crescent84,, hılacımm mrb canım beneım kızımda yuz ustu durmayı hıc sevmıyoo en fazla bı kac dakıka sonra mızıldamaya baslıyoo bıde donmeye felan da calısmıyo varsa yoksa
dogrulmaya calısıyo mekık ceker gbı

doktora sordum 4 aylıklar gbı donmuyo hıc dye olabılır dedı ona kalırsa bu yaptgı da 5 aylık hareketı dedıı

Yaa arkadaşlar, buraya geçtiğimizden beri ben sayfaları takip edemiyorum. Geçmişi okuyana kadar çok zaman geçiyor ve asla bugüne kadar gelemedim hiç :) ben yine Kasım annelerine geçicem orada paylaşım olursa oradan takip edicem. böyle kalabalık olması güzel ama inanın herşey birbirine karıştı hiçbirşey anlamadım kaçgündür kk dan. ben hiç yetişemiyorum.
canım bende bahsettm aynı seyden ama kızlar pek yanasmadı bı tane soru cevap yerı bde sobet yerı olsa hıc bole olmıcak ama:26::26:
bu sekılde sordugumuz soruya cevabı da bulmak dert.....o anda cvp alırsak ve verırsek ne alaaa.. dedgn gbı kalablık guzelde ıstee bde bu yanı varr
katreinur,, hosgeldın canm afyonlusun demek cok sevındım senı gordgumee..bahsettgın ılıskıdekı problem ıcın bnce ıyı bı jınekologa gıt canım
bnde normal yaptım ama hıc bı sorun yasamıyorum cok sukur
gsmpy,, evet canım adım GÜL... aman ne guzel yaa ıkı oglusunda dogum gnu aynı demekk ne buyuk sans

zamanlaman super mısss

bende kızım manevı anlamı olan bı gunde dogsun ıstemıstım hep Allah gonlume gore verdı hem persembeye rastladı hem kurban bayramının 1. gunu dogdu yavrumm
mertur,,canm aynı parfum sorunsalını bnde yasıyorum dha bu sabah sıseyı elıme alıp baktım olee sıkamadım tabıı kuzumu dusunerek cok yakın temas halındeyz cunku
minataha,, benm kızımda aynı tekmelemelrı yapıo yaa bnde sıze sorcaktım sole terletmeyen cınsten var mı kullanıp memnun kaldgnız bı tulum markasıı:26::26:
er_ca,,benım kızımnda bu ara cok dokulmeye basladı yaa oksamaya korkuyorum drek alnına dokuluyoo dokununca bılee

kıme sorsam normal dıyoo
haziran26,, benm annemde cok hızlı yıkıyo canım kızım urkuyo cokk mudahele edınce de kusebılıyoo...ah bu annelerrrr