2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

gunaydin canim aynen dedigin gibi oldu tesekkurler canim
Eylul nasil hazirmi yolculuga sirine
kizlar cikmak zorundayim Omer mizmizligin son haddine gecdiiii
hem yemek fln hazirlamaliyim arada ugrarim yine

canım benımm ne demek sen bılıyomussun zaten ben sadece hatırlattımm
eylül sırınesı hazır olmaz mı bı gorsen mını mını gıysılerını yıkadım utuledım hurclara yerlestrdım valıze atması kaldı bı tekk
ama gel gor kı ben hazır dıılımm her kıyafetım ayrı bı yerde ayıklanmayı beklıyoo cok usenıyorumm sozkonusu kendım oluncaa
ama ıste evlat boleymıs demek yaa ınsan kendınden once hepp onu dusunuyoo ve ona daır enerjısı bıtmek tukenmek bılmıyoo

omerccıgı op benım yerıme kokla mıs gbıı yumurcagım benımmm
benımle ılgılen dıyodur annesııı hadı mamaları hazrlada gel kuzumm goruselım ıns gun ıcındee

bnde afyonyım canım
çocuk doktoru olarak kime gidiyosun ?
bende varımmm afyondann
amanın ne guzel 3 kısı oldukk

ben kırmızı hastanede lale hanıma gıdıyodum canım sımdı fuar dakı elvan hanıma gectım
arada ıkısıyle paslasarak ılerlerım herhaldee
bde levent bey dye bı doktor varms ozel muay.bde ona gtmeyı dusunuyorum yakın zmanda
sen duymusmuydun hıcc afyonlu olmadgmdan bılmıyorum ben:26:
sızın doktorunz kım canımm adın ne bu arad tanısalımm
ben GÜL kızım da EYLüL

gecmısı bıarkın kızlarr gelecege ısınlanın hadııı
tugceyle yaren uyuyolar mı neeee yoklar halenn

senle hamileykende konuşmuştuk canım biz aslında

bende lale ye gittim ama burda konuşulanları görünce yani arkadaşların doktorlarının neler söylediğini görünce lalenin hiç ama hiç bişi sölemediğini fark ettim ya. bi genel muayene yapıyo o kadar pek bi bilgi vermiyo yaa bende değişsem diye düşünmeye başladım yani
gittiğin diğer doktor nasıl peki laleyle kıyaslayınca

Ben bu ay adet oldum...artik korunma derdi basliyor yine:)ben bir aydir yani 3.Sudan mamaya basladim cok direndim yaraya ragmen bir ara haftalik 40gr almusti o durumda bile emzirdim mama badlamadim...ama kismet iste banal begat edince ostresten sutum azaldi enraged zaten emmeyi istemedi hic orda o stress kalabalik ugrasmadim iki dk bile emmiyordu doktora gittim ax almis baska dediler basladim...suanda brb veritorum ama memeyi 5dk emip birakiyor bazende almiyor..Ben elimden geleni yaptigima inaniyorum artik uzulmem...sma kullaniyorum...demir bende kullanmiycam esim aile hekimi o da istemiyor 6.Sudan tahlille bakariz...canim yatak fikri cok guzelmis ama benim afacanda sallamadam uyumuyorrr...

Canim haklisin USA gecmisi okumaktan Cvp yazamiyorum zaten oglumun uykusu yok uyaniyo iki dakikada gecmis bitmeden hoop tel koltuga:) bir arkadasin dedigi gibi gecer uykusu ilk 2 saatten sonra saat hadi off yoruldum anlatamam...gunduzde oyle ama kac gundur gunduz aglayarak ciglik cigliga uyaniyor Geri yatmiyor rained cok soyluyorum biseyi mi var diye kuziyor evhamlisin diye..takipteyim hep metal etmeyin:)

Benim bu teli degistirmem lazim hep yanlus yaziyor yaaa. Ben dogru harf girsemde yukarda ilgili sozcukler cikiyor bakmayinca kendi yaziyor akilli klavye ya guya..

günaydın güzel anneler ve melekleri.Uykulu bir gece geçirdik sayılır çok şükür bizim çingene salıncağımız var gündüzleri ayağımda sallayıp ona koyuyorum uyanacağı zaman sallıyorum tekrar dalıyorçok iyi oluyor.Her gün iplerine bakarım dün akşam baktım kopacak gibi aşınmış çıkarttım şimdi salıncaksız kaldık sallıyorum koyuyorum en fazla 20dk sonra uyanıyor.Birazdan yengemiz gelecek gelirkende ip alacak meğer elim ayağımmış bu salıncak kızlAr benim bebeğim genelde sırt üstü yatıyor uyanıkken yüzüstüde yatırıyorum bir süre oyalanıyor ama yan falan hiç sevmiyor sizinkiler nasıl?bu aralar ellerine bakıyor o kadar tatlı oluyorki birde kolunu uzatıp öyle bakıyor

benimde oğlum kendi yatağında yatıyor ama hemen yanıbaşımda , bazen uyuduktan sonra oturuyoruz ben kaç defa yanına gidip bakıyorum nasıl diye =) ayrı odada yatma düşüncesi bile bana çok uzak şimdilik . çok küçük çok savunmasız geliyor kıyamıyorum =) dün akşam ilk defa bebek arabamızla çıktık. bir aylıkken başladık gezmeye , hep kanguru ile geziyorduk beş gün sonra 4. ayımızı dolduruyoruz artık ağırlaştı sırtım omuzlarım dayanılmaz ağrıyordu , bebek arabası bile bir soğuk geldi benden uzakta kaldı gibi =)

bnde afyonyım canım
çocuk doktoru olarak kime gidiyosun ?

