- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
allah ewlatlarımıza saglık wersin korusun.ya basına gelmeden anlamıo ewlaT NE kadar degerliymiş anneme hak weriorum idil oldugudndan beri :)
merhabalar, yenı kesfettım burda oldugunuzu, baska topıklerde yazıyordum ararken sızı buldum.. ehhh bulmusken sohbete gırelım dedım hazır oglum da uyuyorkenn.. ben hala regl olmadım, sızler oldunuz mu? doktorum ılac verdı 10 gun ıcınde olursun dedı, son gun yarn hala tık yok
cnm emzıren annelere özel doğum kontrol hapı
hmmm gördüm canım , sen yazana kadar ben internetten baktım bile :)) en etkili yöntem benimkisi , kocişi yaklaştırmicaksınız olucak biticek
merhabalar, yenı kesfettım burda oldugunuzu, baska topıklerde yazıyordum ararken sızı buldum.. ehhh bulmusken sohbete gırelım dedım hazır oglum da uyuyorkenn.. ben hala regl olmadım, sızler oldunuz mu? doktorum ılac verdı 10 gun ıcınde olursun dedı, son gun yarn hala tık yok
bende olmadım hala . doğumdan sonra kontrole gitmiştim ; doğumdan 3 ay sonra gel dedi 5 gün sonra dört ay dolmuş olacak her yere vakit bulan giden ben bir dr ye gidemedim bir türlü . gitmemde gerekiyor ria taktırmam gerekiyor :s
inş allahın izniyle atlatırız.pzrtesi yatıs yapıcaz sanırım memorıal a salı ameliyat dualarınızı eksil etmeyin o gün aklınızda olsun unutmayın bizi sakın
bende olmadım hala . doğumdan sonra kontrole gitmiştim ; doğumdan 3 ay sonra gel dedi 5 gün sonra dört ay dolmuş olacak her yere vakit bulan giden ben bir dr ye gidemedim bir türlü . gitmemde gerekiyor ria taktırmam gerekiyor :s
er caa dualarım ıse yaradımı bu kadar uzun sure duramazdın gunduz
ay edada hıc gelmedı dunden erı gerımı teptıkı bebesı hıc durmuyomu ay öleyse eda gelır ben kacar:18::18::18::18:
hamileyken o kadar çok gidince insanın birdaha gidesi gelmiyorben 40 ımız çıkınca gitmiştim , doktorum , herşey yolunda artık seneye görüşürüz bir daha dedi seninki nie çağırdıki ?
bir elimle sallıyorum oldukça iyiyiz nefesi kuvvetli arkadaşım benim. senin enerjine hayranım valla iki çocukla nettesin benim açamadığım günler oluyordu.
şimdide ekran klavyesinden yazıyorum. ama dualarına duacıyım sağolasın.
er ca cnm bak sacı nasılsı nasıl olduEki Görüntüle 650525 Eki Görüntüle 650526
kızlar hadi açın bi topik muhabbet için , burası cidden curcuna oluyo , baya kalabalık olduk , ekim kasım anneleri muhabbette olsun adıda ne dersiniz ? kim açabilir ? sorular burdan muhabbet ordan olsun
Allah korusun Aras' ı..
Maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?