyormusun

Bnde herseyi denedim zeytinyag filn islak mndil kullnmiym ama gecmiyo kremde ise yaramadi carsamba bitecek bizm ilc cok var daha

cnm bende yeni muhallebi vermeye basladim. ari mama diye bi markayi kullaniyorum. sadece su ike yapiliyor kati yapip anne sutu ile inceltiyorum.

Bn daha baslamadmda cok bilgisizim hastaligi atlaynca meyveden ek gidaya baslcm yogurt yapmayi ogrendm muhallebiyide ogreniym istedim

Bnde suPhelndim zaten basladik ertesi oldu gecmiyo bide

İki Yasnda yegenim var yengem andevaya goturuyor Memnundu en son perge cd ki bayan bi doktordu bi arastr istersn

Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki

kızlar merhaba bende buradayım sızınle:)adım tugba.ogluşumun adıda kuzey.gelır gelmez sızlere bır sorum oalacak.demır ılacı kkullanıyoruz ferrum.oğumun kakası gunde ıkı bazen uce cıktı ustelıkte sulu sankı ıshal gbı.renk kara yeşıl karışık.o ılactan sonra boyle olmaya basladı.normalı mı acaba ya?

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz

ben onceleri dipden kesiyordum o zaman bile yuzu hep ciziki-cizik oluyordu ertesi gun simdi normal kesip torpuluyorumgene ciziyo arada bir:2: eldiven giydiremem ki 40 dan cikartdim simdi arada takmaya kalksam eldiven sirilsiklam oluyo

bende buedayim.kizim sabah kalktigindan beri hic uyumadi.kayinvalideme sattim uyutmus cok sukur.haftasonu pek giremiyorum merak etmeyin.disardayim yarin.eve gidicem.aidat fatura felan halledicem..pazar gunude hava guzel olursa ailecek yuruyise cikicaz.bakalim

canim ben ofm ye goturuyorum doktor olarak cok iyi ancak kendini begenmis biri oldugu icin pek sevmiyorum ama doktorlugina guvenip goturuyoruz

tatlım bızımkınınde rengı deıştı dr umuz demıştı zaten hatta kabızda yapabılır demıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…