- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
gunaydin canimaynen dedigin gibi oldu tesekkurler canim
Eylul nasil hazirmi yolculuga sirine
kizlar cikmak zorundayim Omer mizmizligin son haddine gecdiiii
hem yemek fln hazirlamaliyimarada ugrarim yine
bende varımmm afyondannbnde afyonyım canım
çocuk doktoru olarak kime gidiyosun ?
bende varımmm afyondann
amanın ne guzel 3 kısı oldukk
ben kırmızı hastanede lale hanıma gıdıyodum canım sımdı fuar dakı elvan hanıma gectım
arada ıkısıyle paslasarak ılerlerım herhaldee
bde levent bey dye bı doktor varms ozel muay.bde ona gtmeyı dusunuyorum yakın zmanda
sen duymusmuydun hıcc afyonlu olmadgmdan bılmıyorum ben:26:
sızın doktorunz kım canımm adın ne bu arad tanısalımm
ben GÜL kızım da EYLüL
gecmısı bıarkın kızlarr gelecege ısınlanın hadııı
tugceyle yaren uyuyolar mı neeee yoklar halenn
gecmısı bıarkın kızlarr gelecege ısınlanın hadııı
tugceyle yaren uyuyolar mı neeee yoklar halenn
ayrı yatanlara garip geliyor biliyorum ama bebeğimin uykusu hiç yok gibibirşeydi beşiğine yatırdığım an ağlıyor uyanıyordu salla koy geri al salla hiç kolay olmuyordu birkaçkez sallayıp yanıma yatırdım en azından ağlarsa daha çabuk farkederim diye ve böylede gitti şimdi uyku süresi uzadı çok şükür beşiğine alıştıracağım inşallah alışır.Aynı odada ayrı yataklar tamamda ayrı odalarda zor olmuyor mu? ama bebekten bebeğe fark ediyor tabiiki maaşallah bebişine.
bnde afyonyım canım
çocuk doktoru olarak kime gidiyosun ?
bende varımmm afyondann
amanın ne guzel 3 kısı oldukk
ben kırmızı hastanede lale hanıma gıdıyodum canım sımdı fuar dakı elvan hanıma gectım
arada ıkısıyle paslasarak ılerlerım herhaldee
bde levent bey dye bı doktor varms ozel muay.bde ona gtmeyı dusunuyorum yakın zmanda
sen duymusmuydun hıcc afyonlu olmadgmdan bılmıyorum ben:26:
sızın doktorunz kım canımm adın ne bu arad tanısalımm
ben GÜL kızım da EYLüL
evet canm bende senı hatrladım ama ıste ne konusmustuk tam hatrlayamadgmdan baglayamamstım bu turluusenle hamileykende konuşmuştuk canım biz aslında
bende lale ye gittim ama burda konuşulanları görünce yani arkadaşların doktorlarının neler söylediğini görünce lalenin hiç ama hiç bişi sölemediğini fark ettim ya. bi genel muayene yapıyo o kadar pek bi bilgi vermiyo yaa bende değişsem diye düşünmeye başladım yani
gittiğin diğer doktor nasıl peki laleyle kıyaslayınca
Ben bu ay adet oldum...artik korunma derdi basliyor yine:)ben bir aydir yani 3.Sudan mamaya basladim cok direndim yaraya ragmen bir ara haftalik 40gr almusti o durumda bile emzirdim mama badlamadim...ama kismet iste banal begat edince ostresten sutum azaldi enraged zaten emmeyi istemedi hic orda o stress kalabalik ugrasmadim iki dk bile emmiyordu doktora gittim ax almis baska dediler basladim...suanda brb veritorum ama memeyi 5dk emip birakiyor bazende almiyor..Ben elimden geleni yaptigima inaniyorum artik uzulmem...sma kullaniyorum...demir bende kullanmiycam esim aile hekimi o da istemiyor 6.Sudan tahlille bakariz...canim yatak fikri cok guzelmis ama benim afacanda sallamadam uyumuyorrr...
benimde oğlum kendi yatağında yatıyor ama hemen yanıbaşımda , bazen uyuduktan sonra oturuyoruz ben kaç defa yanına gidip bakıyorum nasıl diye =) ayrı odada yatma düşüncesi bile bana çok uzak şimdilik . çok küçük çok savunmasız geliyor kıyamıyorum =) dün akşam ilk defa bebek arabamızla çıktık. bir aylıkken başladık gezmeye , hep kanguru ile geziyorduk beş gün sonra 4. ayımızı dolduruyoruz artık ağırlaştı sırtım omuzlarım dayanılmaz ağrıyordu , bebek arabası bile bir soğuk geldi benden uzakta kaldı gibi =)
mertur senın nıye elşın gıtmıyo tuşlara hadı rose mazıde kaldı
canım bence bebısının dogum tarıhı konusunda bı aydınlatma yapman lazım 23 mu 25 mııı:26::26:
bizim minikte öyle elimiz çıkmıyo ağzımızdan..meme emerken bile bazen memeyi çıkartıyo ağzından elini sokuyoo :) ee akıllı kızım doyursana karnını ellerinden bal mı akıyoo diyorum anlamış gibi sırıtıyo bana :) galiba dişe hazırlık yapıyorlar..,inşallah kolay atlatırız bu diş döneminii kızlar...
kızlar size bişey sormak istiyorum. inşallah görüp de cevap verirsiniz sayfalr öyle hızlı ilerliyo ki arada kaynamasın sorum
kızlar ben zor bi normal doğum yaptım çok dikişim vardı ve dikişlerim çok geç iyileşti. şimdi 3.5 ay olmasına rağmen hala arada sızlıyo. ve ilişkide acı sonrasında kanama oluyo:26: kırkım çıkınca kontrole gittim herşey normaldi ama acısı geçmiyo bi türlü. normal mi sizce? siz de yaşadınız mı böyle bişey?
şimdi çektim teyzoşları
Benimki bu ay arabada ne oturmak istiyorne yatmak kucamda geziyor araba bos bizde kanguruya basladik biraz araba biraz kanguru yaza gezerim diyodum ama hareketlndikce zor olacak galiba hayir arabayada dunyanin parasini verdik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?