- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
valla ben hazır olanlardan alıyorum suyla karıstırıyorum ama pırıc unuyla ek gıdaya baslanmıyor bılgın olsun canımm...
hheee oldu ece kucagımda hazırlıyorum tabloyu sen dusun artık ne kadar zor...bıde oyle yapasakkk ben cınnet gecırırım ama vaktım olursa yapmaya calısırım tabıı benım kızım ılk sırada tabıı bıden buyuk yok cunkuu
ben vaktim oldukça geçmişten okuya okuya cevap yaza yaza geliyorum canım ama tabii son sayfalarda genelde kızım uyanıyotablonunda acelesi yok , ece kıza iyi bakta annesi tabloyu müsait olursan yaparsın
HAZIR TABLO AMA HERKESI EKLIYIM OYLE YAPIYIM DEDIM SONRA DUZELTEMEZSEM NE OLUCA DIYE DUSUNUYORUMMvalla ben hazır olanlardan alıyorum suyla karıstırıyorum ama pırıc unuyla ek gıdaya baslanmıyor bılgın olsun canımm...
ben vaktim oldukça geçmişten okuya okuya cevap yaza yaza geliyorum canım ama tabii son sayfalarda genelde kızım uyanıyotablonunda acelesi yok , ece kıza iyi bakta annesi tabloyu müsait olursan yaparsın
HAZIR TABLO AMA HERKESI EKLIYIM OYLE YAPIYIM DEDIM SONRA DUZELTEMEZSEM NE OLUCA DIYE DUSUNUYORUMM
bilmiyorum canım ben bu tablo işinden filan anlamıyorum malesef , yoksa yardım ederdim sana
bende yazim mademse birdaha ismim zuhal yaş 32 kızımın ismi hüma 23 ekim doğumlu antalyadayız
cnm bende antaltadayim antalyanin neresinde yasiyorsun. nerede dogum yaptin
ben burhanettin onattayım , medisuda doğum yaptım , doktoruma hala dua ediyorum çok değerli bir hekim , çok memnun kaldım , sen nerede yaptın ?
canim merhaba bak benim adimi unutmussun bende sevinc. canim cok sukur benim kizimin uykusu duzeldi. gece 11 de uyuyor sabah 10 a kadar sadece emmek icin uyaniyor. sonra saat oglen 1 e kadar sadece kizimla ilgileniyorum. oyunlar oynuyorum sarkilar. 1 ogun ek gida olarak muhallebi veriyorum. tek meme emdigi icin sutum yetmiyor artik muhallebinin icine sagdigim anne sutundende koyuyorum. saat oglen 1 de uyutuyorum oglen uykusu olarak ancak ogle uykusunu besikte uyutuyorum daha rahar uyuyor 2-3 saat kadar tekrar uyuyor. sonra ornegin 3-4 gibi uyaniyor ben o uyurken eve ve kendime zaman ayiriyorum. sonra yine oyinlar oynuyoruz. 5 te babamiz geliyor aksam saat 19:00 a kadar onunla oynuyor aksam 19:00 gibi yine uyumak istiyor. tekrar uyutuyorum ancak gece uykusu sanmasin diye oturma odasinda yanimizda isiklo ve sesli ortamda uyutuyorum. 1 yada 1,5 saat uyuyor. uyaninca ek gida olarak meyve pureesi veriyorum icine yine anne sutu katiyorum. 11 e kadar yine oyunlar sohbet. 11 de gece uykusina yatiyor gece boyu sadece tek gogusten emziriyorum 3 saate bi uyaniyor onada razi oluyorum.
cnm bende yeni adliyeninyakininda oturyyorum dokumadaki OFM hastanesinde dogum yaptim. memnun kaldim cok sukur
gizlarrr bugun kontrolumuz vardi oglum cok sukur iyi. sadece balgam sıkintisi kalmis hastaliktan eser. o da sekrol surupla ve sinomarinle gecicek insallah. drumuz oglumu jontrol ederken bezini acti pisigi varmi annesi dedi yok dedim. antibyotik pisik yapar dedi. bilginiz olsun diye soyluyorum denk geldi sizin sorularla. ben zimaks kullandim bir hafta. ayrica alti aydan once oturtmak yok dedi sadece ana kucagi acisi gibi oturabilir dedi. tv ye bakabilir ama oyle saatlerce degil kesinlikle. mama yedirirken oyalama amacli gibi dusun dedi o kadar. tv de gorsel algilrinin gelismsne yardmci olurmus ama ssiri degiluyardi.
kızlar benim kızım ameliyat olucak diyaframında egrılık war fakat asıl önemlisi nefes borusuna baskı yapan kisti war kac haftadır ugrasopz o dr senin bu dr benim.mafolduk simdilerde öksürüo yarn dr u bakck öksürüğüne ona göre memorıal şişlide nüvit hoca warmış ameliyata ona gdicez. cok kötüydüm şimdilerde daha iiiyimde o gün geldiğinde naparım bilmiorum.bu cuma wakti kızıma dua edin rahat atlatsın.
Kızlar lutfen kendı adınızı bebısınızın adını yasınızı bebısınızın dogum tarıhını ve yasadıgınız yerı yazın..tablo yarım kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?