• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

gizlarrr bugun kontrolumuz vardi oglum cok sukur iyi. sadece balgam sıkintisi kalmis hastaliktan eser. o da sekrol surupla ve sinomarinle gecicek insallah. drumuz oglumu jontrol ederken bezini acti pisigi varmi annesi dedi yok dedim. antibyotik pisik yapar dedi. bilginiz olsun diye soyluyorum denk geldi sizin sorularla. ben zimaks kullandim bir hafta. ayrica alti aydan once oturtmak yok dedi sadece ana kucagi acisi gibi oturabilir dedi. tv ye bakabilir ama oyle saatlerce degil kesinlikle. mama yedirirken oyalama amacli gibi dusun dedi o kadar. tv de gorsel algilrinin gelismsne yardmci olurmus ama ssiri degiluyardi.

cok sukur canim duzelmis oglusun:16: emmesi nasil canim mama fln veriyormusun

bende yazıcaktım bunu , benim kızımda hiç pişik olmazdı ama antibiyotiğe başladık heryer pişik oldu hatta bacak boğumlarının arası bile :50: mustela sürüyorum ama banamısın demiyor :37: travazol gibi mantar kremleri geçirirmiş ama onlarda kortizon içeriyor , yarın ilacın son günü , inşallah geçer ilaç bitince :31:

Bnde herseyi denedim zeytinyag filn islak mndil kullnmiym ama gecmiyo kremde ise yaramadi carsamba bitecek bizm ilc :( cok var daha

cnm bende yeni muhallebi vermeye basladim. ari mama diye bi markayi kullaniyorum. sadece su ike yapiliyor kati yapip anne sutu ile inceltiyorum.

Bn daha baslamadmda cok bilgisizim hastaligi atlaynca meyveden ek gidaya baslcm yogurt yapmayi ogrendm muhallebiyide ogreniym istedim :(

gizlarrr bugun kontrolumuz vardi oglum cok sukur iyi. sadece balgam sıkintisi kalmis hastaliktan eser. o da sekrol surupla ve sinomarinle gecicek insallah. drumuz oglumu jontrol ederken bezini acti pisigi varmi annesi dedi yok dedim. antibyotik pisik yapar dedi. bilginiz olsun diye soyluyorum denk geldi sizin sorularla. ben zimaks kullandim bir hafta. ayrica alti aydan once oturtmak yok dedi sadece ana kucagi acisi gibi oturabilir dedi. tv ye bakabilir ama oyle saatlerce degil kesinlikle. mama yedirirken oyalama amacli gibi dusun dedi o kadar. tv de gorsel algilrinin gelismsne yardmci olurmus ama ssiri degiluyardi.

Bnde suPhelndim zaten basladik ertesi oldu gecmiyo bide :(

valla ben hazır olanlardan alıyorum suyla karıstırıyorum ama pırıc unuyla ek gıdaya baslanmıyor bılgın olsun canımm...
hheee oldu ece kucagımda hazırlıyorum tabloyu sen dusun artık ne kadar zor...bıde oyle yapasakkk ben cınnet gecırırım ama vaktım olursa yapmaya calısırım tabıı benım kızım ılk sırada tabıı bıden buyuk yok cunkuu:52::52::52::52:

Biliyorum canim ogrenmeye calisiyorum cok bilgisiz ve becerksizim

hımmm biliyorum orayı , burda derinada07 die bir arkadaşta orada doğum yaptı , aynı doktora gidiyorduk ikimiz prof. dr. mehmet emin soysal , o çok yoğun olduğundan doktorumuz ofm yi tercih etti doğum için , ordada bi prof varmış , fiyatlarıda çok iyi demişti , ama medisunun çocuk doktorundan pek haz etmedim , bana yakın iyi bir çocuk doktoru arıyorum , andeva yani medstarmı ne olduya adı oraya bi bakıcam , sen bebeğini nereye götürüyorsun ?

