2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

cnm bende yeni muhallebi vermeye basladim. ari mama diye bi markayi kullaniyorum. sadece su ike yapiliyor kati yapip anne sutu ile inceltiyorum.

kızlar , bebeği idrar yolu enfeksiyonu olanlara bir sorum var , antibiyotiği kaç gün kullandınız ? kızıma doktoru zimaks verdi , şırıngayla 3 mg. çekiyorum ve 1 hafta dedi , izlediğim videoda en az 10 gün antibiyotiğe devam edilmeli diyor :44: kafam karıştı , siz ne kadar süre kullandınız ve bittikten kaç gün sonra tit yaptırdınız ? bu videoda 10 gün antibiyotik kullanıp 3 gün ilacın etkisinin geçmesi beklenir ve tit yapılır dio
Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu nasıl tedavi edilir? - UZMANTV

merhaba anneler son zamanlarda kızım beni çok yormaya başladı çok sakin bir bebekken şimdiler huysuz özellikle uykusu gelince eskiden hemen dalardı şimdi ise ne yapsam ağlıyor sanırım damakları kaşınıyor

ben burhanettin onattayım , medisuda doğum yaptım , doktoruma hala dua ediyorum çok değerli bir hekim , çok memnun kaldım , sen nerede yaptın ?

cnm bende yeni adliyeninyakininda oturyyorum dokumadaki OFM hastanesinde dogum yaptim. memnun kaldim cok sukur

Allaaaah, böyle çocuğa can kurban. Aman nazar değmesin. Maşallah maşallah!!! :)

gizlarrr bugun kontrolumuz vardi oglum cok sukur iyi. sadece balgam sıkintisi kalmis hastaliktan eser. o da sekrol surupla ve sinomarinle gecicek insallah. drumuz oglumu jontrol ederken bezini acti pisigi varmi annesi dedi yok dedim. antibyotik pisik yapar dedi. bilginiz olsun diye soyluyorum denk geldi sizin sorularla. ben zimaks kullandim bir hafta. ayrica alti aydan once oturtmak yok dedi sadece ana kucagi acisi gibi oturabilir dedi. tv ye bakabilir ama oyle saatlerce degil kesinlikle. mama yedirirken oyalama amacli gibi dusun dedi o kadar. tv de gorsel algilrinin gelismsne yardmci olurmus ama ssiri degiluyardi.

cnm bende yeni adliyeninyakininda oturyyorum dokumadaki OFM hastanesinde dogum yaptim. memnun kaldim cok sukur

hımmm biliyorum orayı , burda derinada07 die bir arkadaşta orada doğum yaptı , aynı doktora gidiyorduk ikimiz prof. dr. mehmet emin soysal , o çok yoğun olduğundan doktorumuz ofm yi tercih etti doğum için , ordada bi prof varmış , fiyatlarıda çok iyi demişti , ama medisunun çocuk doktorundan pek haz etmedim , bana yakın iyi bir çocuk doktoru arıyorum , andeva yani medstarmı ne olduya adı oraya bi bakıcam , sen bebeğini nereye götürüyorsun ?

bizde zimaks kullanıyoruzda canım eklediğim videoda antibiyotik tedavisi 10 gün olmalı diyor , kafam karıştı :44: oğluşuna maşallah annesi atlattı bak , darısı tüm hasta bebeklere

gunaydin kizlar ne guzelll sayfalar baya ilerlemiss
simdi bi gecmise bakayim geliyorum
oglum uyuyo simdi sizinkiler de iyidir insaallah:34
:

Son düzenleme:
kizlar bizden onceki konu asagida yazilani okudum deli oldum yaa girip okumaya basladim bi baktim mustu(Nihal)da merak edip girmis

Nihal nerden geldi yaa aklima Tulin diycekdim bizde Nihal varmi kafa kalmadi ki

Rabbim bir an once sifasini versin sagligina kavusdursun canim onlar bizden daha guclu emin ol rahatlikla atlatacaksiniz insaallah

slm annişler tekrar yazalım bilgilerimizi oğluşumla elif/doruk/29/20.09.12/izmir görüşe hazırız komutanım

işten geldim oğluşumu emzirdim uyudu yatırdım yatağına 1 haftadır yatağında yarım saat de olsa sallanmadan uyumaya başladı bakıcımız ben gelmeye yakın uyutmuyor ki ben hemen eve gelince uyutabileyim

gece uykumuz maşallah uzun zamandır düzenli çok şükür. tek problemimiz geç uyumamız ama 11 olmadan uyumuyor beyefendi. genelde sabah 6 gibi de uyanıyor. sonra tekrar dalıp 7:30-8 gibi kalkıyor

gündüz 1 saat uyku, 1 saat oyun şeklince oluyor hemen hemen. uyanınca da hemen acıkıyor süt ya da mama yani 2 saatte 1 beslenmiş oluyor gün içinde

yanında olduğum sürede hiç mama vermiyorum sadece anne sütüyle besleniyor

Son düzenleme:
Kızlar lutfen kendı adınızı bebısınızın adını yasınızı bebısınızın dogum tarıhını ve yasadıgınız yerı yazın..tablo yarım kaldı....

adim Sevil
bebisim Omer
yasim 25 olacak 1988im
bebisimin dt 3 ekim
yasadigim yer Azerbaycan Baku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…