kızlaarr afyondan birilerini görmek ne güzel bi okuyup çıkmayı düşünüyordum afyonluları görünce dayanamdım yaziim dedim ben de afyonluyum ama orada oturmuyorum şu an.

evet canm bende senı hatrladım ama ıste ne konusmustuk tam hatrlayamadgmdan baglayamamstım bu turluu
evet lale hnm hakıkaten ole cok ayrıntıcı degıl ama ben onun en cok gereksız ılac yazmama ve bıtkıselcı olma yonunu sevıyorum kızımn kılosu dusuk ckınca aradım sordum sutun yeter endıselenme mamaya gerek yok dedı bana mesela..zaten ole aman aman bı dusuk kıloda degıldı ama ıste kadın mamaya son care olarak bakıyo sanırım
elvan hnma dha bı kez gttım canm yorumuna guvendgm afyondan saglıkcı bı yakınım onerdı ben hepsını gezdım hıc ugrasma bu en ıyısı dedı
ılk muaynesı guzeldı laleden dha cok zaman ayırdı guzelce baktı her tarafına sorduklarımı cevapladı fln ıyı gbıydı ama ıste zamanla bellı olucak artıkk:44:

hosgeldın canmm..hepımız sutumuz yetsın sırf onla buyusun ıstıyoruz ama yetersız kalıyosa napalımm takvıyelıcez tabıkı..
bı arkadasın dedgı gbı eskıden su ve un verılırmıs bız yıne ıyı teknolojı gelıstı de anne sutune en yakın mamalar verebılıyoruz ole dusunelımm
bende arada ac kaldgı zmnalrda aptamıl verıyorum sma da ıyıymıs ama duyuyorum hep cevreden
bu arada senın bebısın de 25 ekım de dogdu dmıı saatını de bı yazsana canım benm kızım 16 45 de dogdu

Benimki bu ay arabada ne oturmak istiyorne yatmak kucamda geziyor araba bos bizde kanguruya basladik biraz araba biraz kanguru yaza gezerim diyodum ama hareketlndikce zor olacak galiba hayir arabayada dunyanin parasini verdik :)))

Yaa arkadaşlar, buraya geçtiğimizden beri ben sayfaları takip edemiyorum. Geçmişi okuyana kadar çok zaman geçiyor ve asla bugüne kadar gelemedim hiç :) ben yine Kasım annelerine geçicem orada paylaşım olursa oradan takip edicem. böyle kalabalık olması güzel ama inanın herşey birbirine karıştı hiçbirşey anlamadım kaçgündür kk dan. ben hiç yetişemiyorum.

kızlar size bişey sormak istiyorum. inşallah görüp de cevap verirsiniz sayfalr öyle hızlı ilerliyo ki arada kaynamasın sorum

kızlar ben zor bi normal doğum yaptım çok dikişim vardı ve dikişlerim çok geç iyileşti. şimdi 3.5 ay olmasına rağmen hala arada sızlıyo. ve ilişkide acı sonrasında kanama oluyo:26: kırkım çıkınca kontrole gittim herşey normaldi ama acısı geçmiyo bi türlü. normal mi sizce? siz de yaşadınız mı böyle bişey?

valla benim böcükte aynı.. tek eli yetmiyo iki elini birden sokuyo ağzına. emziği düşünce bile bi bakıyorum cop cop elini emiyo..

Canim buyuk ihtimalle vajinanda kuruluk vaardir.emziren annelerde daha cok oluyor.ilk baslarda benimde canim aciyordu zamanla gecti.onsevismeyi uzun tutarsaniz biraz daha rahatlarsin.eger yine olmazsa kuruluk giderici jeller var onlardan kullanirsiniz

Benimki bu ay arabada ne oturmak istiyorne yatmak kucamda geziyor araba bos bizde kanguruya basladik biraz araba biraz kanguru yaza gezerim diyodum ama hareketlndikce zor olacak galiba hayir arabayada dunyanin parasini verdik :)))

bende kanguruyla gezdiriyordum, uyanık olduğunda alış veriş merkezinde dışarıya dönük taktığımda keyfi pek yerinde oluyordu sağa sola bakınmaktan =) arabada da engebeli yerleri sevdi sallandığından uyuyor alış veriş merkezinin içinde arabanın içerisinde benimkide durmadı , kanguruda rahat oluyordu onun içinde de hoplayıp zıpladığından uyuyordu . artık hem kanguru hem araba ikiside yanımda olur uyumadığında kanguruya takarım diyorum biraz daha büyüse oyalayabilsek oyuncakla fln güzel olacakta daha pek birşeyden anlamıyoruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…