2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

geçmiş olsun canım kundak yaparak yatırmayı dene belki faydası olur üstünü de açamaz

evet hakikaten cok tatli bi kizin var masaallah minataha
insaallah zor gunleri de atlatip rahatliga kavusursunuz

inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın

Cnm cok tesekkyr ederim bizim eczanenin haberi bile yoktu cnm bizden duydu depoyu arayip ordan getirdiler cnm ay kk olmasa bende bilmezdim cnmm

sizde gelişmeler nasıl kızlar ? bişey kaçırmadım dimi sayfalar almış başını gitmiş gene

canım gecmısı okumak ımkansız hale geldi maalesef ...benım mınnos 2 gundur kakasını yapmıyordu bugun ust bas bırakmadı..yeni yıkamıstık oysa.artık annem su ve kuvetını geetırdı belden asagı yıkadık..ama o da ne resmen haslama suyu mubarek kuzum bastı cıglıgı..anne bu ne dedim seni yıkamıyoruz allah askına ılık suyla yıkıyoruz hıc mı bakmadın sıcaklıgına ?kokusu cıkmazmıs ılık suyla ayrıca cok sıcak degilmis annemle anlasamıyoruz bır turlu..cocuk gibi

eğer 1 kez karbonatla sildiysen daha ilaçta kar etmiyo , hiç silmeden spatulayla kazıyıp ilaç kullanman gerekiyodu , eğer sildiysen karbonata devam ediceksin mecbur , sabah akşam sil , en güzeli tülbent , gazlı bez acıtabiliyo , yanlız sabah akşam silerken önce 5-6 parça yap tülbenti , sağ yanak içini sildin dielim onu kullanma diğer yanağa , yani bu mantar olduğundan herbiryeri , temiz tülbentle silmezsen ordan oraya bulaşıp duruyor ve geçmiyor , hepsini ayrı ayrı sil sabah akşam , tülbentleride karnar suyla sabunla yıka ve kurut hemen , anca böyle geçiyor , bende çok uğraştım bu pamukçukla

Cnm bende parfum cok seviyorum slkmayi ama bende slkmiyorum kucaginda enziriyorum falan benim kokum kaynamasin yadirgamasin evlat

Ah olmazmi cnm gitti bizim kara saclar yeniden cikmaya basladi bizim 3aya gelirken basladi yastiktta tutam tutam ana ogul kel kalicaz
aynen cnm... bu arada nice mutlu aşk dolu evlilik yıldönümüne

aynen bnmkininde dökülüyo hatta yastğa değen kısmı iyice kelleşti
yenileri göülmüyormu?

ben oğlum bir aylıkken kestirdim tüm saçlarını =) dökülme gibi birşey yaşamadım ama genelde dökülme oluyormuş

en güzeli... şimdi uzadılar mı?

ben eşime buldurmuştum onun videolarını çok uzun zaman oldu canım :26: ben hiç anlamıyorum bu download işlerinden , ama bulamazsan eşimden rica ederim yine müsait olduğunda bi bakar , banada lazım olucak çünkü yakında , kızım bi ayaklansın , beraber yapıcaz onla , tombikimde erisin biraz

büyüklere kalsa banyo suyu hep souk hiç sıcak deil

Bende bayilirim Parfum kokusuna. Hamileyken kullandim ama sonrasinda bnm kokumu alsin diye kullanmamis tim zaten bi yere de gitmiyordum ama son iki dir kullaniyorum ya bi kere sikiyorum yada kapagini acip azıcık dokunduruyorum. Gezmeye gittiysek babasinada durduğu icin bnm kokumu cok almiyo die dusunuyorum. Ama bi zaman sonra bu kokuyada alismasi lazim ziraa ben parfumsuz dolasmazdim yine dolasmam herhalde. Beni parfumumden tanisin :)

Geçmiş olsun zuhalcim. Allah butun bebeklerimizi korusun. Devasi olmayan dert vermesin. Halinizi gule gule kullanin. O hali da ilk adimlari atacaksiniz ins. Hadi bakalim hayirlisiyla. Bize de yarin misafir gelecek annem merveye bakti bnde temizlik yaptim. Aksama yemek yarina kek borek lazim.bide kendime ve kizima banyo yaptirmam lazim. Bide disari cikip hava alsaydım iyiydi.

Sorma cnm benmkide usumesin diye hizli yikamaya calisiyo marul gibi yavrum urkuyo bisey de diyemiyorum ay annem varken tercih etmiyorum arkadasim bidw benim annem mama cok sever ilkinde dinledim ama 2.de dinlemefim buyumusum galiba

inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın

elbette dualarımız seninle... sağlıklı bir şekilde huzurla atlatın.

hoşgeldin canım, hayırlı olsun halında

minnoşunun enfeklsiyonun geçmesine sevindim Allah herkesin bebesine sağlık versin inş.
senn pazar turları hamilelikten beri devm ediyo tebrik ediyorum valla seni

yok nilüşcüm nerdeeee , hamişken çok gidiyordum ama şimdi anca annem gelirse arada gidebiliyorum , özledim ben hamişliği yaaaa

Sorma cnm benmkide usumesin diye hizli yikamaya calisiyo marul gibi yavrum urkuyo bisey de diyemiyorum ay annem varken tercih etmiyorum arkadasim bidw benim annem mama cok sever ilkinde dinledim ama 2.de dinlemefim buyumusum galiba

sorma aynen vallahı..cocuk banyodan nefret edecek sayesınde...mama ek gıda allah ne verdıyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…