- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
oğlumun saçları dökülmeye başladı sizde böyle bir durum var mı?
benim kızım ameliyat olcak ya artık öksürmemesi lasım ama tam geçti derken sbh yıne öksurmeye basladı.çünkü ustü acık yatıo tekmeliyo battaniyeleri yoksa uyumuo ben burda cıkamıorum ewden yarın annemler gelıcek antalyadan aldrdım onlarA.daha rahat yatsın prensesim
evet hakikaten cok tatli bi kizin var masaallah minataha
insaallah zor gunleri de atlatip rahatliga kavusursunuz
songülcüm öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun birlikte nice 8 seneler geçirin inşallah bebişlerinizle mutlu sağlıklı huzurlu
yıllara
bu cerazette yi ben eczanede bulamıyorum recete mi yazdırmak gerekiyo yada özel mi istetiyosun
geçmiş olsun canım kundak yaparak yatırmayı dene belki faydası olur üstünü de açamaz
ben oğlum bir aylıkken kestirdim tüm saçlarını =) dökülme gibi birşey yaşamadım ama genelde dökülme oluyormuş
sizde gelişmeler nasıl kızlar ? bişey kaçırmadım dimisayfalar almış başını gitmiş gene
herkese merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyo en son okumaktan vazgeçtim:)
umarım herkesin bebişi iyidir:)
benim kızımın ağzında pamukçuk oldu bi türlü geçmiyo ne yapsam bilemedim
eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.
aynen cnm...Ah olmazmi cnm gitti bizim kara saclar yeniden cikmaya basladi bizim 3aya gelirken basladi yastiktta tutam tutam ana ogul kel kalicaz
yenileri göülmüyormu?aynen bnmkininde dökülüyo hatta yastğa değen kısmı iyice kelleşti
ben oğlum bir aylıkken kestirdim tüm saçlarını =) dökülme gibi birşey yaşamadım ama genelde dökülme oluyormuş
hos geldinn :))gecmıs olsun kuzuna...ve de hayırlı olsun halınız...mınnosun gule gule oynasın uzerınde...
sen su leslıe mı ne ddıyordun ya canım onu nerden nasıl ındırebiliriz bana linnk atabilir misin...sisko ARKADASIN DAHA FAZLa depresif olmaktan kurtulsun
canım gecmısı okumak ımkansız hale geldi maalesef ...benım mınnos 2 gundur kakasını yapmıyordu bugun ust bas bırakmadı..yeni yıkamıstık oysa.artık annem su ve kuvetını geetırdı belden asagı yıkadık..ama o da ne resmen haslama suyu mubarek kuzum bastı cıglıgı..anne bu ne dedim seni yıkamıyoruz allah askına ılık suyla yıkıyoruz hıc mı bakmadın sıcaklıgına ?kokusu cıkmazmıs ılık suyla ayrıca cok sıcak degilmisannemle anlasamıyoruz bır turlu..cocuk gibi
eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.
ben geldimmm , dün gittik eşimle kızımızın idrar tahlilini yaptırdık , 2-3 çıktı şükürki geçmiş , oradan merinosa gittik , evde halı kullanmayan ben artık kızım apalayacağı için halı aldım , kuzucum üşütmesin yerlerde dieçok güzeller modeller var ama bebek olunca uzun uzun inceleyemedim , ilk hoşuma gideni aldık artık , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah , ondan sonrada evimize geldik ama geç oldu tabiii , sabahta annem geldi sağolsun , o minnoşuma bakarken bende pazara gittim , anca gelebildim anlicağınız
canım gecmısı okumak ımkansız hale geldi maalesef ...benım mınnos 2 gundur kakasını yapmıyordu bugun ust bas bırakmadı..yeni yıkamıstık oysa.artık annem su ve kuvetını geetırdı belden asagı yıkadık..ama o da ne resmen haslama suyu mubarek kuzum bastı cıglıgı..anne bu ne dedim seni yıkamıyoruz allah askına ılık suyla yıkıyoruz hıc mı bakmadın sıcaklıgına ?kokusu cıkmazmıs ılık suyla ayrıca cok sıcak degilmisannemle anlasamıyoruz bır turlu..cocuk gibi
inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın
hoşgeldin canım, hayırlı olsun halında
minnoşunun enfeklsiyonun geçmesine sevindim Allah herkesin bebesine sağlık versin inş.
senn pazar turları hamilelikten beri devm ediyo tebrik ediyorum valla seni
Cnm nasil jestirdin makineylemi daha slk ciktimi
Sorma cnm benmkide usumesin diye hizli yikamaya calisiyo marul gibi yavrum urkuyo bisey de diyemiyorum ay annem varken tercih etmiyorum arkadasim bidw benim annem mama cok sever ilkinde dinledim ama 2.de dinlemefim buyumusum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?