- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Masallah maşallah nazar değmesin :)[/QUOTE]
Hiç bi bebişimize nazar değmesin inşaallah
Hiç bi bebişimize nazar değmesin inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
uzun zamandır sizi takip ediyorum yazmak buguneymiş adım nihal oğlumun adı ahmet furkan afyonda yaşıyorum oğlumda 5 ekim doğumlu..
herkese selamlar
cok tatli bi kiz bu masaallahismide cookkk guzel
![]()
teşekkürler teyzesi![]()
kızlar size bişey sormak istiyorum. inşallah görüp de cevap verirsiniz sayfalr öyle hızlı ilerliyo ki arada kaynamasın sorum![]()
kızlar ben zor bi normal doğum yaptım çok dikişim vardı ve dikişlerim çok geç iyileşti. şimdi 3.5 ay olmasına rağmen hala arada sızlıyo. ve ilişkide acı sonrasında kanama oluyo:26: kırkım çıkınca kontrole gittim herşey normaldi ama acısı geçmiyo bi türlü. normal mi sizce? siz de yaşadınız mı böyle bişey?
herkese merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyo en son okumaktan vazgeçtim:)
umarım herkesin bebişi iyidir:)
benim kızımın ağzında pamukçuk oldu bi türlü geçmiyo ne yapsam bilemedim![]()
şimdi çektim teyzoşları![]()
herkese merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyo en son okumaktan vazgeçtim:)
umarım herkesin bebişi iyidir:)
benim kızımın ağzında pamukçuk oldu bi türlü geçmiyo ne yapsam bilemedim![]()
karbonatlı su 3 gündğr kullanıyorum ama geçmedi dr ilaç da vermişti ama sanırım bugun ilaca başlarım mecburen geçmek yerine artıyo çünkü poposuna dikkat ediyorum teyzesi sürekli havalandırıyorum çok şükür bişi yok şimdilik
benim kızım ameliyat olcak ya artık öksürmemesi lasım ama tam geçti derken sbh yıne öksurmeye basladı.çünkü ustü acık yatıo tekmeliyo battaniyeleri yoksa uyumuo ben burda cıkamıorum ewden yarın annemler gelıcek antalyadan aldrdım onlarA.daha rahat yatsın prensesim![]()
ben geldimmm , dün gittik eşimle kızımızın idrar tahlilini yaptırdık , 2-3 çıktı şükürki geçmiş , oradan merinosa gittik , evde halı kullanmayan ben artık kızım apalayacağı için halı aldım , kuzucum üşütmesin yerlerde dieçok güzeller modeller var ama bebek olunca uzun uzun inceleyemedim , ilk hoşuma gideni aldık artık , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah , ondan sonrada evimize geldik ama geç oldu tabiii , sabahta annem geldi sağolsun , o minnoşuma bakarken bende pazara gittim , anca gelebildim anlicağınız
ben geldimmm , dün gittik eşimle kızımızın idrar tahlilini yaptırdık , 2-3 çıktı şükürki geçmiş , oradan merinosa gittik , evde halı kullanmayan ben artık kızım apalayacağı için halı aldım , kuzucum üşütmesin yerlerde dieçok güzeller modeller var ama bebek olunca uzun uzun inceleyemedim , ilk hoşuma gideni aldık artık , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah , ondan sonrada evimize geldik ama geç oldu tabiii , sabahta annem geldi sağolsun , o minnoşuma bakarken bende pazara gittim , anca gelebildim anlicağınız
Kizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm