- Konu Sahibi Sarisekerannesi
aynı sey bnde yazcaktım zuhal walla bnde bısı anlamadımm da ben mı goremıyom acep dedımmaşağıda yazılan derken ? ben bişey anlamadım :26:

gunaydın fıstıgımm.... anlatcam sımdıı de azerıce ne guzel yazmıssın oleeesabahiniz xeyir qizlar necesiniz bebeleriniz necedi
ayy Gulcum noldu kotu bisey oldumu yoksa bekliyorum canim :18::18:

zuhal ,elif... sızlerde de gunaydın guzellerr

kızlar dun EYLÜL ü doktora goturdum..gece yatarken sureklı uzerını actıgı ıcınolcak muhtemelen soguk aldı burun akıntısı felan olunca bekletmek ıstemedım
nyse randevuyu aldım esımı aradım ısten ızın aldı yarım saatlık goturduk velhasıl ama ılk kez gttım bu hastaneye ozel sıgortamızın dogumdan berı gttgımz hastaneyle anlasması bıtınce
bu yenı yere devam edıcektık artık bnde bahane de olur bakalım doktoru da gormus olurum dedım muayne ettı nyse grııb ıcın ılac onermıyorum anne sutune devam dedı burun spreyı verdı sdce nyse sonra boy kılo ya baktı nasıl beslıyosun dedı bnde anne sutu sdce cok sıkıstgmda sut olmadgnda bınde bır mama dedım uykuları nasıl duzensız cok dedım
bu ay 500 gr aldı dedımm aaa dedı cok az kılosu cok az boyu felan gerıde kucuk kalmıs gelısmemıs eksıgınız var baslatcaz hemen kasık mamasına aclıgından uyumuyodur dedı
basımdan asagı kaynar sular dokulduu agladım hatta bellı etmıcem dye bınbır takla attım ac deyınce...
4aydır ac mı benm bebgım yanı dedım sutun yetmıyodur sende zayıfsın zaten dedı banaa

ama dedım dogumdan ıtıbaren ılgılenen eskı doktorumuz bıze herseyın normal seyrınde oldugunu takvıyeye kesınlıkle gerek olmadgnı soledı dedım bılemem onu dedı
bde altını kontrol ederken son gunlerde ısılık gbı seyler vardı kutusunda eylulun ben pısık herhalde dıyodum meger onlarda mantarmıs o bolgenın nemlı kalmasından olusmus

bıtane krem verdı pımafucın dyee.. buna ayrı canm sıkıldı zaten

ama esas mesele mama konusu...ben mama verme taraftarı degılım cocugumun ole aclıgından uykusuzluk cektgını felan dusunmuyorum
tamam doktor dıılım ama annelık ıcgudum bu yonde hem o kadar vahım bı tablo olsa eskı doktorumuz neden mudahele etmesın:26

eylul zaten dusuk kıloda dogdu ama ılk aydan berı kılo alıs yuzdesı gayet ıyıydı persentıl egrısıne gore de en dusuk sevuyenın bı ust basamagında
4 ay5 gunluk suan 5700gr boy 60 cm...
cok mu anormal degerler sızce kızlar...napayım ben sızce...
bana kalsa eskı duzenımde devam edıp sdce anne sutu arada yıne mama zorda kalınca devam edıym surda ıkı ay kaldı sonra zaten ek gıdaya gecıcek varsın uyutmasın
hem ole aclıgından olcek bı pozısyonumuz da yok zaten sız ne dersınızz.......