İki Yasnda yegenim var yengem andevaya goturuyor Memnundu en son perge cd ki bayan bi doktordu bi arastr istersn

Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki

bilmiyorum canım ben bu tablo işinden filan anlamıyorum malesef , yoksa yardım ederdim sana
bende cok anlıyor degılım yanı ama bulurum bır yolunu...
kızlar , bebeği idrar yolu enfeksiyonu olanlara bir sorum var , antibiyotiği kaç gün kullandınız ? kızıma doktoru zimaks verdi , şırıngayla 3 mg. çekiyorum ve 1 hafta dedi , izlediğim videoda en az 10 gün antibiyotiğe devam edilmeli diyor :44: kafam karıştı , siz ne kadar süre kullandınız ve bittikten kaç gün sonra tit yaptırdınız ? bu videoda 10 gün antibiyotik kullanıp 3 gün ilacın etkisinin geçmesi beklenir ve tit yapılır dio
Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu nasıl tedavi edilir? - UZMANTV
canım ben 1 hafta kullandım ıdrar yolu ıcın sonra tekrar test yaptırdık gecmıstı sukur kı..
merhaba anneler son zamanlarda kızım beni çok yormaya başladı çok sakin bir bebekken şimdiler huysuz özellikle uykusu gelince eskiden hemen dalardı şimdi ise ne yapsam ağlıyor :5:sanırım damakları kaşınıyor
keske oyle kolay cıksa bak bızımkısı neredeyse 2 ay oldu damakları kasınmaya baslayalı doktorlar cıktı cıkıcak dıyor hala cıkan yokk..
valla ben hazır olanlardan alıyorum suyla karıstırıyorum ama pırıc unuyla ek gıdaya baslanmıyor bılgın olsun canımm...

Biliyorum canim ogrenmeye calisiyorum cok bilgisiz ve becerksizim
sankı ben cok bılıyorum benım kız sızınkılerden azıcık buyuk ya bız cok oldu baslayalı o yuzden azıcık bılgı sahıbı olduk o kadar yoksa bende bılmıyorum yanıı
Kizlar antibiyotigi kac mg kullaniyosinuz icinde koca bi olcek var sabah aksam bir demis cok fazla degilmi ya ver ver bitmiyo agzini zor actiriyorm yarisini kusuyo of bn yanlis anladmda cok mu veriyorm ki
canım ben gunde 2 defa 1 mg sırıngaya cekıp verıyordum doktor cok fazla verme dedı 3 defa antıbıyotık kullandık ucundede mıktar 1 mg dı..

kızlar merhaba bende buradayım sızınle:)adım tugba.ogluşumun adıda kuzey.gelır gelmez sızlere bır sorum oalacak.demır ılacı kkullanıyoruz ferrum.oğumun kakası gunde ıkı bazen uce cıktı ustelıkte sulu sankı ıshal gbı.renk kara yeşıl karışık.o ılactan sonra boyle olmaya basladı.normalı mı acaba ya?

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep :( kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz

slm annisler ya bebegımın tırnaklarını dipten kesmek
ıstemiyorum acır diye korkuyorum.normal kesiyorum ama yuzunu ciziyor hep :( kesipp torpu mu yapsam?siz nasıl yapıyorsunuz

ben onceleri dipden kesiyordum o zaman bile yuzu hep ciziki-cizik oluyordu ertesi gun:5: simdi normal kesip torpuluyorum:21:gene ciziyo arada bir:2: eldiven giydiremem ki 40 dan cikartdim:25: simdi arada takmaya kalksam eldiven sirilsiklam oluyo:50:

bende buedayim.kizim sabah kalktigindan beri hic uyumadi.kayinvalideme sattim uyutmus cok sukur.haftasonu pek giremiyorum merak etmeyin.disardayim yarin.eve gidicem.aidat fatura felan halledicem..pazar gunude hava guzel olursa ailecek yuruyise cikicaz.bakalim

hımmm biliyorum orayı , burda derinada07 die bir arkadaşta orada doğum yaptı , aynı doktora gidiyorduk ikimiz prof. dr. mehmet emin soysal , o çok yoğun olduğundan doktorumuz ofm yi tercih etti doğum için , ordada bi prof varmış , fiyatlarıda çok iyi demişti , ama medisunun çocuk doktorundan pek haz etmedim , bana yakın iyi bir çocuk doktoru arıyorum , andeva yani medstarmı ne olduya adı oraya bi bakıcam , sen bebeğini nereye götürüyorsun ?

canim ben ofm ye goturuyorum doktor olarak cok iyi ancak kendini begenmis biri oldugu icin pek sevmiyorum ama doktorlugina guvenip goturuyoruz

kızlar merhaba bende buradayım sızınle:)adım tugba.ogluşumun adıda kuzey.gelır gelmez sızlere bır sorum oalacak.demır ılacı kkullanıyoruz ferrum.oğumun kakası gunde ıkı bazen uce cıktı ustelıkte sulu sankı ıshal gbı.renk kara yeşıl karışık.o ılactan sonra boyle olmaya basladı.normalı mı acaba ya?

tatlım bızımkınınde rengı deıştı dr umuz demıştı zaten hatta kabızda yapabılır demıştı

Back